Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 353
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Странно как когато Стефка се опитва да защити децата си и да ги предпази, се смята за досадна и се твърди, че няма право така да им се меси в живота, пък сега баба Брукаситка същото гльодам, че прави  Thinking
Ама сега може, защото голямата лоша Тейлър, ще изпапка агнешкото Рик Crazy (той не беше ли всъщност на 35 и нагоре  newsm78, чак пък агнешко ....)
А Стефка как се чувстваше,когато тази интересчийка се намърда в семейството и фирмата й  newsm78
Не виждам защо сега Брук има право да се меси във връзката на Рик и не се смята за досадна бабка  newsm78
Иначе и аз не виждам какво правят некомпетентни хора в службата и как може да им се дават постове само, защото си свалят гащичките пред дъртия шеф  ooooh!
Донка освен да сервира нещо друго умее ли в професионален план  newsm78
Уменията й като мадам да ги оставим настрана  Crazy
Връзката на Тейлър с Рик не ми се нрави, странна ми е  Thinking
Но някак не мога да повярвам, че Тейлър го прави за отмъщение, просто до сега не си спомням да е правила нещо (особено в любовния си живот) с цел да използва някого и да нарани другиго   newsm78
Не одобрявам как се изродиха отношенията между Тейлър и Рик, но и не мисля, че Брук трябва да оказва такава яростна съпротива - точно тя ли седнала да съди хората  hahaha
Нали все твърдеше, че трябва да си следват сърцето  hahaha
Или тази привилегия е само за нея, за да може да оправдава поредния си скок в леглото на женен мъж от родата  newsm78

# 631
Грешка!
Рик и Томас не са приятели.Томас е на около ....20-21 години,Рик е на около ...40!   Peace
Всъщност Рик и Рич не са братя!  Peace
За БИВШ приятел има ли нужда от коментар?Думата сама говори...БИВШ!  

Всъщност Рик и Томас бяха на едни и същи години и даже бяха съученици и приятели. Това беше по времето, когато Томас беше още дебеличко момченце. Впоследствие сценаристите забавиха развитието на Томас или ускориха това на Рик, не знам кое точно.
И Рик и Ридж наричат Ерик "татко". Не кръвната връзка прави хората братя, сестри, родители и деца, иначе осиновяването би било безпредметно.
А това за бившия приятел дори не искам да го коментирам, на Тейлър и е трудно да се оправи след една съсипана връзка, а се очаква че за няколко месеца Фийби ще е забравила първата си голяма любов и ще приеме философски връзката му с майка си. Как пък не!

И понеже виждам, че има писано с червено за Брук (за пореден път опит да се оневини едната героиня, като се посочат по-големите слабости на другата, все едно аз да кажа: съседката преспа с петима, значи няма нищо лошо аз да преспя с един), си позволявам да напиша и аз нещо с този цвят:
Така и не видях отговор на въпроса си: Бихте ли направили това, което Тейлър прави с Рик?

Ненна, според мен Брук не трябва да се меси във връзката на Рик, колкото и да е трудно да гледа сина си с леля Тейлър, трябва да почака, да запази дистанция, такива връзки дори в живота не траят много, прост природен закон, скоро Рик ще се върне към жените на неговата възраст  Wink но така е като общуваш толкова дълго със Стефани, попиваш и доброто и лошото  Crazy

# 632
Рик и Томас не са били приятели,още по-малко пък съученици.
Рик беше и е приятел със сина на Сали,който в момента държи "Инсомния".   Peace
Май Си Джей се казваше...

Цитат
Така и не видях отговор на въпроса си: Бихте ли направили това, което Тейлър прави с Рик? 
Ами аз лично НЕ.Но не защото го смятам за нещо лошо...
Просто аз не мога да възприема сериозно мъж,който е по-малък от мен.
Някак все по детски ми изглеждат и поведение,и разсъждения...
Имам някаква психическа бариера,не гледам на по-малките от мен като на равни.

А иначе нямам нищо против другите да са с голяма разлика във възрастта.Може да ми изглежда странно,но щом на тях им е добре...
Пп:Девера ми е със 6 години по-малък от жена си...и се разбират чудесно. 

# 633
  • somewhere near the sea
Всъщност Рик и Томас бяха на едни и същи години и даже бяха съученици и приятели. Това беше по времето, когато Томас беше още дебеличко момченце. Впоследствие сценаристите забавиха развитието на Томас или ускориха това на Рик, не знам кое точно.

Грешка Naughty
Дебелото момченце беше CJ - Си Джей, синът на Сали...А Рик е по-голям от Томас с около 9-10 години. Във Форума сме публикували снимки.
Цитат
Щом аз мога да се съвземам и сама, откъде накъде Тейлър ще има право да се теши с младо агнешко и то от собственото си семейство.  
Майтапиш ли се?
И не Naughty не ми харесва, че Тейлър не устиска, но не защото няма право. Свободна е, той е свободен, какво от това? Мъжът на Деми Мур е с около 20 години по-млад.
Не ми изглежда това с Тейлър да е чак толкова перверзно. За протокола-мисля, че не бих го направила, но  не не искайте да се кълна... Thinking Представете си, че ми излезе късметът newsm78

# 634
  • Край ''синьосиньото синьо море''
И на мен  Тейлър-Рик ми е  ooooh!Но си мисля,да не дава Господ,в такава ситуация,бих се радвала на подкрепа от  всеки.....Нооооо бих го прегърнала,целунала....и до там NaughtyСценариститИ за поредан път ни пързалят Mr. Green
: Puhi-muhi надявам се,че ти отговорих Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 19:37 от susy

# 635
Puhi зарежи мила Simple Smile и моето появяване днес бе грешка .. както и преди 100 години тук пак е двоиния аршин и пак е "моралистката" срещу "курвата". Няма смисъл, а и нерви нямам Simple Smile

# 636
Puhi зарежи мила Simple Smile и моето появяване днес бе грешка .. както и преди 100 години тук пак е двоиния аршин и пак е "моралистката" срещу "курвата". Няма смисъл, а и нерви нямам Simple Smile
Какъв двоен аршин те гони...!   Grinning
Как да кажеш на черното бяло?    newsm78

Единствената, която все се прави на морална , е брукаситка.В последните серии още повече...
То голямо възмущение,че Рик искал да е с Тейлър...щото нали...
Пък тя като се претъркаля със зетьовете,хич не се сещаше за морала...    Joy   
Пък поведението й е ...ти си го написала,да не те повтарям...    Mr. Green   

# 637
Грешката е моя, май наистина съм объркала Си Джей с Томас, извинявам се.
За останалото обаче си стоя зад думите  Peace
Краси, шест години разлика не са като 20, че може и отгоре  Laughing  
Марсиа, не се майтапя, не бих си позволила и в тежко за мен положение да се метна на врата на 30 години по-млад мъж, който е от семейството. По-скоро ще се метна от някой връх, вместо да се излагам така. Така че не, не намирам извинение за Тейлър в случая, нито заради детето, нито заради Ник, нито заради Брук, нито заради това колко е крехка и ранима. И аз съм крехка и ранима, но като ми се случи нещо лошо се справям, не чакам някой младеж да ми носи салата Цезар за да се опра на него, да получа нежност и да си повдигна самочувствието.  Трябва май да се замисля, да взема да го направя при сгоден случай и да стана и аз светица като Тейлър  Thinking  Joy

И благодаря за отговорите на въпроса ми. Не бихте го направили, значи не е толкова невинно, колкото се опитвате да ми го представите.  Laughing

