китен

• 183 558
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Ами то ако южния ти е гъчкан, по-добре не стъпвай на Атлиман  Wink
Като цяло в Китен плажовете са сравнително малки, затова.

Някой знае ли дали плажа е възстановен след зимното опустошаване по морето. Ние запазихме в хотел Бодуров точно до северния плаж. Цената за края на юни е 70 лева на вечер + закуска, обяд и вечеря за 2- ма възрастни с деца на 2 и 9 години.
Хотелът е добър, стаите големи, само вечер ще трябва да затваряте прозорците, защото на плажа има дискотека, но пък има климатик  Peace

# 481
Извинявам се на Melani_M , ти си писала за Рилена, а говорех за Радис  ooooh!
Същото да кажа и на вилико и на всички от последната страница, през цялото време говоря за Радис, а пиша "рилена"  #Crazy

То аз има ли хотел вече ,за който да не съм питала,нормално е да те объркам, аз самата вече съм направо  #Crazy

# 482
  • София
Здравейте,
хоп и аз в темата, че Китен ми е от любимите.
Имам питанка специално за хотел Каменец. Някой бил ли е там миналата година? защото ние сме били, ноо преди 4 години и тогава още не беше all inclusive. Интересува ме храната как е, анимацията за деца добра ли е? И изобщо ще съм благодарна на всякаква инфо за хотела.
Редактирам се, намерих инфо от миналата година  Hug

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 11:35 от sofy

# 483
  • София

Eй така си представям идеалната почивка, ама ако може и някое чистичко хотелче на 2 минути разстояние от плажа Simple Smile) Няма такова чудо май по бг черноморието
Скрит текст:
[/size]

White_roses ,ако все пак го намериш това място ,свиркай ,че и аз търся подобно!

# 484
Хах ок, принципно това е някакъв плаж в Синеморец май  Laughing Досега само там не съм зяпала за нещо, а мъжа ми като чуе къде се намира ще му призлее  Joy

Все още се колебая между Синеморец, Китен, Приморско, Ахтопол, Арапя, Поморие, Обзор и нещо по на север  Joy Joy Joy

# 485

Все още се колебая между Синеморец, Китен, Приморско, Ахтопол, Арапя, Поморие, Обзор и нещо по на север  Joy Joy Joy

Ти доста си стеснила кръга  Joy

# 486
Само не разбирам, при положение, че търсите такива спокойни и диви места - какви Китен, Приморско и тн оглеждате  ooooh!  Laughing

# 487
Само не разбирам, при положение, че търсите такива спокойни и диви места - какви Китен, Приморско и тн оглеждате  ooooh!  Laughing

Е например от всички в темата за Приморско съм чела за тоя плаж Перла, пък и познати ми го хвалят че в пика на сезона е доста ненаселен. За това гледам Приморско Simple Smile А пък Китен ей така щот' съм се предала че това което търся, пък и на сносна цена няма да намеря  Laughing Laughing

# 488
В пика на сезона и на Перла има хора, дори и ако говориш за неохраняемата част.
С бюджета, който сте определили горе долу мисля, че би могла на доста места да се класираш.
Девствени и хубави плажове има на Шабла и Крапец, щом говорим за пика - не виждам проблем, че са на север, погледни ги ако искаш.
Но в Приморско и подобни е абсурд да се говори за спокойствие и простор, то дори по улиците не можеш върви спокойно  Wink

# 489

Ти доста си стеснила кръга  Joy
Поне е решила , че иска на море в България. Аз още се чудя кога , къде какво и само чета Joy

# 490
  • Русе
Така като си мисля, може би само на плажа на Шкорпиловци съседа ти по хавлия може да е на около 10м от теб и то в сезон пик.

# 491
  • София
Хах ок, принципно това е някакъв плаж в Синеморец май  Laughing Досега само там не съм зяпала за нещо, а мъжа ми като чуе къде се намира ще му призлее  Joy

hahaha моят кръг е маааалко по-голям + Крапец ,Балчик ,св.Константин и Елена ,Лозенец ,Царево ииии Аркутино  Joy Накрая ще ходим там където има места  Mr. Green .

# 492
Май всички които останаха тук да пишат сме с един проблем LaughingКъде ще е но ако има места? ThinkingВие сте добре ами аз и дати не знам hahaha

# 493
Ние сме в Китен, и то на бунгала...- е това не е съвсем сигурно, че ни се иска и басейн и да е близо до плажа, та все повече заглеждам Бодуров, Теос и т.н

# 494
Аз като виден студенокръвен представител предпочитам на юг, където е по - горещо.

Общи условия

Активация на акаунт