Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 364
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Точно така е  Hug   "качеството на падането" е важно, а не количеството!
И когато "падането"  е случайно, неумишлено или по-погрешка не е  "качествено падане". Затова е очевидно - на въпроса за гаджето на Хоуп отговорът си е "НЕ", ако се окаже като го изгледаме, че никой от двамата и "Брук" и "внука" и не го е искал и дори не е разбрал, че е с грешен партньор. Следователно няма го качеството, поне за нас, които знаем тези факти и тогава "падащия" за нас не е Брук,  особено, ако има само сглобена умишлено презентация от друг "падащ" за да се инсценира скандала. Както при изнасилването нима бе виновна за случката, така и тук - тя не го е искала и предизвиквала умишлено. Стават грешки с всекиго. И да - стават с нея много ще кажете - ама и епизодите са много - хиляди - затова приемете го като  сериал при който всеки епизод си е сам за себе си и тогава бихте я оправадали защото ако бе единичен случай е очевидна грешка, но взето като количество "падания" и става много - как някой би повярвал в невинноста и ето ти как може Брук да стане "нарицателно".

Цитат
...
Щастлива, старая се да не го приемам лично, дори е по убеждение. Но мисля че сега ти поизвъртя философски моите думи и мога и аз пак да извъртя твоите, като докажа, че неуспешното според теб, е успешно за мен и тези "всички" АнтиБрук мислещи   според теб не са всички според мен - но по добре да не досаждаме още на търпеливите ползватели на темата приеми, че съм го сторила и ще спра дотук. За тази вечер само не завинаги Simple Smile
А постоянните преразкази са много хубаво нещо и създават традиция и дават "лице" на темата и би трябвало да са неутрални, ако се отнасят за всички. Това е тема, а не чат. Иначе темата малко позагубва глобалността си.  
  Марси на теб не оговарям сега, а когато дойде време да ми го припомниш ще го дообсъдим. Наистина сега е рано.
  Л Е К А на всички!...
[/quote]Аз,пък нищо не разбрах Tired Дали,щот'  съм  тъпа newsm78 Mr. Green
Чудя ви се  момичета,как декодирате тейзи  писания,хАбите  се да  им отговаряте,  вместо  да  си  пиете бирата в тази жега... newsm10 newsm47

# 391
Susy, къде е тая жега?  Mr. Green Тук поне няма  Laughing А и бира не пия, но пък наблягам на фрешовете  Wink Бяло: Чудя се брук как ще приеме признанието на Рич, че е преспал с Тейлър? Дали ще направи драма, дали ще му прости ... Ще видим в понеделник. Засега се очертава да имам възможност да го гледам.

# 392
  • Край ''синьосиньото синьо море''
На морския бряг  в Б-я, в  17ч.беше 30'С... Laughing Пукясахме от зной... ooooh! Де  да  имаше  и тук мааалко скандинавска хладина Peace Hug ..........  Каквото и да каже брук,каквото и  да направи ,всичко е от ден до пладне...."Ей,ся' тъ обичам вечно...след малко ''Ай'чао''... Mr. Green.Според  ЗАВИСИ кой  е наред да бъде ''обичан''.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 393
Стахотно качествено падане беше с Дикън. Просто няма такова качество!

Много са готини преразказите, на мен ми харесват!

# 394
  • somewhere near the sea
Стефани налива на Ридж чаша вино, той ѝ казва, че е минал само да види как вървят нещата между нея и баща му. Тя не звучи уверено, но признава, че е хубаво Ерик да е у дома. И двамата отбелязват, че Ерик изглежда доста безгрижен при дадените обстоятелства. "Дона е вихрушка"-отбелязвя Ридж. "Е, не бих я нарекла точно така....Познавам момичетата от това семейство"-казва Стефани."Майко!"-протестира Ридж. Той я моли да не погва сега сестри Лоуган. Тя му отговаря да си гледа Брук. Що се отнася до това дали Ерик  се вижда с Дона, то тя ще разбере. Ридж добавя: ”И в ада ще плати”.
Бриджит идва да види Брук, но заварва само Кейти и двете обсъждат ситуацията с Ник в момента. Бриджит се надява майка ѝ да не разруши нещата с Ридж, защото е влюбена в него от тийнейджърка. Кейти пък осъзнава, че Бриджит се вълнува толкова, защото е влюбена все още в Ник.
Ник настоява Брук да каже своето решение.  Брук признава на Ник , че тя е влюбена в него и Ридж , но тя е взела решение месеци преди да свърже живота си с Ридж. Брук ще остане с това решение. "Уважавам решението ти, но понякога, Брук, човек трябва да действа решително!"-казва Ник и я целува. Брук отговаря на целувката. След като я целува отново, Ник обяснява на Брук , че той може да види в очите ѝ колко много го обича и след това пита дали иска  да пълзи на колене и да я  моли да го избере. Брук възкликва, че тя не иска това и го моли да разбере нейната позиция. Брук иска Ник да я пусне, ако той наистина я обича. (ама, че лицемерие, кой кого не пуска?)Той я грабва и я целува страстно."Сега да те пусна ли?"-пита Ник след поредната целувка. "Не, не искам"-мърка страстно Брук и се впива в него.
Прикривайки се, Дона и Ерик пристигат в тайното си убежище. Той ѝ подарява чифт диамантени обеци. Донка му подарява шишенце с мед, за да се забавляват мечо и мецанка.
Кейти научава, че Бриджит е прекратила брака си с Ник заради майка си. Бриджит признава, че Ник е нейната голяма любов. Но може Бриджит да има шанс с него, след като тя се омъжи за Ридж. Би бил добър момент двамата с Ник да намерят път един към друг. Кейти обещава да помогне Бриджит да се събере с Ник.
Ерик и Дона се гушкат още в леглото след като са правили секс. Тя споделя, че все още е притеснена за Стефани.
Тя в това време казва, че иска да вярва на Ерик, трябва да му вярва. Ридж  слуша, но накрая казва, че трябва да бъде внимателна. Да дадат на баща си шанс, да му покажат, че го обичат.
Бриджит доверява на Кейти, че се чувства виновна заради бъркотията в болницата. Казва също, че ден не минава, без да мисли за своето малко момиченце, без да си представи какъв живот би имала ако  Никол беше жива. Кейти я успокоява, че тя има тази възможност…за себе си, за Джак, за Ник…
Ерик казва на Дона, че никога в живота си не се е чувствал толкова добре, особено на неговата възраст. Тя се смее-възрастта му не му пречи никак. Тя дори не може да се съревновава с него….той май е готов за още…. Учудена е откъде получава тази своя издържливост.
В това време Стефани държи опаковка с хапчета, които е намерила в комплекта му за бръснене. Казва, че той не ги е използвал с нея. Crossing ArmsТова я кара да мисли, че той се среща с Дона. Ридж я пита дали брои хапчетата. Всъщност това внезапно помирение е странно. Майка му набира, тя не знае какво ще направи ако го хване в леглото с Дона, но знае, че ще има последствия….реални последствия.
Брук казва на Ник, че се държи налудничаво, така че тя заминава. Той казва, че иска най-доброто за нея и не мисли, че това е Форестър. Устните им се сливат.
Брук се отдръпва, когато усеща, че сетивата на Ник искат повече. Казва, че не може. Казва ѝ, че не му е отговорила днас, но това ще се случи. „И двамата го знаем”.
Дона нарича Ерик ненаситен. Той отговаря, че я обича толкова много, че иска да се наслади на всеки миг с нея. Приятно му е да си мисли, че Стефани няма представа, че той я бие в собствената ѝ игра. smile3508
Стефани все още държи шишенцето с хапчета и казва, че не може да повярва, че Ерик все още спи с Дона. Той я лъже. Но сега предстои Дона да разбере как се чувства някой, който загубва човека, когото обича. Ридж казва на майка си да не избързва. Това, че липсва едно хапче не означава, че той спи с Дона. Тя се подсмихва: ”А какво може да означава?” В този момент звъни телефонът. Това е Роки-частен детектив, който ѝ докладва, че Ерик е с една млада дама в един апартамент на улица „Сикамор”. Стефани казва на Ридж, че не се гордее с това, което е направила, но е трябвало да се увери дали Ерик ѝ е верен. Ридж я предупреждава, че ще бъде болезнено за нея. Стефани изръмжава, че още по-болезнено ще бъде за Дона. Тя тепърва ще разбере какво е да изгубиш някого, когото обичаш...
Брук отива при Кейти и Сторм и пита дали всичко е наред. Тя въздъхва и казва, че днес е дълъг, изморителен ден. Сторм им благодари, че отново са сплотено семейство, че и другата му терапия върви добре. Кейти споделя с Брук, че не е искала да го споменава пред брат им, но тя изглежда много зле. Кейти се радва, когато Брук ѝ доверява, че е заявила на Ник, че ще остане с  Ридж. Брук знае, че е постъпила правилно, но все още е притеснена за Ник и как той ще се грижи сам за Джак. Кейти ѝ казва да не се безпокои, има много кандидати да му помагат.
Бриджит отива при Ник и му помага да нахрани Джак. Той я гледа отстрани и казва, че много ѝ отива бебето, то чувства добротата ѝ.  smile3541Бриджит отговаря, че се чувства много добре, също както, когато са били семейство. family После тя не издържа и пита как е минала срещата им с майка ѝ. Той насмешливо пита дали иска началото, средата или края. Брук е дошла да провери Джак, казала му, че иска да остане с  Ридж, Ник е затворил устата й с целувка(как може да разказва това, този е перверзен!!)…Въпреки това тя е казала, че остава с Ридж.  NaughtyБриджит казва, че съжалява.  smihesorry Ник е оптимистично настроен, нищо още не е свършило.  Heart Eyes
Брук казва на Кейти, че откакто Тейлър е напуснала, Джак се нуждае от майка си, т.е. от нея. smile3504 Кейти ѝ напомня, че не може да има Джак и да се надява на бъдеще с Ридж. Пък на Ник ще му помага майка му, тя е на седмото небе заради внука си. Питат се къде е Дона. Кейти се ядосва-според нея сестра им постъпва егоистично, залага на карта живота на брат им.
Преди да излезе, Бриджит предлага услугите си за Ник и Джак. Той благодари, казва ѝ, че за него е много специална.
Стефани чука на вратата, където са Ерик и Дона, вика им, че знае, че са вътре. Те са в паника.  newsm50Дона отваря, Стефани я избутва и иска да знае къде е Ерик. Дона се прави на невинна и казва, че не знае за какво говори тя.  Стефани я предупреждава да не си играе с нея. Посочва я с пръст и казва, че ѝ дава последен шанс да каже истината…”или брат ти отива в затвора”.
Дона избухва, как смее Стефани да я обвинява. fight Ако Ерик не е с нея, това е неин пролем.
Това, което камерата показва е Ерик на ръба на перваза на прозореца, гол, уплашен,  с дрешките, свити на кълбо и поставени около срамните му части…. Joy

# 395
Тия сциенаристи поне по-реално да пишат сценария - за някои беше сутрин, за други обед, събрание свикаха, а за Ерик и донка беше вечер  Mr. Green Кейти правилно й каза на сестра си,че две дини под една мишница трудно се носят, но  брук има глава на раменете си, която да пати и да обира последствията на своя собствен труд  Peace

А донка и Ерик бяха жалка картинка в леглото, дядо и внучка  Sick

# 396
  • somewhere near the sea
Много! Дърт перверзник. #Cussing outНо и никиту не му отстъпва. Как може да разказва такива подробности на дъщерята за майка й ooooh!

# 397
Марси,     bouquet  bouquet   много!   Че не можах да гледам...

Цитат
Брук възкликва, че тя не иска това и го моли да разбере нейната позиция. Брук иска Ник да я пусне, ако той наистина я обича. (ама, че лицемерие, кой кого не пуска?)Той я грабва и я целува страстно."Сега да те пусна ли?"-пита Ник след поредната целувка. "Не, не искам"-мърка страстно Брук и се впива в него.

Първо "Пусни ме!"...
После  "Не ме пускай!"...

Бягала кокошката,бягала,ама все се обръщала да види къде е петела:"Дали не бягам много бързо?     newsm78   "

hahaha hahaha hahaha

Че и брукината работа....Бяга,ама все чака да я хванат!    Mr. Green  

# 398
Ей заради такива "умни" решения е с тази репутация  Laughing

Ето от мен:

Рич и брук си говорят, тя изразява надежда, че когато той й каже каквото има да й казва, ще се върне при нея. Ник и Бриджит са на Хаваите и се наслаждават. Оуен и Джаки са в частен самолет и Джаки се шегува, че той бил купил билети за обикновен полет Rolling Eyes Рич казва на брук, че би искал да се върне, но ... Тя му казва, че каквото и да е станало, тя ще разбере и ще се върнат към живота си.
Ник и Бриджит се наслаждават на плажа и природата, Ник й прави намеци, че иска секс, тя е навита и тръгват  Joy (Ник е голям похотливец, постоянно това му е в главата). Стефани и Тейлър си говорят. По-добре е според тях Рич да не казва на брук. Но Рич й казва как е видял Тейлър на гроба на Фийби и добре, че тя е била там, отишли са в Биг Беър. Там Рич е изпил успокоителните на Тейлър и това е променило всичко.
Оуен и Джаки отсядат в същия хотел като Ник и Бриджит. Последните тъкмо си влизат в стаята и зад тях минават Оуен и Джаки. Ник и Бриджит се целуват, телефонът й звъни. Ник й казва да не вдига, но тя вдига. Оказва се някакво предложение да купи нещо, тя затваря. Звъни телефонът на Ник. Кларк му казва, че Джаки е изчезнала.
В това време Оуен и Джаки са на плажа. Ник говори с Кларк по телефона на терасата и вижда целуващите се Оуен и Джаки (но те са с гръб и не личи, че са те). Бриджит и Ник се вдъхновяват от гледката и започват да се целуват.
Рич казва на брук, че са правили любов с Тейлър след като подробно й е описал колко добре се е чувствал, без никакви проблеми, в еуфория, и т.н. Русата поглежда невярващо с отворена уста и насълзени очи.
Край.

Усещам как Ник, Бриджит, Оуен и Джаки ще се засекат на Хаваите  Joy Само един хотел и един плаж ли има там?  Laughing А как ще реагира брук и дали ще прости на Рич, че е правил любов с Тейлър, ще видим утре  Mr. Green

# 399
  • София
Момичета , днес на работа ми се мерна един много комичен момент с Мечо и Мецанка Joy, разбрах и че Мечо си вдига крачето с Виагра JoyБаба Меца май спипа  хапчето на дядо Мечок, та ей този момент как завърши  Joy. Мъжете си остават безмозъчни даже и в напреднала възраст Laughingзаради едното е...е  Мечо ще си докара инфаркт

# 400
  • София
Тия сциенаристи поне по-реално да пишат сценария - за някои беше сутрин, за други обед, събрание свикаха, а за Ерик и донка беше вечер  Mr. Green Кейти правилно й каза на сестра си,че две дини под една мишница трудно се носят, но  брук има глава на раменете си, която да пати и да обира последствията на своя собствен труд  Peace

Каква внучка тя тази Донка с операциите се е докарала да изглежда като наборче на Мечо Grinning

# 401
Просто нямам думи понякога се чудя защо ги гледам та чак уж се водя фенка на сериала  Joy Joy не знам защо но ми се струва че вече бие повече на комедия а не на сериал-Това дето Ерик излезе гол на покрива беше върха  Crazy

# 402
  • София
Просто нямам думи понякога се чудя защо ги гледам та чак уж се водя фенка на сериала  Joy Joy не знам защо но ми се струва че вече бие повече на комедия а не на сериал-Това дето Ерик излезе гол на покрива беше върха  Crazy
Баба Меца ги е спипала, значи Joy

# 403
  • somewhere near the sea
Баба Меца ги е спипала, значи Joy
Ами не можа да ги спипа, защото не търси както трябва, което не е характерно за нея така да си "оставя магарето в калта" Thinking
 hahahaДнес ще излезе снимката му във вестниците Joy

# 404
Ей  дочакахме епизода със снимката на "голия" Ерик  Joy Супер сцена на "голата" истина!      
Това е "нелепо" наистина. Стефани е дребнава и низка, под достойнството и  и  "интелигентността и" - да брои хапчетата на Ерик и да злослови за възрастта и липсата  на сексуалност на Ерик  с любовницата на мъжа си hahaha   Спасява връзка, която вече не струва. А другите съветва точно за това. По-добре да помисли как да се промени за да има нов шанс със своя стар "глупак".
Брук не биваше да се поддава на натиска на Ник в предния епизод, но слава богу виждам, че май се осъзна в този епизод и заложи на Рич. Макар, че аз харесвам повече варианта Ник-Брук, но мен кой ме пита.

Сега ли почва свалката между Ник и Кейти  newsm78

Аз,пък нищо не разбрах Tired Дали,щот'  съм  тъпа newsm78 Mr. Green
... [/b]
И аз ти се чудя  newsm78, но може пък да си права за "дали,щот..." hahaha

Преди време брукфенките твърдяха ,че ,макар да харесват и одобряват брук,всъщност нямат нищо общо с нея.
Но аз силно се съмнявам...Имайки предвид факта,че харесвам Тейлър не само заради красотата й, а и заради характера й,поведението й ,разбиранията й за света и семейството,и намирайки много общо с мен самата,почти 90 % съм склонна да вярвам, че хората ,харесващи брук, се асоциират с нея и нейните постъпки!
Краси,  отъждествяването ти с Тейлър частично ли е? Защото ако е за всичко, то и алкохолизма ли е в сметката #Crazy и изоставянето на бебето си  newsm78 Моля се за теб тогава  Praynig и наистина съжалявам, ако е така!

Общи условия

Активация на акаунт