Мръсница !От най-долнопробните!Както винаги!
Цял живот си е била егоцентрична фурнаджийска лопата...и като такава явно ще си умре!
(Брук много ми заприлича на този емотикон, защо ли ?
Първо защо не го гледа майка му, сега защо го иска...

как да го изпусне...
Май СЕГА се оказа, че не било съвсем така 
Помня, че в тези серии, където гледате сега, ненавиждах долните номера на брук ... и още повече ми опротивя
, егаси плодовитото нещо, като онази русенка ще стане. А, големия Мечо ще оплоди ли Донка?
, егаси плодовитото нещо, като онази русенка ще стане. А, големия Мечо ще оплоди ли Донка?
Малко ли народи, та още деца да тормози с неясни бащи 
Стефани чувства съжаление към брук в този момент, но и й съчувства за своя изненада. Все пак се опитва да й вдъхне оптимизъм за бъдещето. (Сега вече когато брук не е заплаха за сина й, Стефани се успокоява и не я вижда като враг

Явно много и се е щяло да е тъй ... ама нъцки
Ето така ми изглежда СЕГА. Не ви ли понамирисва и на вас тук на отмъщенийце
, а не на любов и на 100% отдаденост на мъж (Рик) или на дете (Джак)? А уж Тейлър търсеше пълната отдаденост? Наистина ли смята да я открие в Брук "отрочетата"? Определено не е добре още тази жена.
).
Ридж я предупреждава, че не трябва да му се вярва-нека види какво направи с Фийби. Тейлър му казва, че е луд да се жени за Брук, защото и на децата е ясно, че Ник и тя са влюбени.
Ашли ѝ казва, че има ново вдъхновение както в работата, така и в живота и това е Рик. Освен това има и нов ухажьор- колега от счетоводството. Но обещава все пак да не затваря напълно книгата на отношенията си с Ридж, но и няма да седи и да чака Брук да захвърли Ридж на бунището отново.
Рик моли майка си да спре. Няма да се откаже да бъде приятел на Тейлър, защото тя има нужда от приятел. Тя има пълно право да бъде със сина си и той не иска Ник да стои на пътя ѝ.
Той се съгласява: „Тя има една нощ с него. Аз ще върна сина си утре”
Говорили сме и сме пускали линкове ( да не би това да имаш предвид
)
Толкова са безочливи двамата с Ник, че няма докъде... Препоръчани теми