китен

• 183 538
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Ами ей така, за мен е скъпо при тоя вид на хотела,  но всеки си знае. Отделно че за 40лв можеш да спиш в къде по-добра обстановка, и все си мисля че закуска, обед и вечеря за 40-50лв за двама възрастни и дете - можеш да скалъпиш, пък и ще е по твой избор и каквото ти се прииска. Ако ще ходиш по кръчми вече е друго. Но това си е моето мнение. Че е близо - близо е, ама мини през тая неподдържана горска част и после ще си говорим.
Виж например Рилена - разкошен хотел е и цената е подобна  Peace

# 466
За нашия период даже в Рилена е по евтино, в Ариана е 97 лв. закуска и вечеря, в Рилена - 80лв. Мисълта ми е че поне по снимки и Ариана си изглежда ок за тия пари. Аз не обичам да обикалям кръчми и заведения и да търся къде да хапна така че вариантите с подсигурени хранения ги предпочитам. Сега ще погледна и този Чиплаков Wink

А южния плаж как е?

# 467
При цена около 100лв можеш да намериш прекрасни предложения, мен ако питаш - остави Арианата  Peace
Южният е по-голям плаж. Аз лично северния обожавам, но пък наистина е буквално хавлия до хавлия.

# 468
http://storage4.album.bg/dd3/dsc01227_38665_29587824.jpg това май е южния плаж? Ако е така значи там сме били един ден само на плаж, но беше доста пренаселено... Или това е Алиман? Нещо не мога да ги оправя май  Laughing

# 469
  • Kozloduy
Здравейте, да споделя за Чиплаков бяхме през 2010г.началото на юли и  не останах доволна в цената на нощувката е включена закуска и вечеря.много бедна от всякъде като свърши нещо, ми то свършило ,няма рзнообразна храна плодове само един най много два вида,ако закъснееш вечерята може да си останеш гладен.Единствения плюс ,че има детска площадка и децата могат къде да си играят,но вечер е пълно с деца,защото няма къде да играят в близост.Приятелка ходи миналата година и каза,че нищо не се е променило.За плажа слизаш през много стълби минаващ пътя и си на плажа красив плитък в началото за малки деца е много подходящ.

# 470
Дадохте ми нов обект за обмисляне - хотел Рилена - чудесно изглежда на сайта,пише на 300 м от плажа - но от кой плаж - северен или южен и това 300 м реално ли е?Също така пише,че деца до 5 години са безплатно, но дали на доп. легло и ползват ли храна newsm78

# 471
Дадохте ми нов обект за обмисляне - хотел Рилена - чудесно изглежда на сайта,пише на 300 м от плажа - но от кой плаж - северен или южен и това 300 м реално ли е?Също така пише,че деца до 5 години са безплатно, но дали на доп. легло и ползват ли храна newsm78

На южния се коментираше че се намира хотела и май е по близо от 300метра, 300 метра пише че са до яхтеното пристанище иначе самия хотел е на входа на плажа...   Wink

# 472
  • Бг-мама
За Рилената имам оферта за средата на юли за 7 дни в двойна стая оллинклузив за 912 лв. Това за двама възрастни и две деца на 6 и 8 год. Единственото което ме спира е че казаха че стаята заедно с банята била 17 кв  Rolling Eyes. Струва ми се че ще бъдем един върху друг без възможност да се разминен в стаята.

# 473
Пред Рилена и Ариана, бих избрала втория.
Какво му харесахте на тоя Рилена не знам  newsm78
Ариана е на чудесно място, има хубава детска площадка, само хубави отзиви съм чувала за него.
Рилена по мои спомени се намира на края на града, на една поляна. Като гледам снимките- не се лъжа, така е

# 474
Някой знае ли дали плажа е възстановен след зимното опустошаване по морето. Ние запазихме в хотел Бодуров точно до северния плаж. Цената за края на юни е 70 лева на вечер + закуска, обяд и вечеря за 2- ма възрастни с деца на 2 и 9 години.

# 475
http://storage4.album.bg/dd3/dsc01227_38665_29587824.jpg това май е южния плаж? Ако е така значи там сме били един ден само на плаж, но беше доста пренаселено... Или това е Алиман? Нещо не мога да ги оправя май  Laughing
Това е южния плаж.Рилена е на северния /Атлиман/

# 476
Здравейте, ние тази година решихме да ходим на бунгала. Естествено като поразгледах се спрях на Витоша 1, но за съжаление там няма места...Бихте ли ми препоръчали някои бунгала в Китен, или хотел с подобни усломия - пространство, зеленина, детски кът...Категорично не искам ОИ, даже ако няма никаква включена храна още по-добре...

# 477
Извинявам се на Melani_M , ти си писала за Рилена, а говорех за Радис  ooooh!
Същото да кажа и на вилико и на всички от последната страница, през цялото време говоря за Радис, а пиша "рилена"  #Crazy

# 478
Същото да кажа и на вилико и на всички от последната страница, през цялото време говоря за Радис, а пиша "рилена"  #Crazy
hahahaТака става някой път няма страшно ще се разберем  Laughing.Радис е до стълбите на южния плаж

# 479
hahahaТака става някой път няма страшно ще се разберем  Laughing.Радис е до стълбите на южния плаж

Мали беше гъчканица на тоя южен плаж като ходихме и то беше края на август, последната седмица. Не знам въобще ще намеря ли спокоен плаж в началото на август.

Eй така си представям идеалната почивка, ама ако може и някое чистичко хотелче на 2 минути разстояние от плажа Simple Smile) Няма такова чудо май по бг черноморието
Скрит текст:
[/size]

Общи условия

Активация на акаунт