ФЕВРУАРЧЕТО смело опознава света,превръщайки се в на мама гордостта! (14)

• 20 490
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Привет момичета  Hug

Ние днес се завърнахне от почивка и докато разтоварим багажа, ужас все едно се бях се изнесли за 10 години напред.

Не съм ви чела по късно ще хвърля един поглед на изтърваното. Иначе изкарахме добре, по изгоряхме, яко се скарахме със сестра ми. Павли не можехме да го изкараме от водата голям дивак, вкарахме го с лодка в морето, мислех че ще плаче но му беше интересно. Първите дни плачеше от пясъка, а последните два беше заровен целия, даже успя и да го опита на вкус. А кака му беше изключително кротка, така хубаво се опъваше на един дюшек и изобщо не я интересуваше нищо, все пак на почивка е отишло детето.
По късно ще кача снимки във фейс. Hug

И най на края проядохме пюрета изява по едно от 190 гр, но мляко не иска, хапва по 2-3 лъжици кис. мляко и си търси цицката човека. Мисля да звънна на педиатърката ни да го заведа да го изтегли и да видим дали наддава. А в средата на август ще трябва да стягам багажа за София че от доста време не сме ходили, не че много преритваме, но трябва да водим Иренка на преглед и като си помисля ми се свива душичката.

# 586
Аз забравих да се отчета от ДК- Алекса е наддала 500гр. и 3 см. и вече е 7,500 кг. и 65 см. Доки е доволна, даже не очакваше в тия жеги да е качила и половин кило. Сложиха ни и последния Синффлурикс. Вигантолът ще го давам по 1 капка през ден.
НевиHug !
Ника, с дете в леглото е така- ние на морето все с Алечка спяхме, та тя се обръщаше перпендикулярно на нас и ни риташе в бъбреците.   Laughing Пък за Криско съм напълно съгласна с мнението ти, само че да те поправя, че момите-англичанки  ще имат проблем по-скоро с мен и Алекса, че ние сме му Фърлили око на Крис и го пазим зорко.  Wink
Сиянче, радвам се, че сте изкарали хубаво... Чакаме снимки.

# 587
  • София
Сиянче, добре завърнали се!  Hug
Танче, аз вече да съм стегнала куфарите към английско - мъливо, мътно, квот ще да е - тоя хубавец пазене иска!  Laughing

# 588
Сиянче чакаме да видим снимки на сладурчетата!
Танче браво на Алечка!
Никипрати малко от кремчето на Бо.

Ние щяхме да излизаме и Сиската заспа,май ще се разминем с разходката.

# 589
# 590
Сиянче, разгледах снимките, добре сте си починали, браво! Не му мисли предварително за прегледа  Hug.. Всичко ще е както трябва  Peace.

Танче, браво на Алекса за мерките, страхотно сте се справили и двете  Sunglasses.

Мойто мъж пък, отказва да се яде мед у дома. Бил силен алерген и детето щяло да кашля от него...То детето вече е почти мъж, ама... к'о да ви разпра'ям...
Покрай теорията му за алергиите, вкъщи е забранено да се чисти с препарати...само веро...Ако ползвам каквито и да е химии, се прави във време, когато няма никой у дома и се проветрява пИрфектно след това... луда работа... Shocked А, и по тоз повод се изръси една камара пари за прахосмукачка с вода и стийммоп Joy .

# 591
Сиянче,много хубави снимки,май наистина само Иренката си е починала,като гледам Пави все с нещо е бил ангажиран-май на 1 снимка не го видях да спи  Grinning
Таничка,елегантна нежна госпожица си ни е Алчека  Heart Eyes

Танче, аз вече да съм стегнала куфарите към английско - мъливо, мътно, квот ще да е - тоя хубавец пазене иска!  Laughing
Амчи права е Ника-аз ти казвам че рано или късно ще дойдете...до тогаз ша опазим малкия красив Дзвер  hahaha
Слънчезара,може да ви пратим Криско да ви разяде Калинката,ще си носи и бурканчетата  hahaha hahaha hahaha
Относно седалките за коли-поинтересувах се и се препоръчва до около годинка да е от типа обърнати с гръб към движението,защото още не са им стабилни вратните прешлени и т.н. и може да е опасно.Нали все пак ОСНОВНАТА роля на столчето е да предпази детето максимум при злополука недай Боже...
Пухчо,не се шашкай наистина-не е необратимо...то все да има за нещо да се притесняваме май...Давай каквото е предписано на детето,излагай на слънце разумно и умерено и всичко ще си дойде много бързо на мястото  Hug
Аз май не ви се оплаках вчера...ходих на крио премахване на 1 бемка дето си разкъсах,но лекаря така ме претупа-аз тоЗ лекар индиец не го долюбвах и преди  Twisted Evil .Взе директно да пръска с течет азот,без да покрие кожата отстрани...даже както стоях на стола седнала  Crazy ..и като видя че имам доста др. бемки взе наред да ме пръска без да ме пита искам или не Shocked .А то си малко неприятна процедура-все едно те парват... за капак каза че може да се наложи пак да ходя и 1 приятелка потвърди че обикновено падали в момена докато ги замразяват...Е,моите си стоят,имам мехури около тях и ме боли...и естествено Криско все ги закача  Cry .Повече няма да стъпя при него,ама тоя път викам айде...3 седмици чаках за час-няма кво толкова да окепази...а то...
Оставям ви и отивам да готвя ребра със зеле докато господина спи .

# 592
Вики много неприятно с този доктор!

Вие давате ли каши?Искам да дам на Сиска и се чудя дали да и дам на храненето в 15:30 или на това в 18:30?
Ако е за следобедното хранене,колко време след като се приготви е годна за хапване,че ако не е голяма жега по това време сме по улиците?

# 593
  • София
Сиянче, добре сте си прекарали - щом сте изгорели и си се скарала с някой, значи всичко е наред!  Laughing Нашата почивка поне беше такава, та затова...  Hug Crazy
Танче, пИрфектна си е Алечка!  Heart Eyes
Вики, дано тоя индианец да си е свършил работата поне, егати ужаса е при вас с това чакане за прегледи.

Уф, тоз моя Максим е толоква крив тоя следобед, че честно да ви кажа не знаех какво да го правя - пълен блокаж и безпомощност от моя страна.  Sad Отдавна не се бях чувствала толкова ненужна и неадекватна, отделно ми се спи като на тираджия. Сега съм го паркирала в кошницата за кола насред хола и брат му го забавлява, та има малко мир. След малко ще го къпя и го мятам в леглото, дано да спи, че ще полудея.

Мери, стегни се бе , жена, и ти все в некви филми влизаш. Всичко си му е наред на Тин, остави детето да се развива.
Уф, няма да забравя Борис колко месеца поред си клатеше главата настрани, нямаше значение дали е сам или се маймунеше на някой. Тъкмо се чудех дали да се притеснявам и го израстна.  Crazy Laughing

Неви, добре че моя съквартирант го мързи да чете, иначе с чиста водица ще действаме из вкъщи - той е алергичен. Нещо напоследък и Борис като го хапне нещо и му стават големи петна, та не знам - днес минахме през една трева, нещо го е ухапало и крака му е чак лилав от коляното до кокалчето.  Thinking Аман от кекави мъже в това семейство, беее.

Пухче, аз понеже винаги кашите съм ги правела с АМ, затова се водех според трайността на готова АМ - 1 час. Чиста каша никога не съм давала - винаги 2/3 каша + 1/3 плод някакъв. Общото количество пак колкото едно пюре, ако изобщо Сияна яде толкова много твърда храна де.

# 594
Днес направихме февруарска сбирка в Борисовата (аз, Мяуче, Бобиш, Бръм и Мемо), но разходка за жалост не ни се получи  Mr. Green. Тъкмо станахме от едно заведенийце и заваля порой и така може би час, толкова ми се стори поне...Добре че не се бяхме отдалечили  Grinning. Има и снимков материал, Бобиш ще качи снимките, когато може  Wink. Много се радвам, че видях Люсил на живо - една малка пухкава разкошотийка е!

Пухче, аз давам каши на храненето в 17, 18ч., но тогава вече сме си вкъщи. Правя ги с вода. Иначе варианта е в термос да носиш топла преварена вода, забъркваш в движение и така  Simple Smile  Hug.

# 595
Привет-мривет!
Минавам набързо с отчет от консултацията - 6500 гр. (+ 500) и 64 см (+3). Биха му третия Пентаксим, засега няма реакции. Отново се държа мъжки и не гъкна детето. Grinning
Отлични показатели по всичко, с две думи - отличник. Другият месец започваме захранване.
Пороят днес и нас ни завари навън, точно на път за лекарката, та си повисяхме на завет, докато не премина. Wink
Почерпка по случай петата ни месечинка вчера:

Поздрав за всички с повод и без повод! Heart Eyes

# 596
  • София
Коте, поздрави за доброто развитие на младежа! Да е жив и здрав!
Рали, веднъж да се съберете - то ще гръмне и ще тресне, ясно е!  Crazy Laughing Hug

Кривотията в нашата къща приключи. Толкова нямаше търпение да си легне, че чак го изкъпах без да помръдне пръст, отдавна не е било такова спокойствие в коритото. В 19.30 отнесе плувката, айде лека му нощ!  Laughing

# 597
  • София
Привет ! и аз отдавна не съм писала,но не мога хич да се организирам какво да правя ! Blush

Ние сме в Стрелбище при наш'те,че се прави банята - таткото я прави и не можем да се видим вече 2 седмици. Confused

кучето ми е болно - има цистит,а аз си мислех,че пишка нарочно и я ударих... Cry много ми стана мъчно и  е една умърлушена и тъжна...Не мога да й обръщам предишното внимание и тя усеща. Tired

Ние бяхме на консулт на 2.07 и  резултата е 7400 гр и 68 см! +800 гр и + 2см (мноооого съм доволна) Heart Eyes Доки ни би 2-я Пентаксим и ни даде 3-яна съхранение в къщи,че да не свърши.Та и от нея съм доволна ! Wink

Сега и ние ще ходим на село за уикенда и няма да мога дори да и чета,за което ще ми е терсене определено ! Да зннаете,че може да не пиша ,но се информирам свовременно !  Crazy

Поздрави от нас с Андрей !

# 598
  • София
Пеперудке, поздрави за добрите мерки, видях и снимките, много е пораснал синеочкото Андрю!  Hug Браво и на педи, ей на това му викам далновидност, права е жената!
Приятно ви прекарване на село!

# 599
  • София
Мерси, Ника !

И аз  видях Макси и Бо и те са хубавци - няма 2 мения ! Whistling

Дано там е по-хладно от тук,че го дават много горещо тия 2-3 дена. sun

Общи условия

Активация на акаунт