да расте здрава и умна !слънчево детство и много , много късмет !
mimmm ,ЧРД и на твоя любим .желая му/ти
Алба , включвам се само заради теб (ако знаеш на каква бракма се мъча да пиша , ще го оцениш ) Емил изкара вирус с много висока температура и без никакви други симптоми - в понеделник вечер вдигна 39.5 , вторник вечер беше под 38 градуса и толкоз - мина . обаче ден по-късно се обрина - ситни пъпчици , на места на гроздове ,зачервени . реших ,че е от жегата , но въпреки че го държах гол , даже и без памперс , когато беше възможно , обрива се засилваше - от гърба и корема към врата бузите отстрани пред ушите , хълбоците , а петък вечер тръгна надолу по краката . признавам - уплаших се . даже смятах да звъня на ласската , ама ме беше срам ,че не сме се чували от месеци !
ЛЛ изписа фенистил капки по 3пъти на ден . дадох вечерта и чудо!!!- на сутринта пъпчиците почти бяха изчезнали . предписани са за 5-7 дни . ще давам още , щом лекар така е преценил.
Жени , уж и аз знаех че е рекция след изкарания вирус , но обрива беше толкова страховит , че наистина се съмнявах .
Милена , радвам се да те видя и тук . за срещата завиждам !!!
чета помалко , писането е мисия невъзможна по 100 причини поне , но и мама толкова си може

Счита се, че подобен симптом се появявя като резултат от токсемията, но тази диагноза се поставя едва когато се отхвърлят всички други възможни причини. Освен това има характерна локализация. И още повече, обикновено не се повлиява от антихистамин. Щом при Емчо се е облекчил от фенистила, значи най-вероятно си е по типа на алергична реакция. Възможно е да е от антипиретиците, ако си ползвала такива за сваляне на Т. Има едни диагнози 5 и 6 та болест,които протичат по подобен начин, но нашите са още малки за тях
На прегледа вече разбрах, че е алергична реакция от антипиретици.

Хайде смени бръкмата, на която пишеш и вземи да дращиш по-често, а не само като има болен момък 
Добрата новина е, че част от снимките, които Биляна направи на Ели са готови
-
.....
Голяма чаровница е малката Ели, а снимката с тениска на Металика ми е любима
Много сладка двузъба усмивка!

)