Клюки ( летни , но не тъжни днес ) 15

• 22 956
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Иринче, да ти е жив и здрав малкият Красен, много игрив и щастлив!  nbirthday

# 736
Пожелавам,много здраве,щастие и късмет на всички който празнуват днес!!! baloni baloni baloni
За Сандански по принцип нямам претенций,но 85 лв.ми се вижда скъпичко,но както решите...

# 737
Благодаря Ви момичета  Hug
Иринче честит ти рожденник,да ти жив , здрав и много щастлив!  bouquet  bouquet  bouquet

Гледам срещичка сте си заформили...браво на вас,после искам снимки да гледаме. Peace

# 738
к'во пропуснах?
в резюме?
някой?
по желание!
 Wink

# 739
  • На черешата
 Честито на всички празнуващи !   bouquet Hug
RoZZi80 , мисля че до тук всички бяхме за другия вариант.

# 740
  • Горна Оряховица
Честито на малките рожденници! Да са живи и здрави,щастливо и безгрижно детство и весели игри!

Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!

Мери,честит имен ден! Да ти е живо и здраво името,много щастие,късмет и усмивки!

# 741
Честит празник на всички именици и на малките рожденици! Да са живи и здрави и никога да не им липсва повод за усмивка!  Hug

# 742
Честит празник на всички именници и рожденници!Много щастие,здраве и хубави моменти ви пожелавам!  bouquet

# 743
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Айде преди новата тема да се оплача и тук (че да не развалям после другата), ама преди това, Милк - среща готвим, на Сандански евентуално през Септември в едно по-евтинко хотелче, че всеки да може да отдели пари и да дойде. Туй то в кратце!  Grinning

Айде сега и към оплакването - вчера моят много, ама много ме разочарова и ядоса. Перна малкия през ръката, пък аз поне 10000000 пъти съм казвала, че съм категорично против удрянето на детето по какъвто и да е повод, ама независимо от кого. В общи линии съм му вярвала и съм разчитала, че ще се съобрази с мнението ми по въпроса, все пак не са много нещата, за които съм абсолютно категорична. В общи линии чувствам се така все едно е ударил мен, хем ми е обидно, хем съм му ядосана, хем съм ужасно разочарована от него и от отношението му. Изобщо не знам дали бих могла да направя компромис с това, още повече, че той дори не си разбира грешката, а и как мога да разчитам, че утре, като се наложи да ги оставя двамата сами и той няма да го ошамари, как изобщо да му вярвам и разчитам на него? Много ми е криво. За мен това е много сериозна случка.  Confused

# 744
На петерици Честит празник на всички празнуваще вчера.
ЗА Сандански да си кажа честно говорите за безумно скъпи цени, та струва ми се , че повечето ще се откажат ако трябва да се плаща по 60 - 80лв.
Не съм, не знам какво да кажа. Говори с човекът и му обясни за пореден път, че такива не ги одобряваш и така.

# 745
Добрю трю за някои ....... Joy
Благодаря ви още веднъж за пожеланията ... Hug
кафенце....

Не съм.... дано се разберете по този въпрос.. Hug.Защото е гадно да нямаш доверие на един човек.... Confused

Вече има и снимки в фейса ,който иска да ги гледа....слънчева,усмихната и успешна седмица на всички  Peace

# 746
Добре утро,
благодаря за кафето!
Честит празник на тези които съм изпуснала!

Аз си прибрах детето и свърши моето ергенство, днес ще е с майка в къщи, а от утре вече на детска иска не иска.
Голяма радост беше вчера докато си разгледа всички играчки, които май беше забравила  Laughing ще видя как ще реагира утре в детската.
За среща и аз съм ЗА и то за евтиния вариант, не мисля че ще се задържаме дълго по стайте така че няма смисъл да плащаме разни спа и други екстри които няма да се ползват. Също така подкрепям варианта да е събота-неделя 1 нощувка, или ако има много желаещи за петък-събота-неделя ще се опитам да си взема и аз един ден, но е по сложно с детски и училището, както решите ще ви следя. За датата нямам притенции, детето си е всеки ден с мен  Laughing

Прохладна седмица ви пожелавам!

# 747
ЗА Сандански да си кажа честно говорите за безумно скъпи цени, та струва ми се , че повечето ще се откажат ако трябва да се плаща по 60 - 80лв.  
Blagovesta, ако си чела добре, трябва да си видяла, че онези хотели със скъпите цени отпаднаха много бързо. Пуснах търсачка на хотели в Сандански, рових, разглеждах и в началото видях това - това при търсене на хотел с басейн и детска площадка. Но още в първия ми пост писах, че ми се вижда скъпо 80 лв/вечер. После като се разговорихме се видя, че всъщност няма нужда хотелът да е с басейн, тъй като можем да водим децата в парка или в басейните на други хотели, а ние да си спим на по-евтино място. Последният хотел, към който се насочихме, беше 35 лв/вечер двойната стая. Ако се настани майка + едно малко дете, цената трябва да е като на единична стая, а като вземем намаление и за група, ще стане още по-евтино.  Peace

Някой ще пусне ли нова тема, че тази вече мина 50 стр. и ще ни я заключат?

# 748
Aз сьщо сьм категорично против удрянето на детето по какьвто и да е случай и сме се разбрали с БНД за това.Той обаче все твьрди,че сьм нямало да издьржа да не го ударя и тем подобни...надявам се,че не го е удрял.Мисля,че трябва сериозно да поговориш С БНД и да му обясниш ,че това е нещо,за което си категорична и ако разбереш,че е удрял детето ще има последствия за него.Опитай се да го стреснеш малко,ама внимавай все пак да не го ядосаш,че те мьжете са малко....  А моя мил мьж,вчера като му казах ,да ми прати 20 лв.,че ми трябват за памперси,той отговори,че сьм знаела кьде е яслата и като ми трябвали пари да сьм оставяла малкия и да сьм работила #Cussing out #2gunfire Направо откачих! Хубав ден на всички  bouquet

# 749

Общи условия

Активация на акаунт