Не сега сериозно.Ти говориш ли?А той ли затваря първи?Иначе лютивия спрей е добра идея,ако можеш да си издействаш електрошок? Когато мъжа ти се прибере непременно му кажа какво става.
Не сега сериозно.Ти говориш ли?А той ли затваря първи?Иначе лютивия спрей е добра идея,ако можеш да си издействаш електрошок? Когато мъжа ти се прибере непременно му кажа какво става.
Не съм го гледала, но звучи ужасно страшно 
Сега ходя да се оглеждам като гърмян заек, а за късмет котките са се разбеснели и непрекъснато събарят разни неща
Не съм го гледала, но звучи ужасно страшно 
Сега ходя да се оглеждам като гърмян заек, а за късмет котките са се разбеснели и непрекъснато събарят разни неща 
Въх!
Въх!

Докато не се ядосах една сутрин и докато мълчеше го нареках по име и той затвори. Беше един красив монолог. След време си бях взела нов апарат домашен и така го вързаха, че само ме чуваха от другата страна... Колко монолози беше отнесъл един приятел на баща ми... горкият човечец...

Щеше да убиеш желанието на човека да убива с този инфарктизъм. 

Препоръчани теми