Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 351
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • somewhere near the sea

Джеймс идва при Тейлър и я пита защо е разстроена. Тя отговаря, че мисли, че е влюбена в Рик. Джеймс не може да повярва. Тя признава: „Да, мили боже, да”.
Брук се ядосва на сина си, че Тейлър най-сетне е започнала да се осъзнава, а Рик иска да промени мнението ѝ. Тя изригва, че най-важно за една майка е да защитава малките си. Рик я прекъсва, че основният инстинкт за младите пък е да заживеят собствен живот. Пита майка си дали си спомня накога да е одобрила негова връзка? Те признава, че не се е случвало. Той иронично подчертава, че това е така, защото не я е грижа за него. Всички около нея трябва да се интересуват само от нейния любовен живот. Брук започва от Амбър, която го въртяла на малкия си пръст и сега се случва отново. Рик е убеден, че тя не иска да го види щастлив. Брук отрича, иска, естествено, но нека това да не бъде Тейлър. Това ще бъде бедствие. Рик недоволства каква е тази нейна постоянна нужда да се бърка в живота му. След това се обажда на Тейлър с молба да му даде още един шанс да ѝ покаже чувствата си.

Облечена в черно, с качулка на главата, Дона се промъква в офиса. Пам цъфва като я вижда и ѝ предлага сладки, които държи на бюрото си. Кейт и Брук ѝ съчувства, успокояват, че ще избледнее. Пам предлага сладки и на Ерик, но той отказва, за да е ствоен за сватбата си.
Тейлър споделя с Джеймс, че чувствата ѝ, отношенията ѝ с Рик са грешни, неправилни. Та той е първият човек, в когото Фийби се влюби…Джеймс предполага, че това може да я засегне. Тейлър споделя, че предишната вечер се е опитала да сложи край. Джеймс се опасява, че е твърде млад. Да, тя знае, но когато са заедно не го чувства така. Рик е много по-зрял от много мъже, които познава. Казва, че му е написала писмо, в което му обяснява какво чувства. Джеймс одобрява това, че тя иска да изрази чувствата си.
Рик идва в офиса и Пам му предава писмото. Тя рязбира, че имат голяма разлика във възрастта, но е влюбена в него. Наперено Рик казва: „О, Тейлър, знаех, че се чувстваш така.” 

При вида на Дона Джарет се стъписва. Идва фризьорът Рафаел, който трябва да направи косата на Дона. Пам го черпи със сладки и докато той се занимава с тях, тя сменя тубите с боя в чантата му. Рафаел я боядисва, тя държи на перфектен цвят. Освен това слага специални ленти на зъбите ѝ, за да се избелят…Когато развива лентите, Дона изкрещява. Пам си умира от смях.

Рик влетява в къщата на Тейлър и намира романтична обстановка. Но той е изумен, когато през вратата излиза Фийби, хвърля се към него и казва, че е чакала дълго този момент…

Дона е ужасена. Косата ѝ е зелена, а зъбите- кафяви. Ерик се разсмива-това е едно интересно решение. Ще го използва в следващата си колекция..
Рик се усмихва нервно, когато Фийби споделя, че дълго се е колебала, преди да му изпрати писмото, но не съжалява. Казва му, че го обича и е готова да му го докаже. Идва Тейлър и пита какво става. Фийби раздразнено казва, че е поискала да бъде сама, защото с Рик имат планове за тази вечер. Отива да види яденето, а Тейлър отново пита какво прави с дъщеря ѝ? Рик няма представа.
Брук споделя с Кейти, че не може да се начуди как може Ник да спи с Бриджит, след като знае, че тя го обича безумно и може да я нарани. Кейти я успокоява, че Ник е постъпил честно и е казал на Бриджит всичко. Но тя смята, че Брук по-скоро ревнува, отколкото се тревожи за дъщеря си.

Бриджит успокоява Ник, че всичко е наред. И двамата са съгласни, четрябва да живеят за момента.
Рик показва писмото-мислел е, че го е писала Тейлър. Но се оказва, че е от Фийби. „Ето затова не мога да бъда с теб”-казва Тейлър. Признава, че също му е написала писмо, но между тях не може да се получи нищо.
Дона ридае, защото е искала да бъде красива на сватбения си ден, но някой я съботира. Тя се кълне, че това е Пам.

Рик уверява Тейлър, че всъщност е дошъл за нея, че вече не обича Фийби, отново пита дали го обича толкова, колкото той нея. Прегръща я, в този момент влиза Фийби и пита: „Какво става тук или по-добре да не питам?”
Кейти идва у Ник, пита за Бриджит. След това го пита как е. „Историята с Брук, историята с Бриджит…”-отговаря той- Не иска да започва нещо отново. Поглежда я и казва, че Брук и Бриджит не са единствените Лоуган на света. Тя се опитва да се измъкне, но той я спира:”Какво ще стане ако взема теб?”

Фийби смята, че майка ѝ е разстроена заради това, че планира да спи с Рик и се е разтревожила. Успокоява я, че вече е мъдра, че е взела разумно решение. Тейлър казва, че ще излезе. Рик хуква след нея. Тя го моли ако наистина я обича да не казва нищо на дъщеря ѝ. Рик я целува и казва, че не може да я забрави. Той е влюбен в нея и не може да си представи живота без нея.

# 646
Но не бих постъпвала и никога като Тейлър - не бих се алкохолизирала заради проблемите си...
Пу-пу, да не дава Господ се казва по този въпрос...че не се знае знае ли се. Naughty

# 647
Е, няма такова чудо като брук, хем Ашли да не е с Ридж, хем дъщерята да не е с Ник, но и тя да не може да избере  ooooh!

Гледам,че сте зачекнали темата за възрастта, та въпроса ми е, каква беше разликата в годините между брук и Дикън, а тази между Джаки и Дикън и Джаки и Оуен, че толкова се възмущавате? Първо погледнете вашата любимка, пък после хвърляйте камъни по Тейлър  Peace

# 648
 Joy Дрийм, наистина са забравили разликата между брук и Дикън, щом толкова се вманиачават в споделените чувства между Тейлър и Рик  bouquet И странното е, че когато Тейлър направи нещо не толкова високоморално по изключение, те се засилват да я плюят ... А постоянните брукини гафове във всеки епизод не пораждат такова възмущение. Русата има право да греши толкова пъти, колкото й се иска, но Тейлър няма право на грешки  Joy Макар че според мен връзката й с Рик не е точно грешка. Странна - да, повдигаща вежди - да, но нищо в сравнение с брукините изпълнения.

Иначе аз днес почивам и затова мога да гледам епизода  newsm44 Бяло:

Тейлър и брук си говорят, брук пита за Рич, Тейлър отговаря за АрДжей  Joy Тейлър звъни на Стефани да й каже, че брук е там. (брук си е взела отпуска от работата) Пам очевидно е започнала работа в "Джаки М". Стефи и Томас си говорят. Направили са фотосесия на Стефи, брук влиза при Рич. Той също я пита дали търси АрДжей  Joy Кларк и Пам си говорят приятно. Ник, Джаки и Стефани интервюират някаква ПиАр кандидатка. Уип се появява в картинката на интервю за ПиАр и тримката изпадат в ужас. Ник отваря и затваря няколко пъти вратата невярващ, че вижда Уип от другата страна. Стават едни смешки, смешни реакции на тримата в стаята. Уип пробва да пусне няколко шеги относно брака на Джаки и Оуен, но никой не смята, че е забавно  Joy Рич и брук си говорят, брук се държи малко неадекватно, пита го как са стигнали до там  Laughing Пробва да се оправдава за това, което е сторила (да се опита да събере Тейлър и Рич). Казва на Рич: I was wrong  Joy Joy Joy (Знаех си аз, че настроенията на брук са краткотрайни и вече съжалява).
Стефани иска да назначат Уип, защото ако не го, ще изтича при Форестърови. Уип и Кларк си хапват от лимонените сладкиши на Пам. (Уип е симпатяга, маааалко ми прилича на Кларк, държи се много непринудено). В същото време брук казва на Рич, че отишла при него с нова информация, нямало да плаче и да се моли. Рич пита каква информация - гледала снимки снощи и решила, че случаят бил спешен, трябвало да направят нещо  hahaha Русата започва да си въобразява ситуации, ами ако Фийби била блъснала някакво дете, той как щял да реагира. Рич обаче пак я пита каква е новата информация и брук казва, че вече нямало нужда да защитава Рик, нейния живот бил с Рич, двамата били направили грешка, но не е твърде късно да я поправят. Стефани звъни на Тейлър и пита за брук дали още е там. Стефани иска да говори с Уип за брук. Стефани казва, че брук има нужда от друг обект за фантазии. (Стефани май е намислила да събере брук и Уип заедно, а Уип изглежда, че няма против). Рич и брук продължават да си говорят, брук продължава да се опитва да го убеди, че е направила грешка и че все още могат да се съберат. Русата се разревава и започва да му се обяснява през сълзи, да го умолява да се върне при нея, целува го. (Толкова отвратително и гнусно друго същество като брук - няма  Sick )
Край.

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 13:09 от щастлива

# 649
Но не бих постъпвала и никога като Тейлър - не бих се алкохолизирала заради проблемите си...
Пу-пу, да не дава Господ се казва по този въпрос...че не се знае знае ли се. Naughty
При мен се знае, не съм го правила и няма да го направя  Crossing Arms  Доста лоши моменти съм имала и може и да съм се изкушавала да погледна към алкохола, но понеже съм една обикновена българка, а не силен морален психиатър, не съм го правила никога  Wink 

Гледам,че сте зачекнали темата за възрастта, та въпроса ми е, каква беше разликата в годините между брук и Дикън, а тази между Джаки и Дикън и Джаки и Оуен, че толкова се възмущавате? Първо погледнете вашата любимка, пък после хвърляйте камъни по Тейлър  Peace
Джаки и Оуен още не съм ги гледала, но като стане и по Джаки ще хвърлям камъни  Laughing
И Брук и Дикън съвсем не ги одобрявах, но това беше преди сто години. ОТ какъв зор да го коментирам пак сега?
Днес гледах Тейлър и Рик и затова хвърлям камъни по тях. Или трябва да гледам Тейлър и да хвърлям камъни по Брук?  Joy
Да не говорим, че много пъти съм цитирала поговорката "Всяка коза за свой крак виси", та хайде да не оправдаваме действията на Тейлър с постъпките на Брук, а?  Peace
Щастлива, връзката на Тейлър и Рик е една странна, повдигаща веждите грешка и то голяма. Какво ще произлезе от нея? Какво ще спечелят всички, включително и участниците, освен това, че Тейлър получава голяма патерица, на която да подпира нараненото си его.  Confused

Днес ми хареса разговора на Брук и Рик, накрая се прегърнаха и си показаха, че се обичат  Simple Smile
Не ми харесва това, че Брук още мисли за Ник, това е грешка (ето хвърлих камък по моята любимка, мога ли сега да замерям и вашата?  Wink Laughing)

Сестрата на Стефани ми е много смешна как се опитва да подкупи Ерик с храна  hahaha То вярно, че пътя за сърцето на мъжа минава през стомаха, но в момента май трябва да му поднася виагра, а не лимонени сладки  Joy

# 650
Пухи, като гледаш развитието, ще разбереш какво излиза от нея и кой какво печели. Моето лично мнение, а и думи на Тейлър, е, че последната е имала нужда от човек, който я разбира и подкрепя в този много труден момент за нея. И Рик й е помогнал много да се съвземе. Не става дума за "наранено его" и "патерици", а за изключителната подкрепа, която Рик оказа на една жена в много труден момент от нейния живот. Това, че близката им връзка се превърна в любовна, ми се струва съвсем логично в тази ситуация. Ако ти виждаш нещо лошо в това, че Рик е помогнал на Тейлър да си стъпи на краката и да се вземе в ръце, аз не виждам  Peace

# 651

И благодаря за отговорите на въпроса ми. Не бихте го направили, значи не е толкова невинно, колкото се опитвате да ми го представите. 

Абсолютно невинно е!   Peace
Нямам нищо против идеята млад мъж-възрастна жена или млада жена -възрастен мъж.
Казах,че ПРИ МЕН има психическа бариера...просто не мога да погледна на по-млад от мен мъж като на мъж,като на сексуален обект.
Това не значи, че не го приемам въобще...
Извратеното при брук беше,че младият мъж й беше зет,мъж на дъщеря й.
В случая с Тейлър и Рик не виждам причина да се възмущавам.
Тя напусна Ник,Рик също е свободен...и днес дори Фийби каза,че са се разделили по нейно желание.А Рик откъде да знае ,че Фийби още изпитва нещо към него?
Да,Рик е син на брук.И какво от това?
Ако някоя от вас се увлече по сина на позната или приятелка ,нещо ненормално ли ще е ?
Скоро в ДиС една дама ,на 48 ,беше пуснала тема,че гаджето й е на 26.Разбират се отлично, супер си живеят двамата,ама хората...
Ами хората да го духат.
Ако на тях двамата им е добре,какво трябва да им пука ,че аз или някой друг не одобрява?

Дона беше "зашеметяваща " днес!    Joy Joy 

# 652
  • somewhere near the sea
Хрумна ми идея за заглавие ooooh!"Моето име е голямата грешка Naughty" От белия преразказ на щастлива  bouquet Пък...който за която героиня иска, за нея да си мисли. Съгласни ли сте?

