голям шей-ъп, както казват американците, има в продукцията на Брадли Бел. Дрю Тяйлър Белл,който изпълнява ролята на Томас Форестър напуска сериала,заради конфликт с продуцентите,на негово място идва Адам Грегари (22 септември 2010 е 1вата дата на излъчване на новия Томас). Томас като главен герой е вкаран през януари 2004 и остава в полето на излъчване до декември 2005-Томас успява да завърти цели 3 афери с Кейтлин,Габриела и Амбър. От 2006 до края на 2008 Томас остава на гост-статус появявайки се за няколко еписода от март 2009 до май 2010 отново е сложен на контакт-статус. Брадли Белл заяви, че смята да даде отново главен сюжет на Томас,като намекна за евентуална връзка с Хоуп
. Още новинки -Лесли Кей отново й се дава сюжетна рола от септември 2010.Лесли Кей става известна с ролята си на Моли Колман в Докато Свят Светува (1997-2004) след като напуска сериала, Кей се пренася в Дързост и Красота през 2005 когато поема ролята на Фелиша Форестър-изпълнявана от Колийн Дион в периода 1992-1999,2001-2002, и 2004. Лесли Кей оства на контакт чак до края на 2008. През 2009 тя отново поема ролята на Моли Колман в Докато Свят Светува и има епизодични участия само в Д&К. Лесли Кей отново се завръща в Д&К след като Докато свят светува излъчи и последният си епизод на 17.09.2010. Стартовата й дата за завръщане е 29 септември 2010 
Аз Фелиша съм я гледал в "Докато свят светува", много е готина там.
Жалко, че ще сменят Томас. От край време бях възприел единствено Дрю като сина на Тейлър и Ридж. Дано новият актьор да се впише в картинката. Той е симпатяга, помня го от 90210.

Иначе за американските епизоди тези дни разбрах, че ББ: Томас скоро щял да се съюзява с Брук. Туко-виж накрая и Брук започнала да се заиграва със сина на Тейлър, както в днешните български епизоди си я обвинява нея, че била ненормална, задето се захващала с Рик.
Сценаристите явно най-накрая подхващат нова сюжетна линия с него, която ще бъде започната от стария и довършена от новия актьор.Да.

Пам отговаря, че не е знаела, че не трябва да се шегува с това повърхностно момиче, тази "тъпа блондинка". Тя се е оказала без грам чувство за хумор. 
Вече е нервна за сватбата. Намира, че е бледа и решава да отиде в кабината за изкуствен тен.

Той ѝ напомня, че тази вечер не е сама. Иска да я направи щастлива.
Казва ѝ, че е чул разговора ѝ с Ридж. Пита дали го смята за глупак.
Дона влиза в офиса, Ерик е изумен, прегръща я, но тя плаче неутешимо.
На бюрото си Пам вижда в графика, че Дона е предвидила да боядиса косата си. Смее се вероломно. 

за "най-върлата фенка" и за похвалата на адвокатските ми способности
Кой каза, че не постъпват като "егоисти" в тези ситуации? Не мислят ли сега само за себе и изобщо не се съобразяват с чувствата на родителите си? Хмм май са... както го гледаме в тези последни епизоди 
разликата е от земята до луната на зиг заг. Те просто нямат нищо общо като характери, ако курвенското поведение на ощипаната брук въобще може да мине за нещо такова