Октопод vs. Папагал (или тема за ФУТБОЛ) :)

• 23 410
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • España
Браво на Литекс!!!

# 616
  • Ænima/Albuquerque
Вени,имам наблюдения,че и в другата тема липсваш вече много време... Tired

# 617
Дива,,започнаха българските мачове..без алкохол не става братче Hug

# 618
  • España
Малко клюки. Марадона остава треньор на Аржентина за още 4 години! В понеделник ще бъде подписан новият договор.  Grinning. И нещо любопитно,докато целокупния Аржентински народ се тресе и вълнува за идола си,той самият днес отпътува на гости на своя голям приятел Уго Чавес във Венецуела!!! Rolling Eyes То и да му имам приятелите,де...не бе Кастро,не бе Чавес..... Mr. Green

# 619
  • España

Аре,аре не ми се оправдавай ти на мене с мачове!!!! Hug знаем се ние от....Дамаджан-партията newsm47

# 620
  • Ænima/Albuquerque
Аре,аре не ми се оправдавай ти на мене с мачове!!!! Hug знаем се ние от....Дамаджан-партията newsm47

Кажи му го!  smile3532

# 621

..ооооооооооооооооооо..така ли..само на Швепс тогава Laughing

# 622
  • España
Обаче да е със сламка! Joy

# 623
  • Ænima/Albuquerque
Обаче да е със сламка! Joy

И с джин...  hahaha

# 624
Лека Heart Eyes
..а каква е сламката Whistling

# 625
  • España
Между другото Вени изчезна мистериозно!!! newsm78

Сламката,с вкус на джин!!! Иначе може и един джин фис с повечко джин и няколко капки фис! Joy

# 626
  • Ænima/Albuquerque
Хич не е изчезнала,чете,но явно няма време да пише!  Tired

# 627
  • España
Малко клюки. Марадона остава треньор на Аржентина за още 4 години! В понеделник ще бъде подписан новият договор.  Grinning. И нещо любопитно,докато целокупния Аржентински народ се тресе и вълнува за идола си,той самият днес отпътува на гости на своя голям приятел Уго Чавес във Венецуела!!! Rolling Eyes То и да му имам приятелите,де...не бе Кастро,не бе Чавес..... Mr. Green
Така ще бъдат попарени мераците на Великият Ван Гаал,който вчера намекна ,че евентуално би бил щастлив да се види на треньорския пост на Аржентинския тим!!! Кефя се ,защото тоз холандец не го любя "силно и страстно"! Mr. Green

# 628
  • España
Аз днес бях ей така
и сега ми е едно отпуснато и сънливооооооо

# 629
Така ще бъдат попарени мераците на Великият Ван Гаал,който вчера намекна ,че евентуално би бил щастлив да се види на треньорския пост на Аржентинския тим!!! Кефя се ,защото тоз холандец не го любя "силно и страстно"! Mr. Green
и аз го мразя..силно и страсно..Ван Гал..баси човека Mr. Green
..мен ме няма..легнал съм и спя...дълбоко..ама много дълбоко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт