Ох, не мога да не се включа след картинката с дЕдо Ерик.
А Кейти що се държи, все едно жив мъж не е видяла в живота си? Аха да си помисля, че е тоооолкова по-малка, та направо наборче на Хоуп. Както и на акъл са еднакви....
Толкова са ми отвратителни двамата в леглото, направо ми иде да превключа на някой друг канал (и го правя). И ми става още по-лошо като се сетя, че целия този резил ще продължи повече от година в българските епизоди.
Добре, че в по-новите американски на Ерик най-накрая му дойде акъла и помоли Стефани да се върне при него. Сценаристите не бива да ги разделят повече заради млади жени! Трагикомично е вече! Не знам защо си въобразяват, че могат да изградят някаква грандиозна любов между такива като Ерик и Дона.
Дона отрича, но Стефани не вярва. Гледа през прозореца , но не разбира, че той е прилепнал там. Не го вижда, защото той е скрит зад една колона, както майка го е родила и все още с дрехите на кълбо отпред.

Те я предупреждаваха…
Тя го пита дали е видял вестника. Страхува се, че ако Стефани я види, брат ѝ ще влезе в затвора. Ерик я успокоява, че няма да допусне това да се случи.
Стефани експлодира: „Кучи син” Неподозиращ, Ерик се връща и продължава да прави планове, че е ангажирал малка къща върху водата без поща, без телефон, без телевизия… „Само ти, аз и тюркоазеното море”. Тя се подсмихва-значи иска да е на такова място, че да не получават вестници?
Тя вече знае, защо отиват в Таити-той не иска тя да види вестника, нали? Той вижда, че тя държи снимката...
А той просто си играе на глупак.
Сега тя знае, че никога не е възнамерявал да работи за брака им. Той е изхвърлил всичко, за което са мечтали.
Пита го дали се гордее, че е разрушил неща, които са градили с години. 
Той обича Дона и съжалява, че са били принудени да се крият. Не, не се срамува. Не се интересува кой ще види тази снимка.
Толкова е уморен да живее с брадва над главата си. Бъдещето му е с Дона, тя трябва просто да го приеме.
Обачееее , Донка си го обича и изобщо не го обича заради секса и подаръчетата, какво пък любов и тя по хората ходи 
Дали,щот' съм тъпа
, но може пък да си права за "дали,щот..." 

Супер сцена на "голата" истина!
Спасява връзка, която вече не струва. А другите съветва точно за това. По-добре да помисли как да се промени за да има нов шанс със своя стар "глупак".
....Стефани мноого закъсня с разкритията си и навирането на дъртю в кучи г...Може би щеше да спести резила на фамилията....
Но пък изперкалият дядо...си заслужава.... 
Толкова са ми отвратителни двамата в леглото, направо ми иде да превключа на някой друг канал (и го правя). И ми става още по-лошо като се сетя, че целия този резил ще продължи повече от година в българските епизоди.
Добре, че в по-новите американски на Ерик най-накрая му дойде акъла и помоли Стефани да се върне при него. Сценаристите не бива да ги разделят повече заради млади жени! Трагикомично е вече! Не знам защо си въобразяват, че могат да изградят някаква грандиозна любов между такива като Ерик и Дона. 
или така:
И я защитава, гледайки как бизнеса им се срива ... Май единствен си остана да я защитава
Типичната брук.
И я защитава, гледайки как бизнеса им се срива ... Май единствен си остана да я защитава
Типичната брук.

....Стефани мноого закъсня с разкритията си и навирането на дъртю в кучи г...Може би щеше да спести резила на фамилията....
Но пък изперкалият дядо...си заслужава....
А като "нелепо" оприличи Брук тази ситуация как старица следи изневеряващия и старец... Е май трябваше по-нашироко да цитирам фразите им, че така кавичките не се разбраха ...
, но ме домързя...
И досега показваха, че Тейлър не можа да заобича бебчо. Както и да е, ако имаш нови факти казвай, но според мен не трябваше да го оставя сега, никоя "Брук" не би спряла една истинска майка. Нейни са (на Тейлър) и правата и детето. Ако пък Ник и бе проблема, да бе си взела детето и да се махне от Ник? Но простено и е - все пак жената се психяса. 
че и брукината работа.
Абе доверие на мъж
никога
Слаби им са ангелите. И им трябва възхита от повечко жени за самочуствие.
И дали пак горката Тейлър няма да попадне в бъдещето на мъж, който отново е бил женен и влюбен в Брук? И ще му вярва ли? Е дано този път да си притежава това чудо - една жива лична "вещ" - 100% -я предан мъж. Препоръчани теми