Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 39 493
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Бре голям пример е Ник за отглеждане на деца. Единият  път Хоуп едва не се удави, а следващия заради него и бруклата, децата щяха да изгорят живи, че седнали да търсят сметка на Тейлър,че била алкохоличка. По-добре е да заспиш в колата и въобще да  не се прибереш, наистина  Mr. Green И бриджет като какъв експерт я вика мадам Джакита, за да има на кого да  прехвърлят Джак, след като биологичната  му майка не го поглежда  ooooh!

# 91
Никой не се ражда научен да е родител. Ник се учи в крачка.
Обаче, колко е мила и грижовна за детето е Б. Сякаш тя е професионалист, а не Т. И ако и да прекалява с добронамеремостта си, тя само за детето мисли как да му е добре. И двамата с Ник мислят за детенцето, очевидно е кои са истинските родители и разбира се, че ще търсят сметка на Т., докато Т. в случая мисли как на нея да и стане по-добре. Поне за това, че Б. и изгледа и то добре собствените деца да и има вяра като майка, че е добронамерена.
Обаче Джаки е за осъждане дето ги подклажда в друга посока.

# 92
Дървени философи много - във филма, в живота и в темата  Mr. Green

# 93
Реалността е такава:
   В този конкретен случай Т. е егоистка и не е на ниво и като любяща майка и като любяща съпруга.

# 94
  • Край ''синьосиньото синьо море''
#82 Обстоятелствата около двата цитирани случая са тоолкова различни,че ги правят АБСОЛЮТНО несравними Naughty Naughty Naughty
А ако ник не прозре истината час по скоро и не подкрепи Тейлър и не разкара ПИЯВИЦАТА Twisted Evil...любовта на Тейлър ще отлети във ''вечните ловни полета''....,което май се случва,както се разбира...

# 95
Реалността е такава:
   В този конкретен случай Т. е егоистка и не е на ниво и като любяща майка и като любяща съпруга.
Реалността мила в този филм специално е съвсем друга,но като се има в предвид че гледаме различни филми ти е простено подобно изказване...... Crossing Arms
Реалността е....брук стои в основата на всичко #2gunfire.....тя съсипва живота на всички около себе си и най-важното е, че е толкова тъпа че не го разбира.....Ако брук спре да  се вре където изобщо не й е мястото Тейлър,няма да има никакъв проблем.....но в момента тя е под наблюдението на най-големия си враг и на съпруга си.....при положение,че трябва да се справи с такава ситуация,просто трябва да я оставят на мира....но как малоумната брук да разбере,че трябва да стои далече.....А Ник и майка му хич няма да ги коментирам.....чудесно си пасват тримцата с брук..... Sick Sick SickАз ако бях днес на мястото на Тейлър определено нямаше да се сдържа и щях да и забърша един на тази нагла глупачка..... Crossing Arms

# 96
Реалността е такава:
Абе,ако ти гледаш детето на любовницата на мъжа ти, и на всичкото отгоре тая любовница цъфва всеки ден у вас да ти дава акъл как да го кърмиш,как да го приспиваш,как да го гушкаш... и постоянно ти повтаря колко лоша майка си за нейното дете...много ми е интересно ти на какво ниво ще се държиш с подобна досадница!   Peace

Цитат
И друг аспект - не бе ли "лошата майка" БРУК тази, която отгледа добре  Тейлъровите деца??? Б. превъртя ли се, каза ли, Ридж, ей не ги искам тези 3 деца, че ми напомнят Т.?
Да,брук ги гледа.Ама Рич не ходеше да се среща с Тейлър зад гърба й и да заговорничи против брук...нито Тейлър всеки ден й даваше акъл как да й гледа децата,НАЛИ?    Naughty

Случаите нямат нищо общо.И място за сравнение няма!     Peace   

# 97
  • Пловдив
Привет на всички  wavey
Нямам време да чета всичко назад, и ще бъда съвсем кратка.
Брук има един основен проблем, но той е ОГРОМЕН. Тя никога не знае какво наистина иска. И с постоянното си лутане, обърква и попилява живота на всички около нея. Веднъж да беше си седнала на дупето и да остане за по-дълго време на едно мнение. Това е крайно нездравословно и неоправдано. Няма спор, че все нещо се старае, но резултата е плачевен. Не я мразя, но нейното незряло поведение ми е абсолютно недопустимо за жена на тази възраст. Да беше на 15, Ок, но цял живот....
Що се отнася до Тейлър - не мисля, че има жена на света, която би реагирала различно в тази ситуация, то просто би противоречало на човешката природа. Ник безумно ме разочарова, п...ьо и това е то ... Аз лично мисля, че Тейлър направи голяма грешка с него. Нито я обича, нито е мъж. Чакам с нетърпение да видя развоя на събитията

# 98
Нормално е да има различни мнения, за това дали "идеалната" Т. точно СЕГА прави грешка или е права. Аз приемам чуждите мнения, ако и да изказвам различно становище  Grinning.
 Ето още една страна в спора:  цитирам Щастлива за това как самата Т. смята, че поведението и е било грешка, та дано това помогне за изясняване на истината:
Бебешондел, след време Тейлър ще признае, че е правила грешки и че би постъпила другояче в много ситуации, ако можеше да се върне назад.

Привет, Дорис !
Иначе и аз мисля, че главната грешка на Т. е точно в избора за Ник. От там тръгва всичко. Той не бе за нея

# 99
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Даааа огромна грешка е Тейлър да седи в змийското гнездо,където я тормозят по този начин....Много се радвам,че го е осъзнала и го е признала...Ами,Тейлър си е такава...може да МИСЛИ Naughty

# 100
Sega, има една малка разлика между Тейлър, която има единични гафове и обичайна линия на добър морал от една страна и брук с нейните единични прояви на добър морал и обичайна линия на гафове от друга страна. Не виждам как можеш да слагаш знак за равенство между двете. Все едно да кажеш, че бялата топка с 5 черни точки е абсолютно еднаква с черната топка с 5 бели точки. Ами не са  Mr. Green
Също така не ме цитирай погрешно, не съм написала, че Тейлър е признала, че сегашното й поведение е грешно, както се опитваш да внушиш. Напротив - призна, че е било грешка да не се бори за Рич и да остави брук да го обсеби и да развали прекрасното им семейство. И точно в сегашните епизоди тук при нас се виждат резултатите от цялото това време, през което Рич е бил с брук и колко права е Стефани, когато казва, че брук е вредна за Рич  Crossing Arms

# 101
  • Пловдив
Нормално е да има различни мнения, за това дали "идеалната" Т. точно СЕГА прави грешка или е права. Аз приемам чуждите мнения, ако и да изказвам различно становище  Grinning.
 Ето още една страна в спора:  цитирам Щастлива за това как самата Т. смята, че поведението и е било грешка, та дано това помогне за изясняване на истината:
Бебешондел, след време Тейлър ще признае, че е правила грешки и че би постъпила другояче в много ситуации, ако можеше да се върне назад.

Привет, Дорис !
Иначе и аз мисля, че главната грешка на Т. е точно в избора за Ник. От там тръгва всичко. Той не бе за нея

Тейлър просто се старае винаги да бъде в позиция да не наранява. Но когато ти самият си твърде наранен, не може да мислиш за това. Не би  могла в тази ситуация да постъпи другоче. Когато отминат шока и болката, може и да ти се струва, че е можело различно да регираш, но това е илюзия. Човек реагира в ситуацията по единствения начин, който може.
И още нещо - когато Тейлър греши, го отнася само тя. А Брук успява да съсипе живота и на останалите.
А иначе, безгрешни хора няма, лошо е само когато ти е ежедневие

P.S. Последното ме подсети за една фраза Simple Smile
"Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие."
Оскар Уайлд

# 102
Така ли ми се струва или определено макар и трудно вървим към оеднаквяване на позициите? Май трябва да благодарим за това на новите, намесващи се напоследък с възпитани и коректно написани мнения  Hug
Тейлър и според мен (както и Брук преди) не бе преживяла чувствата си към Ридж и и бе рано за друг и сега не е на мястото си и оттам и грешки при Ник. Така Ник става пострадал. И детето.
Ако направим аналогия с правото, ако човек сбърка и последствията граничат с престъпление и навредят има ли значение дали е един или много пъти сбъркал? Разликата в присъдата е само в степента на наказанията - дали е за рецедивист или не. Но наказание ще има дори и за единичен случай на грешка, щом има пострадал. А при грешката на Тейлър те са двама - и Ник и Джак.