# 653
Абе да ви питам феновете на тейлър КОЙ уби дарла?И в следващите серии фииби казва на рик и тейлър че още обича рик ама на нея много не и пука накрая.И аз предпочитам тейлър ама не сте обективни.Тейлър спала ли е с ридж,торн,ник,рик,сторм(в миналото)и стивън,бащата на брук(когато беше бясна на стефани че и даде 2 процента от фк)знам че е имала и връзка с ерик и да те не са били женени ама това си е кръвосмешение също като брук.И кой прави секс с Джеймс на хижата?вие ще правите ли секс с някой който умира и не иска да умре девствен ако не изпитвате нищо към него?Нали затова ридж заряза тейлър.И ще простите ли на някой който убие мъжа/жена ви само защото е бил пиян?Ама това че тейлър Е спала с джеймс и Е убила дарла ей така се забравя.
И вярно че брук прелъсти женени мъже ама и те са виновни.Ако са били щастливи браковете им е нямало да скочат с брук.Вие ще скочите ли в леглото с всеки който пробва да ви съблазни?колкото и оскъдно да е облечен?тъй че колкото брук толкова и торн и ерик са виновни.е грехът на брук е че е жертва на импулси и не разсъждава.Всеки знае че брук с когото и да е накрая ще го зареже и ще иде при ридж.Същото и с ерик и стефани.в най новите серии пак се събират.

и нещо странично-не се радвайте толкова че настигаме сериите щото като много се приближим ше почнат оригинални серии от 20 мин или ще го спрат за известно време.и тази реклама по бнт на дик 'любимите герои са още тук' мене малко ме притеснява щом го казват може и да спре скоро.

и последно-брук е основен персонаж от еп1 докато тейлър се появява 4 г по-късно и винаги е била на по-заден план,нямаше я известно време така че много повече е писано за брук.

# 654
Съгласна съм, че сапунката се върти около драмите, грешките, гафовете, сълзите, извиненията, молбите за прошка и проблемите, които създава брук. Спор няма - през няколко епизода ни сервира нов скандал, който сама е забъркала Peace Само че не виждам как това е нещо положително - нито действията й, нито характера й, нито цялостния й екранен образ.

Марси, съгласна съм за името - това е целия живот на брук - грешка след грешка  Tired За което други плащат, разбира се.

# 655
  • somewhere near the sea
Ама това че тейлър Е спала с джеймс и Е убила дарла ей така се забравя.
Да, отиде, пресрещна я и я блъсна. Twisted EvilЗащото е ужассна. Как е? (Само че това отдааавна сме го излъскали преди 20 теми )
И вярно че брук прелъсти женени мъже ама.Ако са били щастливи браковете им е нямало да скочат с брук.Вие ще скочите ли в леглото с всеки който пробва да ви съблазни?колкото и оскъдно да е облечен?тъй че колкото брук толкова и торн и ерик са виновни.е грехът на брук е че е жертва на импулси и не разсъждава.Всеки знае че брук с когото и да е накрая ще го зареже и ще иде при ридж.Същото и с ерик и стефани.в най новите серии пак се събират.
Че виновни са, естествено. Тя си стои, а те, гадовете, я нападат да гърчат  тялото й, случайно оскъдно облечено. Помня една сцена: тя, горката само по шлиферче, влезе да пита Ридж колко яйца да купи , шлиферчето случайно падна, човекът на стола се обърна и зяпна. Това беше Ник. Оттогава той много вина е набрал, мръсникът.. Twisted Evil
Само не разбрах нещо За същите хора изяснихме, че за връзките си с Брук са виновни, но с Тейлър....ах,как може, с какво право, вижте я
последно-брук е основен персонаж от еп1 докато тейлър се появява 4 г по-късно и винаги е била на по-заден план,нямаше я известно време така че много повече е писано за брук.
Железен аргумент. Ник пък се появи оня ден, дето се вика, него не трябва да го забелязваме ли newsm78
Тейлър спала ли е с ридж,торн,ник,рик,сторм(в миналото)и стивън,бащата на брук(когато беше бясна на стефани че и даде 2 процента от фк)знам че е имала и връзка с ерик и да те не са били женени ама това си е кръвосмешение също като брук.
За Ридж и Ник беше омъжена, но дали е спала....
С  Ерик  категорично не е спала, той , както казах по-горе, нали е мръсТник си се умилкваше.
За Торн беше сгодена, не го е отнемала от никого Naughty
Сторм й даде един пръстен да го поноси и да реши дали иска да се сгодят, но никъде в официалната страница на сериала не е дадена сексуална връзка с него(както и по форумите им) Но какво значение има това.  SickТя няма право, ама ха

# 656
ами аз вече казах че предпочитам тейлър но и тя не е светица.и само убииството на дарла да беше стига.
Ама макар да мразя и аз брук признайте едно нещо-без персонажи като нея сериала ще е безкрайно скучен.Шийла беше луда ама сериала беше къде по-'жив' с нея.Ако ги няма тия гафове драми и проблеми които създават герои като брук и шийла ще е доста скучно според мен.А за хубава страна на брук-еми веднъж науми ли си нещо няма спиране/отказване.това води и до трагедии ама упоритостта си има и добра страна.Замислете се какво щеше да стане ако брук беше казала :ок отказвам се от ридж да си стои с тейлър.еми щеше да е доста скучно.Последно-рейтингите на дик в сащ скачат главоломно именно след като 'злата' шийла преминава от young and restless в дик.

И това за брук и оливър беше пълна глупост за мен.Няма как нито тя нито той да не могат да разберат/усетят че са с доста по млад/стар партнор.Ама сценаристите явно доста са зациклили тая година дотук е провал за мене.все пак и тоя скандал 'задвижи' нещата.

# 657
'Да, отиде, пресрещна я и я блъсна. Защото е ужассна. Как е? (Само че това отдааавна сме го излъскали преди 20 теми )'
и преди 100 да е било си е престъпление за което е виновна без значение дали е ужасна или не.тогава защо споменавате брук и дикан като е изласкано преди 2000 теми?щото изтаквате само това дето ви е угодно.

Да виновни са същите хора и за тейлър не сам на друго мнение.Ама мойто мнение е че брук и без грам дрехи да е била това не е оправдание за женен мъж.На вас ако ви се съблече някой ше скочите ли веднага с него?айде първо ми Отговорете пък после ми приказвайте какво носила брук

'За Ридж и Ник беше омъжена, но дали е спала'....
еми нищо чудно че феновете на брук не пишат.Хайде КАЖИ ми мариса как така тейлър роди томас, стефи и фийби от ридж ако не е спала с него??три деца.И как тейлър е разбрала че не може да забременее ако не е спала с ник?

'За Торн беше сгодена, не го е отнемала от никого'- аз пък мислех че му е отнела съпругата Завинаги.
Е определено е спала и с джеймс и с рик и с стивън лоугън.С ерик може и да не е спала ама е имала връзка което не е нищо.И ако не са показали секс сцени между нея и ник/торн това въобще не значи че не е имало обратното е доста по логично.

И не НЕ съм казвал че тейлър няма право а че и тя е грешила и е спала/имала връзки с членове на едно семейство като брук което си е абсолютен факт.ама ако само мълчите за това дето е правила тейлър и нападате брук за неща дето са излъскани преди 200 теми много ясно че никой фен на брук нема да пише.Женени били ама дали спали.ами не имали са си отделни стаи.айде кажете ми коя женена двойка не е спала заедно?.брук не е спала с друг докато е била Женена за ридж докато тейлър го направи с джеймс.и да отпреди 1000 теми е ама си е факт и изневяра.ако ще припомняме неща за брук да припомняме и за тейлър иначе не е честно.

# 658
Новата, добре дошла   bouquet и малко по-кротко, че хич не ми приличаш на Тейлър фен  Peace Какво сме излъскали и какво ще лъскаме показва развитието на разговорите.

Аз се питам защо нещо, което направи брук се счита за съвсем нормално, при това многократно извършено, с една единствена цел, другите да нямат мъжете,които има тя, ако ще това да е собствената й дъщеря, а "същото " /защото не е/, направено от Тейлър, ви боде толкова очите  Thinking Само не ми обяснявайте, че е разисквано преди 100 серии, защото брук си е същата, дори и сега, когато се прави,че мисли за щастието на Бриджет  Crazy

# 659
  • somewhere near the sea
Цитат
Хайде КАЖИ ми мариса как така тейлър роди томас, стефи и фийби от ридж ако не е спала с него??три деца.И как тейлър е разбрала че не може да забременее ако не е спала с ник?
Сори, това беше шега, мнооого изтъркана, но явно не я знаеш или пък в тази чудна лятна нощ чувството ти за хумор е отишло подир слънцето....(Момче и момиче отишли при един стар поп и го питали дали спането един с друг е грях. Той отговорил:"То не е грях спането, чедо, ама вие не спите, не спитеее...")
Цитат
На вас ако ви се съблече някой ше скочите ли веднага с него?
newsm78Че може и да скоча, напоследък си нямам много доверие.... Embarassed
Новата, добре дошла   bouquet и малко по-кротко,
аз не искам да споря с  hahaha момчето, то явно гледа отскоро.
Цитат
И не НЕ съм казвал че тейлър няма право
То и ние не сме те обвинили, че си го казвал Peace Спокс

Общи условия

Активация на акаунт