Случи ми се нещо странно VI

• 143 104
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Корина ,историята ,която описваш ми е много интересна,защото и с мен се е случвало нещо подобно.Явно има много неща,за които хората могат само да гадаят и случаят  ти е още едно доказателство за това.
Описвала съм моя случай в някоя от предишните теми.
Аз видях едната си сестра в лицето на другата,секунди преди да ни съобщят за невероятно тежка катастрофа без шансове за оцеляване.Движеше се гледаше ме,беше тя.
Бях останала с отворена уста,мислейки си ,че нещо изкукуригвам или се бъзикат с мен?
Че е дошла и не са ми казали,за да ме изненадат..За секунди  беше,но я видях абсолютно ясно пред мен.После телефона звънна и ни съобщиха
Когато го разказах после,никой не си помисли да се усъмни,защото видяха объркването ми и състоянието ми гледайки другата , секунди преди да звънне телефона.
Вярвам,че хората ,които са на границата между живота и смъртта се появяват около нас,около нас и около познати места на които са били.
След този случай ,не се страхувам толкова от смъртта.Сигурна съм ,че не е краят.

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 23:27 от Susie

# 646
elfi4ka, тя е на работа да 17 часа. Когато разбрах, че е починала на път към вилата си помислих, че е просто съвпадение. Но от телефона си последно е звъняла в 17 и 55. А аз от моя по същото време въртях от колата на една позната - 18,30. Не знам точния час, но първото което си казах е"Тя е искала да ни види".
Но мен не ме е страх.
Susie, като сравнявам двете ситуации поне се успокоих, че не изкуквам. В тази градинка идваше с  децата си, докато бяха малки.

# 647
Като заговорихте за починали хора и отвъдно,се присетих за една случка от моите...
Бях в родилното отделение и очаквах да родя сина си.Раждането вървеше нормално,до момента в който нещо се случи и се наложи спешно секцио.Събраха екип за няколко минути и ме вкараха в операционната.Сложиха ми маска ,от ония,които те приспиват и ми казаха да броя до 10.Започнах 1...2...3...и тогава...ами тогава видях как през вратата на операционната влезе дядо ми.А той е починал преди 17 години.Видях го толкова ясно! Беше истински-облечен в костюм и широко усмихнат,какъвто е бил винаги!
Следващото ,което си спомням беше акушерката,която ми говореше нещо и каза "Ако не беше доктор Динов,щяхме да изпуснем бебето!"
А може би доктор Динов е имал помощта на един човек от отвъдното?!
Почивай в мир ,дядо! Flowers Rose Flowers Rose

# 648
  • Балчик
Халюцинация от упойката, нищо неестествено. И аз имах при второто секцио,доктор ми обясни подробно кое вещество го предизвиква и как действа на мозъка.. Зависи от вида на упойката, при другите си упойки нямах.

# 649
Халюцинации дори с упойка пак може да няма човек,а може да  получи и без такава.  Thinking Така,че упойката за мене не е задължителен фактор,за да има човек халюцинации. Peace

# 650
На мен преди няколко дни ми се случи нещо доста странно.Бях на море с баба си и дядо си.Седнали сме ние вечерта на масата пред бунгалото и си приказваме.И дядо изведнъж каза "Тихо,че слушам новините!"  А не носехме телевизор дори и радио,няма как да ги е чул тези новини.Около нас нямаше съседи всичко беше тихо и спокойно.Заслушахме се и ние с баба-нищо.Дядо все пак твърдеше,че чува новини.Каза "Утре ще се развали времето,а тази вечер ще превали.Така казаха от прогнозата.Май ни отиде плажа."Странното е,че няма и час след като го каза и заваля.А през целия ден беше слънчево без едно облаче т.е. няма как да е познал по облаци.И на другия ден наистина не беше хубаво времето-валя почти през целия ден.Още не мога да си обесня #Crazy

# 651
  • София
Защо не попиташ дядо ти какво е имал предвид?

# 652
Имаше в предвид,че чува новините,кактоо казах.

# 653
  • София
Имаше в предвид,че чува новините,кактоо казах.
Ти писа, да. Но аз лично не разбрах какво е имал предвид. Чува ги как? Като отнякъде отстрани ли? Като гласове ли? Или дядо ти има чувство за хумор...

# 654
  • България
Е,нека и аз ви разкажа за смъртта на баща ми...и случката около нея.
Денят,в който почина,се чухме с майка ми час преди да издъхне.
Попитах я какво са казали лекарите и дали ще изкара нощта-отговорът беше-да,ще издържи!
Час по-късно синът ми (навършил предния ден 2г.),започна да сочи в нищото и да повтаря "дядо Б.,дядо Б."....
В този момент се намирахме в къщата на баба и дядо,родителите на майка ми.
Усетих как ми се подкосяват краката,вцепених се,и първите ми думи бяха,че татко е починал...
Няма да ви разказвам как тия възрастни хора се опитаха да ме успокоят всячески,че щом лекарите са казали,значи баща ми няма как да е починал сега...
Грабнах детето,тръгнах си към къщи,а на вратата леля ми говореше по телефона.
Подаде ми го,а от там майка ми съобщи най-страшното,което всъщност аз вече знаех от детето...
Моят баща,един прекрасен и кадърен човек,най-накрая се беше предал на гадната болест!
Истината е,че след погребението имах още две странни случки,но тях някой друг път,когато мога да говоря за тях...

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 13:36 от Вeлиславa

# 655
Не знам дали тук е мястото,но ще попитам.Чувала съм,че 12-те дни след рождения ден на човек показват каква ще е годината за него по месеци.Но не разбрах за първи ден кой се приема-самият рожден ден,или следващия ден?

# 656
Мидичка,следващият ден  се брои за първи.

# 657
Бгроза,благодаря ти Simple Smile !

# 658
Велислава  Praynig настръхнах!
Всъщност, подобни разкази не ми звучат страшно, а успокоително! Да почива в мир баща ти!

# 659
  • България
Велислава  Praynig настръхнах!
Всъщност, подобни разкази не ми звучат страшно, а успокоително! Да почива в мир баща ти!
Да,мила,истината е,че тате дойде да се сбогува с детето!
Никой не може да ме убеди в обратното и всеки ден благодаря,че баба и дядо бяха свидетели,понеже не всички хора са склонни да повярват.В това няма нищо лошо,де!
Другите две случки,за които ще ви разкажа някой друг ден,ме караха с дни да се чудя полудявам ли....
Нека всички наши починали близки да почиват в мир!

Общи условия

Активация на акаунт