# 103
  • Пловдив
Така ли ми се струва или определено макар и трудно вървим към оеднаквяване на позициите? Май трябва да благодарим за това на новите, намесващи се напоследък с възпитани и коректно написани мнения  Hug
Тейлър и според мен (както и Брук преди) не бе преживяла чувствата си към Ридж и и бе рано за друг и сега не е на мястото си и оттам и грешки при Ник. Така Ник става пострадал. И детето.
Ако направим аналогия с правото, ако човек сбърка и последствията граничат с престъпление и навредят има ли значение дали е един или много пъти сбъркал? Разликата в присъдата е само в степента на наказанията - дали е за рецедивист или не. Но наказание ще има дори и за единичен случай на грешка, щом има пострадал. А при грешката на Тейлър те са двама - и Ник и Джак.
Не Simple Smile  Hug
Само това за възпитанието е вярно Simple Smile Но не вървим към уеднаквяване Simple Smile
Тейлър се остави да бъде подведена от Ник, той не е преодолял чувствата си и сега също като Брук е фурнаджийска лопата - цунка едната, а се кълне в обич на другата.  Ама не може така бе!   341uu Като си с някого си само с него! Нито Брук нито Ники знаят какво е истинска любов!

# 104
Бяло от тук днес. Драмата продължава с пълна пара:

Рич и брук си говорят. Тя пак му казва, че ще се справят с това, а той я пита колко пъти го е казвала това  Joy Джаки и Оуен се целуват, Ник влетява недоволен да ги види, че се целуват. Ник изобщо не иска Оуен да е част от живота на майка му и от компанията. Рич казва, че винаги ще се чувства така към Рик, брук пък му казва, че той (Рич) имал нужда от нея (да бе, да). Рич пак слуша празните оптимистични приказки на брук, звъни телефона, включва се секретаря - Рик казва на майка си, че идват със Стефи за вечеря. Рич недоволства.
Ник уволнява Оуен, той пък пита Джаки като собственичка на компанията това ли е, което иска. Рич е искал само брук да погледне Рик през неговите очи, но той е неин син. За него Рик е убиецът на дъщеря му, за нея - неин син. Явно това е краят между тях - Рич й казва довиждане и излиза. Тя пък обляна в сълзи ляга на дивана.
Рик влиза и вижда майка си тъжна. Тя му казва, че Рич се е изнесъл и няма да се върне. Рич е отседнал в къщата за гости, майка му влиза. Той й казва, че е напуснал брук - не иска да има Рик в живота си, нито очаква тя да го отблъсне. Стефани звъни на Тейлър да дойде.
Джаки, Ник и Оуен продължават да се карат. Джаки се чувства принудена да избере сина си и да уволни любовника си. Тейлър влиза при Рич. Пита го дали иска да е сам, дали да намери начин да държи майка му далеч ( Joy ) Рич се усмихва и пуска весел коментар. Тейлър излиза, а той взима едно от хапчетата й. Оуен и Джаки си говорят, той й разкрива сърцето си напълно, предлага й брак. Тя развълнувано приема.
Стефани вижда от вратата, че Рич взима още едно хапче. Двамата си говорят, колко му е помогнала Тейлър, тя го обича, Рич също я обича, както и майка си. Рич май се замайва от хапчетата, гали Тейлър по лицето, казва й колко е красива. Стефани оглежда хапчетата, които той взима.
Край.

Рич да не вземе да се пристрасти сега към успокоителни таблетки?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт