ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 285
Еееее, стигате де! Shocked Ние сме "едва" 28-ми номер.
Виктор сега не ходи на ДГ - след варицелата и после нали бяхме пред пневмония, не ми се рискува. Въпреки АБ-то дето го пи, все още има сополки и покашля от време на време. А в ДГ групата им е останала наполовина. ooooh! Та м.януари правим всякакви еквилибристика да се гледаме у дома /е, не само - 3 дни тази седмица ще е с мен на работа/. И хич и не му липсва ДГ. Спи си до 11,00 ч. на обяд и в къщи си му е много добре.
Спяща, Ади добре ли е вече ?

# 286
  • София
Мисля, че да (да чукна на дърво).  Peace Днес с единия термометър имаше 37.2, а след 15 мин. с другия - нищо. Сега и с двата, без да пие нищо, е под 37. Утре сме на контролен преглед. мерси, че попита!  Hug

# 287
Радвам се за вас. Дано доктора утре потвърди добрите новини! Hug

# 288
Хубаво че болничките оздравяват  Simple Smile.

Ние изкарахме една седмица на градина. И тази вечер започна киха, като си познавам детето ни чака хрема. Взех всички мерки за които се сетих сега преди лягане, Стеримар, капки, разтривка с ракия и аспирин, хомеопатчни хапчета за синузит, клеева тинктура, витамин Ц .... за друго не се сетих, ако знаех и още щях да направя  Wink. Да видим дали ще пресечем процеса.

Днес са били навън и аз като я знам  как се поти сигурно е понастинала, иначе няма лошо че са били на вън де, даже се радвам че са се сетили да ги изведат.

Този уикенд мисля да я водя на латино танци в Dance Academy в зала Фестивална. Ако й хареса ще купим карта. Тя има голямо желания за танцуване и постоянно ми показва някакви заучени движения от градината (за разлика от английския дето се чудя защо въобще плащам за него, като я знам колко е разсеяна).

Хайде лека вечер на всички. Hug

# 289
А нашата госпожица сега реши, че не иска повече на балет /тя си го избра с голям мерак/ и я преместихме на каквото уж вече иска - народни танци. Обаче за английския е твърдо "за", което ме радва.  Peace

# 290
Здравейте,момичета!
Пак има болни дечица  Confused. Стефи в неделя вдигна темепература-38,2 и през нощта я свали,и от вчера няма температура,водих я на лекар, за сега нищо й няма.Явно е вирус.
Гери, дано се разминете леко този път.Вчера понеже си бях в къщи,гледх сутринта към 10 часа от терасата,че изкараха децата от градината вън.Беше много студено,имаше и студен вятър.Възмутих се защото едно дете с разкопчано яке,друго без шапка и т.н, тичат в тоя студ, и познайте дали не са били потни  ooooh!. Това,че пече слънце не означава че е подходящо време за игра вън.
Спяща, Юли изкара ангина преди две седмици,и още се оплаква,че я боли гърлото  Confused. Дано се възстановите бързо  Hug.
Sunsunny, трудно ви е ,но по-добре да си стои в къщи детето.И на Стефи й е добре в къщи,спи до 10ч., спокойна е,прави си каквото иска  Wink. И тя не иска да ходи на градина.каза,че момиченцата не си играят с нея,и тя сама се занимава по цял ден  Tired. Крещели й,обиждали я. Понеже познавам и децата и родителите,защото живеем в един квартал,зная че не ме лъже.
Аурора,как е Илко, има ли промяна в държанието на госпожата?

# 291
  • София
Така, да побутна и тази тема.  Laughing ДГ на Ади ще си правят сайт и аз се подписах, че съм съгласна на него да има снимки, на к. евентуално е хваната и тя. Направи ми впечатление, че някои родители в групата не са съгласни...

# 292
По принцип  много не се съгласяват.И ако се качва снимка трябва де се пита всеки един родител.Защото много лесно може да се изтегли снимката.
Имаше един случей за едно бебенце как един беше направил кампания да събира пари а то си е живо и здраво.Приятели на семейството го бяха разпознали във фейсбук.

# 293
Аурора,как е Илко, има ли промяна в държанието на госпожата?
Тази хич не е в час (извинете ме за израза).
Баща му е направил луд скандал, понеже той го води и взема от градината. А тя започнала да се оправдава, че на четвърта маса били отличниците . ООООО, вие не знаете последното наказание.
Една вечер Илко пак се тръшкаше,че не иска да ходи на градина при въпросната госпожа. Попитах го, а той ми отговори, че бил наказан да седи сам на четвърта маса. След много мъки успях да разбера, че срязал блузата на едно дете с ножица. На въпроса защо, отговори, че си го бил заслужил. Всъщност другото дете нарязало първо блузата на Илко и нашият юнак не му останал длъжен. Само че наказали само Илко и не му дали възможност да разкаже какво се е случило. Не го оправдавам, но явно и детето е разбрало, че не само то трябва да е наказано. Баща му съответно попитал защо едни деца се толерират, а други наказват, при което тя отговорила, че на четвърта маса седят отличниците  Joy
Всъщност тази история не ви ли я разказах  Whistling Явно аз не съм в час.

# 294
  • София
Аз в първия момент помислих, че са изтрити последните постове...  Laughing

# 295
# 296
Е успяхме да се разболеем.... за съжаление. Пресякохме хремата и тъкмо си мислех че този път сме се отървали, но уви, Васи кашляше през нощта и гърлото й е зачервено. Естествено от днес и Дамян е със сополи  ooooh!.  Омръзна мииииии  Sad

Почти един месец от миналото боледуване и две седмици ходене на градина. Това е равносметката.

На Васи й се клати зъбче и ние се нареждаме в редиците на сменящите зъбчета.

Диана за съжаление децата могат да са много жестоки. Естествено, че това зависи и от родителите им защото те копират това което виждат.

# 297
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, хора.
За жалост тази година не ни подмина гадния грип. Емма уж беше само с леко червено гърло, но от снощи взе да вдига и температура, че и повърна през нощта. Днес и през деня вдига от време на време. Ей я, и сега мрънка, че я боли това - онова.

# 298
  • София
Здравейте, хора.
За жалост тази година не ни подмина гадния грип. Емма уж беше само с леко червено гърло, но от снощи взе да вдига и температура, че и повърна през нощта. Днес и през деня вдига от време на време. Ей я, и сега мрънка, че я боли това - онова.

Sad

# 299
  • Ланкър, планините Овнерог
Уф, поуспокоих се. Д-р Куфарджиева дойде в къщи, прегледа Емма обстойно. Гърдите са чисти, в гърлото е всичко. Няма нужда от АБ за сега, само антивирусни неща. Гледам, че Умкалор изписа. Някой ползвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт