Априлки 2011г - Добре дошли!

• 39 640
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здрасти, *Poli*!!! Поздравления! И моя термин се очертава на 10.04 Simple Smile Малки овенчета Simple Smile

# 106
*Poli*, и на мен с Ели като ми беше за първи път веднага тръгнах към лекаря, дори до следващия ден не можех да изчакам Simple Smile Но при мен беше на 11-дневно закъснение и успя да се види точката.

Доки ми каза след 20-ти да отида... иначе сега всичко си е както преди, само дето пия по малко кафе сутрин. Казахме на моите родители, остана на родителите на мъжа ми, а за останалите-ще изчакат повече Simple Smile

Един въпрос от начинаещите: как си броите седмиците - от деня на последния цикъл или от деня на зачеването, че малко се обърках вече с толкова много информация в интернет!?

# 107
  • София
Poli, от първия  ден на последния цикъл....
Все пак преди оплождането се образуват яйцеклетките и затова се брои и периода преди.

Честито и лека бременност, а на финала здрави бебчета!

# 108
Здравейте, не искам да го наричам записване в темата, защото още не съм сигурна в нищо.
Онзи ден видях двете черти, но още не вярвам.
Терминът си изчислявам около 01.04.
Другата седмица мисля да отида на лекар, дали е рано?
Малко се притеснявам, защото имах доста екстремни преживявания, тъй като не подозирах за двете черти.

# 109
  • София
О, не е рано Image. Моят термин е около 31 март или 1 април /още не знам точно/ и вече ходих на лекар. Рано е за изследванията, но в края на следващата седмица може и тях да направиш. Така че ако искаш - действай! Не се притеснявай!

P.S. Добре дошли и лека бременност на всички нови момичета!

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 18:24 от Stacked

# 110
Здравейте,ние се върнахме от морето.
Добре дошли на всички нови момичета!
По-късно ще ви изчета.

# 111
Забелязала съм, че отчетните опустяват събота и неделя Simple Smile Всеки си гледа мъжа/децата и/или кефа Wink

image, добре дошла, като минеш през лекаря ще ти стане по-спокойно Simple Smile После сподели как е минало. Аз съм в четвъртък.

sweet_monii, сподели как е с двете хуни на море, че и мен ме чака след време  Wink

# 112
Цитат на: Moiraine link=topic=510921.msg15942886#msg15942886 date=1281190363
[b
sweet_monii[/b], сподели как е с двете хуни на море, че и мен ме чака след време  Wink

Ами,какво да ти кажа...трудничко си е,а и те са малки...Като се разхождахме по пристанището само моя глас се чуваше и единствените думи,които използвах бяха:Ивон,Бела,спри веднага,не тичай,не викай,НЕ...А на първия ден Бела така ревна на плажа,че сигурно нямаше човек,който да не се обърна,за да види какво става...Не можахме да си починем много,много,ама така е то с деца на море....

Аз на лекар съм в сряда и нямам търпение.Иначе да ви кажа много ми се гади сутрин,главата доста ме боли и направо едвам издържам сутрин....

# 113

Иначе да ви кажа много ми се гади сутрин,главата доста ме боли и направо едвам издържам сутрин....
[/quote]

А по-късно през деня минава ли ти?

# 114
Здравейте на всички вкл. се и аз моят термин е на 2април надявам се този път всичко да е наред понеже имам един неуспешен опит пожелавам на всички успех

# 115

Иначе да ви кажа много ми се гади сутрин,главата доста ме боли и направо едвам издържам сутрин....

А по-късно през деня минава ли ти?
[/quote]
Да,по-късно ми минава.Гаденето започва 10-тина минути след като се събудя,а главоболието се появява малко по-късно.Но минават за около 1-2 часа.
Ivelina1983 ,добре дошла!Пожелавам ти мноооого лека и успешна бременност!

# 116
До днес бях мн добре, даже забравях, че съм бременна. Днес влизам в 6а седмица обаче и явно това оказва ефект... Започна да ми се гади преди малко Sad

# 117
Аз като бях бременна ми беше лошо от сутрин до вечер-гадене повръщане така 3 месеца бях.След като мина повръщането имах ужасни киселини и пиех Талцид-много е ефикасно.И на инжекции деган бях-не помагат ама никак.

# 118
Не ни окуражаваш много Simple Smile 3 месеца от кога ги броиш?

# 119
След като разбрах че съм бременна защото цикълът ми не дойде и започна да ми става лошо подути гърди корем и после и останалите екстри.Но всичко си заслужава в името на детето.Моята вече порасна на 1 год и 10 месеца ще стане.Трябва да започнем скоро да работим за второ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт