Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Честито на порасващите днес дечица!   bouquet

Бясна съм. Очаквах, че ще има огромна опашка на паспортното, но наистина не очаквах, че няма никакъв ред и предимство за бременни и майки с деца! Полицаят ми вика 'елате в друго време' , викам 'така като ме гледате с това бебе дали мога да се разкарвам по жегите ОТНОВО в друго време? не може ли просто да минем с предимство, както би трябвало??' той ми вика 'разбирам ви, но разберете и мен - хората НЕ пускат майки с деца, стават жестоки скандали и когато се обади опашка от 200 дупи не мога после да я осмиря 30 минути!'  Е честно, онемях! ? Това идва от устата на ПОЛИЦАЙ, който би трябвало ДА ВНАСЯ РЕД и да става това, което той каже Shocked #Crazy newsm78 Shocked #Crazy newsm78 Викам му 'господине, случайно да имате представя, че навсякъде по света в цивилизованите държави КЪДЕТО и да се редим майки с деца и бременни дори се ПРИВИКВАТ най-отпред, има табели и пр. че са с предимство???' Той к'во да каже човекът, явно от него все пак не зависи.  Shocked Бахти мизерната скапана жалка държава, бахти скапаните озлобени българи без капка останала им човечност'  #Cussing out #Cussing out Кажете ми обаче моля къде да подам жалба и до кого за тази липса на отговорност към нас майките и нашите деца по тези опашки в райнонните???  #Cussing out  newsm78

По съвсем друго направление да попитам дали някой е била в Македония и да каже какво освен Охрид и езерото има за гледане??? Може около Македония да е.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 13:04 от Бърборанка

# 616
  • Ах, морето
Честит първи рожден ден на Митко, Ники и Савана! Много здраве, усмивки и безгрижно детство!  newsm59  ura  Tada

Яна, много неприятно наистина, но какво се учудваш. В нашата държава какво друго може да се очаква!?!  Twisted Evil То щеше да е събитие, ако бяха ти отстъпили ред. Аз миналото лято бременна в 7-8 месец в жегата чаках на една опашка и почти никой не се сети да ми отстъпи да мина напред, така че не се учудвам изобщо.

# 617
  • София
Янче много тъпо е станало. Може би понеже е понеделник, а те всички тогава хукват да си оправят нещата. Има хора и Хора...Понякога много се съобразяват и ти помагат, а понякога са пълни дебили (за съжаление). Тези, които са минали по пътя да имат дечица са доста по-отстъпчиви и мили, а другите просто не могат да ти влязат в положението. Принципно като се натъкна на вида дето се правят, че не ме виждат обичам да го оставям да им пореве малко, бързо им се променя мнението, ама ми е гадно да стигам до тази част.

Гануше, много готина тортичка имате, а малката изглежда много доволна Simple Smile

Александра, страшно е приятно да видиш как с малко почистване и нови играчки и площадките са пълни с дечица. При нас наскоро разчистиха една много запустена и сложиха пейки и стана страхотно за разходка точно там.

До после сладурки!

# 618
Честит Рожден Ден на Митето, Ники и Савана. Да растът здрави и усмихнати де4ица
Честит празник и на техните мами!

Ян4е , много са ви хубави снимките.Анди е много сладка и все пове4е прили4а на теб.Важното е,4е сте прекарали хубаво празника, защото това ще ти остане един незабравим спомен.Въпреки вси4ки нерви , които исхапи предната седмица....вси4ко си е заслужавало.На вси4ки снимки , ти просто сияеш.
Много кофти слу4ка и днес, ама за съжаление така е в нашата "мила" държава.Все пове4е и пове4е се убеждавам, 4е никога няма да се променим, но....такъв е животът.
Ганушке ,много са хубави и вашите снимки.Много ми хареса надписа 4естит Рожден Ден.Ти ли си го правила, или го купи.
Тортите на вси4ки ви са страхотни...коя от коя по-хубава.
Да ви кажа аз от няколко дни , направо се побърках.Първо племенницата с температура и кашлица.....водихме по доктори, лекарства, антибиотици.....а сега и Ради в4ера цял ден милия с температура.
За първи път вдигна Т и цял ден неможах да я сваля.38-38,5.Не ме притесняваше толкова тя, колкото ,4е запо4на да подкашля, а ве4ерта направо се задави на няколко пъти и бързо на лекар.Ама познайте в 8,30 в неделя в тъпия Несебър дали има някой.Отидохме в 4астната болница в Сл.бряг, където пак нямаше детски лекар и някакви кукувици /сигурно по-млади от мен бяха/ само му измериха Т и викат: "По-добре го заведете някъде другате на детски лекар  " и ми взеха 10 лв и айде...оправяйте се.
От там в поликлиниката в Сл.бряг отиваме, някаквъв "уж" детски легар, преслуша го, погледан му гърлото и ми вика...Давай си му Панадол, Нурофен и...Питам го аз за кашлицата какво да давам , 4е преди 3 седмици като беше със за4ервено гърло , ли4ната му исписа капки Синекод и той ми вика:"Ми давай си му от тях, и утре  ми го доведи пак да го видя.А сега 20 лв
Направо полудях,ама ...кво да кажа.
За капак в4ера цял ден нашата ли4на педиатърка не ми вдига.От сутринта като съм и зазвъняла, на обяд ми вдигна за 1 мин. и ми каза,обади ми се по-късно.Аз и казах , 4е малкия е с Т 38,5 и какво да му давам....а тя ми вика  за днес преглед няма как да стане, обади ми се по-късно.Естествено пове4е не си вдигна телефона.Направо щях да полудея...Може ли това да е ли4на лекарка.Да няма 3 мин . да се обади и да ми каже .
Днес заведохме племенницата на профилакти4ен преглед/пак на 4астно естествено - 25 лв/ и поне жената любезно ми обясни , какво мога да давам на Ради за Т и т.н. Тя е хомеопати4на докторка , та ми исписа някакви хомеопати4ни + осилукокциум/така ли се пишеше , незнам/ и след 1-2 дена ще го водя и него при нея.Каза никакви капки Синекод да не давам.Те подтискат кашлицата и освен до усложнения, няма до какво друго да доведът.Те се пиели след като кашлицата е попреминала и т.н....ве4е забравих какво каза.Направо аман от доктори.Да не знаеш на кой да вярваш и кой да слушаш.
Ще я сменям оная овца нашата, защото за пореден път ме вбеси, ама незнам дали сега мога или 4ак зимата.Някой има ли идея? newsm78
Пооплаках ви се, ама направо ще гръмна ве4е от нерви  #Cussing out

# 619
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МИТКО, НИКИ и САВАНА!
Да растат здрави и щастливи!
Честит празник на техните майки   bouquet Много да слушат децата![/color]

Амбишъс, честито християнче!

# 620
  • Sofia

Честит 1-ви рожден ден на Митко, Ники и Саванка!   bouquet   bouquet   bouquet Да растат здрави и безгрижни дечица и да не свалят никога усмивката от лицата си!  Hug  Hug  Hug

Асинка, големи премеждия с тия лекари си имала....  Sad Наистина трябва да я смениш тази ваша педиатърка, как така може да не си вдига телефона и да те остави да се оправяш сама...  Rolling Eyes Хич не й се чуди, а я сменяй! Нашата засега винаги ми се е притичала на помощ и ми е казала да й звъня по всяко време. Ако не вдигне на момента, защото е била заето, до 5 мин. тя ми се обажда. Дано Ради и племенницата ти са по-добре вече!  Hug

Сега ще разгледам снимките от рожденниците и по-късно ще кача и аз.

# 621
Честит Първи Рожден Ден на малката сладка Саванка!!!
Да е здрава и весела, най–голямата радост за мама! И всеки път, когато я погледне в красивите ѝ големи очи, вижда в тях всичките си мечти събрани на куп!
Незабравим празник, скъпа Яна!

И честито християнче! Нека Бог да я благослови!
  bouquet   bouquet

Честита Първа Годинка и на "мъжете" Димитър и Никола! Да бъдат здрави, усмихнати, игриви!   Чести празник на техните мами!   bouquet   bouquet
Терпсихора, честито и на теб мила, все така красива!   bouquet

# 622
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Емо,Митко,Ники и Савана! Растете весели,сладки и палави слънчица и радвайте всеки ден хорските сърца!   newsm38

Честит празник и на вас-Стела77,Рибката87,Долс и Амбишъс! Пожелавам ви да е прекрасно незабравим!  smile3525

Тук,за разлика от друг път,е пълно с новини.Да видим да не пропусна някой:
Амбишъс:Честито ти и християнче!   bouquet
Бърборанка: Много хубави снимки-личи си,че сте се забавлявали.А днешната случка... #2gunfire Лошото е,че би било чудно ако не ти се беше случило така...  Hug
Аси: Май не можеш да сменяш сега личния,за съжаление.Дано нямате повече подобни случки ама добре,че поне от последната лекарка си останала "доволна",та да имаш все пак резервен вариант.По-добре ли е Ради?  Hug
Трейси: Дано да сте по-добре,че то хем лошо детенцето ти да е зле,ама и мама като сдаде фронта всичко отива на кино...  Hug
Лидия 81: Радвам се,че сте избрали градина.Дано Макси да се чувства добре,та и ти да си спокойна.Супер е,че си има думички (ние нямаме нищо смислено) и че прави опити с вървенето.
Силви: Супер,че сте си изкарали добре почивката и че си отпочинала.Наистина разнообразието може да бъде много разтоварващо.
Лилия: Браво на Таня за прощъпулника.
СилвиД:Кофти случка - добре,че не е станало нищо по-сериозно  Hug

И аз имам да се оплаквам,че Марти от две седмици не иска да яде,ама няма да е сега,че имам друга работа.Ама ето-аз като съм била злояда и на мен явно ми се връща.Не ми стигаха ядовете с кърменето 2 месеца (неговите трети и четвърти месец) ами и пак сега... smile3511 smile3515 Другия път ще разправям.

# 623
Хайде да ви пусна малко професионални снимки от срещата с Трейси.Снимките са уникални....
Трейси мили4ка , още веднъж много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Снимки

# 624
Здравейте момичета!Много ви благодаря за честитките за моя рожденник.Нашето празненство ще бъде в събота и после ще пратя снимки.днес ще празнуваме само с най -важните за мене хора-Митко и милото.Днес е много вълнуващ за мен ден изпълнен с много емоции ,че малкото ми момченце е вече на 1 годинка.Сега ставам в събота поче4е Laughing
Една малка почеркка от нас newsm38 Wine Glass

# 625
  • Sofia
Да честитя и първия рожден ден на Ники на Сосми!   bouquet  Hug   bouquet Бъди винаги здрави и усмихнат, малък Ники, и стани най-красивия и успял мъж на света!!!  Hug  Hug  Hug

Бърби, много сте красиви на рождения ден! Ти наистина сияеш и как няма ... Grinning  Grinning  Grinning
"Чучулигата" наистина е много хубав роман!

Честит рожден ден и на Терпсихора на патерица!   bouquet   bouquet   bouquet Много здраве, щастие и късмет желая във всичко!  Hug  Hug  Hug

Аси, голям купон се е извихрил в Несебър с Преслава. Като гледам ти си била във вихъра си...  Laughing Ама така трябва - да разпусне малко човек!  Grinning

Трейси,добре завърнала се!  Hug

Честит 1-ви рожден ден на Емо и Марти!   bouquet  Hug   bouquet Да са най-обичаните мъже на света!!!  Hug  Hug  Hug Честит празник, мамчета!   bouquet   bouquet   bouquet

Госпожица Кобрети, голямо озъбване при вас.  Grinning София тези дни е доста раздразнена и пъха всичко в устата, постоянно си чеше венците, сигурно и при нас ще има скоро нови зъбчета.

Лилия Златна, твоята Таня фризьорка ще става. Ката стане някой световно известен коафьор, ще видиш ти ...  Laughing  Laughing Да ти е жива и здрава!

Ганушка, страхотни сте с Дари!  Hug Красавици!   bouquet

Стела, Емо е много сладък! Изглежда много голям. Grinning  Hug

Ето и от нас снимчици от тържеството, което беше в събота в Кюстендил:

Аз съм улучила размера на шапките, защото станаха на всички възрастни.  Grinning Като подаръци София получи златни обеци, много топки, една голяма червена кола да я бута с крачета, една детска количка да си блъска куклите, пъзел и парички. Предварително бях предупредила, че дрехи не искам, първо защото има прекалено много и второ дрехите предпочитам аз да й ги избирам. И хубавото е, че се бяха съобразили с мен.  Simple Smile Партито мина страхотно и всички възрастни пяха с шапките "Честит рожден ден, Софи!", бях предупредила че който не пее, няма парче от тортата.  Laughing  Laughing

# 626
Ох,че съм разсеяна......
ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА САВАНА И НИКОЛА!ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ПАЛАВИ!

# 627
Хар4е, страхотни сте на снимките.Ти направо сияеш от щастие...А за Софи, то си е ясно.Винаги усмихната и лъ4езарна.

Партито мина страхотно и всички възрастни пяха с шапките "Честит рожден ден, Софи!", бях предупредила че който не пее, няма парче от тортата.  Laughing  Laughing

Ха ха ха   Joy Joy Joy , и аз ще ползвам тази реплика на нашите гости.....

# 628
Честит рожден ден на Савана, Емо и Ники! Да са много усмихнати, здрави и послушни!

Честит празник на техните мами!  bouquet

Янче, много неприятнооооо..аман от такива случки.
Аснка - бързо да се оправяте! Много съжалявам и за тези некадърници. Сменяй смело и повече да не я виждаш тая "лекарка"

Благодаря на всички за пожеланията за мъжо.

# 629
  • В друго измерение
Здравейте, момичета!

Благодаря ви много за пожеланията, ето една почерпка от нас, да ми е живо и здраво дететнце, все така слънчев лъч и осмислящо живота ни:

Ганушке
- страхотни сте!  Hug Да нацелуваш Дария от нас! Апаратаментът (ако и е това, което виждам отзад) изглежда супер, много ми харесва. Grinning

Аси -  Hug сменяй тази лекарка незабавно!

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 17:29 от -‘•̬●’- Ambitious -‘•̬●’-

Общи условия

Активация на акаунт