Случи ми се нещо странно VI

• 144 020
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Случката наистина беше много странна,случи се преди няколко месеца,мъжа ми и голямото ни дете бяха излезли,аз бях в къщи с малкия който тогава беше на 1.7мес.Вършех си аз някаква работа в кухнята,а той си играеше с някаква играчка до мен(малко обяснение-вечер когато баща му се прибира от работа и малкия усети,че се отключва вратата бяга в коридора започва да се смее,да потропва с крачета и да сочи вратата като казва"тати,тати")изведнъж както си играеше остави играчката отиде в коридора и започна да прави същите неща както когато баща му се прибира,,аз отидох при него и му казвам:'няма го още тати",а той настоява"тати,тати"и сочи към вратата,отворих,аз вратата нямаше никой отвън,затворих, хванах го за ръката да влезнем в стаята,той тръгна обаче повтаряше тати,тати и сочеше врата,не мина и една минута откакто влязохме  и чух дъщеря ми да бяга по външни коридор и да се приближава към вратата,а после чух как мъжа ми отключва вратата на апартамента ни. #Crazy
И аз смятам,че нещата са напълно нормални.А това с кръвта е много вярно,колкото по-наситена с кислоров е кръвта,толкова е по-тъмна на цвят!
Какво му е странното? По-скоро детето или е дочуло нещо, или е било нетърпеливо да ве върне баща му. Все пак разликата е минута, нищо странно не долавям?

А за ритуала и бебетата, бях чел някъде че почти е сигурно, че ако някой почне да ти кълца гърба с ножчета, първо най-тъмната кръв ще изтече и ефектът за лековерните е голям.

# 196
Не знам какво си чел,ама пиша това,което са ми казали.  Grinning И аз си помислих,че може да е кръв с по-тъмен цвят.Дружката скоро ще ми идва на гости и ще я разпитам пак. Малкото бебенце сега е голям мъж Simple Smile

# 197
Това е една отвратителна традиция, според мен, от добруджанския край. Нарязва се гръбчето на бебето (по диагонал) от двете страни на гръбначният стълб, разрезите са около 2 см. и са двадесетина на брой. По чиста случайност, мен ме е отървала майка ми, но сестра ми не е имала този късмет, още й личат белезите. Обяснението на баба ми е било абсурдно, нещо от типа "Да изгоним дяволите" Crazy Twisted Evil

# 198
Сутринта приспивам малката и съм задрямала с нея. Сънувам, че се прибира съпруга ми и казва, че зет му е много болен.
След часове се чуваме с мъжа ми и разбирам, че въпросният е пострадал сериозно при инцидент горе-долу по времето, когато съм го сънувала.

# 199
Привет на всички.Предната неделя гледах Отечествен фронт и умрях от страх с тия таласъми и самодиви.
Та по тоя повод ,след като разказаха как намерили пари в едно дърво,баща ми каза,че му се е случило същото през деня.Както си цепел дърва и стигнал до един голям чукан.Взел един клин ,за да може да го разцепи и при удара ,от вътре изпадали една шепа стотинки-български са и много стари.Може би си има обяснение да врастнат в стеблото,но ми стана много странно,че се е случило по същото време.Не знам дали е някаква поличба.
Можете ли да ми дадете линк към въпросното предаване. Любопитна съм да го гледам. Благодаря.
Бях се засилила преди години да правя собствени проучвания на български митологични същества, по-скоро разпитвах старите хора. Много ме достраша и спрях.
Ходих преди 2 години на масажистка, която се занимава с рейки и минах и 2 такива процедури. Жената ми каза, че имам много силна енергия и ако се науча мога да лекувам хора и т.н. Предложи ми ако искам да ме научи, но ме предупреди, че тъмни сили и ще се опитат да ме плашат за да се откажа. Стори ми се смешно, но тъкмо като излязох от тях, бързах към колата и говорех по телефона с приятелка, която ме чакаше да й отида на гости. Отключих и седнах, погледнах в огледалата и видях една тъмна сянка да преминава зад колата. Толкова бързо стана, че сърцето ми спря за секунди. Започнах да севъртя в колата на всички страни, но повече не го видях. Вечерта като се прибрах гледах малко телевизия и заспах. Бях сама, мъжа ми беше в командировка. Тъкмо затворих очи и се унесох и чух нещо в коридора, все едно се влачи по земята, стигна до вратат и се опитва да я отвори, но не натиска бравата, а дращи по самото дърво. Скочих веднага в леглото и викнах: Да се махаш с тези глупости оттука ... Станах, светнах навсякъде, проверих всички стаи - нищо. Повече никога не отидох при тази жена.

# 200
ей като почнете така...хем имате огромно желание да гледате нещо, хем дори елементарно услие да го потърсите не сте извършлили. дори не е нужен даунлоуд.
вибокс - търсене - отечествен фронт. ГОТОВО!
що се отнася до бг митологични същества, то надали в духовния свят има националности. по-скоро бг думите, с които се наричат разни странни явления по нашите ширини.

# 201
ей като почнете така...хем имате огромно желание да гледате нещо, хем дори елементарно услие да го потърсите не сте извършлили. дори не е нужен даунлоуд.
вибокс - търсене - отечествен фронт. ГОТОВО!
що се отнася до бг митологични същества, то надали в духовния свят има националности. по-скоро бг думите, с които се наричат разни странни явления по нашите ширини.
Ей така, като почнете много да философствате ... Ти от къде знаеш, че не съм търсила? Точно на това предаване има само рекламата в ютуб-а, а вбокс не мога да заредя в страната в която се намирам в момента. Елементарно, но някои хора мислят с ...
Що се отнася до бг митологичните същества, проучването ми стигна до там, че България е страната с най-богата митология, "обитавана" от най-много митологични същества. Например в Норвегия имат тролове, Ирландия леприкони, Румъния - Дракула ама и той от англичанин е доразвит, като характеристики. А ние - таласъми, самодиви, кикимори, различни ритуали при различни случаи. То малко му трябва на човек да се замисли и ще се досети колко богата на традиции и истории е държавичката ни. Аз като разказвам тук и ме гледат ококорени с отворена уста. Ама плюйте си вие, нищо, че не е по темата.  ooooh!

# 202
Ето го, наистина много интересен епизод. Напомня на романа "Мравки и богове" на Стефан Цанев.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=237924&hit=1

# 203
Сутринта приспивам малката и съм задрямала с нея. Сънувам, че се прибира съпруга ми и казва, че зет му е много болен.
След часове се чуваме с мъжа ми и разбирам, че въпросният е пострадал сериозно при инцидент горе-долу по времето, когато съм го сънувала.

Ти явно имаш някаква пророческа дарба  Shocked

# 204

Що се отнася до бг митологичните същества, проучването ми стигна до там, че България е страната с най-богата митология, "обитавана" от най-много митологични същества. Например в Норвегия имат тролове, Ирландия леприкони, Румъния - Дракула ама и той от англичанин е доразвит, като характеристики. А ние - таласъми, самодиви, кикимори, различни ритуали при различни случаи. То малко му трябва на човек да се замисли и ще се досети колко богата на традиции и истории е държавичката ни. Аз като разказвам тук и ме гледат ококорени с отворена уста. Ама плюйте си вие, нищо, че не е по темата.  ooooh!
Аз ти предлагам да се  запознаеш с руската митология,тя бъка от не по-малко  митологични същества.Макар,че се предполага,че като славяни имаме нещо общо с тях,но те си имат и домовой,и леший и т.н. Peace

# 205
Ден преди сватбата ми, както си чета някакво списание, изведнъж зрението ми се тотално замъгли, все едно съм сляпа, адска тъмнина Rolling Eyes. Аз, паникьосана, започвам да рева с глас, крещя: "Мамо, ослепях, мамо!", жената дотичва, обажда се на годеникът ми, аз си търкам очите с надеждата да прогледна. Изведнъж, хоп, проглеждам отново Shocked. В следващите секунди стоя като застреляна, вперила поглед в пода, майка ми ме гледа уплашено, повтаря: "Зори, добре ли си?". Не знам защо, не отидох до огледалото, и видях огромни кървави петна под очите Shocked. Направо бях като вампир. След малко дойде годеникът ми,
като ми видя направо щеше да избяга с двеста през вратата Rolling Eyes. Вечерта се опитах да махна кървавите кръгове с вода и какво ли още не, но няма отмиване. Даже си мислех да отменямe сватбата Tired. На сутринта ставам в четири, бегом към банята а от петната-никакъв спомен ooooh!.
Така и не мога да си обясня "временната слепота" и кървавите петна под очите. newsm78

# 206
Наскоро се случи нещо определено странно. Значи преди повече от 5 години почина баба ми. И досега ни е тежко, винаги ни се е искало да се покаже, да я видим още веднъж, но не се случваше. Само леля ми я сънуваше понякога. Но преди седмица-две започна да...ами да виждам някаква сянка. Само с периферното зрение, докато се обърна и изчезне. Колкото и да се стараех не можеш да различа каква е тази сянка. Преди седмица чух сякаш в съседната стая силно шумолене. Като че ли някой преобръщаше страниците на вестник, мачка хартия или нещо подобно. Уплаших се, а котаракът ми започна да се оглежда любопитно. Помислих, че някой е влязъл в апартамента, а бях сама. Започнах да притичвам из стаите, първо проверих входната врата-заключена. Терасите също, стаите празни. От съседите не е, познавам до болка шума от съседните апартаменти. На другия ден излизам от хола и оставих котаракът блажено да спи на креслото. Отидох в другата стая и след малко се чу трополене пред вратата. Този път си въобразих, че котакът си играе, но когато проверих- той продължаваше да си спи в хола и не беше виновникът. Вече започнах сериозно да се плаша, даже ми се искаше мишка да предизвиква шума, но къде ти... котката няма да мирне докато не я хване. Стресната, попитах майка ми вечерта дали й се счуло нещо съмнително тези дни. Каза не, а по-късно сподели на леля ми. Тя каза, че сигурно ми се причува или е мишка. Оттогава изчезнаха странните сенки и шумове. Явно и мишка няма, поне никакви признаци за присъствието й. Да ама днес майка ми говори по телефона с леля ми и после ми докладва. (Леля ми преди 10 години и повече й омръзна да живее в града ни, отиде в селото, където са баба ми и дядо ми, и си купи къща там.) Изглежда тези дни пък в къщата на леля ми са започнали странни случки- нещо се чува да пада точно пред нея, чува ясно трясъка, но не се вижда какво пада. Излишно е да казвам, че е страшно уплашена- не се случва само един път. Сега лелята е на мнение, че каквото е било у нас сега се е преместило у тях. Освен това дядо ми също изживя (според мен) най-плашещото. Като си легнал чул до него дишането на баба ми. А тя дишаше много тежко и измъчено, имаше проблем със сливиците, така и не могла да се оперира и цял живот страда заради тях. Дядо ми веднага станал от леглото и си сложил кръст на врата и чак тогава отново си легнал. Но как е спал представа си нямам, аз да съм няма да мигна. За съжаление не знам точно какво е станало в подробности с тях, все още не сме ходили на село. Но те мислят че баба ми иска да направим нещо за нея, но какво...идея нямам.       

# 207
  • От липите до сините камъни
Случката наистина беше много странна,случи се преди няколко месеца,мъжа ми и голямото ни дете бяха излезли,аз бях в къщи с малкия който тогава беше на 1.7мес.Вършех си аз някаква работа в кухнята,а той си играеше с някаква играчка до мен(малко обяснение-вечер когато баща му се прибира от работа и малкия усети,че се отключва вратата бяга в коридора започва да се смее,да потропва с крачета и да сочи вратата като казва"тати,тати")изведнъж както си играеше остави играчката отиде в коридора и започна да прави същите неща както когато баща му се прибира,,аз отидох при него и му казвам:'няма го още тати",а той настоява"тати,тати"и сочи към вратата,отворих,аз вратата нямаше никой отвън,затворих, хванах го за ръката да влезнем в стаята,той тръгна обаче повтаряше тати,тати и сочеше врата,не мина и една минута откакто влязохме  и чух дъщеря ми да бяга по външни коридор и да се приближава към вратата,а после чух как мъжа ми отключва вратата на апартамента ни. #Crazy

Какво му е странното? По-скоро детето или е дочуло нещо, или е било нетърпеливо да ве върне баща му. Все пак разликата е минута, нищо странно не долавям?

А ти като имаш обяснение за всичко защо изобщо влизаш в тази тема Whistling
За мен си беше странна случката и толкова.

# 208
Наскоро се случи нещо определено странно. Значи преди повече от 5 години почина баба ми. И досега ни е тежко, винаги ни се е искало да се покаже, да я видим още веднъж, но не се случваше.........   

Явно заради това ви се явява.

# 209

А ти като имаш обяснение за всичко защо изобщо влизаш в тази тема Whistling
За мен си беше странна случката и толкова.

защото материята ми е интересна, но само когато се отнася за действителни мистерии, не за елементари съвпадения или лесно обясними неща  Stop

Общи условия

Активация на акаунт