китен

• 183 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
А бихте ли ми казали кой е този хотел, който се вижда отсреща?

Мисля, че това не е хотел, а комплекс частни апартаменти.

Да. И на мен ми е правил впечатление. Апартмънт хаус е. Частни апартаменти.

# 451
Благодаря за мнението за Кремиковци......а някой ходил ли е в хотел Ариана.....

# 452
Да... заслужава си, хубав хотел, добро обслужване, има избор на храна. Хотела е след ремонт и е м, много близко до плажа

# 453
Да... заслужава си, хубав хотел, добро обслужване, има избор на храна. Хотела е след ремонт и е м, много близко до плажа
Не знам кога е освежаван и как е отвътре но по занемарен хотел май не съм виждала.Двора и около хотела не се виждаше от треволак а сградата е в окаяно състояние.Единствено че е близо до плажа е добре /това е лично мое мнение/Това за Кремиковци

# 454
От кога е мнението ти?Моето е от миналото лято. Т.е. 2011. Вече има климатици във всичко стаи, нои мебели, а и храната е добра. а двора беше хубав нз, все пак всеки си има мнение.

# 455
От август 2011 но казах че вътре не знам как е.Влизахме само в двора.Иначе като цена и място е добре Peace

# 456
Да в края на сезона може и да е било позанемаренко. Честно казано моето първо впечатление беше, че е занемарено, но се убедих в обратното. А и за семейство с 2 деца при тази цена наистина е ОК. Peace

# 457
Неразбрах,последните мнения за хотел Ариана ли са или за Кремиковци? newsm78
tinki_15 , ако става въпрос за Ариана, моля те сподели имаше ли групи деца и ученици,когато бяхте, дали е много шумно и горе долу какво е разстоянието до плажа  bouquet

# 458
За Ариана говоря.Плажа е на 4-5 минутки. То реално само се пресича улицата и си там. При нас нямаше групи лагеруващи. Имаше само няколко чужденци и беше много спокойно. В стаите евентуално, които са отпред може да е било шумно, ако има деца на басейна и т.н.
Кремиковци е от другия край на тротоара малко по нагоре и е даже по- близко, но мисля че е в по- лошо състояние. персонално мнение нямам Peace

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 19:25 от tinki_15

# 459
Неразбрах,последните мнения за хотел Ариана ли са или за Кремиковци? newsm78

Според мен и те не се разбраха  Laughing Laughing Едната говореше за единия, другата за другия  Wink

Радис на южния плаж ли е? Шумно ли е около хотела?

# 460
Аз говорих за Кремиковци и го казах.Важно е на края да се разберем WinkРадис е на южния плаж

# 461
То за Ариана не знам кое е изгодното, 80лв с пансион...Вероятно трябва да избият ремонта, но преди беше наистина евтино.

# 462
Благодаря за мненията за Ариана - почти се бях навила за там,но сега загледах хотел Радис - изглежда доста по - добре,а и е по-евтино, някой да е почивал там- да сподели нещо повече,например храната на блок маса ли е,има ли нещо за деца - площадка може би?Малко съм с резерви за южния плаж,досега съм била само на плаж Атлиман.
Разгледах и сайта на Чиплаков - дават добра цена за полупансион, пак е на южния плаж newsm78
В голяма чуденка съм вече ooooh!

# 463
Чиплаков лично аз харесвам, веднъж сме вечеряли там с наши познати, които бяха отседнали.
В сравнение с Ариана...то въобще не може да има сравнение май.  Rolling Eyes

# 464
То за Ариана не знам кое е изгодното, 80лв с пансион...Вероятно трябва да избият ремонта, но преди беше наистина евтино.

Добре де как ще е скъпо 80лв. с храна. Масово само нощувка е по и над 50лв. т.е. 30лв за храна за трима души в нашия случай според мен е доста приемливо, а и близо до плажа Wink

Общи условия

Активация на акаунт