ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Честита Нова Година!!!Пожелавам на всички много здраве, много любов и много хубави и запомнящи се мигове през новата година!!!

Честит имен ден на Василенка и всички празнуващи   bouquet
Ние си бяхме вкъщи - така ми е най-добре на мен  Blush Стелла ни изнесе страхотен рок-концерт (заедно с баща си  Mr. GreenLaughing Забавлявахме се много с тях двамата. Късно си легна - посрещна новата година, сурвакаха ни с баткото за здраве, хоро игра... Раничко стана сутринта, очаквах да поспи до късно  Tired Сега бал подготвя и тоалети сменя...

# 256
За много години живи и  здрави.Честит  имен ден на всички празнуващи.И ние си бяхме в къщи с малкия  при   комшиите ходихме и там постояхме    посрещнах ме новата година и в 1 бяхме легнали.

# 257
  • София
За мн. години!

И ние си легнахме към 1, а Ади още в 11 и 30.  Laughing Не се събуди от гърмежите, а със съседите се видяхме по балконите, като изстрелвахме ракетите.  Mr. Green

Ади от утре е на градина, а ние на работа. Още не мога да я разбера дали й се ходи...

# 258
  • Пловдив
Стелла няма бележка за градина, отсъствала е повече от 10 дни и съвсем съм изключила, че искат бележка  ooooh! Или ще ходят сутринта преди градина за бележка или баща й няма да отиде на работа и ще я гледам ... аз съм на работа.

# 259
  • София
На Ади ги сметнах, че са точно 10 дена да я е нямало, т. е. трябва да минем без бележка - нали се иска за над 10.  Peace

# 260
Честита нова 2011 година! Да сте живи и здрави!

# 261
# 262
  • Ланкър, планините Овнерог
ЧНГ, жени и дечурлига! Т.е. Честито ни Ново Десетилиетие направо!

На Ади ги сметнах, че са точно 10 дена да я е нямало, т. е. трябва да минем без бележка - нали се иска за над 10.  Peace

При нас е за над 3 дни. Иначе минава само с бележка за по домашни причини.

НГ и ние по домашно му я посрещнахме. Еммица и Тантица си легнаха в 2ч и спаха до 12ч на другия ден  Mr. Green Емма се уплаши от зарята отсреща. Ама заря като заря - красиво и дълго. На края рече, че било хубаво. За утре е ентусиазирана, тя проблем с ходенето няма, проблемът е събуждането преди това Twisted Evil Миналата седмица ходи понеделник и вторник, за сряда баща й се смили над мен и я гледа заедно със сестра й.

# 263
  • София
Странно, преди беше 3 дни, по "новата" наредба е над 10.  newsm78 Ето:

Цитат
(4) При отсъствие на детето от детската градина за повече от 10 дни се представя медицинска бележка от личния лекар за липсата на контакт със заразно болен.

НАРЕДБА № 3 от 5 февруари 2007г. за здравните изисквания към дет …  Февруари 2007 г.

# 264
  • Ланкър, планините Овнерог
На родителската среща пак ни четоха вътрешния правилник - при нас си е за над 3 дена отсътсвия.

# 265
  • София
По принцип правилникът ви (като по нисш акт) не може да противоречи на наредбата, така че, ако ви се занимава, можете да се разправяте.  Peace

# 266
И при нас искат за над 3 дни.
При нас страхотен сняг вали.
Аз го оставих в къщи мисля да си го погледам до като ми издържат нервите.А имаме и проблем с колата и не ми се дават пари за такси всяка сутрин.

# 267
  • София
Ади е на градина, баща й я заведе. Две сборни групи са, иначе в градината са шест. Така ще са уж до петък вкл., само че нещо не са го домислили, защото нали учениците вече не са ваканция и са им се насъбрали бая деца.  ooooh!

# 268
Здравейте, момичета!
Честита Нова година!Желая много здраве и много сбъднати мечти на вас и на вашите семейства!

При нас нищо ново, Стефи ходи на градина, аз пътувам, изморявам се много, нямам време за нищо  Tired. Дано тази година се размине с грипната епидемия, че не ми се мисли с тези алергии  Cry. Пък и няма кой да я гледа. Уф, броя месеците докато тръгне на училище, че нещо нямам нерви с  проблемите с тези градини. Стефи не иска да ходи на градина, защото децата й се подиграват за много неща,включително и за това че яде филия с маргарин, а те ядат миш-маш примерно. Милата е толкова възпитана, послушна, толерантна. И да я похваля - пише буквите,в гугъл сама си пише "игри", смята до 10,естествено брои предмети, винаги строи нещо,винаги подрежда в точна последователност,винаги гледа да има симетрия и т.н /на мама инженера  Wink/ , за разлика от сестра си ,която е на "вие" с математиката и съм изключително щастлива,че има 3 на класното по математика  Embarassed.
Как са болните дечица?
Аз от офиса не мога да пиша,защото ни е забранено ровенето в интерент,фейсбук, и тн,и ви чета,момичета.

# 269
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН! Пожелавам на всички ви здраве!
Илко си ходи на градина, но аз все по-често се замислям дали предучилищната да я кара в "къщичката" - групи до 15 деца, които учат половин ден, точно като учениците. Проблемът с взимането е решен, но той е свикнал с тази градина. Но ми омръзна от малоумници, които ми наказват детето, защото не ги гледало в очите докато казвал добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт