ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 718
  • 431
  •   1
Отговори
# 390
  • Добрич
ООН иска 5-годишните да учат за мастурбация

Вече сме закъснели с обучението на Жени - тя е на 6 години и 3 месеца.

А и като се има предвид, че статията е от преди две години - съвсем сме изостанали.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 15:43 от Вела

# 391

А и като се има предвид, че статията е от преди две години - съвсем сме изостанали.
Да имат късмет да го въведат  #2gunfire

# 392

Да имат късмет да го въведат  #2gunfire
#2gunfire

# 393
 Shocked -  това е реакцията ми относно искането на ООН.

# 394
Да се разпиша, че нещо не мога да я открия. Искам съвет от Вас. И. онзи ден влезнали в един магазин за шивашки материали с баба му и той си взел (за да не използвам друга дума) едно копче. Не му се случва за първи път. Миналата година на морето беше взел една играчка от аниматорите в хотела. Накарахме да я върне и да се извини; почувства се неловко. Сега обаче, бабата не направила нещо подобно. Говорихме, наказахме го без игри на компютър и без телевизия, обяснявахме му и т.н. Да се притеснявам ли? От друга страна ако постоянно му говоря за това, не знам каква ще е реакцията. Обяснение за постъпката си - няма.

# 395
Аурора, Стефи имаше такъв период до преди няколко месеца. Носеше нещо дребно от градината,или ако сме на гости си взема някаква дребна играчка от детенцето, на което сме били на гости. Обяснявах,че това не са нейни неща, че трябва да пита.Връщаше ги гузна. И я питах всеки път - ако някой дойде в къщи и ти вземе играчка без да те пита, добре ли ще ти е.И така, отшумя,но аз не съм я наказвала,и избягвах да и досаждам, защото се чувстваше виновна,и се зтваряше в себе си,отказваше да си говорим. Не се притеснявай, ще отмине  Hug.
Тя е много чувствителна, когато е виновна за нещо,и и се скарам, се сърди,отказва да ми говори,и като и мине,идва и се извинява,обяснява защо го е направила.

# 396
Аз забравих да споделя друго мое притеснение- не може да схване връзката звук-буква и да започнем да четем на срички или да пише думички. Купих и една игра, чрез която се пишат думички,ката се започва с "мама","баба" и т.н. Познава буквите, без Ь и ъ. Не зная как да подходя,за да й е по-лесно  Confused. Защото с това боледуване от градината и отстването , трудно ще научи нещо там.
А с математиката се справя добре- решаваме задачки със събиране и изваждане за сега до 5, слага знаците "По-голямо" или "по-малко", брои до 20, познава числата до 100.

# 397
Аз забравих да споделя друго мое притеснение- не може да схване връзката звук-буква и да започнем да четем на срички или да пише думички. Купих и една игра, чрез която се пишат думички,ката се започва с "мама","баба" и т.н. Познава буквите, без Ь и ъ. Не зная как да подходя,за да й е по-лесно  Confused. Защото с това боледуване от градината и отстването , трудно ще научи нещо там.
А с математиката се справя добре- решаваме задачки със събиране и изваждане за сега до 5, слага знаците "По-голямо" или "по-малко", брои до 20, познава числата до 100.

Божеее! Всичките тия неща ги научих, едва когато тръгнах на училище.
К  също не може  да схване, че "Аз" не се чете "азъ".  newsm78 Трябва ли да се притеснявам и аз .....

# 398
Илко също не схваща тази връзка. Но не се притеснявам, поне засега.

# 399
Ами явно летвата е дигната от Юли- на 6 годинки сама си четеше книги,даже преди да тръгне на училище прочете "Пипи дългото чорапче".

# 400
Ами явно летвата е дигната от Юли- на 6 годинки сама си четеше книги,даже преди да тръгне на училище прочете "Пипи дългото чорапче".
  smile3501

# 401
Аурора, как е Илко?
Колко време го задържа в къщи да не ходи на градина след антибиотика?
Стефи още не може да отхрачва,кашлицата й е влажна.Кога ще се възстанови, не зная  Tired.

# 402
  smile3501

Браво на Юли!

# 403
Аурора, как е Илко?
Колко време го задържа в къщи да не ходи на градина след антибиотика?
Стефи още не може да отхрачва,кашлицата й е влажна.Кога ще се възстанови, не зная  Tired.

Пропуснала съм, че е имало болнички дечица. Оздравявайте бързо. То времето е много шарено напоследък...

# 404
Симба, времето наистина е доста променливо,и вече е май месец,а е студено. В Ловеч сутрин е много студено,а вчера валя дъжд, гърмя. Няма ли вече да се стопли.......

Общи условия

Активация на акаунт