Случи ми се нещо странно VI

• 143 074
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Велислава,баща ти /духът му/е дошъл да се сбогува с всички които сте били в къщата ,но само детето го е видяло. Децата имат такава способност,която с времето изчезва ,но при някои остава и се развива.

# 661
  • България
Велислава,баща ти /духът му/е дошъл да се сбогува с всички които сте били в къщата ,но само детето го е видяло. Децата имат такава способност,която с времето изчезва ,но при някои остава и се развива.
Да,наистина се изразих неправилно Peace
Просто последните му думи,тръгвайки за болницата,бяха колко ще му е мъчно за детето и как се надява,че ще се върне бързо...
Знам,че децата (до 3 ли беше newsm78) имат тази способност,дори пазят спомени от минали животи.
Бога ми,това ме задържа да не потъна след смъртта му-това,че е сред нас...

# 662
  • Балчик
Бога ми,това ме задържа да не потъна след смъртта му-това,че е сред нас...

Ей това е истината, хората имат нужда да знаят, че близките им са сред тях. Hug нека почива в мир татко ти.

# 663
Мир на праха му и приеми моите съболезнования!
Малкия след това споменавал ли го е? Няма да се учадя ако го е сънувал, помоли го да ти разкаже, той няма да има нищо против! Така, ще си още по спокойна, че баща ти е на едно прекрасно място:)

# 664
  • България
Мир на праха му и приеми моите съболезнования!
Малкия след това споменавал ли го е? Няма да се учадя ако го е сънувал, помоли го да ти разкаже, той няма да има нищо против! Така, ще си още по спокойна, че баща ти е на едно прекрасно място:)

Споменаваше го постоянно,вече почти година по-късно по-рядко,което е нормално!Аз споделих,че имам още случки след това,като имах предвид с малкия и една лично с мен.
Единият ден извиках майка,бяхме на гости,за да чуе какво говори детето!
Ще споделя,обещавам,но сега наистина не ми се говори за това Tired
Благодаря за съболезнованията   bouquet

# 665
  • Видин
Велислава, настръхнах от написаното от теб. Едновременно ми стана много мъчно за теб и много мило от постъпката на баща ти. Дано почива в мир Praynig

# 666
Хора,направо настръхнах преди малко.Говоря с една приятелка и тя ми обеснява за накакво момче.И аз и казвам "Ама той е на 26 не на 24" и тя го пита и найстина се оказва,че е на 26! Shocked А аз днес за пъв път му чух името дори на снимка не го бях виждала,а те се познаат от доста време.Снощи дядо обясняваше за накакъв мач Левски и не знам кой.И той пита баба "И кой мислиш победи" и аз влизам в стаята чувам въпроса и отговарям с първото което ми дойде на ум "е как кой Левски с 2 на 1 .За дълго време баха равни,обаче накрая вкараха втория гол" А не бях чувала,че има мач преди дяод да пита баба ми. #Crazy Сигурно няма да ми повярвате,но наистина не ви лъжа !! Прекалено е стряскащо.

# 667
 Емма П., като левскарка мога да ти кажа, че няма как Левски да не бие. Той все си бие.  Laughing

# 668
Емма П., като левскарка мога да ти кажа, че няма как Левски да не бие. Той все си бие.  Laughing

Е да,ама другите как ще ги обясниш? За мен си е странно и това е.

# 669
Емма П., като левскарка мога да ти кажа, че няма как Левски да не бие. Той все си бие.  Laughing

А ,аз като ЦСКАрка ще те питам 3:1 как ви стои?

Емма много странно явление ,за първи път ли ти се случва?

# 670

Емма много странно явление ,за първи път ли ти се случва?
Ами не точно.Често ми се случва някои като почне да казва нещо и да му довърша изречението.Ама много често.Които не ме познава се ококорва и следва въпроса :Ама ти откъде знаеше точно какво щях да кажа?",а приятелките ми вече се дразнят от това.И като кажа,че нещо ще стане така следва репликата "Щом баба Ванга казва така ще е".Странното е че това с изказванията ми се случва и при напълно непознати хора,а не само при приятели.Много често разбирам какво ще се случи просто ей така.И то се случва точно както си мисля.Не знам как да ви го обесня.Просто ми щуква.И познавам.Например като прочетох поста на Корина ми дойде веднага на ум,че в следващия си мач Левски ще загубят.Бях отишла с приятелки на състезанието по лека атлетика това лято да гледаме.И видях едно момче със сребрист екип русичко.И казах "Ето това момче там ще е първо в серията си на всяко бягане" И така стана. На 600 метра беше пръв на 60 също и на препятствията пак.Не знам как да си го обесня. Rolling Eyes

# 671
Здравейте ! Преди няколко дена ми се случи нещо странно и сега виждам тази тема. Точно за тук е моята история.

Баба ми преди няколко дена направи една година от смъртта си. Тя живееше в друг град. Там живее и сина й(вуйчо ми).  Братовчед ми има сериозно здравословни проблеми и били заето с него и не могли да сложат помен за 1 г.  Майка ми пък точно тогава беше на химеотерапия и не можа да пътува до там.  Аз подадох ,но не беше помен с маси,хора и т.н.

Та...вечерта сънувам баба ми. Много реален сън беше. Аз съм в моето си легло,бебето спи в кошарата. Съвсем реално както си беше. И баба ми ми казва,че ще легне до мен,да се дръпна малко,да й направя място. събудих се от усещане за допир,реално беше !!!! Като се събудих,моментално осъзнах ,че е сън,дори се усмихнах,продължавах да усещам този допир и си помислих,че голямата ми дъщеря е дошла да спи в леглото ми(и друг път го е правила). Обърнах се да видя дъщеря ми,успокоена,че е било само сън и ... леглото беше празно! Т.е. бях сама.  Shocked А това усещане за допир продължаваше и след като се събудих,до мига,в който видях,че съм сама в леглото.  Shocked Shocked
Мен много ме  е страх по принцип от умрели,погребения и т.н. И тов ами подейства много кофти на психиката. Цяла нощ как съм изкарала-само аз си знам  ooooh!

Два дни след това я сънувах,че ме моли за баница с локум.Направих,подадох и дано й се видяло на онзи свят.

# 672
Емма П., като левскарка мога да ти кажа, че няма как Левски да не бие. Той все си бие.  Laughing

А на вас 7:1 как ви стои  Laughing Laughing Laughing  Hug

Някой знае ли какво е да сънуваш светец? Т.е. сънувах преди години св. Иван Рилски. Не образ, а го виждах на негатив. Един познат ми каза-"Погледни към стената, той има нещо да ти казва." Уплаших се много в съня си и се събудих, не поисках да го изслушам.

# 673
  • София
Например като прочетох поста на Корина ми дойде веднага на ум,че в следващия си мач Левски ще загубят...
Я кажи сега и как точно ще свърши следващият мач на Левски, а аз ще играя Еврофутбол и после ще те почерпя.  Wink

# 674

А на вас 7:1 как ви стои  Laughing Laughing Laughing  Hug

Някой знае ли какво е да сънуваш светец? Т.е. сънувах преди години св. Иван Рилски. Не образ, а го виждах на негатив. Един познат ми каза-"Погледни към стената, той има нещо да ти казва." Уплаших се много в съня си и се събудих, не поисках да го изслушам.
Сега ако ще говорим преди години Joy ЦСКА снощи доказа кой е отбора...
Извинявам се и спирам да спамя тук.Корина ако ти е интересно мже да пишеш на ЛС Hug

Общи условия

Активация на акаунт