WomanitKa, поздравления за мнението за Тейлър, хем кратко, хем точно, създаде ми настроение днес.   bouquet
Права си, че тук невинаги е приятно, а и отгоре на всичко има злоради подмятания "Къде са феновете на Брук, защо не пишат", след като е ясно, че не пишем не защото сме намразили Брук или филма, а заради понякога фанатичния тон  Sad
Но пък какво ми пречи да пиша от време на време между два върха  Wink Така ми се пречисти душата това лято, че мога да си позволя да прочета доста мнения за Света Тейлър и Дяволица Брук без да се подразня  hahaha

Според мен и двете героини са от един дол дренки, но аз съм едно просто, моногамно селянче, къде ти мога да разбера елитарността на Бевърли Хилс  Joy

# 638
СЕГА, далеч не ти направих комплимент, но щом се ласкаеш от критика и я приемаш като похвала Rolling Eyes Но пък ми е интересно да прочета какво става в сериала, който само ти гледаш  Wink Въпреки това предпочитам да гледам оригиналния сериал по БНТ и тук по нашата телевизия  Grinning Жалко, че напоследък нямам възможност да гледам много, но пък като имам възможност, много неща ще са се случили вече.
А споделените чувства между съсипаната Тейлър и утешаващия я Рик, трябваше да отворят очите на брук, за да види колко е хубаво това, което тя непрекъснато прави  Laughing Ах, как ще беснее брук  Joy

# 639
значи погледнах в архива на Д&К и открих че Томас е раждан през 1998 а Рик през 1990 ( на екран) Като хронологията е както следва: 1997-1999 играе Джейкъб Янг (Рик е 18 годишен)
                                                                       2000-2004,2006 играе Джъстин Торкилдъсън (вкаран е като 22 годишен)                                          2007-до сега играе Кайъл Лоудър и годините са му нейзвестни  Crazy

За Томас -роден на екран през 1998 Дрю тайлър Белл поема ролята през 2004 като Томас е обявен за 16 годишен и май тъй си върви до днес-демек трябва да е на 22, а за Рик ако няма добавени години по същата логика трябва да е на 32  Crazy Crazy( 2000 е бил на 22 сега 2010 на 32)

Обачеее пък за Бруджит продуцентите са написали огромна простотия-родена е на екран през 1992 (2 години по малка от Рик) и като главен герой е вкарана през 2000 като 16 годишна ролята се изпълнява от Дженифър Финиган и през 2002 се жени за Дикън като е преставена за пълнолетна 21 годишна  Crazy (2 години като 6-по тая логика Хоуп трябва да е на към 30  Crazy Crazy Crazy ама туй е друг въпрос не и се расте на нея) та когато се дипломира за лекар през 2004 моля ви се е представена за 27 годишна) През 2004 декември (за Коледа) ролята я поема Ашли Джоунс и я играе и до днес Бри е вече 29  Crazy в разговор от юли 2005 между Стефани и Бриджит относно тъй неугасващите чуства на Ник и Бруки Бри отново подмята че е 30 годишна зряла жена и може да се справя сама ------по тая логика сега трябва да е на 35 години с цели 3 години по-голяма от брат си,  който е раждан 2 години преди нея  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 640
Разминаването на годините в сапунките си е нещо абсолютно обичайно. И все пак, за мен в ДиК най-забавно си остава разминаването между децата на Дийкън- Ерик и Хоуп. Ерик се роди някъде през 1998-1999, а Хоуп през 2002, но това съвсем не пречи на Хоуп в днешни дни да е на 18, а Ерик- на 12. Joy

Нямам търпение в България най-накрая да стигнем до настоящите епизоди в Америка. Имам чувството, че като са измисляли настоящите български епизоди през 2008, сценаристите вече съвсем са се чудили кой с кого да хванат от по-възрастните герои и затова са измислили тази глупост Тейлър-Рик. Е, в днешни дни вече е малко по-различно- Тейлър отново е онази абсолютно достойна жена, каквато беше преди 'да умре' за втори път, и преди при завръщането й сценаристите да започнат да се чудят с кой мъж по-напред да я обвържат. Дори и в Брук забелязвам известен напредък в новите серии- тя може и да преспа с Оливър 'неволно', но в крайна сметка поне не започна да си въобразява, че е влюбена в него. За това съм склонен да я похваля, защото на предишната Брук от периода 1987-200- като нищо би й хрумнало, че Олито, а не Риджито й е любовта на живота. Joy И би се борила за него със зъби и нокти, без да й дреме дали Ридж, Хоуп или пък самият Оливър биха били наранени.. Crazy Дано само да не вземат скоро да я изложат пак и да я хванат с Томас, или пък с Лиъм, който вече също се заформя като голяма любов на Хоуп...

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 22:03 от SuperGeorgi

# 641
Пухи, бъркаш и то много...Онова дебеличко момченце беше сина на Сали, който беше съученик  на Рик и съпруг на Беки, закратко се забърка и с Амбър и Бриджет. Казва се Си Джей. Ако така гледате филма, както и го коментирате, е обяснимо защо толкова се палите след нападките към бруклата.  Mr. Green

А от въпросите ти към нас дали бихме направили това и онова като Тейлър, разбирам, че ти би постъпила точно като брук, щом толкова й симпатизираш  Crazy

Краси, Марси, Щастлива Супергеорги, Нена   bouquet

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 22:32 от Dream Team

# 642
Аз не виждам какво му е на тона във форума newsm78
Просто всеки изразява позицията си. Аз може да не съм права за нещо, ама така мисля и никой не може да ме задължи да се съглася с мнението на някой друг. И имам право да си изразя мнението, нали така?
Моето мнение е, че Тейлър не е светица и нищо човешко не и е чуждо. А брук е курва, дори не от класа.
И какво от това, че аз мисля така? Това е просто една сапунка, за бога!

# 643
Аз не виждам какво му е на тона във форума newsm78
Просто всеки изразява позицията си. Аз може да не съм права за нещо, ама така мисля и никой не може да ме задължи да се съглася с мнението на някой друг. И имам право да си изразя мнението, нали така?
Моето мнение е, че Тейлър не е светица и нищо човешко не и е чуждо. А брук е курва, дори не от класа.
И какво от това, че аз мисля така? Това е просто една сапунка, за бога!

Тона в темата наистина беше груб, но не СЕГА, а когато фенклуба колеше и бесеше и не допускаше мнение, различно от неговото. Сега, когато всеки свободно, без модераторски посещения изразява своята позиция, се нарича заяждане. На някои е къса паметта, но затова си има архив, да ходи и да чете, кое как е било  Peace
Нито брук става по-добра, нито Бриджет става по-умна, за дона и кейти да не говорим, че да има причина да си променям мнението за клана лоуган  Peace

# 644
Пухи, бъркаш и то много...
Само няколко мнения по-нагоре съм се извинила дори за грешката, ама кой да чете, важното е да се натрие носа на противника  Laughing

А от въпросите ти към нас дали бихме направили това и онова като Тейлър, разбирам, че ти би постъпила точно като брук, щом толкова й симпатизираш  Crazy

Нищо не си разбрала значи. Не бих постъпвала никога като Брук, затова и никога няма да живея в Бевърли Хилс  Laughing Само за едно и завиждам и може би бих прегрешила заради него - за многото деца  Embarassed но в никакъв случай по начина, по който тя го прави  Stop
Но не бих постъпвала и никога като Тейлър - не бих се алкохолизирала заради проблемите си, не бих преспала с житейски аналог на Рик, не бих хленчила като нея  и т.н.
Затова зададох въпроса, защото като се запитам аз бих ли го направила и отговора е "не", значи не го намирам за редно.
И едно е да харесваш екранна героиня, друго е да се асоциираш с нея, а съвсем трето да я издигнеш в култ като светица. Слава богу не съм стигнала до последните две.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт