Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 348
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Тейлър се остави да бъде подведена от Ник, той не е преодолял чувствата си и сега също като Брук е фурнаджийска лопата - цунка едната, а се кълне в обич на другата.  Ама не може така бе!   341uu Като си с някого си само с него! Нито Брук нито Ники знаят какво е истинска любов!

И,естествено съсипват живота на всички около себе си!

..... Но наказание ще има дори и за единичен случай на грешка, щом има пострадал. А при грешката на Тейлър те са двама - и Ник и Джак.
Ник изобщо не е от страната на пострадалите.Той сам си е виновен за положението ,в което е!  Peace   Все още непреодолял брук,реши,че друга жена може да запълни празнината...и сам се навря в устата на лъва,дет се казва...   Mr. Green   така че той е първопричина за всичко случващо се,а не потърпевш!   Peace

Колкото до наказанията...в случая обвиняваш Тейлър!   newsm78   

Интересно ми е какво наказание би дала на брук за нейните грешки и всички пострадали от тях:
1.Стефани е потърпевша,защото брук развали брака й!

2.Ерик е потърпевш,защото след това цял живот се мята от жена на жена...
3.Рич е потърпевш,защото му отнеха Карълайн,Тейлър...и той цял живот не може да намери истинската си любов...
4.Мейси умря заради брук!
5.Торн е потърпевш ,защото и него разведе!
6.Бриджет е мнооого потърпевша,защото два пъти й взима съпруга!
7.Рик е потърпевш,защото така е възпитан,че не знае какво е любов!
8.Хоуп е потърпевша,защото вече не знае кой й е баща,кой й е чичо...
9.Ар Джей е потърпевш,защото постоянно го разделя от баща му,заради нейните капризи!
10.Ник донякъде и той е потърпевш от нейните простотии,защото го оплете в мрежите си, а после му би дуспата!

11. ......
12. .....

Та какво наказание даваш на брук за всичките й грешки? 

# 106
Бяло от тук днес. Драмата продължава с пълна пара:

Рич да не вземе да се пристрасти сега към успокоителни таблетки?  Thinking

И на мен така ми се струва, че ще стане... Ама след загуба на дете и то толкова голямо и след това желанието на убиеца да има връзка и с другото дете, някак е разбираемо Ричда изтрещи... Дано наистина не го завъртят така..

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 15:51 от BebEshOnDeL

# 107
Бебешондел, и аз имам чувството, че ще изтрещи този човек - съвсем не е на себе си напоследък. Изгуби дъщеря, другата му дъщеря се забърква с убиеца на сестра си, синът му имаше проблеми. На всичкото отгоре никакво разбиране и никаква подкрепа от страна на брук.
А брук беше убедена, че може да отлага неизбежното до безкрай, ама не стана така.
Да видим какво ще стане  Thinking

# 108
Бебешондел, и аз имам чувството, че ще изтрещи този човек - съвсем не е на себе си напоследък. Изгуби дъщеря, другата му дъщеря се забърква с убиеца на сестра си, синът му имаше проблеми. На всичкото отгоре никакво разбиране и никаква подкрепа от страна на брук.
А брук беше убедена, че може да отлага неизбежното до безкрай, ама не стана така.
Да видим какво ще стане  Thinking

Какво може да стане щом е замесена Брук Лоугън? Laughing ББ: Внезапно, Брук ще 'осъзнае', че наистина е най-редно двамата с Ридж да се разделят веднъж завинаги и той да се върне при Тейлър. Дори ще му каже да отиде при Тейлър, защото така било най-редно. И да, Ридж действително ще отиде при Тейлър, двамата, заедно с Томас и Стефи, ще си стабилизират някогашното семейство (за съжаление, без Фийби), дори ще има и не една прекрасна сцена на четирима им заедно в дома им, като едно истинско семейство. А междувременно, Брук ще страда, ще страда, и накрая... спонтанно ще осъзнае, че е сгрешила! Ридж не трябвало да бъде с Тейлър, а с нея, Брук! Писано им било на двамата да са заедно! И, съответно, Ридж ще бъде подгонен отново от нея докато е обвързан с друга. И ето тогава ще е онази сцена със сватбата на Тейлър и Ридж, която Брук прекъсва, нахлувайки цялата мръсна и с кон. В последствие, Ридж сериозно ще се разколебае, ще обмисли хубаво нещата и... познайте при кого ще се върне. Жокер: Няма да е при Тейлър. Crossing Arms

# 109
Да видим какво ще стане  Thinking

Какво може да стане щом е замесена Брук Лоугън? Laughing ББ: Внезапно, Брук ще 'осъзнае', че наистина е най-редно двамата с Ридж да се разделят веднъж завинаги и той да се върне при Тейлър. Дори ще му каже да отиде при Тейлър, защото така било най-редно. И да, Ридж действително ще отиде при Тейлър, двамата, заедно с Томас и Стефи, ще си стабилизират някогашното семейство (за съжаление, без Фийби), дори ще има и не една прекрасна сцена на четирима им заедно в дома им, като едно истинско семейство. А междувременно, Брук ще страда, ще страда, и накрая... спонтанно ще осъзнае, че е сгрешила! Ридж не трябвало да бъде с Тейлър, а с нея, Брук! Писано им било на двамата да са заедно! И, съответно, Ридж ще бъде подгонен отново от нея докато е обвързан с друга. И ето тогава ще е онази сцена със сватбата на Тейлър и Ридж, която Брук прекъсва, нахлувайки цялата мръсна и с кон. В последствие, Ридж сериозно ще се разколебае, ще обмисли хубаво нещата и... познайте при кого ще се върне. Жокер: Няма да е при Тейлър. Crossing Arms

Ще получи пак факс жената значи   Joy JoyО Joyх ужас, то вече не е за смях...

# 110
СуперГеорги, ясна е работата - старата брук, старите номера  hahaha Като с другите й големи любови. Днес ги иска, утре - не. Манипулаторка от класа. Колко ли лоша карма е събрала  ooooh! Mr. Green

# 111
  • Пловдив
Да видим какво ще стане  Thinking

Е, не, тия сценаристи за идиоти ли ни мислят 101 път да повтарят една и съща ситуация. Убиха ми желанието да гледам. А и не го понасям това 'иди ми, дойди ми'

# 112
ББ: Тази ситуация вече наистина е мега банална. Поне накрая от нея излезе и нещо хубаво- Тейлър остана сама, решена повече да не се обвързва с мъже, покрай което Стефи обаче я посъветва да си намери някой, за да не бъде самотна и оттам дойде идеята Тейлър да си потърси мъж чрез сайт за запознанства. Така се 'запознаха' с Уип, с който вече няколко месеца са си заедно, и който я обича и цени така, както тя заслужава. А не като Ридж и Ник, които постоянно бяха готови да я зарежат щом Брук им се предложи. В днешни дни, Тейлър и Уип са една наистина много щастлива двойка в ДиК, докато при Брук и Ридж нещата отново не изглеждат никак цветущи, този път заради сюжета Брук-Оливър.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 18:14 от SuperGeorgi

# 113
Рич на колко години трябва да стане, за да му дойде акъла в главата?  Laughing Явно няма да разбере, че брук и проблеми вървят ръка за ръка всеки път Laughing

Но е много хубаво, че Тейлър си е намерила някой, който да я оцени  Flutter Пък Рич нека се пука от яд smile3534  Wink

СуперГеорги, с Дона и Ерик какво стана? Нещо изгубих следа на тяхната драма  newsm78

# 114
  • Пловдив
ББ: Тази ситуация вече наистина е мега банална. Поне накрая от нея излезе и нещо хубаво- Тейлър остана сама, решена повече да не се обвързва с мъже, покрай което Стефи обаче я посъветва да си намери някой, за да не бъде самотна и оттам дойде идеята Тейлър да си потърси мъж чрез сайт за запознанства. Така се 'запознаха' с Уип, с който вече няколко месеца са си заедно, и който я обича и цени така, както тя заслужава. А не като Ридж и Ник, които постоянно бяха готови да я зарежат щом Брук им се предложи. В днешни дни, Тейлър и Уип са една наистина много щастлива двойка в ДиК, докато при Брук и Ридж нещата отново не изглеждат никак цветущи, този път заради сюжета Брук-Оливър.
Аххх благодаря ти, много ме зарадва!   newsm51
Явно всяко зло за добро.
Аз искрено си я   Kissing Heart Тейлър, голяма слабост ми е.

# 115
Рич на колко години трябва да стане, за да му дойде акъла в главата?  Laughing Явно няма да разбере, че брук и проблеми вървят ръка за ръка всеки път Laughing

Но е много хубаво, че Тейлър си е намерила някой, който да я оцени  Flutter Пък Рич нека се пука от яд smile3534  Wink

СуперГеорги, с Дона и Ерик какво стана? Нещо изгубих следа на тяхната драма  newsm78

При Дона и Ерик инак нямаше нищо интересно в последно време, но тази седмица вече започнаха да се развиват лека-полека нещата. Тя Дона нали под влиянието на Бил искаше част от компанията на Ерик, ама Стефани пък й предложи да измъкне Стивън от затвора само ако Дона се откаже от намерението си (нещо все на Дона й се падат тези предложения от страна на Стефани Laughing). И именно тази седмица обсъждаха този въпрос на едно събрание в компанията, на което самата Дона всъщност не присъстваше (защото точно някъде по това време актрисата вече е трябвало да ражда), но пък Брук и Кейти я представляваха. В крайна сметка нещата за Ерик и Стефани малко се попрецакаха и Дона отмъкна 12.5% от компанията, като това съвсем не е крайната цел на Бил, който е амбициран отново да завладее "Форестър". Някъде утре или вдругиден ще пусна един по-подробен преразказ на случилото се в американските серии напоследък. Wink

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 20:38 от SuperGeorgi

# 116
ББ: Поне накрая от нея излезе и нещо хубаво- Тейлър остана сама, решена повече да не се обвързва с мъже, покрай което Стефи обаче я посъветва да си намери някой, за да не бъде самотна и оттам дойде идеята Тейлър да си потърси мъж чрез сайт за запознанства. Така се 'запознаха' с Уип, с който вече няколко месеца са си заедно, и който я обича и цени така, както тя заслужава.
Аххх благодаря ти, много ме зарадва!   newsm51
Явно всяко зло за добро.
Аз искрено си я   Kissing Heart Тейлър, голяма слабост ми е.
Дано да е щастлива поне Тейлър, че се настрада, (както и всички други от ДиК). И аз по природа вярвам в доброто, но знаем си ги сценаристите от край време, дали ще се спрат, че досега няма връзка дето да са я задържали стабилна newsm78
Хмм и ако Уип е онова същото мекотело и пионка дето бе женен наужким за Брук, не знам дали сценаристите ще устоят на изкушението?

Краси не съм те забравила, но много е дълго е това дето ме питаш и за да не затлачвам поста виж ми във  www адреса, където си слагам работните бележки за ДиК Simple Smile

# 117
Така ли ми се струва или определено макар и трудно вървим към оеднаквяване на позициите? Май трябва да благодарим за това на новите, намесващи се напоследък с възпитани и коректно написани мнения  Hug

Тейлър просто се старае винаги да бъде в позиция да не наранява. Но когато ти самият си твърде наранен, не може да мислиш за това. Не би  могла в тази ситуация да постъпи другоче. Когато отминат шока и болката, може и да ти се струва, че е можело различно да регираш, но това е илюзия. Човек реагира в ситуацията по единствения начин, който може.
И още нещо - когато Тейлър греши, го отнася само тя. А Брук успява да съсипе живота и на останалите.
А иначе, безгрешни хора няма, лошо е само когато ти е ежедневие

P.S. Последното ме подсети за една фраза Simple Smile
"Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие."
Оскар Уайлд

Къде ги видя СЕГА тия еднакви позиции?  ooooh!

# 118
Аман от необективни постове!

Аман от дървени философи, които търсят поле за изява  ooooh!
А иначе това, че хората с друго мнение от общото били нападани ще ме извиняваш, но е направо смешно  hahaha
Повърни се назад и си припомни как беше посрещната доста добре и как ти самата си направи това, което е в момента. Човек получава отношение, каквото сам си е заслужил.
Наскоро се появи например Изида, постовете й бяха посрещнати с контрааргументи, но не и с присмех и обиди  Naughty
(Аз даже доста й се зарадвах, защото ми се щеше да разбера мнението на някой брукфен за сегашните й долни постъпки, а не просто общи приказки и бръщолевене като на "някои други")
Не се прави на неразбрана страдалка, защото не си такава. Ти си провокатор тип дървен философ и логично получаваш съответното отношение  Naughty

И на мен ми стана жал за Тейлърита, но я разбрам - цял живот тя трябваше да е силната, защото русата дулсинея беше окупирала ролята на сополивата слаба жена  ooooh!
Сега пък даже няма да може да бъде истински слаба, защото русата лицемерна хиенита е нащрек, за да се докопа подмолно до детето и мъжа й  #2gunfire
Да се вземат с Попай и да се махат надалече, не са за света на красивите, изисканите и богатите  Naughty

# 119
То хубаво,че бруклата ще се докопа до Никита и Джак, но поне да вземат да се съберат, а то пак едни трагедии, сълзи, сополи и в крайна сметка бебето "Джак" ще се окаже с дузина майки, както Хоуп с толкова бащи   Mr. Green Това е настоящето и бъдещето на всички брукини деца  Peace На който му харесва, му пожелавам, да бъде дете на брук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт