китен

• 183 506
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
bleido, мога да ти препоръчам 2 хотела точно до плажа Атлиман, това е северния плаж. Хотелите са Бодуров и Теос. Предлагат изхранване, но може и само спане, поне миналата година беше така.

# 511
  • Sofia
Търся отзиви и за хотел Сидеров виждала съм го отвънка супер е хотела и цените им ниски направо.Не е на шумно място но все пак може да се окаже че има проблеми а не открих в никой сайт споделено мнение.
Ще се опитам да сьм ти полезна Laughing
2010 к Shockedрая на август бях там-силно казано.На прьв поглед всечко е ОК.Стаята (2+1) не беше от най широките но спалнята още я помня удобна много :peac,ноооооо не се льжи че не шумно НАПРОТИВ точно от ляво на хотела от кьм задният паркинг има крьчма е то не бяха хора не бе чудо а от другата му страна от кьм входа е най шумното и голямо заведение в Китен с певици и то и от още едно местенце пак ги озвучават безплатно.Ние бяхме с бебе на 4месеца и не останахме сутринта се извиних платих си само вечерната нощувка и си трьгнахме.
Собственичката е много разбрана жена на 1четене не се намуси или вьзпротиви даже самата тя ми каза "Аз се учудих като ми каза баба че имаме гости с бебенце та то е шумничко около нас как така са дошли".Това е дословно че ни настани вава и вечарта.
Като цяло е хубав на всеки етаж има и дьски за гладене и ютия с малки тераски е и са разделени сьс стькла и виждаш и сьседите #Cussing out
Аз толкова дано ти е било малко полезно  bouquet

# 512
Отзиви за хотел РАДИС,до южния плаж е!

# 513
  • някъде в България
Търся отзиви и за хотел Сидеров виждала съм го отвънка супер е хотела и цените им ниски направо.Не е на шумно място но все пак може да се окаже че има проблеми а не открих в никой сайт споделено мнение.
Ще се опитам да сьм ти полезна Laughing
2010 к Shockedрая на август бях там-силно казано.На прьв поглед всечко е ОК.Стаята (2+1) не беше от най широките но спалнята още я помня удобна много :peac,ноооооо не се льжи че не шумно НАПРОТИВ точно от ляво на хотела от кьм задният паркинг има крьчма е то не бяха хора не бе чудо а от другата му страна от кьм входа е най шумното и голямо заведение в Китен с певици и то и от още едно местенце пак ги озвучават безплатно.Ние бяхме с бебе на 4месеца и не останахме сутринта се извиних платих си само вечерната нощувка и си трьгнахме.
Собственичката е много разбрана жена на 1четене не се намуси или вьзпротиви даже самата тя ми каза "Аз се учудих като ми каза баба че имаме гости с бебенце та то е шумничко около нас как така са дошли".Това е дословно че ни настани вава и вечарта.
Като цяло е хубав на всеки етаж има и дьски за гладене и ютия с малки тераски е и са разделени сьс стькла и виждаш и сьседите #Cussing out
Аз толкова дано ти е било малко полезно  bouquet
Много благодаря доста ви беше полезно защото забравих че има заведение наистина със жива музика а и ние сме с малко дете.
За хотел Радис и аз чакам отзиви защото ми пратиха добра ценова оферта за август и се колебая дали снимките на стаите са реални?
Прави ми впечатление че пускат по сайтовете си хотелите снимки на най просторните и хубави стаи.При пристигане на място се оказва че стаята е със съвсем различен вид  Crossing Arms

# 514
Някоя от вас била ли е на квартира в Китен, едни приятели си търсят нещо евтино, но аз на квартира не съм била от дете и не мога да съм полезна, затова се сетих да питам тук?  Laughing

# 515
Някоя от вас била ли е на квартира в Китен, едни приятели си търсят нещо евтино, но аз на квартира не съм била от дете и не мога да съм полезна, затова се сетих да питам тук?  Laughing
Зависи какво има в предвид под евтино и за кой сезон защото август доста надуват цените.

