Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 497
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Лилия ама имаш си право на всякакво мнение и стига се оправдава. Simple Smile От последния ти пост мисля, че разсъждаваш като доста майки тук, включително мен. Аз също откакто съм родила съм си купила точно 3-4 неща и то като посвалих малко кг, тоест поне 10 месеца нищичко..  Sad Детето обаче от нищо не го лишавам, дори това да означава да купувам неща втора ръка (което преди никога не бях правила) само и само хем да има, хем да не даваме луди пари в момент когато парите ни трябва да отиват по друго направление - апартамента.  Мисля, че по-скоро противоречивото в поста ти не беше, че купуваш скъп стол, а че не мислите за скоростта и съответно за това, че и най-скъпият и добър стол да имате недай си боже нещо да се случи спасение няма.  Peace И съвсеееем добронамерено да си ти кажа, че това 'че такова ти било чувството за хумур' (от вчера) - не на мен тези - както се казва  Mr. Green Сарказмът си се усети. Просто явно и ти като някои от нас тук имаш по-хаплив език, нещата излизат погрешно, а същевременно си по-чувствителна. Ти ще кажеш дали съм права де и ако не съм, извинявай!  Hug

Аси: страхотна торта! Клипчето е супер, а Ради ще стане купинар като мама  Heart Eyes  bouquet

Ето ви снимки от моето 'творение' днес, престраших се да ви покажа, защото стегнала се в хладилника не е чааак толкос зле  ooooh!

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 18:28 от Бърборанка

# 481
 HugЯнче,тортата изглежда много вкусна,аз по принцип торти не ям,ама   bouquetот тази направо лигите ми потекоха!

# 482
Пу, първа с хапливия език! Simple Smile  Joy Ма, на мен Янчето сякаш ми посвикна! Hug

Лилка, пиши си бе жена! Всякакви сме се събрали тука.. хапливи, мълчаливи  Peace

# 483
  • София
Ето и новата ни придобивка http://vbox7.com/play:d2ce4761 която ми дава няколко минутки спокойствие  Crazy

Янчееееее, изтекоха ми лигите.

MHristova, поздравления за юнака   bouquet

Аз си знаех,че така ще ме нападнете и ще си изтрия поста,обаче не е правилно,при положение,че има и други майки със сигурна съм,повече възможности от моите,които също се хвалят със скъпи покупки,ама тях не ги нападате!Айде,то за това тука си пишете едни и същи и аз явно не се вписвам в картинката! Stop

Бях сигурна, че е станало недоразумение. Естествено, че никои не те напада за покупката, по-скоро съм против категоризирането на едни марки за ставащи и на неставащи. До сега поне не съм засичала някой които се хвали с нещо, да каже за друго че не става. А иначе принципно и аз съм от хапливите, но гледам да компенсирам с рядко писане по даден спор  Grinning

# 484
Liliq Zlatna, не се впрягай бе жено....Пиши си каквото искаш, на който не му харесва или се дразни, да не те 4ете и готово....
МХристова  Hug Ти ни забрави направо....4естито на баткото за приемането.Да стане велик футболист
Алегориа, много ме заинтригува...какъв е тоя подарък ,дето го има само във Варна и то само в 1 магазин  newsm78.Пиши ми на ЛС или скайп,4е яко ме гризе лювопитството....

Аз пък да ви кажа ,оня ден като пратих на Софи подаръка , и изпратих и на Ссииллввии , и изобщо не се усетих,4е тя каза ,4е ще ходят на море....и познайте.Сутринта ми звънят от Спиди и ми викат:"Ми няма никой на адреса  hahaha Звъння и аз веднага и естествено...те на морето  Joy Joy Joy Joy
Славен4е, сестро..... Hug
Бърби , екстра ти е тортата.Ти както я описа ,4е на нищо не прили4а...направо си представях нещо размазано, а то виж....Красота си е направо.Ма явно и ти кат мен, все искаш да изпипаш нещата и да се пИрфектни.... Mr. Green
Ра ив , 4естита ви кола.И ние имаме подобна, ама доста по-смотана де....Някаква грозна бри4ка, ама Ради си умира от кеф с нея, оба4е я бута напряко, а не за дръжката  Mr. Green А Тедо колко зъба има? Доста ми се видяха, а и доста големи май....

# 485
Аси - може да го има и другаде, незнам (сигурно де, няма как да е само на едно място), но аз само там го намерих. Не е тооолкова чак интересно  Joy, просто перипетиите бяха доста покрай придобиването му  Joy
Ра-ив -точно казано, както винаги относно марките!!!
Теди е страхотен. Много му е яка колцата  Hug

# 486
Да се похваля(или по-скоро да се оплача)-Таня се научи да се катери по дивана в хола!Отиде ми фас-паузата!Сега трябва да съм и до дупето постоянно!Станала е много палава напоследък #Crazy!Изписаха ни и мехлем за дудата,и там било гъбички!Сега и бибите и залагалките ли да сменя,като ни минат?

# 487
  • София
Liliq Zlatna, по принцип по книга си пише че трябва, но ние като малки бяхме гъбясали, но не ги смених, а само старателно измих и стерилизирах.

A_S_Y_77, със 7 зъбчета сме от поне 2 месеца. Сега чакаме кучешките и е мъка голяма с тях Sad А колата е възможно най-евтината която съм срещала, но пък най ми хареса.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 21:54 от ra_iv

# 488
  • София
Ейййй, Алегория, ама така ми подпали любопитството! Сега как ще чакам още 20 и няколко дни до рождения ден на Тапчо?!?!?  Thinking Crossing Arms Whistling ooooh! Tired   Направо ме размаза, много си мила, толкова много труд да положиш за нас! Обичам те!  Heart Eyes Hug

Аси, супер сладък е Ради! Така сладурски щъпурка детето! Ама колко много ми прилича на теб, просто не е истина! А тортата ти изглежда супер между другото, не разбирам защо си недоволно всъщност!  Hug

Януш, твоята торта също изглежда супер, много апетитно, браво! Сега видях снимка на бонбонката от морето- ми супер много е пораснала, много хубава госпожичка е! Heart Eyes А ти страшно си отслабнала, много ме радваш   Hug

МХристова
, честит рожден ден на твоето момче и браво за приемането! Можеш да се гордееш с такъв син! А ти (нали си ти на последната снимка с него??) изглеждаш като кака му, не като майка му!    Flutter

Мариелка, аз не стигнах до квартала днес, или по-точно успях да стигна, но за съвсем малко и бързах да свърша задачите, но нищо де, следващия път! Но тогава ще се постарая предварително да се уговорим за да не се разсейвам и да стигна така, че за всичко да ми стигне времето Simple Smile

Александра, Александър също си смуче или гризка (не знам точно) китката- много ми е странно и на мен, изобщо не разбирам защо го прави, но от два-три дни го прави по няколко пъти на ден и е много настървен. Смахната работа  Thinking

Ра ив, много хубаво кола си имате, това е добра идея за нова играчка вкъщи. За Витоша много ми допадна идеята, без друго не съм ходила скоро.

Моето акулче се сдоби с още едно зъбче днес и вече е направо симетричен- 4 горе и 4 долу- идеално за хапане Simple Smile Но пък се успокои доста и цял ден се хили като ряпа и е доволен от живота Simple Smile Дано и аз да съм доволна от вечерта (т.е. да ме остави да се наспя   Laughing )

Лека вечер ви желая и целувки на всички  Hug

# 489
Ох,аз викам да ги сменя,за по-сигурно!Абе уж при малки бебета се получават гъбички,как ги хванахме тия и аз не знам ooooh!,не че сме много големи де Joy!

# 490
Браво на Софи имат си с Алекс едни и същи ранички   Laughing и нашият подарък е такъв.На назе ни е от полза още от сега,че ни се скъса коша на количката и аз нямам време да го зашия  Blush та ползвам раничката  Peace

Някой питаше дали дечковците се катерят по стълбите.Алекс от миналата седмица го прави.На село се научи.

Честити зъбчета на всички дето им излизат  Hug назе ни мъчат две зъбчета от долу.По цял ден мрънка,а нощем се буди 100 пъти да суче и като няма кво давам вода и почвам друсане  Cry

Честит прощъпулник на Ради  Hug Аси и ти си се справила супер  с тортата.И от теб искам едно парче  Laughing

Янче тортата е супер  Peace ако ми пратиш и едно парче ,че ми се дояде  Blush Laughing днес цял ден ям кво ми стана не знам.

Ставам    bouquet

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 21:57 от iana_vd

# 491
Ох, май не трябваше да го пиша това  ooooh!, за подаръка, за да няма разочарования после  Blush. Не е нищо особенно, просто съм Теле и като си наумя нещо, докато не стане, не мирясвам. А и това е едно от малкото неща, които успях да свърша както трябва днес  ooooh!.
Много се надявам все пак на Алекс да му хареса  Hug Hug
Терпсихора мила, ще ти го пратя по-рано по мъжо, само незнам той кога ще е на работа. Първо трябва да си дойде, че не се е прибирал(както казах 100 пъти вече  #Cussing out, аман от мен), от предния понеделник. Трябваше днес да си дойде, но не  #2gunfire, обади се, че най-рано петък. Нямах сили даже да ви се оплача днес! Много се скапах. После пък си направих киселче на Теди, и така се тряснах в ръба на шкафа на кухнята....чак звезди ми излязоха. Накрая се разревах, не толкова от болка, колкото от яд  #Cussing out #Cussing out

# 492
Здравейте, мамчета!

Венцислава е по-добре. Няма температура (поддържа 37), само разстройство сутринта. Отспа си през деня за сметка нощния сън (и за сметка и на моя сън). Няма зъб, няма чудо, но дано размине само с толкова. Благодаря ви за подкрепата!

Янче от Видин, чакам те в Благоевград. А като се преместите Яна от Видин ли ще си или Яна от Благоевград ?!?!? Аз не знам какво му харесват хората на Благоевград. Правилно си забелязала, че един магазин за пюрета няма на центъра.

РА ИВ, и аз забелязах зъбите на Теди. Да са все така зздрави и бели!

# 493
Аси, супер сладък е Ради! Така сладурски щъпурка детето! Ама колко много ми прилича на теб, просто не е истина! А тортата ти изглежда супер между другото, не разбирам защо си недоволно всъщност!  Hug
Ама ти май не си виждала баща му....Копие е на баща си., има съвсем малко от мен за сега
Алегориа   Hug Много гадно с тия командировки на мъжа ти.Направо не те знам как издържаш
Рени_вм , дано бързо и мине на Венци.То  Т37 , не е никак притеснително.Дано скоро ви избие зъб4е.

Аз забравих да ви кажа, 4е от 3 месеца 4акам горни зъби и сега си имаме 2 отгоре.Днес изби единят, а преди 3 дни и другия....

# 494
Добро утро мацки....
Айде на кафе

Общи условия

Активация на акаунт