Октопод vs. Папагал (или тема за ФУТБОЛ) :)

• 23 340
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
И аз искам да бях там! Сега ме е яд, че не планирах почивката за по-рано, но нямах такива планове! А за Ф-то - нямам, като не знам испански. Обаче искам да знам какво е третото, да споделиш!  Grinning
Непременно,тъкмо ще им пиша мейл да им честитя..Целият Мадрид е червен днес.Само си напъвам мозъка да се сетя какво е.

# 121
  • España
И аз гледам и се опитвам да разбирам по нещо.  Joy Ужас, как ще се оправям там не ми е ясно. Който не е научил каквото трябва...  ooooh!  Ехааа, как ги поливат с тоя гигантски маркуч, много весело!  Laughing
Аз не разбирам почти нищо,но поне ще ходя само за малко,че иначее....Много ми стана смешно как Торес балансираше със световната купа на главата си...А пък Рамос какъв е купонджия..Много е весело.Така бих искала да съм там  и да бъда част от тези празненства.Марисол-приятелка от Мадрид-казва,че в в Испания има 3 неща,които са много важни за тях,а и трите думи започват  с ф-футбол,фиеста и третото го забравих.Да имате идеи?? Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green
newsm78,ми да не е Фама примерно(означава  Слава),аз така съм свикнала с испанския,чееееее...даже сънувам на испански Grinning.
Обаче поаржентинчен Laughing.Особено ми е смешно ,когато испанците казват К-О-Х-Е-Р,те го използват на всяка втора дума,буквално означава ВЗЕМАМ,но в Аржентина има съвсем друго значение Joy,от което произхождат много комични моменти! Laughing Laughing

# 122
  • España
Аз сега не бачкам,почивам си....в Мароко. Обачееее....егати жегите...сменям си агрегатното състояние направо....изпарявам се! Laughing(за съжаление не точно на местата по тялото ,където най-би ми се искало,но това е тема от друг форум Joy)! Днес термометърът сочи.....52  гр. #Crazy!!!
Аз само като прочетох колко градуса е взех да се изпарявам...Ама това не е човешко..А вие в кой град сте?
градът е Агадир,точно срещу Канарските острови.Имаме къща тук.Тази жега я дават до четвъртък,това е прословутото Шарги(гореш вятър от Сахара) Rolling Eyes

# 123
  • Бургас
Марисол-приятелка от Мадрид-казва,че в в Испания има 3 неща,които са много важни за тях,а и трите думи започват  с ф-футбол,фиеста и третото го забравих.Да имате идеи?? Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

футбол,фиеста и - фламенко
Привет и от мен, досега само си допълвах инфото и емоциите с вашата весела компания, но реших да се включа! wavey
И цялото посрещане го дават с бг. коментар по евроспорт!

# 124

Фламенко-точно. smile3501 smile3501
Добре дошла!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 125
Браво!!! Брей че съм глупава, а се глася фламенко да рипам!  ooooh!

# 126
Аз сега не бачкам,почивам си....в Мароко. Обачееее....егати жегите...сменям си агрегатното състояние направо....изпарявам се! Laughing(за съжаление не точно на местата по тялото ,където най-би ми се искало,но това е тема от друг форум Joy)! Днес термометърът сочи.....52  гр. #Crazy!!!
Аз само като прочетох колко градуса е взех да се изпарявам...Ама това не е човешко..А вие в кой град сте?
градът е Агадир,точно срещу Канарските острови.Имаме къща тук.Тази жега я дават до четвъртък,това е прословутото Шарги(гореш вятър от Сахара) Rolling Eyes
Още три дни ще се пържите.Ужасс.Ама сигурно е много красиво.
http://worldcup.gong.bg/view_article.php?article_id=145675
Много приятно впечатление ми направи Снайдер,прие загубата с достойнство,поздрави испанците.Браво,мноого достойно! smile3501 smile3501

# 127
  • España
Ама че съм и аз newsm78,разбира се ,че е фламенко....ама аз нали съм по тангото,та нне се сетих Laughing!
Сарк,всеки твой следващ аватар ме кефи все повече и повече Hug

# 128
  • Бургас
Много са сладки Икер Касияс и Сара- нормална реакция от един емоционален човек- да сподели радостта с любимата си, все пак гореща кръв има човека! Как плака на терена! В самолета ги дават заедно на една седалка! Голям купон се вихри!
А относно Корнер и аз имам подобна случка, с мойта малката бяхме на почивка и вечерта аз гледам, тя лежи в леглото и подражавайки ме, коментира или вика/ Grinning, /, в един момент ми вика
-Е, тоз Корнер- голям заплес, един път не вкара!/ така се разхилих, а тя ме гледа недоумяващо.../

# 129
  • Ænima/Albuquerque
Сарк,всеки твой следващ аватар ме кефи все повече и повече Hug

О,много благодаря!  Blush Hug  bouquet
Да отбележа,че липсваше в темата!  Mr. Green

# 130
Хаа,видяхте ли какво махат испанците от автобуса?Хартиен октопод,облечен с испанското знаме. Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 131
Чия е тази приятелка? file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/path_12609.jpg  Thinking

Ау,Сара какква беше хубава Simple Smile

# 132
  • Ænima/Albuquerque
Поларче,с тоя аватар трудно те разпознавам!  hahaha

Хаа,видяхте ли какво махат испанците от автобуса?Хартиен октопод,облечен с испанското знаме. Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Жестоко!
Трябваше да им позволят да го купят!  Crossing Arms

# 133
Бях за Испания на финала (след като отпадна Бразилия)! Но нямах време да пиша... но да се похваля - вече съм с вишУ и то отлично взето  Whistling  Hug Мерси на всички стискащи палци, явно бая народ сте били, предвид какъв джакпот ударих!  Laughing

# 134
  • София
Бях за Испания на финала (след като отпадна Бразилия)! Но нямах време да пиша... но да се похваля - вече съм с вишУ и то отлично взето  Whistling  Hug Мерси на всички стискащи палци, явно бая народ сте били, предвид какъв джакпот ударих!  Laughing
Ей, браво, Трейси  Hug! Бях се сетила за теб и твоя изпит, кадемлии сме, значи! Айде, честито ти вишУ   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт