китен

• 183 519
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Ние сме в Китен, и то на бунгала...- е това не е съвсем сигурно, че ни се иска и басейн и да е близо до плажа, та все повече заглеждам Бодуров, Теос и т.н

Били ли сте в бунгала, когато има силен вятър или вали?

# 496
  • Русе
Ние сме в Китен, и то на бунгала...- е това не е съвсем сигурно, че ни се иска и басейн и да е близо до плажа, та все повече заглеждам Бодуров, Теос и т.н

Били ли сте в бунгала, когато има силен вятър или вали?

Била съм. Преди няколко години се наложи да пренощуваме на Бачковски манастир. Никъде не открихме места, освен на едни бунгала. През нощта се разрази страшна буря. Имах чувството, че ще ни отвее и, че всеки момент ще протече отнякъде. Направо си беше страшно.

Аз да дам отчет, че резервирахме апартамент в "Енерджи". Продължавам да следя темата с интерес. Скоро време очаквам и първите отзиви от Китен, нищо, че имаме още два месеца до почивката - прилични заведения за хранене, развлечения, цени.

# 497
Ние миналото лято останахме една нощувкапри на бунгала при наши близки, преди това бяхме в Саут бийч, и става въпрос за бунгалата около хотела...Е , много ни хареса самата атмосфера. Вечерта седнахме окола една маса много хора, децата наоколо си играят на воля, та затова решихме тази година - на бунгала...А избрах Китен, защото:
1. На юг е , а ние ще ходим рано
2. Прочетох много положителни отзиви за Витоша 1, и най напред ще пробвам там, преди да тръгнем ще се обадя да попитам, с е-майл ми тговориха,че няма свободни места, но ще се пробвам пак...
3. Бунгалата са в населено място

# 498
Някой знае ли дали плажа е възстановен след зимното опустошаване по морето. Ние запазихме в хотел Бодуров точно до северния плаж. Цената за края на юни е 70 лева на вечер + закуска, обяд и вечеря за 2- ма възрастни с деца на 2 и 9 години.
70 лв на човек ли?и за децата ли е по толкова? newsm78

# 499
elyda 70 лева е на ден за четеримата (нощувка + изхранване)

# 500
Да хотел "Бодуров" се намира на плажа и вечер там има дискотека, но миналата година ходихме там и това не ни пречеше. Миналата година ходихме и на Елените, но само хотел "Бодуров" ще повторим  Peace

# 501
  • Пловдив
Момичета, трябват ми отзиви за х-л Каменец. Мислим септември да го посетим. С 2 деца сме- едното на 6год., а другото ще е на 11 месеца. Как е храната в ресторанта? И въобще всякакви отзиви ще са ми от полза.

# 502
Миналата година бяхме в Каменец. Един от големите му минуси беше именно ресторанта и храната в него. Капацитетът на ресторанта не отговаря на големината на хотела и при всяко хранене се налагаше да се дебне за свободна маса.  Храната беше еднообразна и в недостатъчни количества - често за "дохранване" на закъснелите се даваха кюфтета и кебапчета. Никакво разнообразие на салати, плодове и десерти. За алкохола и напитките не мога да кажа нищо по-добро.

Иначе големия му плюс е близостта до плажа - за семейства с малки деца това е много  удобно, имайки предвид целия антураж, който се помъква. Simple Smile
Стаите са чисти, удобни и просторни.   

# 503
Моля ако някой може нека ми препоръча хотел или семеен хотел на плажа  или съвсем близо....
За да имаме резервен вариант ако нешо  бунгалата не ни удовлетворят. Единственото ми условие е да не е включено никакво хранене, единствения който открих след обстоен преглед на темата е Морски легенди

# 504
Моля ако някой може нека ми препоръча хотел или семеен хотел на плажа  или съвсем близо....
За да имаме резервен вариант ако нешо  бунгалата не ни удовлетворят. Единственото ми условие е да не е включено никакво хранене, единствения който открих след обстоен преглед на темата е Морски легенди
На кой от двата плажа предпочитате да ходите

# 505
Ще се опитам да изчета всичко,но може и да пропусна, така че моля ви ако някой има отзиви за апарт-хотел Хармани да сподели  Praynig !

# 506
Момичета, трябват ми отзиви за х-л Каменец. Мислим септември да го посетим. С 2 деца сме- едното на 6год., а другото ще е на 11 месеца. Как е храната в ресторанта? И въобще всякакви отзиви ще са ми от полза.

ще копирам постовете си от другата тема за хотел Каменец 

-------------------------------
Здравейте от Китен    пиша ви от хотел Каменец .Хотела е страхотен стаята е огромна с една спалня и едно отделно  голямо легло има си тераска с изглед към морето гледката е невероятна,на една ръка разстояние е от плажа направо от хотела стъпваш на пясъка.  Плажа е много чист няма водорасли няма боклуци дори миди няма   може би като кусур е че платените чадъри са около 5 реда и чак отзад е свободната зона  също и по на ляво но трябва да повървите  повечко може да стигнете до свободна зона без никакви чадъри. иначе чадър струва 5 лева и шезлонг пак 5 лева .За хотела басеините са хубави чисти и водото е топла само че шезлонгите  нестигат за всички гости на хотела и ако искаш да седнеш трябва сутринта в 5 часа поне да идеш да си сложиш кърпата тъй като днес в 8 вече всичко беше заето.Има някакъв детски кът но по скоро е пародия на деткси кът има една топка вътре няколко столчета и моливи за рисуване анимация не съм засякла за сега кога има .Напитките са от пост микс както на всеки олинклузив  и ми се струват разредени но аз не съм с големи притенции към тях тъй като не пия много безалкохолно, има сладолед от 16 до 18 часа ,закуската като навсякъде домати ,краставици,масло,сладко и т.н. за обяд и вечеря беше разнообразно човек гладен няма да остане   Чистят стаите всеки ден кърпите и чаршафите два пъти в седмицата.Забравих да напиша че има и междинни хранения между 10 - 18 часа и пици и сандвичимежду 16 -18 часа .Та така за сега е добре положението пак ще пиша ако някой има въпроси да пита хайде за сега лек ден 
----------------------------
За храната и ресторанта- ресторанта е с достатъчно места за  всички гости на хотела ,но ида едно неудобство че е на две нива и ако седнеш отдоло трябва да си разнасяш чиниите постоянно иначе за маси  се чака единствено ако искаш да си отвън на терасата тъй като там има само 5-6 маси   .Храната за момента е много добра  и гладен няма да останеш все нещо ще си харесаш  винаги има по 5-6 различни салати и  готвеното на обед и вечеря е винаги различно, десертите слагат различни плодове диня, ананас,праскови, сини сливи,пъпеш   

Персонала е любезен видаги гледат да махат свободните чинии от масите ,камериерките също  днес помолих за повече тоалетна хартия и веднага ни донесоха 3 ролки .За сладоледа като стане 16 часа има малко опашка от чакащи но това е навсякъде слагаш си сам и колкото пъти искаш поне на нас не са ни направили някаква забележка.

Сигурно дават кошарки тъй като на нашия етаж във фоаето седят  поне 4-5 такива кошари мисля ,че няма да имате проблем за това ,а за опашките в ресторанта до сега аз не съм видяла такива.Честно казано и аз толкова  негативни неща бях чела че дори не ми се идваше ,но момичета нали знаете че всяка година персонала е различен готвачите също така че настрой те се за една хубава почивка и всичко ще е супер естествено ,че няма начин всичко да е на 6 като например като кусур още мога да кажа за тази междинна закуска която е цял ден  всеки ден е едно и също само сладки, едни леко твърди кифлички и един козунак   

.....ехо привет от моренцето тук е страхотна жега      така сега по ред ще ви отговоря на всички и после ще пиша още малко общо инфо от престояни тук 

мама_съни  за шума да кажа първо, има нещо вярно в това  ,наистина от външния бар има много силна музика и от страната на басейните е  доста шумно , една вечер и аз се замислих за хората който са на първите етажи над бара защото  там би се чувало и в стаите така силно   Но  ние сме от страната на паркинга и от към морето посредата стая на четвъртия етаж и да ви кажа тук нищо  ама нищо не се чува  това за шума  си го знаех и бях поискала стая по нависоко и отзад да не се чува нищо тъй като  на абсолютно всички хотели стайте който са над външните барове са  така ,не е само тук това го гарантирам   За жегата в стаите не е вярно немога да повярвам това да са го казали хора който са били в този хотел тъй като във всяка стая си има климатици и ти сам си го пускаш когато искаш нашата стая  цял следобед я пече  най силното слънце и като съм пуснала климатика не се усеща дори когато малката спи  към 14 часа го спирам че като е отвита и става хладничко.

Зомбайо  така трябва и да се настройваш защото за момента от всички места който съм била единствено тук мога да се замисля пак да дойдем лятото   дано непрозвучи като реклама аз идвам за първи път тук и нямам нищо общо с хотела да не си помисли някой че зарибявам хората

Tommelise  Заетостта на хотела е на 100 процента тъй като едни наши познати искаха да дойдат при нас и ние питахме на рецепция всичко е заето за доста време напред   За храната от когато сме тук 3 ден наистина е имало един път риба но според мен готвачите се стараят да готвят възможно най разнообразно към края на почивката ще направя равносметка за храната все пак имаме още една седмица да седиме тук   За след обедната закуска мога да кажа че е все едно и също нищо не сменят сладки,козунак едни кифлички и правят сандвичи от нещата от закуската със салам и кашкавал  притиснати на тостер 

Петяя  в ресторанта честно казано видях само едно такова детско столче за хранене  мисля че е само това но да не те излъжа защото не съм обърнала внимание точно за това нещо   А хотела найстина е на пясъка много е удобно в това отношение ,защото  и да си забравил нещо може да отскочиш да си го вземеш ние с малката дори ходим направо по бански   и без чехли на плажа за да не мъкнем много неща   

Та така общо взето само искам да напиша ,че това със запазването на шезлонги около басейна в 6 часа сутринта е супер тъпо   тъй като  после неможеш да си намериш празен да седнеш ако искаш да се окъпеш навръщане от морето .Днес за първи ден имаше доста щипалки в морето  и то наплиткото най вече дано утре ги няма че са много гадни   и да ви кажа ли честно казано към обед като се прибираме с малката и като се обърна назад плажа на свободната зона е доста пренаселен ,но ние като отиваме към 9 часа сутринта винаги сме си намирали хубаво място да опънем кърпите   За следобедната закуска написах вече от това може би съм малко разочаровата тъи като малката като стане към 15-16 иска да хапне нещо,а то няма нищо което да хареса,за сладоледа макар че чакаш на опашка като стане 16 часа има достатъчно за всички 

Радвам се ,че съм била полезна   сетила съм се за още няколко неща да ви споделя относно хотел Каменец     

Преди няколко поста някой беше написал ,че има стаи без тераси това е вярно   мисля ,че са 20 ,но това си го пише и в самия сайт ,поне аз като си запазвах през визит бях прочела за това и в забележката си изрично помолих за стая с тераса   ,но като се замисля то ние на терасата само излизаме да си оставим кърпите и сме постоянно на вън такаче немисля ,че ако няма тераса няма да си изкарате добре.

За Анимацията - честно казано е гола вода нямая никаква ,има една жена която седи в стаята за деца в определени часове и рисуват, ние сме били на места с доста активна анимация както за децата така и за възрастни та тук все едно няма 

Като минус - Немога да разбера това налягане на водата в стаите ,до момента всеки път като вляза да се изкъпя независимо дали преди обед или вечер късно ,водата сама се променя както си се къпеш изведнъж става много студена ,нагласиш я и след малко стане пареща .Незнам дали се влияе от това като се къпят другити хора ,но това е супер гадно по сто пъти трябва да си я гласиш и като къпя малката все  гледам да не я изгоря или да не стане много студена. 

По принцип пише ,че кърпи се сменят два пъти в седмицата ,но да ви кажа  че всеки ден като се върнем от плажа след като камериерката е минавала кърпите са ни сменени  това е супер 

Също и хубава впечатление ми направи ,че постоянно зареждат нова храна  неоставят дори да се изпразни  тавата напълно , и дори да отидеш накрая на вечерята пак ще има от всички яденета , а не само остатъци като на някой олинклузиви който съм била.

------------------------

Това са ми коментарите от миналогодишната почивка в хотела

# 507
На кой от двата плажа предпочитате да ходите
Нямам представа - досега не сме били в Китен

# 508
  • някъде в България
Здравейте има ли някой отзиви за хотел Радис в Китен гледах сайта им и цените им са приемливи дори за август.Но ми се иска рални впечатления ако някой е бил техен гост Praynig
Иначе като отзиви за хотел В Китен мога да дам за хотел Албатрос 2 близо до центъра е и обслужването е на добро ниво.Ако някой се интересува ще споделя на лични да не става реклама все пак.Имам и други впечатления за други места но всичко с времето се променя все пак.

# 509
  • някъде в България
Търся отзиви и за хотел Сидеров виждала съм го отвънка супер е хотела и цените им ниски направо.Не е на шумно място но все пак може да се окаже че има проблеми а не открих в никой сайт споделено мнение.

Общи условия

Активация на акаунт