Случи ми се нещо странно VI

• 143 061
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Елиас,ако си гледала филма "When a stranger calls" значи се сещащ защо ми напомня твоя случай за него (то тфа си е градска легенда де) . Изключи онзи телефон от контакта и си вземи нов стационарен с друг номер.Ако обажданията продължат на новия значи има за какво да се шашкаш.Ако не можеш или не исакш следващия път като се обади и ти започни да дишаш тежко и да видим кой ще се откаже първи Joy Не сега сериозно.Ти говориш ли?А той ли затваря първи?Иначе лютивия спрей е добра идея,ако можеш да си издействаш електрошок? Когато мъжа ти се прибере непременно му кажа какво става.

# 691
Елиас,ако си гледала филма "When a stranger calls" значи се сещащ защо ми напомня твоя случай за него (то тфа си е градска легенда де) . Изключи онзи телефон от контакта и си вземи нов стационарен с друг номер.Ако обажданията продължат на новия значи има за какво да се шашкаш.Ако не можеш или не исакш следващия път като се обади и ти започни да дишаш тежко и да видим кой ще се откаже първи Joy Не сега сериозно.Ти говориш ли?А той ли затваря първи?Иначе лютивия спрей е добра идея,ако можеш да си издействаш електрошок? Когато мъжа ти се прибере непременно му кажа какво става.

Sick Не съм го гледала, но звучи ужасно страшно  Sick
Аз вдигнам, казвам "Ало" и от другата страна- това дишане и затварят  Sick Сега ходя да се оглеждам като гърмян заек, а за късмет котките са се разбеснели и непрекъснато събарят разни неща  Sick

# 692

Sick Не съм го гледала, но звучи ужасно страшно  Sick
Аз вдигнам, казвам "Ало" и от другата страна- това дишане и затварят  Sick Сега ходя да се оглеждам като гърмян заек, а за късмет котките са се разбеснели и непрекъснато събарят разни неща  Sick
Попринцип това е градска леггенда,но са направили филм.На кратко.Младо момиче остава като бавачка в къща за една нощ.Слага децата да спят и сяда в хола да гледа телевизия.По някое време звъбни телефона тя вдига и се чува само тежко дишане.Тя затваря като си мисли,че е шега.Повтаря се няколко пъти.Най-накрая момичето се обажда в полицията и там и казват да се опита да задържи разговора поне минута.Когато телефона пак звъни тя се опитва и успява да задържи разговора и полицията проследява обаждането.Казват и веднага да напусне къщата,защото са проследили обаждането до ГОРНИЯ ЕТАЖ.В последствие идват патрулки и намират децата с прерязани гърла.Има и филм в 2 части,но там поразкрасяват. Не искам да те плаша допълнително само казвам. Hug

# 693
 newsm43 Въх!
За пръв път в живота си съм щастлива, че не живея в къща, а в гъсто населен жилищен блок  Sick
Те и вчера звъняха, да съм спокойна, че щом снощи оцелях и за тази нощ има надежда  Mr. Green
А вдигнах телефона, защото си помислих, че може някой да оглежда апартаменти, чиито собственици са на почивка, за да ги обере, иначе хич нямаше да го вдигна  Thinking

# 694
newsm43 Въх!
За пръв път в живота си съм щастлива, че не живея в къща, а в гъсто населен жилищен блок  Sick
Те и вчера звъняха, да съм спокойна, че щом снощи оцелях и за тази нощ има надежда  Mr. Green
А вдигнах телефона, защото си помислих, че може някой да оглежда апартаменти, чиито собственици са на почивка, за да ги обере, иначе хич нямаше да го вдигна  Thinking
Следващия път като звънне му тегли една майна и да миряса.Мен един път така ме бяха тероризирали по домашния пак като теб бях сама за уикенда.И след третото позвъняеване се вбесих теглих му една хубава майна така красноречиво Mr. Green И изключих домашния телефон.Повече не звъннаха Laughing Успех ти пожелавам дано да са само телефонни шеги Hug

# 695
Лелелее то вие наплашихте момичето с тия мохабети.
Елиас, я се сети за всички неприлични думички, които можеш да кажеш в рамките на 2-3 секунди и му ги изстреляй, след като не почне да приказва, а само диша отсрещният  #2gunfire #2gunfire
Да не се окаже обаче, че баш в този момент се е обедил шефът или някой близък роднина, тогава вече...трудно би станало с обяснението  Laughing

хихихи Ема ме изпревари с писането хихиххи

# 696
Благодаря ви за съчувствието  Hug
Отивам да се къпя...сигурно ще го направя на отворена врата  Mr. Green, че съм гледала Психо  Whistling
Лека нощ Hug

# 697
Имах бившо гадже, което ми звънеше в 4 сутринта и мълчеше.  Joy Докато не се ядосах една сутрин и докато мълчеше го нареках по име и той затвори. Беше един красив монолог. След време си бях взела нов апарат домашен и така го вързаха, че само ме чуваха от другата страна... Колко монолози беше отнесъл един приятел на баща ми... горкият човечец...  Joy Joy Joy

# 698
Елиас, как си? Върнаха ли се твоите хора? Диша ли си още оня в телефонната слушалка?
Ама и вие я ободрихте с истории от филмите на ужасите.  Crazy
Вместо да се шашкаш и плашиш, пускаш медения гласец "Ало, писе, няма ли да ми се обадиш, сладурче ще ти кажа с какво съм облечена ... ама защо мълчиш, нали знаеш, че това е импулсен телефон и плащаш по 5,40 лв. на минута, няма смисъл да си мълчим на тази цена ..."  Mr. Green Да видим после на кого ще му е до тешко дишане и мълчане  Crazy

# 699
Дейв, онова още цъка ли?

# 700
Дейв, онова още цъка ли?
Дейв вече го е отвела кораба майка,сигурно. Laughing Аз не исках да я плаша проссто се сетих за филма.
Елиас,какво стана?Семейството върнаха ли се?Звъняха ли пак да ти "дишат" ? Надявам се вече да се спре с този терор. Hug

# 701
Благодаря, че ме мислите  Hug
Ще се върнат около обяд, но аз съм на работа и вече съм много курназ  Mr. Green
Снощи изключих телефона, защото ако беше звъннал по нощите направо щях да получа инфаркт още преди да дойде серийният убиец  Crazy

# 702
 hahaha Щеше да убиеш желанието на човека да убива с този инфарктизъм. Wink
Айде, светло е вече...я бъзикни мъжО да не ти е правил той номера  newsm78

# 703
hahaha Щеше да убиеш желанието на човека да убива с този инфарктизъм. Wink
Айде, светло е вече...я бъзикни мъжО да не ти е правил той номера  newsm78
Едва ли е мъжа й.Все пак не би искал жена му да получи инфаркт.Надявам се. Laughing Hug

# 704
Аа, не, не може да е той- чувството му за хумор е доста сухо и подобно нещо нивгаж няма да му мине през ум  Naughty  Mr. Green
Пък и съм убудуна, че не знае номера Mr. Green
Ще го обсъдя с него, да видим той какво мисли.

Общи условия

Активация на акаунт