ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 521
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Айде и аз в кюпа на падналите бебета  Mr. Green Ами Ради се изака за втори път в гърнето, Фърлих дребоса на дивана и взех да я целувам да я гушкам, извадихме желирано мече по тоз светъл повод и се чу туп - аааа  ooooh! ooooh! ooooh!
Ама след близка среща с лявата и дясната bombs ми прости, сега ще го оставя да си смуче палеца като реванш ,уфффф
Ми ко ся, нали пак падна на мекото , можеше и на ламината да се изплющи, мнооого съм проста ей  ooooh!

# 421
  • До Балкана
Уф, трябва да се наканя на една диета и аз бе, мамицата ми! Twisted Evil Оправдавам се, че уж кърмя, само се правя и аз че кърмя (2 кърмения, 2 Ам и 1 пюре) - и се вмърдявам, нещото което най-мразя...   #Cussing out Ще се наканя, ей  Naughty...уплаших себе си, чак  Mr. Green
Марги, имали сте повод за радост, няма как.  Peace Ама и без повод пак си падат - нали ме видя каква съм кьопава, заби се като пирон и то пред очите ми - още го сънувам този момент! Важното е, че е пич и нищо му няма на твоето мише! Heart Eyes

# 422
Ейййййй,потрошиха се тия бебета да падат бееее hahaha HugИ мойто прави опити за летене,ма аз тъпо и упорито ги осуетявам всячески.Пък и да не му е уроки,не е от най-шавливите като го оствиш сам,ма като усети опораааа...
Ника,на измислена 90 дневна.Казвам "измислена",защото не я спазван на 100%,ами влагам по малко от себе си(например като хапвам царевица в бобовия ден си слагам малко сиренце и сосче,та да не ми втръсва и т.н.)Но въпреки,че съм я модифицирала малко ,пак си има ефект.В инетерес на истината,за първите 5 дни свалих и аз 2кг,след това задържах и сутринта като се качих на кантара бях още едно кило надолу.Не съм гладувала изобщо!Това е най-щадящата диета,на която съм се подлагала.А, и даже първия въглехидратен ден си хапнах дюнерче Embarassed

# 423
Никааааа Mr. Green Искам и аз чушки Praynig Ще взема онуй на Чико - 0+ или там каквото е.
Танче,
Добре дошли Hug Прекрасни са ви снимките Heart Eyes
Марги,
Ще чакам включване,душо, па барем си спретнем една срещичка, може и по-голяма Hug така или иначе отдавна съм ти приготвила гащите, ако  ме разбираш Mr. Green
Мами,
Ако има някой да дава от Сф  Аптамил - Хипоалергенно мляко - да ми драсне на лични - имам една пълна кутия, отворена на 13 Юли, но няма да я ползвам, така че ще я харижа на драго сърце Mr. Green
Днес за вечеря ще има картофени кюфтета, на когото не му отърва - да си поръча нещо друго или да си сготви Mr. Green

# 424
  • София
Здравейте дами! Липсвахте ми много  Hug
Честити месечинки на всички, които ги изпълват днес! Да са живи и здрави и много щастливи!  bouquet
Калина от днес яде тиква. Странни вкусове има това дете - харесва само домашен картоф, пъщарнак и днес опита тиква. В комбинацията с картофа  не я яде, сега самостоятелно замези 3-4-5 лъжички.
В съботния си пост видях, че всъщност не съм написала онова, заради което го писах, а именно - Ники, Бо е прекрасен! Ако не беше обвързан с Люсинда бихме кандидатствали с Калина за неговото одобрение, както и твоето свекървенско, ама... има си ред в таз работа  Laughing
Неви, мисля го пътуването - щот е за морето, ама ще сме със свекър ми и свекърва ми, та ще видим. Ама поне ще си топна д-то в морето. В тази връзка - ако около 14-15 август бургазлийки чуете за завишена опасност от приливни вълни, то това значи, че са ме забелязали от Гражданска защита на плажа  Mr. Green и се каня да влизам във водата.Та мисълта ми беше да се евакуирате Овреме  Mr. Green
Калина реве, така че доскоро Simple Smile Успех на всички диетици - бързи резултати ви желая Simple Smile
Хубава вечер!   bouquet

# 425
Опааааа,ето малко пресни и не чак толкова пресни снимчици от нас:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30647575&id=1644168016#!/photo.php?pid=30647554&id=1644168016
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30647575&id=1644168016#!/photo.php?pid=30647536&id=1644168016

# 426
Здравейтеее!  Heart Eyes

Тези дни нямах време да пиша от повечко миткане напред назад. В събота бяхме тримата цял ден на шопинг, а вчера - у нашите в полите на Витоша. Разнообразихме се прекрасно. Началото на август резервирах стая в хотел във Велинград и там ще починем малко, на въздух.
Йони вече трета седмица е като пумпалче, сам си достига и играе с играчките. Интересни са му и всички предмети от бита, супер любопитко се е заформил. Хапва всичко - зеленчукови и плодови пюрета, както и каши. Взела съм му на Хумана и Милупа и ги харесва доста. Пу пу!  Simple Smile

Марги, за секунди стават нещата  Hug. Важното е, че си е добре  Peace. Аз го опазвам за момента въпреки шавливостта му  Crazy.
Танче, супер снимки от Варна! Прекарали сте си много хубаво, вижда се!  Heart Eyes
Браво на Ника и Бобиш за килцата! Все така, момичета! Пустата 90-дневна работеше за мен първите 2 седмици само (- 6 кг). Още се храним с Емо разделно, но спря да има ефект диетата. Хубавото е, че си задържаме килограмите след свалянето. Явно организмите ни привикнаха на този режим и така... Ще сваляме със спорт  Wink.
Ника, ще станат чушляците  Grinning. Лесни са много! Да им е сладко на мъжете после  Wink. Аз вече рядко готвя. Предпочитаме салата и таратор на вечеря.

# 427
Току що изгорих телешкия стек ,докато се зверих тук да чета  Tired Е сега ще настане истинска драма Sad

# 428
  • До Балкана
Пак вдигна Т, с 1 ваксина или с 2, все тази! Sad

# 429
Далче, давай Панадол и бързо да се оправя детето!
И нашият човек добре си хапва - по едно плодово , по едно цяло 190 гр. зеленчуково пюре на ден и каша, но от както го кърмя само сутрин и вечер кърмата ми намаля значително, дано не спре.

# 430
  • До Балкана
Да ви попитам един бърз въпрос ако съм дала Панадол и Т не спада, кога мога да дам пак - пише след 4 часа, но това означава да го оставя да легне с Т, а не ми се иска! Tired Sad

# 431
Когато не е спадала Т на Рая, на  вторият час съм давала Нурофен, или свещички Ефаралган !

Беше бебе тогава, но по- голямо , около годинка !

Колко му е Т, Далче ?

# 432
  • До Балкана
38.3
дадох панадол около 7.30

# 433
  • София
Далче, аз не съм давала на по-малък интервал от 4 часа. Ако заспи нощен сън - вдигам го лекичко като му дойде времето, давам Панадола и пак си заспива без проблем.  Peace Аман от тея ваксини, утре и Максо май ще отнесе някоя, пф.

Току що изгорих телешкия стек ,докато се зверих тук да чета  Tired Е сега ще настане истинска драма Sad
Добре дошла в моя свят!  Laughing

# 434
  • До Балкана
Пф, мразя ги тези ваксини!!! Химия и зарази! Нужни, но не са измислени много добре ми  казва свитото майчино сърце! Sad

Общи условия

Активация на акаунт