# 516
  • някъде в България
В края на август все още ли е доста пренаселено в Китен newsm78.За първи път ще ходим тогава и се притеснявам и времето как ще е да не се разочарова детето  Peace

# 517
Зависи какво има в предвид под евтино и за кой сезон защото август доста надуват цените.

Ох, при положение, че е пълно с оферти по 35-40лв хотели - значи се търси под тази сума. Евтината квартира ще е евтина и през юни и през август - в сравнение с другите и с хотелите. Така че не знам какво се пита.
Ще ходят юли, търсят евтин аквартира, с баня и прилични условия, това е.

# 518
  • някъде в България
По мой наблюдения разликата в цената за спане в квартира за двама човека и цената за двойна стая в хотел е ужасно малка.Доста семейни хотели предлагат удачни цени дори за силен сезон а условията могат да бъдат една идея по добри от тези в квартира.Не съм против квартирите де Mr. Green важното е човек да се чувства удобно.

# 519
Абе и по мое мнение сем.хотели са по-евтини от квартирите, всяка годин асподелям конкретни цени в тази насока, защото като отида на море информативно си разглеждаме, но питам това, което ме интересува в момента - евтина нощувка, квартира, Китен   Laughing

Иначе по твоя въпрос - да, на Атлиман ще е гъчкано, на южния по-вероятно да има повече пространство.

# 520
  • София
Абе и по мое мнение сем.хотели са по-евтини от квартирите, всяка годин асподелям конкретни цени в тази насока, защото като отида на море информативно си разглеждаме, но питам това, което ме интересува в момента - евтина нощувка, квартира, Китен   Laughing

Иначе по твоя въпрос - да, на Атлиман ще е гъчкано, на южния по-вероятно да има повече пространство.

100% не са по-евтини,миналата година се наложи да почиваме на квартира,бяхме на ул.Чайка,която е много близо до плажа,срещу Додо бийч е улицата.Къщата и стопаните бяха прекрасни,бяхме в тройна стая,с тв,с хладилник,с огромна тераса,прекрасна градина в топ сезона и плащахме 12лв на легло.Тази година ще ни е по 10лв леглото и пак там ще отидем.

# 521
Нещо доста си противоречиш! Тройна стая за 36 лв в сезона в хотел просто няма! Може ли /на лични, ако предпочиташ/  коя е тази къща/квартира?  Laughing

# 522
Аз нещо започвам да се разколебавам за бунгалата, като гледам какви условия се предлагат в така нар сем хотели и то съвсем близо до плажа, май ще се откажа от простора и зеленината, които предполагам че ще намеря на бунгала, за сметка на комфорта и близостта до плажа.
Благодаря на всички за препоръките и специални благодарности за mimi0585 Hug

# 523
Аз нещо започвам да се разколебавам за бунгалата, като гледам какви условия се предлагат в така нар сем хотели и то съвсем близо до плажа, май ще се откажа от простора и зеленината, които предполагам че ще намеря на бунгала, за сметка на комфорта и близостта до плажа.
Благодаря на всички за препоръките и специални благодарности за mimi0585 Hug
HugРадвам се че помогнах за по добрия избор.Ще чакаме отзиви и дано ви хареса  bouquet

# 524
  • София
Нещо доста си противоречиш! Тройна стая за 36 лв в сезона в хотел просто няма! Може ли /на лични, ако предпочиташ/  коя е тази къща/квартира?  Laughing

Вилико,за кое си противореча?
Някъде съм писала,че в семеен хотел е по-евтино от квартира ли?

А и по принцип обиколихме доста квартири,60% от тях бяха с такива цени,между 12-15лв в сезон и около 10лв извън сезона.
Предполагам не си разбрала първата част от изречението ми и си останала с впечатлението,че твърдя,че квартирите не са по-евтини,а мисълта ми беше точно обратната,че са по-евтини...офф,дано се разбрахме,че се омешах и аз...

Миналата година изкарахме 4-мата 9 дена в Китен,във въпросната квартира,беше най-икономичното ни лято,изхарчихме 850лв(с нафтата),като държа да отбележа,че не сме се лишавали от почти нищо,просто за пръв път тая година не обядвахме по кръчмите,а си ядяхме в стаята.

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 16:28 от .:Диди:.

Общи условия

Активация на акаунт