Дързост и красота" - тема 62: "Забраненият плод е най-сладък"

• 40 359
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
Брук признава на Ник, че е раздвоена между него и Ридж....

Цитат
Брук е против Тейлър да вземе Джак, ...

Цитат
В същото време Брук настоява пред Рик, че Тейлър се нуждае от помощ, защото е алкохоличка. Съветва го да не общува с нея, ако отново започне да пие. Бебето се разплаква, Брук го взема, ....

Цитат
Брук моли Ник да върне Джак обратно...

Цитат
Брук се колебае дали да се яви на делото за попечителство.......Идва ред Брук да даде показания. Тя разказва как Тейлър е устроила постановка, за да я венчае за Ридж със заплахата, че в противен случай ще изпие чаша вино. Адвокатката на Тейлър пита Брук дали се е отказала от правата си върху Джак и тя е принудена да потвърди.

Цитат
Ник се прибира с детето и го подава на Брук. Неочаквано се появява и Ридж. Той пита Брук дали ще се прибере у дома или ще остане при Ник. Тя е раздвоена...

Мръсница !От най-долнопробните!Както винаги!
Цял живот си е била егоцентрична фурнаджийска лопата...и като такава явно ще си умре!    newsm48

# 451
Ник се прибира с детето и го подава на Брук. Неочаквано се появява и Ридж. Той пита Брук дали ще се прибере у дома или ще остане при Ник. Тя е раздвоена...

Е, уж не искаше да изпуска последния си шанс да бъде с Ридж, а сега била раздвоена... няма да се оправи тази Брук значи..  newsm63 (Брук много ми заприлича на този емотикон, защо ли ?  Laughing )

# 452
  • somewhere near the sea
Освен това и лъже. Тейлър не ги е заплашила, че ако не се оженят с Ридж веднага ще започне да пие...
И нали уж само за детенцето мислеше newsm78 Първо защо не го гледа майка му, сега защо го иска...
А Ничо-дричо няма да го коментирам въобще

# 453
Освен това и лъже. Тейлър не ги е заплашила, че ако не се оженят с Ридж веднага ще започне да пие...
И нали уж само за детенцето мислеше newsm78 Първо защо не го гледа майка му, сега защо го иска...

Кога децата са били приоритет на брукаситка?!    newsm78
Винаги ги е използвала за своите си цели!    newsm62
Първо,вярно,много се "притесняваше",че Тейлър не гледала както трябва Джак...сега обаче не й го дава!Много удобно...Джак е стръвта,с която държи Ник на въженцето...    Joy Joy   как да го изпусне...

# 454
Тя е раздвоена...

Че кога не е била раздвоена? newsm78

# 455
Та кой разпъваше дъвки тук как Тейлър щяла да си "изостави" детето?  Joy Май СЕГА се оказа, че не било съвсем така  Whistling

"Адвокатката на Тейлър пита Брук дали се е отказала от правата си върху Джак и тя е принудена да потвърди." - Принудена да каже истината  Joy Помня, че в тези серии, където гледате сега, ненавиждах долните номера на брук ... и още повече ми опротивя  Sick

# 456
  • София
Аз пак с питане към гледащите сериала напред. Брук  има ли още раждания Joy, егаси плодовитото нещо, като онази русенка ще стане. А, големия Мечо ще оплоди ли Донка?
 И към всички, преди  година  тук се подвизаваше един сайт със сватбите  в ДиК , можете  ли да ми го припомните-благодаря ви

# 457
Аз пак с питане към гледащите сериала напред. Брук  има ли още раждания Joy, егаси плодовитото нещо, като онази русенка ще стане. А, големия Мечо ще оплоди ли Донка?
 И към всички, преди  година  тук се подвизаваше един сайт със сватбите  в ДиК , можете  ли да ми го припомните-благодаря ви

ББ: Брук май няма да има повече деца. Доскоро предполагах, че може и да е забременяла от Оливър, но вече минаха повече от 2 месеца, откакто се траснаха и все още нямаме новина. Надеждата ми вече позачезва. Laughing
Ерик и Дона няма да си имат дете. Той май си беше направил вазектомия, която не знам да е премахвал.

За сайта със сватбите не знам нищо. Би ми било интересно и на мен да го разгледам ако някой даде линк. Wink

# 458
  • София
Аз пак с питане към гледащите сериала напред. Брук  има ли още раждания Joy, егаси плодовитото нещо, като онази русенка ще стане. А, големия Мечо ще оплоди ли Донка?
 И към всички, преди  година  тук се подвизаваше един сайт със сватбите  в ДиК , можете  ли да ми го припомните-благодаря ви

ББ: Брук май няма да има повече деца. Доскоро предполагах, че може и да е забременяла от Оливър, но вече минаха повече от 2 месеца, откакто се траснаха, но все още нямаме новина. Надеждата ми вече позачезва. Laughing
Ерик и Дона няма да си имат дете. Той май си беше направил вазектомия, която не знам да е премахвал.

За сайта със сватбите не знам нищо. Би ми било интересно и на мен да го разгледам ако някой даде линк. Wink
Благодаря ти,  комедията няма да е пълна, ако Брукчето не  роди поне още едно дете Grinning

# 459
Dmaria, е стига, деее ... Тя надхвърли 100-те вече баба брук  Laughing Ще разбие всички рекорди за най-стари майки, реални и нереални  hahaha Малко ли народи, та още деца да тормози с неясни бащи  Crazy

Бяло:
В днешния епизод Стефани каза някои хубави думи на брук, че явно наистина обича Рич (щом го оставя да бъде щастлив с друга вместо нещастен с нея), а брук изрази категорично мнение, че за нея друг пъж няма да има  Crazy Стефани чувства съжаление към брук в този момент, но и й съчувства за своя изненада. Все пак се опитва да й вдъхне оптимизъм за бъдещето. (Сега вече когато брук не е заплаха за сина й, Стефани се успокоява и не я вижда като враг  Laughing Та дори намира място в сърцето си да я съжали. Така, де - паднало куче не се рита.)
В същото време Оуен се опитва да се ожени за Джаки час по-бързо, за да се разкарат от Хаваите и да не се засекат с Ник! Бриджит му помага да ги прикрива като гледа да държи Ник далеч от "опасността" да налети на Ник и майка си  Laughing

# 460
Та кой разпъваше дъвки тук как Тейлър щяла да си "изостави" детето?  Joy Май СЕГА се оказа, че не било съвсем така  Whistling

Tя , Сега, обича да послъгва, да се възпалява и да си измисля туй-онуй ... hahaha hahaha hahaha
Явно много и се е щяло да е тъй ... ама нъцки  Mr. Green

Как сте банда ?
Фърлям ви по едно очо ( с другото следя бандита Беладжиев и косматия нинджа , изтипосани в подписа ми )

И ко ся , нема ли да има още едно тестче за  бащинство, направо не мога да повярвам, че баа Шавриния не е забременена  Laughing

Благодарности на Марси, супер Георги и Щастлива за червеничкото, синичкото и беличкото в темичката   bouquet  bouquet  bouquet

# 461
За Тейлър повтаряме едно и също. Пак казвам, ако знаеш допълнителни факти освен показваното, ги кажи и ще се коригирам.Но засега така дават, че тя е напуснала семейството си ...
Tя , Сега, обича да послъгва, да се възпалява и да си измисля туй-онуй ... hahaha hahaha hahaha Явно много и се е щяло да е тъй ... ама нъцки  Mr. Green
    Ами май СЕГА  това си е чиста проба заяждане. На всяка цена да очерним и плюем СЕГА и дори да кажем, че е "лъжец" и много емоционална? А дали това не е голословно "измислено" твърдение без оглед на фактите, изградено само на емоционална основа май? Хайде давайте по-честно, де.
    Аз си коментирах тогава сегашното, и то бе точно така. И питах няколко пъти има ли други факти за Тейлър. Накрая Марси ми отговори как ще се развие в бъдещето (друг питах, ама той си траеше). Благодаря, Марси!
   Коментар на новите факти:  как СЕГА ми изглежда тази нова ситуация във вчерашния епизод. Първо дават как Тейлър се "гнусеше" от Брукиния произход на бебчо, после второ даваха как хладнокръвно "изостави" мъж и бебо и трето сега дават как внезапно реши да го иска. Без да се покаже в ДиК някаква новопоявила се привързаност. Просто си иска и бебо и Рик. Докато и се гадеше от "Брукиното" начало, сега внезапно поиска повечко "Брук" дечица да "понаграби" по всякакъв възможен начин  hahaha Ето така ми изглежда СЕГА.  Не ви ли понамирисва и на вас тук на отмъщенийце  newsm78, а не на любов и на 100% отдаденост на мъж (Рик) или на дете (Джак)? А уж Тейлър търсеше пълната отдаденост? Наистина ли смята да я открие в Брук "отрочетата"? Определено не е добре още тази жена.
    Да и в тази връзка, определено съм съгласна съм с това което Краси казва:
Определено в тоя филм всеки използва децата за размяна,за изнудване,за примамка,т.е. за всичко друго, но не и като деца!На които да се радват! ... Гнусна работа!...
   Краси и аз определено се чудя на това с децата в ДиК.  И понеже Брук и Ник (но той си има пълно право точно сега) вече са "под ножа" ти, да добавя, че и мотивите на Тейлър засега са ми чисти. Това заявление как " нейното име е на акта му за раждане, така че защо да не си го иска. Той (Ник) се чуди защо преди не е можела да живее с тези обстоятелства." по ми прилича на отмъщение и лекуване на раните (бебо + аферата с Рик в добавка), а не на майчина и друга любов. Не дадоха как е заобичала детето, а от периода на студенина, да не кажа нещо повече към плачещото дете и изведнъж го иска убедено? И съдът не дава детето само за факта, че си го родил. Колко деца, са извзети от "родилите" ги майки, заради неполагането на грижи (като плачат  hahaha).
   Да, много исках по-рано Тейлър да си го обича детенцето и да му бъде истинска майка, но то си иде отвътре и не е предмет на хладнокръвен размисъл, та тя доста позакъсня и много размисля, а и не го дават това с заобичването така, че да ни убеди, че искането и е за доброто на Джак.
   Та съгласна съм с Краси. И сега и в по-предишни серии за други ДиК деца - първо не ги щат, а в един момент и всеки почва да си ги иска и дърпа и майко-бащите (Тейлър-Ник-Брук-Ридж, Амбър-Дикън-Рик..., Торн-Дарла-Мейси... ) и набедените им баби дори (Стефка, Джаки).   

Не знам колко рядко са такива щастливи бракове, в които половинките се обичат лудо и няма място за трети, но аз лично познавам поне десетина такива двойки
Ех. Щастлива, мисля, че са рядко. Ти живееш в рая с тези 10 щастливи брака. В БГ не виждам толкова щастливи. Във входа ни са над 65% са непълни двойки - сами, одовели... За останалите 35% "бракувани" се чудя колко имат 100% отдаденост, че повечето ги чувам през панелите да се карат... От пресата:
Цитат
  Въпреки това желанието за щастие остава най-важният стимул за всички същества. При търсенето му някои мислят само за себе си... Тъй като на много хора им е трудно „да спят сами“, те търсят близостта на любим човек, за да могат в обятията му да намерят и споделят липсващото щастие. Тях нито ги плаши високият процент на разводите (... през 2005 г. съотношението вече е един развод на всеки два брака), нито им пречи познанието, че любовта само в изключително редки случаи остава трайна.
И нали съм "будната съвест на ДиК" - приятно ме изненада част от ББ в поста на Щастлива  от 05 Август 2010, 21:50. Обективно коментиране на Стефка!

# 462
Боже, боже....
Брук е влюбена и винаги ще обича Ник, но ще се жертва и ще се омъжи за Рич....   Cry Cry
Ох, не е истина!  ooooh!

# 463
  • somewhere near the sea
Брук казва на Ник, че смята, че Тейлър не е достатъчно стабилна, за да гледа Джак. Как може така да влезе и да обяви, че го взема, диви се тя. Той се оплаква, че снощи не ѝ е го е дал, во днес не знае как ще се справи с това.
Рик пръсва на китката на Ашли нов аромат и признава, че е много секси. Тя се шегува, че го е замислила да е като афродизиак и смята да го нарече „Еau let’s get busy”. Рик ѝ казва, че Тейлър се е изнесла от Ник. Възнамерява да отиде и да провери как е. Ашли смята, че това е много мило, предполага, че Тейлър има нужда.
Ридж влиза у Тейлър и изразява задоволство, че се е махнала от Ник. След това пита как са се разбрали с Ник относно Джак. Тя казва, че не се е отказала от детето. Сега къщата ѝ е готова, градината- също, така че днес ще отиде да го вземе. Предполага, че той се опасява, че сега Брук ще иска да прекарва повече време с Джак."Ще излъжа ако кажа, че тази мисъл не ми е минавала". Ридж я моли да не рови в главата му. Тейлър посочва, че не е работа на Брук кой и как ще отглежда сина ѝ. Казва му, че е лудост да се жени за нея. Казва му:"Знаеш ли, че всичко започна, когато Брук отиде да се тества дали няма да може да роди от Ник?"Ридж смутено казва, че ситуацията сега е друга. Тейлър се отказва да му говори.
Брук смята, че Тейлър е побъркана и е загрижена за нея. Ник се надява тя да е променила решението си за бебето. Брук заявява, че Тейлър не може да вземе „нашия” син. Трябва да намерят начин да я спрат. Той тъжно казва, че Тейлър не заслужава това. Цял живот е чакал да има син. И сега го има, но той е част и от Тейлър. Може и да не заслужава, казва Брук, но сега въпросът не е за нея, а за Джак. Най важното е сега да го защитят от нея. Ник отвръща, че Тейлър има право да бъде със сина си. Брук въздиша и казва, че ще го подкрепя-него…. и техния син.
Ридж споделя, че знае как се чувства Брук, затова е предложил да отложат брака си засега. Обича тази жена, знае, че и тя го обича и те ще имат дълъг живот заедно с техния син Ар Джей. Казва ѝ, че винаги ще продължава да се грижи за нея, защото имат деца. Тя го успокоява, че няма нужда, защото е намерила неочакван приятел-Рик. Ридж я предупреждава, че не трябва да му се вярва-нека види какво направи с Фийби. Тейлър му казва, че е луд да се жени за Брук, защото и на децата е ясно, че Ник и тя са влюбени.
Рик казва на Ашли, че се чувства отговорен за Тейлър-тя е много специална.
Рик и Тейлър са на различно мнение за Джак. Тейлър е категорична, че той трябва да е с нея. А Ник-проблемът му е, че е влюбен в друга. Но Тейлър не иска да прекара живота си като цял живот се притеснява за брака си.
Брук отново казва на Ник, че го обича, но това е нейният последен шанс да се омъжи за Ридж и да има бъдеще с него и да бъде в семейство Форестър.  R.J. обича баща си толкова много, че не иска да го разочарова. Тя мрази това чувство на раздвоение-щом е с Ридж, мисли за Ник и обратно. Ник твърди, че тя не обича Ридж по същия начин. Влюбила се е в него, когато е била на 18 години. Поставя го на пиедестал, той е бил розова мечта за нея. Сега е възрастна жена, но…той няма да ѝ се моли. Плачейки тя казва:”Ти си в сърцето ми, Ник. Ти си все още дълбоко в сърцето ми.”Той си поема въздух, гали косите ѝ, целува я по врата и казва, че това е всичко, което иска да чуе.
Брук и Ник се разделят след целувката и той ѝ шепне наистина ли го обича? Тя също прошепва, че и Бог не може да ѝ помогне, тя винаги ще го обича.   mrstraetz
Тейлър не иска да спори с Рик, но е твърдо решена да си вземе детето. Не поставя под въпрос способността си да се грижи за него, тя е добре.
Стефани се опитва да убеди Ашли, че още я чувства като член на семейството, кани я на тяхната с Ерик годишнина. Иска да я накара да разпали наново връзката си с Ридж, защото между Ридж и Брук няма да се получи.  smile3528Ашли ѝ казва, че има ново вдъхновение както в работата, така и в живота и това е Рик. Освен това има и нов ухажьор- колега от счетоводството. Но обещава все пак да не затваря напълно книгата на отношенията си с Ридж, но и няма да седи и да чака Брук да захвърли Ридж на бунището отново.  
Брук втълпява на Ник, че не бива да дава на Тейлър детето, защото тя не е с ума си, нестабилна е. Макар че казва, че няма право да лишава Тейлър да не се вижда със сина си, Ник бавно отстъпва, че повече няма да го дава на Тейлър.
Тейлър пристига в къщата на Ник да вземе бебето и не е изненадана да види Брук там. Брук пък е неприятно сюрпризирана, че Рик придружава Тейлър. Веднага остро го пита какво прави с нея, той отговаря, че е дошъл да подкрепи Тейлър.
Тейлър пита Брук дали Ридж знае къде се намира в момента. Брук отговаря, че е дошла, защото Ник ѝ е казал, че тя иска да вземе бебето. Саркастично Тейлър кима:” Естествено, вие си споделяте всичко, това беше и причината бракът ни да се разпадне”. Брук започва да казва нещо относно сложната ситуация, но Тейлър я срязва да не ѝ казва какво да прави с с Джак. „Детето има нужда от майка си и е време да приеме лицето ми. Не твоето”. Да, сега е разбрала защо Брук е дарила своята яйцеклетка –за да види дали може да дари съпруга и с дете точно в момента, когато се е разбрало, че Тейлър не може.   Пита Брук кога ще сложи точка. Кога ще спре да обикаля около Ник с тези къси роклички и ще чака бракът му да се разпадне…Ник ги прекъсва-нека не намесват конспирация. Станало е случайно, съдба да го нарекат…Ник не дава детето на Тейлър, повтаря думите на Брук от по-рано, че е нестабилна психически.
Брук моли сина си да излязат, за да могат Ник и Тейлър да се разберат. Отвън тя бомбардира сина си, че Тейлър е алкохоличка, че има халюцинации…нуждае се от психиатрична помощ.  newsm48Рик моли майка си да спре. Няма да се откаже да бъде приятел на Тейлър, защото тя има нужда от приятел. Тя има пълно право да бъде със сина си и той не иска Ник да стои на пътя ѝ.
Тейлър моли Ник да не прави проблеми. Казва му, че грешно е изтълкувал напускането ѝ. Тя не се отказва от сина си. Моли го културно да разрешат нещата чрез общо попечителство. Hug
Брук влиза при Джак и Тейлър и иска Тейлър да й даде детето. Ник казва, че винаги ще може да го посещава. Тейлър избухва-те май не разбират: тя няма да го посещава, а ще го вземе у дома си. Брук изтърсва, че знае, че Тейлър е пила отново. Тейлър поглежда Ник с огромно разочарование: ”И това ли ѝ каза? Споделих го го само с теб и Джеймс… ” Брук я моли да направи това, което е правилно за детето. В края на краищата Ник ѝ дава бебето, тя моли Рик да я отведе в къщи.
Брук започва да плаче и фантазира какво би станало ако Тейлър се напие, а Джак е сам? Моли го да го върне тук.  newsm17 newsm45Той се съгласява: „Тя има една нощ с него. Аз ще върна сина си утре”

Ник виждал в Тейлър непоследователно поведение, представяте ли си? Просто не мога да го проумея как може да е толкова нагъл

Сайт специално за сватбите в сериала не съм чувала да има  33uu Говорили сме и сме пускали линкове ( да не би това да имаш предвид newsm78)
Тук има видео от почти всички сватби

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 11:38 от Marsia

# 464
Честно казано днес на няколко пъти ми идеше да превключа на друг канал. Такова нахалство от страна на Брук... На няколко пъти каза "нашето дете", все едно е нейно.  Shocked Тейлър е в пълното си право да си гледа детето. Все пак тя го е износила и родила, а Брук е обикновен донор, който ако не е тя е можело да бъде всяка една жена, която е дарила яйцеклетки. Накрая много ме ядоса факта, че опита да очерни Тейлър и да я изкара алкохоличка. Tired Толкова са безочливи двамата с Ник, че няма докъде...

Общи условия

Активация на акаунт