Априлки 2011г - Добре дошли!

• 39 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
*Мира*, съжалявам за случилото се. Усетих се и редактирах поста, но вече си го прочела. Дано този път всичко е наред  Hug

# 91
Здравей те мами!  Аз имам един въпрос как се чувствате ,какви симптоми имате? При мен е интересното ,че много ми се спи  newsm78 събуждам се сутрин все едно ,че не съм спала през целият ден ми се спи много Blush През първата бременност нямах такива симптоми имам момиченце на 7 год. Април-ки споделете как се чувствате?
Здравейте,
Нямам много време за писане, но уикенда ще наваксам Heart Eyes
И аз умирам за сън.И първата бременност бях така и сега пак.Но пък после и бебето ще е поспаливо Grinning. Ще се събужда само за да го нахраниш и после пак Сънчо.Поне така беше първите 1- 2 месеца. Hug
И ям като за цял отбор.Ама вечно съм гладна.Само докато спя не ям. Blush
затова наблягам на плодове и салатки, че иначе ще стана слончето Мими Grinning

# 92
  • Ямбол
и аз да ви се отчета, вчера пак ми текна кафяво течение, отидохме на лекар, гледа ме и ми изписа дуфастон и папверин. дано всичко се оправи, стискайте ми палци. След 10 дни ще отида да видят дали се развива бебето, ако до тогава.....  Sad

Както нямах симптоми , сега ги имам бол...спи ми се по 24 часа на ден, гади ми се постоянно, на корема ми е гадно, главоболие, усещам хормоните че почватъ да се бушуват, на моменти се разтрепервам, нервнича....особенно вечер, иначе цял ден съм на работа и малко се разсейвам.....

# 93
аз съм още в на4алото,но....Миш пиех папжверин с Монито PeaceВсеки ден.От положителния тест та до 7.09!Ма другуя ден ми беше секциото!Няма да се притесняваш.Вси4ко ще е наред

# 94
  • Ямбол
дано момичета, че много ме е страх. А да ви кажа преди една седмица летях в облаците, настроението ми беше прекрасно, сега всичко се обърна на опаки. В една такава дупка съм.....гледам мрачно на всичко....тъжно ми е чак.....може и хормоните нещо да са започнали да си играят.

# 95
Миш, сега най - важното е да си спокойна. Така, че се опитвай колкото можеш да не се притесняваш. Разсейвай се с каквото можеш.....дано всичко да е наред. Стискам палци!

# 96
Миш, няма да си мислиш за никакви проблеми  с бебо.Когато почнат да те налягат такива мисли - ти почни да си представяш как искаш да изглежда малкото човече, какво бебе да е  -да спинка, да не плаче много , да не е злоядо, да е общително и т.н.
Поне при мене действа.Старай се да си спокойна. Hug
Дени е точно по поръчка - и като външен вид и като характер.Само с ината и палавостта съм прекалила. Hug
Но се га за второто ще си знам Grinning

# 97
  • София
Здравейте,
вчера (денят, в който трябваше да ми дойде) ме заболя както обикновено за съответния първи ден... нооо нищо  Wink едвам дочаках днешната сутрин и след като пак нямаше нищо си направих теста... Joy
Така че много се радвам да се "отбележа" тук. Сигурна съм, че тепърва ще има още априлки...

# 98
marmaladd, честито  Wink Кога се пада терминът? Първа бременност ли е? Simple Smile

Аз все си мисля, че повечето момичета предпочитат да се запишат чак след като минат на преглед и им кажат, че всичко е наред. Предполагам, че в края на месеца вече ще сме много повече Simple Smile

# 99
Здравейте и от мен.
И на мен мн ми се спи, особено след като обядвам. И огладнявам постоянно и ако не хапна веднага нещо... започва да ме боли стомаха. По принцип имам киселини и явно сега бушуват.
Записах си преглед чак за 1ви септевмри и незнам дали не е късно. Трябва ли да отида на първи преглед по-рано? От регистратурата ми казаха, че ако нямам проблеми и нещо, което да ме притеснява, е ОК на 1ви за първи преглед. Вие какво ще кажете?
също да отбележа, че усещам лека болка (тежест) ниско долу в яйчниците... Предполагам, че не е проблем, защото е лека за момента...

# 100
marmaladd, честито и от мен  Simple Smile лека бременост.
Миш не ли по-добре да си почиваш след като си получила кафеникаво зацапване?
За отчета как се чуствам- спи ми се много и от някой силни миризми си се гади, не ми се яде много, дори насила си избирам нещо да ям защото пия и хапчета.Лека вечер от мен.

# 101
Здравейте,
още не знам дали да се записвам, ама айде-може да е на късмет! На 2.08 си направих теста и то защото чух в хороскопа си по БТВ: Ще ви изненада новина за щастливо събитие, свързано с личния ви живот. E как да не си направя тест, дори и с 2 дена закъснение. Та термина ми се очертава 10.04.2011 според "Аз и Бебе". На другия ден веднага отидах при гинеколог, без да ми дойде на ум, че е рано...ама нали ми е за първи път Simple Smile
Засега, от 2 седмици имам напрежение в гърдите. Преди често правих лунната диета, ама тази седмица пропуснах и така ще е занапред!
Пожелавам късмет и успех на всички тук и на тези, които тепърва ще се запишат!

# 102
  • София
Благодаря!
За пръв път ми е и съм много развълнувана, естествено Simple Smile Калкулаторът каза 11.04.2011г., но има време. Иначе, освен че си усещам гърдите като камък и до днес усещах лека тежест долу ниско, други симптоми за сега нямам. Но наистина има време. Чак през септември ще ходя на преглед, дано всичко да е наред де...
Успех на всички!

# 103
*Poli*, и на мен с Ели като ми беше за първи път веднага тръгнах към лекаря, дори до следващия ден не можех да изчакам Simple Smile Но при мен беше на 11-дневно закъснение и успя да се види точката.

marmaladd, разбира се, че всичко ще е наред Simple Smile

# 104
Аз мисля следващата седмица да отида за пръв път на лекар - в понеделник влизам в 6 г.с.
Малко е вероятно да видим сърдечна дейност, но тайничко се надявам  Praynig
Вчера пуснах поредно ЧХГ - расте си нормално, вече е над 4000 - дано да има две бебчета в корема ми!
За сега симптоми нямам никакви, продължавам и с лекарствата, които пия след трансфера.
Болничният ми изтича следващата седмица и мисля да походя малко на работа, че издивях самичка вкъщи 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт