китен

• 183 484
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, записвам се да ви следя Simple Smile Вече запазихме в комплекс Жасмин за края на юли - хареса ми, че е с дворче, зеленина, басейн /задължителен е, докато спи малкия на обяд Simple Smile/. Аз харесвам и плажовете и лудницата на Китен...дано и на малкия човек му хареса...хихи

# 541
Ние запазихме места в хотел "Принцес",другата събота отиваме и след това ще пиша впечатления! Simple Smile

# 542
  • София
Някой знае ли дали има детска кухня в Китен, от която и курортисти да могат да взимат ядене? Ще ми бъде голямо улеснение.

# 543
Хайде и аз с дилемата
Спрях се на някой - Зелена къща, Семейна къща Панайотови, Вила Гергана? Мнения??????????
За ДК и аз питах. Собственичката на вила Гергана каза че има но незнае дали поемата туристи.

# 544
Май някой питаше за детска кухня http://bambini.bg/

# 545
моля за отзиви от хотел ариана.....ако някой ходи следващите седмици....или е ходил миналата година.....резервирала съм си за юли с децата

# 546
Това за детската кухня и мен ме интересува. Ако има, много ще ме улесни Simple Smile
Естел, Бамбини има само в Бургас, няма за Китен, за съжаление...

# 547
Отдолу на страницата пише че предлагат разнос.

Цитат
   ДМК "БАМБИНИ" предлага разнос на храна в област Бургас до общини Айтос, Бургас, Средец, Камено, Карнобат, Малко Търново, Царево, Несебър, Поморие, Руен, Созопол, Сунгурларе и Приморско.

Населените места, до които можем да предложим разнос в момента са: Елените, Свети Влас, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Ахелой, Поморие, Бургас, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Царево, Варвара, Ахтопол и Синеморец.

# 548
Ехаааа, супер, месри, Естел   bouquet
Ние сме на тази кухня, ама кой да прочете всичко  Embarassed
Утре като ми донесат храната, ще питам как става разноса и ще ви споделя Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 22:10 от jenny_bs

# 549
  • София
vikiimm, ще чакам с нетърпение впечатленията ти от хотел Принцес резиденс. Ние сме резервирали там, само че от 4 юли. Пожелавам ви хубаво време и много весели емоции!
Момичета, ще съм много благодарна за всяка информация за тази или друга детска кухня, защото иначе трябва да си носим оттук 30 бурканчета.

# 550
  • София
Аз питах за кухнята, мерси! Ние си купихме ваучер за хотел Светлина - доста измислен изглежда, но пък цената е екстра, ще видим как ще е.

# 551
Аз питах за кухнята, мерси! Ние си купихме ваучер за хотел Светлина - доста измислен изглежда, но пък цената е екстра, ще видим как ще е.

Може ли линк?

# 552
  • Sofia

Може ли линк?
Ето ако сьм се ориентирала правилно
http://grabo.bg/na-more-v-kiten-7-noshtuvki-v-hotel-svetlina-0wrnn
Но и тук се доплаща още от обявената цена и то става дявол на магаре Mr. Green
по добре някьде само нощувка а яденето да си го мислиме в движение

# 553
Как се казваше хотелчето,което е точно до пристанището на Китен?

# 554
Как се казваше хотелчето,което е точно до пристанището на Китен?
Хотел Марина

Общи условия

Активация на акаунт