Октопод vs. Папагал (или тема за ФУТБОЛ) :)

• 23 352
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • España
хехехе,моите деца гледат испанския Картуун и долу в поле върви през цялото време едно октоподче ,което тегли като влакче надписа: Испания-Шампиончета! Joy Joy Joy

# 166
Ох,Поци,станахме множко....
носим..носим Mr. Green

# 167
  • España
Дивороми...къде го мамин Серхио? Blush
Излъгахте ме за Евроспорт и си седя тук съвсем не в час...  Tired

Ами аз гледам една испанска телевизия,CANAL+Liga

Вие к'во толкоз се "оправяте тук",че ми стана любопитно Joy я да се върна назад да ви чета,викам! Laughing

# 168
# 169
  • Бургас

Излъгахте ме за Евроспорт и си седя тук съвсем не в час...  Tired

Коментаторът каза преди половин час-+ , че ще има закъснение от 45 мин., затова продължават по програма и ще се включат по- късно! В момента гледам по TVE.

Поци, важното е каква храна, подсказвай!

# 170
  • под дъгата
dyvaromi  Hug оправяме бирените кореми от последния месец-кой с добавки,кой със спорт....Всички на Поци се надяваме да влезне в ролята на вълшебник babydust7

# 171
  • Ænima/Albuquerque
Поциии...е к'ви са тия манджи сега...  ooooh!
После добавки ме караш да пия!  Crossing Arms

Бубке,аз вярвам в професионалните съвети на Поци...ще ни оправи всичките!  hahaha

Сани,мерси за инфото!   bouquet

# 172
  • под дъгата
Сарк,Поци каза да се храним,не само да пием Joy загребвай от манджата,дъвчи и си трай Mr. Green

# 173

Излъгахте ме за Евроспорт и си седя тук съвсем не в час...  Tired

Коментаторът каза преди половин час-+ , че ще има закъснение от 45 мин., затова продължават по програма и ще се включат по- късно!

Поци, важното е каква храна, подсказвай!
не е важно само  храната..лесно мога да напиша..месо ,плодове,зеленчуци...ама трябва да се знае кога ..по кое време да се яде и как да се комбинира..всичко е персонално...за да си хапваш правилно не ти трябват диети..а доза и по кое време..нещата опират до там ,че се прави програма..дори и през 2 часа,,да ядеш..ще отслабваш ...защото метаболизма ще ти е на макс..аз тва го препоръчвам
..на една мама само по скайп,без да я познавам за 10 дена и намалих талията с 5 см..но ме питаше за всяка хапка Peace

# 174
  • España
Сарк,освен това ,забелязвам,че си падаш по УУдхаус и аз иаз,особено ми е любим случаят с ....внезапния костюм Joy Сори за спама,обаче се изкуших! Embarassed
Ако е за ..оправяне на кореми...бройте и мен!

# 175
Сарк,Поци каза да се храним,не само да пием Joy загребвай от манджата,дъвчи и си трай Mr. Green
Наздраве Hug Hug Hug

# 176
  • Ænima/Albuquerque

Щом Поци казва...
Наздраве!  Hug

Сарк,освен това ,забелязвам,че си падаш по УУдхаус и аз иаз,особено ми е любим случаят с ....внезапния костюм Joy Сори за спама,обаче се изкуших! Embarassed

Падам си по всичко де що вади английски хумор!  Mr. Green Hug  bouquet
Дъглас Адамс,Уудхаус,Уайлд (нищо че е ирландец,вади такава тънка английска мисъл...) Mr. Green

# 177
аз минавам на тва..вас не знам Mr. Green

# 178
  • España
Като четох за Корнера на Whatever,та се сетих: С мъжа на най-голямата ми приятелка,преди години си говорим на футболни теми,а тя милата е много зле в тази област,та явно сме обсъждали някакъв мач на Уембли и тя по едно време реши да изрази съпричастност:
-Кой,кой-вика-играл СРЕЩУ Уембли?! Shocked
След като й се насмяхме наволя,тя с обиден глас:
-Е хубаво ,де ,аз от къде да знам,че  Уембли е .....КУПА Joy Joy Joy Joy

Обаче историята има продължение-Прибирам се след няколко дни и разказвам на сестра ми в кухнята въпросната смешка и......майка ми избухва в смях,а тя е ....на светлинни години от футбола,двете със сестра ми ,абсолютно изумени я поглеждаме невярващи на футболнатаи'зрелост',а тя:
- Еее как може твоятя приятелка да не знае ,че Уембли е.......ФЕДЕРАЦИЯ!!! #Crazy Joy Joy Joy Joy
даже и аз се позамислих по едно време,абе какво е аджаба Уембли! Joy Joy

# 179
  • под дъгата
Последно наздраве и бягам да спя Hug
Поци,май ще минаваме на скайп или лични,че тук стана много ОФФФФФФ Mr. Green
Лека нощ Hug
П.П.dyvaromi hahaha Joy hahaha Много бисери днес

Общи условия

Активация на акаунт