китен

• 183 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Ами миналата година като бяхме в Черноморец, хотелчето, в което бяхме също имаше ресторант отдолу. Приятелите ни бяха точно над ресторанта и въобще не беше шумно. Проблема е ако има жива музика. Така бяхме по-миналата година в Обзор. Но мисля, че се съобразяват. До 12 часа пееше певицата и после спираше.
А за цените - с включена закуска са 5 лв. В околността без закуска са същите. Апартамент е 80 лв без закуска в силен сезон, тук е 100 лв. И на мен ми се виждат множко, ама като, че ли това е най-доброто на това място(като цена говоря).
И +8лв паркинг и май пишеше че местата са ограничени съвсем се оскъпява.Пицария е  отдолу и нямаше жива музика

# 436
  • Русе
8-те лева за подземен паркинг не са задължителни. Имало места за спиране и пред хотела, но не било гаранция, че ако тръгнеш на някъде с колата и после като се върнеш ще ти е свободно мястото. В подземния паркинг мястото ти е гарантирано. Проучих аз нещата  Wink Само не са ми отговорили закуската на блок маса ли е или е определен порцион.
А цените в пицарията им как са?

# 437
  • Русе
А бихте ли ми казали кой е този хотел, който се вижда отсреща?

# 438
А всъщност какви са цените на самия плаж... вход, чадър.... На мен продължава да ми харесва този хотел Енержи...

# 439
  • София
А бихте ли ми казали кой е този хотел, който се вижда отсреща?

Мисля, че това не е хотел, а комплекс частни апартаменти.

# 440
  • Русе
Аха, да питам аз, че да не пропусна нещо  Laughing
Да и аз си мислех да питам има ли свободна зона на плажа и колко струва чадъра?

# 441
Аха, да питам аз, че да не пропусна нещо  Laughing
Да и аз си мислех да питам има ли свободна зона на плажа и колко струва чадъра?
Свободни зони има редуват се с платените.Доколкото си спомням 15лв беше 2шезлонга и чадър.Дори и зад платените чадъри има място да сложиш своя.Но това е за южния плаж.Сградата която се вижда според  мен е хотел и надпис се вижда но не мога да се сетя точно кой е.

Последна редакция: нд, 20 май 2012, 14:26 от mimi0585

# 442
"Енерджи" и на мен ме заинтригува.
Само не разбрах тези цени,които дават за м. Юли като промоции за 7 нощувки,само нощувка и закуска ли включват, или има и вечеря,а също и въпроса с дете на доп. легло как стои?Някой по - осведомен,да ме осветли,моля Simple Smile

# 443
  • Русе
Аз се интересувах за апартамент дали малките деца ще ползват отстъпка и ето какво ми отговориха:
"Цените обявени на сайта ни са обявени за помещение, деца до 4 години се настаняват безплатно в присъствие на двама възрастни, когато се надвишава определената бройка за помещение. Във вашият случай, ако резервирате тройна стая малкото дете ще бъде настанено безплатно без да ползва допълнително легло. В подземният паркинг местата се пазят персонално, имаме паркоместа и пред хотела, но те не се пазят, когато има свободно място всеки от гостите на хотела може да паркира него."
Т.е. ако Вие вземете двойна стая детето ще е безплатно, но може би трябва да делите легло с него. А иначе мисля, че четох, че предлагат кошара срещу 5 лв/ден. А ако имате кошара, предполагам, че може и Вие да занесете.
За храната - не знам. Аз питах за силен сезон, там е само закуска.
Защо не им пишеш на електронната поща?

# 444
Здравейте,
дайте ми съвет за хотел или станция в Китен, но да е близо до плажа.....Имам оферти от х-л Елмар и от Кремиковци....Има ли почивали там....Ще съм благодарна за мнение или съвет.....а да не забравя....бюджета е не повече от 1000 лв за около 7-8 дена за 2 възрастни и две деца - на 9 и 12.

# 445
Здравейте,
дайте ми съвет за хотел или станция в Китен, но да е близо до плажа.....Имам оферти от х-л Елмар и от Кремиковци....Има ли почивали там....Ще съм благодарна за мнение или съвет.....а да не забравя....бюджета е не повече от 1000 лв за около 7-8 дена за 2 възрастни и две деца - на 9 и 12.
За кой период искате да се включите в тази сума?

# 446
# 447
  • София
Здравейте,
имам нужда от съвет кой хотел да избера за почивка с дете на 4 години. Колебая се между Кооп Китен и Радис, ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с мнение за тях.

# 448
  • в света на илюзиите
Здравейте,
Елмар си е хотел, Кремиковци си е станция от соца. Не я препоръчвам, изобщо даже. Старо соц обзавеждане по стаите, в ресторатна обслужването е отвратително, закуската е бедна и еднообразна, абе......... всеки сам си знае какво търси , но.....не бих отишла там.
Иначе и двете места са близо до плажа, те са почти едно до друго де  Peace

# 449
Здравейте,
имам нужда от съвет кой хотел да избера за почивка с дете на 4 години. Колебая се между Кооп Китен и Радис, ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с мнение за тях.
Аз бих избрала Радис намира  се почти до плажа и е новичък докато Кооп си е по соц и ги дели една мрежа от лунапарка и си е шумничко.По далеко е и от плажа.

Общи условия

Активация на акаунт