Май все пак по-важно е за брукаситка да държи мъжовете на разположение,да не вземе някой да й избяга....а пък дяцата сами съ гльодат!

Не знам на кое от двете да повярвам. Иначе няма нужда да призоваваш към "отпускане" - ние твоя алтернативен сериал не го гледаме и няма как да се съгласим с фактите от него. Ние си коментираме нашия и то доста отпуснато 
Да не говорим, че няма човек тук, който да не е допускал грешки, най-малкото от бързане (включая и мен
) 
Нашите дали са такива????Да не би да нямаме проблеми????Винаги ли се разбираме с децата си (за по-младите...с родителите си)????..............Фирмените дела навсякъде се движат според интереса на фирмаджиите,а доста често и срещу интереса им...Катаклизмите в една компания често са по вина и на ВЪНШНИ фактори.....................НОООО въпреки всички препятствия,които им погаждат сценаристИтИ,Форестър се ОБИЧАТ,ПАЗЯТ и СИ ПОМАГАТ....А както Дрийми каза,това не сме го видели у Лоугън и Мароне.....И да, искам един ден да чуя от децата си такива думи....

Да не говорим, че няма човек тук, който да не е допускал грешки, най-малкото от бързане (включая и мен
)
За повечето от нас са шеги. 

Не може да преглътне бруклата, че някъде няма да е № 1.

Препоръчани теми