Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 364
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
 Joy Joy Joy
Ох, не мога да не се включа след картинката с дЕдо Ерик.

А Кейти що се държи, все едно жив мъж не е видяла в живота си? Аха да си помисля, че е тоооолкова по-малка, та направо наборче на Хоуп. Както и на акъл са еднакви....

# 406
Голяма излагация стана. Сериалът наистина ми бие на комедия в определени моменти. Ерик е толкова безсрамен- така се резили пред всички, съсипва си имиджа и пред семейство, и пред общество, а накрая обяснява всичко с думите: "Аз обичам Дона". Sick Толкова са ми отвратителни двамата в леглото, направо ми иде да превключа на някой друг канал (и го правя). И ми става още по-лошо като се сетя, че целия този резил ще продължи повече от година в българските епизоди. ooooh! Добре, че в по-новите американски на Ерик най-накрая му дойде акъла и помоли Стефани да се върне при него. Сценаристите не бива да ги разделят повече заради млади жени! Трагикомично е вече! Не знам защо си въобразяват, че могат да изградят някаква грандиозна любов между такива като Ерик и Дона. #Crazy

# 407
  • somewhere near the sea
Стефани тършува из стаята и  вика, че тя знае, че съпругът ѝ е там и тя ще го намери. Дона отрича, но Стефани не вярва. Гледа през прозореца , но не разбира, че той е прилепнал там. Не го вижда, защото той е скрит зад една колона, както майка го е родила и все още с дрехите на кълбо  отпред.
Дона припряно пита Стефани дали е доволна-няма го Ерик, нека се маха.  Стефани ѝ отговаря да не бърза да я гони, тя е наела частен дететктив, така че нека не се напряга да я гони.
Кейти говори с Ник за сестра си. Казва му, че тя вече не може да бъде част от живота му вече. Моли го нека той и Брук стоят настрана един от друг.
Стефани казва на Дона, че се е усъмнила в Ерик, когато е видяла хапчетата му да намаляват. Невинно Дона пита какви хапчета.
Долу от улицата Роки прави снимки на Ерик.
Дона най-накрая признава, че Ерик е бил там. Просто е дошъл да я поздрави за св. Валентин, само това. Тя не е виновна, че Ерик я обича и иска да бъде с нея. Стефани излиза, Ерик пропълзява вътре.
Кейти пита дали Ник ще се върне към Бриджит. Той казва, че тя е много специална за него. Те са били женени. Но не иска да я нарани отново. Кейти му предлага да помисли за една евентуална връзка с Бриджит.
Ридж и Брук са доволни след като са правили секс. Той казва, че мисли за двама души, които не трябва да бъдат заедно – това са Ерик и Дона. Казва ѝ, че Стефани е наела детектив да следи Ерик. Ридж мълчи, но има телефонно обаждане, че Ерик е бил някъде, където не е трябвало да бъде.
Редакторът на вестника пита Роки откъде има тази снимка. Обещава  му, че снимката ще излезе на другия ден на първа страница.
Дона и Ерик са отново в леглото, мислейки, че са вече в безопасност. Стефани никога няма да разбере тяхната малка тайна.
Стефани се чуди защо Ерик още не се е прибрал. „Ако си ме излъгала тази вечер, Дона, ще бъде край на историята за теб и брат ти”.
Ерик и Дона благодарят на бога, че Стефани не ги е хванала, докато той е бил на перваза. Той е убеден, че тя няма да разбере за тях.  newsm44 smile3508
В къщи Стефани се държи както обикновено, пита го дали иска чай с мед…или с нещо друго? Той казва, че иска да ѝ каже нещо. Днес е отишъл да види Дона за свети Валентин, но тя го изритала. Това му напомня какъв глупак е да преследва младо момиче. Стефани го предупреждава, че ако Дона го преследва, тя ще я застреля. Ерик  отваря вестника и там на първа страница лъсва гол на перваза. Той разлива чая си.
Кейти идва ядосана при сестра си и я пита къде е била снощи. Дона надменно я успокоява, не била в настроение за нейните лекции. Тогава Кейти ѝ  тръшва вестника и ѝ  нарежда да чете внимателно. Дона онемява:”О, боже мой”. Кейти недоумява как с Ерик са могли да бъдат такива идиоти.  smile3514
Ридж казва на Ерик, че е страхотна гледка на перваза на прозореца. Майка му повтаряла, че го подозира, но той се опитал да намали съмненията ѝ. Но къде е тя, чуди си Ридж. Той се чуди как още не е отрязала главата на баща му. Ерик казва на Ридж, че Стефани изнудва цялото им семейство. Ридж отговаря, че тогава не знае как да се измъкнат от това....Хрумва му идея... Нека баща му и Стефани заминат незабавно в Таити, уж на романтично пътешествие.... Ерик казва, че е страхотна идея.
Кейти е бясна-как си е мислела Дона, че може да надхитри Стефани. newsm61 Те я предупреждаваха…
Ерик казва на Стефани, че е организирал романтично пътуване само за тях двамата-да бъдат сами, далеч от всички, без телевизия и телефони.  Тя е учудена, отива в другата стая и вижда Ридж. Иска да получи някои вестници, но Ерик ѝ казва, че не ѝ трябват, трябва да побърза.
Дона смята, че просто трябва да изкарат Сторм от страната. Междувременно той идва и ги пита защо са омърлушени. Кейти му казва, че е по-добре да замине при баща им. Той не иска да напусне семейството си. Дона излиза, за да се обади по телефона.
Ерик и Стефани са на самолета. Тя му казва, че е наела частен дететктив. Не е горда, че го е направила. Но тя знае, че не може да се конкурира с младо момиче. Телефонът му звъни, той вижда, че е Дона, извинява се, че го търсят от офиса и се отдръпва, за да говорят.  phoneuu Тя го пита дали е видял вестника. Страхува се, че ако Стефани я види, брат ѝ ще влезе в затвора. Ерик я успокоява, че няма да допусне това да се случи. Hug
Карла носи на Стефани Блъди Мери и казва колко е романтичен г-н Форестър, че е организирал тази екскурзия за нея. Карла изпуска вестника. През това време Ерик уверява Дона, че води Стефани на място, където няма вестници, телефон, интернет, нищо. Така че нека да му има доверие…Грешка!!  oopsСтефани експлодира: „Кучи син” Неподозиращ, Ерик се връща и продължава да прави планове, че е ангажирал малка къща върху водата без поща, без телефон, без телевизия… „Само ти, аз и тюркоазеното море”. Тя се подсмихва-значи иска да е на такова място, че да не получават вестници?  ThinkingТя вече знае, защо отиват в Таити-той не иска тя да види вестника, нали? Той вижда, че тя държи снимката...
Сърцето му се свива. Въздъхва, когато Стефани казва, че я е излъгал, предал, повярвал си е. Тя е мислела, че всичките тези години са означавали нещо за него.  Crossing ArmsА той просто си играе на глупак. Naughty Сега тя знае, че никога не е възнамерявал да работи за брака им. Той е изхвърлил всичко, за което са мечтали.  smile3513Пита го дали се гордее, че е разрушил неща, които са градили с години.  Banghead
Той казва, че е прекарал целия си живот да я слуша и се е притеснявал какво ще кажат другите.  RageТой обича Дона и съжалява, че са били принудени да се крият. Не, не се срамува. Не се интересува кой ще види тази снимка. noТолкова е уморен да живее с брадва над главата си. Бъдещето му е с Дона, тя трябва просто да го приеме.  

# 408
  • София
Няма  друга  такава комедия, днес  изпуснах развитието на любовта на двете мечета.Все си мисля, че като изтипосът Мечо  във вестника от напрежение  и виаграта няма да му деиства JoyОбачееее , Донка си го обича и изобщо не го обича заради секса и  подаръчетата, какво пък любов и тя по хората ходи Joy
А вярно ли е, че и малката сестрица Брукина ще мине през Рич

# 409
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Аз,пък нищо не разбрах Tired Дали,щот'  съм  тъпа newsm78 Mr. Green
... [/b]
И аз ти се чудя  newsm78, но може пък да си права за "дали,щот..." hahaha
А, не се чуди толкоз...''дали,дали.... ама едва ли''  rotfImao rotfImbo
Ей  дочакахме епизода със снимката на "голия" Ерик  Joy Супер сцена на "голата" истина!      
Това е "нелепо" наистина. Стефани е дребнава и низка, под достойнството и  и  "интелигентността и" - да брои хапчетата на Ерик и да злослови за възрастта и липсата  на сексуалност на Ерик  с любовницата на мъжа си hahaha   Спасява връзка, която вече не струва. А другите съветва точно за това. По-добре да помисли как да се промени за да има нов шанс със своя стар "глупак".
Брук не биваше да се поддава на натиска на Ник в предния епизод, но слава богу виждам, че май се осъзна в този епизод и заложи на Рич. Макар, че аз харесвам повече варианта Ник-Брук, но мен кой ме пита.

......''голия Ерик'',''голата истина'',''нелепо'',стар ''глупак''.''интелигентността''на Стефани....От кога неоспорими факти се поставят в кавички newsm78....Стефани мноого закъсня с разкритията си и навирането на дъртю в кучи г...Може би щеше да спести резила на фамилията.... Thinking Но пък изперкалият дядо...си заслужава.... smile3521

[/quote]

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 18:27 от susy

# 410
  • somewhere near the sea
Голяма излагация стана. Сериалът наистина ми бие на комедия в определени моменти. Ерик е толкова безсрамен- така се резили пред всички, съсипва си имиджа и пред семейство, и пред общество, а накрая обяснява всичко с думите: "Аз обичам Дона". Sick Толкова са ми отвратителни двамата в леглото, направо ми иде да превключа на някой друг канал (и го правя). И ми става още по-лошо като се сетя, че целия този резил ще продължи повече от година в българските епизоди. ooooh! Добре, че в по-новите американски на Ерик най-накрая му дойде акъла и помоли Стефани да се върне при него. Сценаристите не бива да ги разделят повече заради млади жени! Трагикомично е вече! Не знам защо си въобразяват, че могат да изградят някаква грандиозна любов между такива като Ерик и Дона. #Crazy
Наистина излагация, но не вярвам, че сценаристите не си дават сметка за това. Иначе щяха да го причинят поне на някой от по-младите, като Рик, например, че повече ще му отива да се кипри на перваза дибидюс гол
Според мен е съзнателно търсен ефект, така по-логично ще бъде обусловена съпротивата на децата му. Ерик и друг път се е развеждал със Стефани, но такъв отпор не е срещал. А че е жалък-спор няма
А представяте ли си Стефани така: или така:

# 411
Нямам търпение да свърши тази "идилия" между Ерик и Дона вече. Нелепо ми е и на мен. Компанията им се срива, собствените му деца напускат заради жената-тродей на баща му, изгони Стефани заради нея ... И още не може да осъзнае, че в дъното на проблемите за Форестър е точно женичката му  ooooh! И я защитава, гледайки как бизнеса им се срива ... Май единствен си остана да я защитава  Laughing Макар че призна на Стефани заслугите и я помоли да се върне в компанията. Оптимист  Mr. Green
Днес изпуснах епизода, че бях на работа точно тогава, но като гледам брук тежко приема станалото между Рич и Тейлър. Явно не може да прости нещо, което тя иска другите да й прощават  Thinking Типичната брук.
Всъщност СЕГА Тейлър не изостави бебето си. Какви са тези глупости? Или си сляпа за пряката вина на брук в случая?
П.П. Извинявай, забравих че ти гледаш друг сериал.

# 412
  • София
Нямам търпение да свърши тази "идилия" между Ерик и Дона вече. Нелепо ми е и на мен. Компанията им се срива, собствените му деца напускат заради жената-тродей на баща му, изгони Стефани заради нея ... И още не може да осъзнае, че в дъното на проблемите за Форестър е точно женичката му  ooooh! И я защитава, гледайки как бизнеса им се срива ... Май единствен си остана да я защитава  Laughing Макар че призна на Стефани заслугите и я помоли да се върне в компанията. Оптимист  Mr. Green
Днес изпуснах епизода, че бях на работа точно тогава, но като гледам брук тежко приема станалото между Рич и Тейлър. Явно не може да прости нещо, което тя иска другите да й прощават  Thinking Типичната брук.
Всъщност СЕГА Тейлър не изостави бебето си. Какви са тези глупости? Или си сляпа за пряката вина на брук в случая?

Щастливке, пиши моля те, как ще приклиключи любовта на двете мечета Joy Joy

# 413
Дмария, продължават двете мечета - напук на това, че всички от семейството на мечока са против тази мецана  Joy СуперГеорги знае как приключва всичко и той си го е написал - ще си вземе Стефани обратно  Mr. Green

# 414
  • somewhere near the sea
Бели букви:Въпреки протеста на децата му, Ерик ще се ожени за кикимората. Тя започва да се бърка в бизнеса, който тръгва надолу. Впрочем то само Ридж, Торн и Фелиша работят. Те ще поставят условие на баща си да я дръпне от компанията и да си я гледка в легълцето...Той се застъпва за нея, те решават, че и на него му е време за пенсия. Като капак журналистите ги сриват в оценките си, че дрехите на компанията са станали пошли, благодарение на новата "мадам". Всички очакват някакъв скандал, който не закъснява-оказва се, че Донка има извънбрачен син, който е оставила за осиновяване. Момчето е чернокожо.... #Crazy

# 415
Marsia, дмария - бяло  
Точно когато Ерик казва, че ако Дона ги изложи поне веднъж, ще се оттегли, точно тогава излиза скандала с извънбрачния син. Който се оказва свястно момче - Маркъс. Той започва да се задява със Стефи, впоследствие Рик му я "открадва" и започва връзка с нея. Компанията върви все по-надолу, докато накрая Торн и Фелиша не си подават оставките от "Форестър" точно на сватбата на Ник и Бриджит. Компанията се разпада и разпадът се е задълбочил с идването на Дона според Торн, Фелиша, Стефани, и т.н.
Не го разбирам Ерик - рискува си това, което са градили цялото семейство цял живот заради една Дона, която днес е тук, утре я няма. Но напоследък започна да се замисля, де ...

# 416
А вярно ли е, че и малката сестрица Брукина ще мине през Рич
Стига бе: Кейти и Рич? И това ли? Ей това съм го пропуснала, ако се е коментирало  newsm78

...''голата истина'',''нелепо'',стар ''глупак''.''интелигентността''на Стефани....От кога неоспорими факти се поставят в кавички newsm78....Стефани мноого закъсня с разкритията си и навирането на дъртю в кучи г...Може би щеше да спести резила на фамилията.... Thinking Но пък изперкалият дядо...си заслужава....
Може би бе за "Майтап бе Уили"  или малка пробичка как ще се реагира на правописните отклонения с кавичките - след като в темата си цари безредие по отношение на правописа?  Но голата истина все пак е по-проста:  има кавички, защото думите ги взех от днешния епизод от устата на героите, не са мои, та да го подчертая. Например това как била ''интелигентна'' Стефани - тя сама си го каза и то в епизод когато тя глупее от "любов", та ми стана смешно  hahaha А като "нелепо" оприличи Брук тази ситуация как старица следи изневеряващия и старец... Е май трябваше по-нашироко да цитирам фразите им, че така кавичките не се разбраха ... newsm78, но ме домързя...

Не знаех, че в "твоя" сериал Тейлър не оставя Джак? Защото това дето даваха дотук е как тя си тръгна и остави бебчо на Ник и се коментира дори, че други "майки" ще и гледат детенцето после newsm78  И досега показваха, че Тейлър не можа да заобича бебчо. Както и да е, ако имаш нови факти казвай, но според мен не трябваше да го оставя сега, никоя "Брук" не би спряла една истинска майка.  Нейни са (на Тейлър) и правата и детето. Ако пък Ник и бе проблема, да бе си взела детето и да се махне от Ник? Но простено и е - все пак жената се психяса. 

# 417
Цитат
И досега показваха, че Тейлър не можа да заобича бебчо. ...

Че баба брукаситка остави ли я ?! smile3513

Цитат
никоя "Брук" не би спряла една истинска майка........
Оф,то щото бруклата е "много майка".....сеща се за нейните деца,като трябва да завлече  пред олтара   поредния .....Иначе явно са на самоотглеждане ...някъде!    Mr. Green

Присмял се хърбел на щърбел!    Joy Joy Joy Joy Joy   че и брукината работа.

# 418
Та кажи ми СЕГА кога и как точно Тейлър е "изоставила" бебето си в твоя сериал? Защото в моя стана малко по-различно.

# 419
Та кажи ми СЕГА кога и как точно Тейлър е "изоставила" бебето си в твоя сериал? Защото в моя стана малко по-различно.
 И в "моя" сериал е по-различно.  Дори току що "наминалата" Тейлър каза, че решението да остави Ник и бебчо било правилно? Абе, ако знаеш други следващи факти и затова държиш на своето, просто ги кажи, да не се заяждаме напразно. Аз казвам това което виждам в момента в БГ сериите.
  А ето и официално инфо  за това - от синьото на Марси.
Цитат
...Тя(Брук) му казва, че Тейлър е напуснала Ник. Ридж не е учуден, че Тейлър е зарязала Ник, но защо е оставила Джак ...
Но тя(Тейлър) казва, че не може да бъде с мъж, който й е заявил, че обича друга жена, ...
Тейлър казва, че се надява един ден да срещне човек, който не е влюбен в Брук .
Абе що за наивност на някои и на умната иначе Тейлър: искат 100% отдаден мъж. Ех това е само в приказките и да ви го кажат не вярвайте в това! (лични наблюдения) И аз го искам, но не е реално. И е егоистично. Мъжът винаги има и минало, освен, ако не го вземеш девствен и го заключиш в кула до края на живота му. Ама и тогава ще се загледа в някоя надзирателка  hahaha Абе доверие на мъж  newsm78 никога Naughty Слаби им са ангелите. И им трябва възхита от повечко жени за самочуствие.
 newsm78 И дали пак горката Тейлър няма да попадне в бъдещето на мъж, който отново е бил женен и влюбен в Брук? И ще му вярва ли? Е дано този път да си притежава това чудо - една жива лична "вещ" - 100% -я предан мъж.

Общи условия

Активация на акаунт