китен

• 183 425
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Майничка
Здравейте, искам да попитам тъй като ще пътувам с влак до Бургас а от там с автобус до Китен, на автогарата в Китен има ли таксита. Ще почивам с малката в станцията на здравните работници до плажа Атлиман и мисля че е далечко за ходене пеша. И ако може информация за плажа - цена на чадър, чисто ли е ..въобще всичко което споделите ще ми бъде от полза. Благодаря ви предварително.

Точно на автогарата таксита не видях, имаше на улицата, която води от автогарата към южния плаж, обаче едно от тях беше с много странна тарифа - дневна 1,80лв./км, нощна - 18лв./км!!!
Мога да ти предложа друго - ако намериш още двама души, с които да се комбинираш във влака или на автогарата, хванете направо такси от гарата в Бургас до Китен, за 40лв. ще ви закарат, което прави все едно по 10, вместо по 7лв. на човек (цената на рейса), а ще ви разтоварят на място с все багаж.

# 151
А къде се намира станцията на радио и телевизията. Много ви благодаря за споделените менния, коментари, насоки. Безценни сте Peace

# 152
  • Майничка
А къде се намира станцията на радио и телевизията. ...

На края на паркчето с естрадата, до стълбичките за Южния плаж. Точно пред нея има едно параклисче.

# 153
  • у нас
Белисима твоя пост дойде като един светъл лъч  bouquet.
Не че съм за едното хранене, но до сега четох някакви отвратителни мнения за храната, местата в ресторанта, допълнителното сладолед и т.н.
приятна почивка от мен:)

# 154
Не че съм за едното хранене, но до сега четох някакви отвратителни мнения за храната, местата в ресторанта, допълнителното сладолед и т.н.

И за мен така !!Ние имаме резервация края на август и направо бях разочарована от всичко прочетено досега,дори имаше и публикувана снимка на опашката пред ресторанта.Само да питам дали дават кошарки за малките....

# 155
  • Резерват "Северозапад"
Белисима, искрено ти благодаря за информацията  bouquet!
Честно казано се бях поотчаяла от негативните коментари в сайта на Визит Sad...забелязах, че за 3 месеца ранга на хотела падна от 4,5 на 4,2....което те кара да се чувстваш прецакан. Когато правих резервацията, описанието на Инклузива беше половин страница, а сега са останали 3 точки Mr. Green...
Искам да те питам само дали стигат местата на паркинга, защото имам лош спомен от Созопол миналата година.
П.П. И последно Blush...как става точно чекирането в хотела - показваш разпечатаният ваучер на Визит, обаждаш се предварително в хотела да резервираш стая или как newsm78...извинявай предварително за тъпия въпрос Wink.

# 156
....бързо включване пак от хотел Каменец..........

За храната и ресторанта- ресторанта е с достатъчно места за  всички гости на хотела ,но ида едно неудобство че е на две нива и ако седнеш отдоло трябва да си разнасяш чиниите постоянно иначе за маси  се чака единствено ако искаш да си отвън на терасата тъй като там има само 5-6 маси  Peace .Храната за момента е много добра  и гладен няма да останеш все нещо ще си харесаш  винаги има по 5-6 различни салати и  готвеното на обед и вечеря е винаги различно, десертите слагат различни плодове диня, ананас,праскови, сини сливи,пъпеш  Peace

Персонала е любезен видаги гледат да махат свободните чинии от масите ,камериерките също  днес помолих за повече тоалетна хартия и веднага ни донесоха 3 ролки .За сладоледа като стане 16 часа има малко опашка от чакащи но това е навсякъде слагаш си сам и колкото пъти искаш поне на нас не са ни направили някаква забележка.

И за мен така !!Ние имаме резервация края на август и направо бях разочарована от всичко прочетено досега,дори имаше и публикувана снимка на опашката пред ресторанта.Само да питам дали дават кошарки за малките....

Сигурно дават кошарки тъй като на нашия етаж във фоаето седят  поне 4-5 такива кошари мисля ,че няма да имате проблем за това ,а за опашките в ресторанта до сега аз не съм видяла такива.Честно казано и аз толкова  негативни неща бях чела че дори не ми се идваше ,но момичета нали знаете че всяка година персонала е различен готвачите също така че настрой те се за една хубава почивка и всичко ще е супер естествено ,че няма начин всичко да е на 6 като например като кусур още мога да кажа за тази междинна закуска която е цял ден  всеки ден е едно и също само сладки, едни леко твърди кифлички и един козунак  Crossing Arms

Белисима, искрено ти благодаря за информацията  bouquet!
Честно казано се бях поотчаяла от негативните коментари в сайта на Визит Sad...забелязах, че за 3 месеца ранга на хотела падна от 4,5 на 4,2....което те кара да се чувстваш прецакан. Когато правих резервацията, описанието на Инклузива беше половин страница, а сега са останали 3 точки Mr. Green...
Искам да те питам само дали стигат местата на паркинга, защото имам лош спомен от Созопол миналата година.
П.П. И последно Blush...как става точно чекирането в хотела - показваш разпечатаният ваучер на Визит, обаждаш се предварително в хотела да резервираш стая или как newsm78...извинявай предварително за тъпия въпрос Wink.
има паркинг и като гледам изглежда малко тесен но всички коли са паркирали на него няма коли в страни значи местата стигат  Peace
За чекирането само си носиш разпечатания валчер  Peace и лични карти естествено  Peace

Хайде момичета чао за сега от мен ,че пиша докато малката спи и после пак на плаж  Hug не се притеснявайте излишно и се настройте за хубава почивка  защото хотела си е хубав ,естествено ,че ако сте притенциозни до безбожие и сами си търсите кусурите на хотела все ще има нещо което доа ви дразни или да не ви хареса но ако все пак сте дошле да си почивате  без много претенции това е вашето място страхотно е и най вече за мен е това че плажа ти е на една ръка разстояние  Hug Hug

# 157
Белисима, моля те пиши как е сшума вечер, защото миналата година мои
познати бяха там и ме отказаха да ходя. Било шумно не можело да се спи, страхотна
жега в стаите.А се бях навила да ходя там Sick

# 158
  • Резерват "Северозапад"
Белисима, благодаря ти за отговорите!!!
Желая ти прекрасно изкарване и прекрасни плажни емоции Hug!
Настройвам се положително след всеки следващ твой пост и мисля вече за пясъка и плажа Heart Eyes...

# 159
  • Пловдив
Кошари дават - безплатно.
Аз лично кореспондирах с тях, но мен ме отказаха защото ми предложиха стая без тераса.

# 160
  • у нас
оххх и аз се насроих за море и плаж Hug Hug Hug

Белисима много благодаря.  bouquet

Предишните постове които четях се коментираше "защо не се изкарат маси на терасата",а ето сега са го направили Wink само 1-2 вида салати, скара имало само 2 пъти и то каймяни истории, а риба имало само 1 път за 1 сед- сигурно са сменили готвача Thinking  chef
Вярно че човек ако иска ще намери за какво да измрънка.
искам само да те попитам ако не ти е проблем- можеш ли в момента да прецениш каква е заетостта на хотела- 75-100%? Simple Smile

# 161
  • София
Здравейте и от мен. От 5 септември сме в Китен, в хотел Каменец. Избрахме го, защото е близо да плажа, а сме с госпожица на 1 и малко.

Белисима, много ме успокой с тази информация.  Hug  bouquet
В ресторанта има ли детски столчета за хранене, че малката ако трябва да я държим през цялото време на коляно да яде  ooooh! ?

Още веднъж благодаря за инфото

Препоръчвам ви също и къща Дани http://bghotelite.com/web_main.php?id=1740. Миналата година бяхме там и сме супер доволни, но не е за хора с малки деца.   bouquet

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 10:48 от Петяя

# 162
.....ехо привет от моренцето тук е страхотна жега    Hug Hug така сега по ред ще ви отговоря на всички и после ще пиша още малко общо инфо от престояни тук  Peace

мама_съни  за шума да кажа първо, има нещо вярно в това  ,наистина от външния бар има много силна музика и от страната на басейните е  доста шумно , една вечер и аз се замислих за хората който са на първите етажи над бара защото  там би се чувало и в стаите така силно  Peace Но  ние сме от страната на паркинга и от към морето посредата стая на четвъртия етаж и да ви кажа тук нищо  ама нищо не се чува  това за шума  си го знаех и бях поискала стая по нависоко и отзад да не се чува нищо тъй като  на абсолютно всички хотели стайте който са над външните барове са  така ,не е само тук това го гарантирам  Peace За жегата в стаите не е вярно немога да повярвам това да са го казали хора който са били в този хотел тъй като във всяка стая си има климатици и ти сам си го пускаш когато искаш нашата стая  цял следобед я пече  най силното слънце и като съм пуснала климатика не се усеща дори когато малката спи  към 14 часа го спирам че като е отвита и става хладничко.

Зомбайо  така трябва и да се настройваш защото за момента от всички места който съм била единствено тук мога да се замисля пак да дойдем лятото  Peace дано непрозвучи като реклама аз идвам за първи път тук и нямам нищо общо с хотела да не си помисли някой че зарибявам хората Naughty

Tommelise  Заетостта на хотела е на 100 процента тъй като едни наши познати искаха да дойдат при нас и ние питахме на рецепция всичко е заето за доста време напред  Peace За храната от когато сме тук 3 ден наистина е имало един път риба но според мен готвачите се стараят да готвят възможно най разнообразно към края на почивката ще направя равносметка за храната все пак имаме още една седмица да седиме тук  Peace За след обедната закуска мога да кажа че е все едно и също нищо не сменят сладки,козунак едни кифлички и правят сандвичи от нещата от закуската със салам и кашкавал  притиснати на тостер  Peace

Петяя  в ресторанта честно казано видях само едно такова детско столче за хранене  мисля че е само това но да не те излъжа защото не съм обърнала внимание точно за това нещо  Peace А хотела найстина е на пясъка много е удобно в това отношение ,защото  и да си забравил нещо може да отскочиш да си го вземеш ние с малката дори ходим направо по бански   и без чехли на плажа за да не мъкнем много неща   Peace

Та така общо взето само искам да напиша ,че това със запазването на шезлонги около басейна в 6 часа сутринта е супер тъпо  ooooh! тъй като  после неможеш да си намериш празен да седнеш ако искаш да се окъпеш навръщане от морето .Днес за първи ден имаше доста щипалки в морето  и то наплиткото най вече дано утре ги няма че са много гадни  Crossing Arms и да ви кажа ли честно казано към обед като се прибираме с малката и като се обърна назад плажа на свободната зона е доста пренаселен ,но ние като отиваме към 9 часа сутринта винаги сме си намирали хубаво място да опънем кърпите  Simple Smile За следобедната закуска написах вече от това може би съм малко разочаровата тъи като малката като стане към 15-16 иска да хапне нещо,а то няма нищо което да хареса,за сладоледа макар че чакаш на опашка като стане 16 часа има достатъчно за всички  Peace

Хайде момичета това е за сега от мен  Hug

п.пДано не съм писала с много правописни грешки ,но няма кога да се връщам да препрочитам поста си за това,така че ако имам ще ме извините  Sunglasses

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 15:01 от Белисима

# 163
  • София
Белисима   bouquet   bouquet  Hug

Благодаря много за изчерпателното инфо. 

Друго си е да чуеш всичко от мястото на събитието!

Хубав ден и незабравима почивка

# 164
  • у нас
Белисима   bouquet   bouquet  Hug

Благодаря много за изчерпателното инфо. 

Друго си е да чуеш всичко от мястото на събитието!

Хубав ден и незабравима почивка
newsm10

и от мен много благодарности  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт