Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 39 489
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
... #2gunfire #2gunfire #2gunfire......освен всичко останало разбрах, че брук е изключително тъпа и малоумна.Те едно и говорят ти си знае нейното....капка мозък няма в главата й. Crossing Arms
Тя ,ако имаше мозък и поне капка достойнство,отдаааавна щеше да се е измела от там...Милион пъти й повториха ,че не е желана,ама не ,тя седи ...да я подмятат като мръсно коте насам-натам...

Не знам брук-отбора как я вижда,ама на мен вече ми се очертава следната картинка:
Като му писне на някой от мъжете от нейните номерца,и хоп-прехвърля я на брат си.
На него като му писне,и хоп-на следващия ...брат...
После на таткото...после пак на баткото...    Mr. Green    като пинг-понг топче си я подмятат насам-натам ...а тя седи,досущ като тъпа бяла птица и търпи ли,търпи...
Честно,досега не ми се е случвало да срещна човек чак без такава липса на собствено достойнство .....

Цитат
Освен всичко друго брук се оказа и пиявица. Рич в прав текст й каза как се чувства в къщата й, покрай сина й, как умира, как му действа на психиката това ... ама тя егоистката с егоистка нямало да го пусне да си иде. Баси отвратителното поведение от жена

И все по-надълбоко затъва в блатото на собственото си падение и унижение!

Боже,как се гледа в огледалото всяка сутрин тази жена?!   newsm78
Не се ли чувства поне малко омърсена,засегната от факта,че цял живот я тъпчат,обиждат, гонят, нагрубяват,подиграват й се ,дори собствените й деца гледат на нея с презрение...

# 76
Не познавам толкова долно същество в реалния свят, но ако имаше ... и се опитваше да стане част от моето семейство и да пробутва такива номерца и евтини манипулацийки ... щеше да съжали, че изобщо се е опитало  Laughing За радост брук е просто един измислен образ ... макар че който я доукрасява и развива образа й, много прекали с черните краски.

# 77
Не познавам толкова долно същество в реалния свят, но ако имаше ... и се опитваше да стане част от моето семейство и да пробутва такива номерца и евтини манипулацийки ... щеше да съжали, че изобщо се е опитало  Laughing За радост брук е просто един измислен образ ... макар че който я доукрасява и развива образа й, много прекали с черните краски.
За съжаление имам такава позната като нея  Tired Развали едно инъче хубаво семейство ей така защото не знае какво иска. Тези хора няма как да разберат,че грешат...

# 78
Добре, де! Искаш детето или не! Какви са тия глупости, чак до пиене се стига. Нали е психолог Тейлър! Не може ли да се вземе в ръце тая жена?Аз съм сигурна, че ако беше постоянно с детето и ако отстояваше позиции, нямаше поне брук да има претенции че не се справя! Не мога да повярвам, че Тейлър толква тъпо и бързо ще се предаде....  Thinking Ако връзката ти е стабилна никоя брук не може да дойде и да ти взем есъпруга, камоли детето...
За съжаление имам такава позната като нея  Tired Развали едно инъче хубаво семейство ей така защото не знае какво иска. Тези хора няма как да разберат,че грешат...
Горкото дългоочаквано детенце. За него ми е най-мило. От много майки и баби - излиза, че май си няма никого. Тези майки и баби са за убиване и BebEshOnDeL се изказа много добре за ситуацията.
Ако детето се обича ще се гледа за доброто на безащитното детенце на първо място.
В този филм няма нито един положителен герой след толкова серии и измислици. И Тейлър развалиха.

# 79
Бебешондел, след време Тейлър ще признае, че е правила грешки и че би постъпила другояче в много ситуации, ако можеше да се върне назад. Но предполагам шокът от това да разбере, че уж анонимния донор е жената, която постоянно й се бърка в живота, й е дошло вповече. Ама нали Тейлър е деликатна и възпитана, не ползва подмолните методи на наглата брук.

# 80
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Добре, де! Искаш детето или не! Какви са тия глупости, чак до пиене се стига. Нали е психолог Тейлър! Не може ли да се вземе в ръце тая жена?Аз съм сигурна, че ако беше постоянно с детето и ако отстояваше позиции, нямаше поне брук да има претенции че не се справя! Не мога да повярвам, че Тейлър толква тъпо и бързо ще се предаде....  Thinking Ако връзката ти е стабилна никоя брук не може да дойде и да ти взем есъпруга, камоли детето...
Хм,и аз така си мислех.....Ама взех,че си се представих в ситуацията на Т. Сетих се за една стара ''история'' на мъжа ми от младежките години още преди да се оженим.. Twisted Evil Twisted Evil..Ииии настръхнах.....Тук няма ''доктор'',''психолог''и др.Има излъгана жена....употребена.. Cry.Тейлър се чувства така.. cry.Пиенето в момента е най-безобидната реакция...И по-лошо може да е ......Така че да не я съдим Т.толкова строго Sad Naughty

# 81
Я се опитай поне за миг да се поставиш на нейното място.....пази боже Praynig Praynig Praynig.....това е голям кошмар,аз вероятно бих се побъркала....какво значение има че е психилог......като ти дойде такава трагедия на главата..... ooooh!

# 82
Цинично е точно брук да бъде представяна като загрижената и притеснена майка.
брук се тревожела  #Crazy и кой го казва майката, която заряза децата си и като луда я намериха с някакви кукли на Барбадос  ooooh! Боже, до къде може да стигне злобата на една лека жена от долината на бъркотиите  ooooh!
Бебешондел, след време Тейлър ще признае, че е правила грешки и че би постъпила другояче ... Ама нали Тейлър е деликатна и възпитана, не ползва подмолните методи на наглата брук.
А кой от героите не се е шашкал за нещо и не  е превъртал в даден момент? Аз помня почти за всеки. Но явно Б. е нямала право да превърти и да остави децата, докато не е на себе си (за Барбадос), а сега психологът Т. може, да?
Аман от необективни постове! Излеза, че в ДиК всички са само ангелчета, с един дявол (Брук) сред тях. Колко наистина вярват на това? Или може и да се сетят, че тенденциозно се коментира и преувеличава в негативен аспект деянията на Главната героиня, а за другите се притушават или премълчават. Как за всичко случващо се и за склонността за пиене на Тейлър, главно Б. е виновната?
Само сред новите ли има обективно пишещи newsm78
Някой от по-отдавнашните няма ли да се осмели и той да разкритикува обективно Т.! Ако беше направено от Б. досега със земята да е сравнена за това: ще се каже как не се грижи за децата, на всичкото това и пие, че обвинява панароично и лъже, че нарочно са и го причинили, не кърми, ако и да може и т.н. (аз съм кърмила дълго и го смятам за важно за детето, за който го може, разбира се)...
Как за Т. е простено да греши като и се струпат лошотии и после ще може и да съжалява за стореното, а Б., ако се покае и веднага присмех - как смеела да съжалява?
Не мразя изобщо Т., харесвам я дори и я разбирам, обаче сравнявайки тенденциозното коментиране за двете дами, не мога да не се изкажа като греши!

Какви са тия глупости, чак до пиене се стига. Нали е психолог Т.! Не може ли да се вземе в ръце тая жена?...   Ако връзката ти е стабилна никоя брук не може да дойде и да ти взем е съпруга, камо ли детето...
... ...Има излъгана жена....употребена... Пиенето в момента е най-безобидната реакция...И по-лошо може да е ......Така че да не я съдим Т.толкова строго
Сузи, а къде остава любовта към мъжа и приемане на всичко негово, включително и на дете от друга?  Ако трябва нима не би ли гледала дете на мъжа си от друга, ако го обичаш, ако и да мразиш съперницата? Той би го очаквал от теб! Колко много обикновени жени приемат децата от бившите на мъжете си и се справят без да са професонални психолози?
Т. постави ли се на мястото на Ник, като го обича много? Как се чуства Ник като не му приемат детето, което дори не е изцяло от друга, с е родено от Т.? Не означава ли това, че при Т. няма истинска любов, иначе щеше да го приеме поне заради Ник.
И друг аспект - не бе ли "лошата майка" БРУК тази, която отгледа добре  Тейлъровите деца??? Б. превъртя ли се, каза ли, Ридж, ей не ги искам тези 3 деца, че ми напомнят Т.? Признато е от всички и от самите деца, че Б. бе добра майка за Т. дечица? Дори само заради това би трябвало да и върне жеста, ако и да не чувства Джак като свое дете.
Отрезвете се и просто приемете факта, че в този конкретен случай Т. не е на ниво, много е далеч от "Б." нивото на майка и доброта.

# 83
Сега, преди да напишеш поредния си бозаджийски пост, ще те замоля да не ме цитираш  като отговор на Щастлива и да правиш съпоставки, при положение,че аз мнение за Тейлър не съм изказвала, но това още веднъж доказва тезата ми "Присмял се хърбел на щърбел" - отнася се за  теб и любимата ти брукаситка. Не може човек да дава съвети и да изисква от хората, при положение,че той сам не ги спазва. В случая , не Тейлър отиде при брук да й държи сметка, а тази дето цял живот не разбра какво е да бъдеш добра майка  Peace

# 84
Точно защото се поставям на мястото и не бих реагирала така...
Аз бих се изнесла в друг град, най-малкото щом не понасям жената...Още повече щом съпруга ми има неизяснени отношения с друга жена, нито бих се омъжила, нито бих правила дете с него... но това съм си аз.

# 85
Аз бих се изнесла в друг град, най-малкото щом не понасям жената...Още повече щом съпруга ми има неизяснени отношения с друга жена, нито бих се омъжила, нито бих правила дете с него... но това съм си аз.

Човек не трябва да бяга от проблемите, а да ги решава  Peace

Ако беше така бриджет и брук отдавна трябваше да са отпрашили на хиляди километри от ЛА  Crazy

# 86

Човек не трябва да бяга от проблемите, а да ги решава  Peace

Ако беше така бриджет и брук отдавна трябваше да са отпрашили на хиляди километри от ЛА  Crazy
Ако ми се вре на всяка крачка и ми се бърка в брака, не знам как може да се репи проблема... Ти как би го решила? За щастие съм нямала такива проблеми... Ето в момента пак и се вре  ooooh!

# 87
И в прав текст Тейлър й каза: "Няма нужда за пореден път да слушам фантазиите ти за нашето приятелство, което не съществува и да ми казваш какво да правя и как да си гледам детето" и я изгонни, но тя влезе и й взе детето. Случаят е за полиция  Peace

# 88
Да, права си!

Но според мен главния проблем е в съпруга и- Ник. Не застава зад нея, среща се с брук зад гърба и... И да се викне полиция той ще каже че нищо не се е случило и ще защити брук...

# 89
  • Остров Приятелство
Извинявам се, че с един ред, но не мога да се въздържа...
Много грозни постъпки, много долни постъпки - Брук, Майка му на Ник, самия Ник...
А пък Дона е много грозна, абре ужасно много грозна!!!

Общи условия

Активация на акаунт