Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 421
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Ето и няколко снимки от празненството:

# 601
Честит първи рожден ден на големите момченца Ем4о и Марти  Hug Много да са здрави и палави, да растат весели и бъдни де4ица, а родителите им да са все по-горди от тях с годините   bouquet
Стел4е - страхотни са снимките  Hug
Италиана - утре му е последния пробен ден за няколко 4аса, май е колкото аз реша. Предния път бяхме само 4ас понеже бабата сама в къщи ми беше жал да я държа, но утре ще се опитам поне 2 да остана и ако вси4ко е наред в сряда му е пълен ден, но сигурно ще си го взема към обяд и в петък ще го оставя до следобяд, незнам още как да му го направя по-плавно, но ще съм на тръни това е ясно от притеснение как е и т.н. Дано вси4ко мине добре, 4е няма как  Praynig
Дани - ки4ури си правих и една маска подхранваща и тя 20 мин и нагоре, а за подстригване не остана нито време, нито 4асове имаше, 4е ще ходя пак в 4етвъртак  Laughing Тя и бабата си хареса наблизо една дамска 4анта и така имаме още един повод да се върнем пак на същото място  Mr. Green Ще пусна сним4ици от центъра днес, но съм изморена много и тия дни ще е, обещавам  Peace
Амбишъс - много да те радва малката християнка, да ти е много добро и възпитано в християнски добродетели англ4е  Hug Стягайте се за голямото празненство и да си изкарате перфектно  Heart Eyes
Ние днес обикаляхме центъра като луди и какво ли не направихме ново за детето  Laughing Този път го воихме на кораб4е по Темза и на метро  Joy Ама то голяма сложнотия беше, 4е на нашите гари нямаше асансьори за инвалиди и сме мъкнали коли4ката с мъжо по стълби и ескалатори  ooooh! Е, много неудобно за майки с деца, как може такова нещо  Crossing Arms Та от цялата екскурзия станахме и атракция в един МакДоналдс понеже седнахме близо до една врата и все имаше кой да влиза и излиза от нея и Макс се побърка да се хили с глас  hahaha Идваха бременни жени да му се радват от персонала, подариха му игра4ка, 4е дори и една индийка с мъжа си да го цунка и да се снима с него за спомен  Joy Голям хил4о ми е, все такъв да е  Praynig Дори намерих и сладкарница, от която май ще поръ4ам тортата за рожденния ден на Макси. Доста бях о4удена от цените им, доста приемливи и то на Реджън стрийт  newsm78 По4вам да им ровя в сайта, а утре ще звънна на управителя да попитам дали ще ми я доставят вкъщи, 4е нали адреса ни се води извън Лондон, но реално сме на 5км. А бабата засега се държи много добре  Mr. Green Само където немога да и смогна на темпото, но ще се оправим  Crazy
Целувки на вси4ки  Hug

# 602
  • София
Момичета почти ви изчетох, ама ако чакам да си спомня какво исках да ви кажа ще си стоя дълго, че умирам за сън, ама пусти мерак за форума.
Много щъпуркащи видях - да са живи и здрави и да ги водят на хубави места крачетата!
Толкова РД-та, че свят ми се зави от святкащите пожелания - пожелавам ви да са здравички - другото само се нарежда!

Набързо за нас да ви кажа - ние по случай 11тата месечинка за пореден път тупнахме от леглото, ама си беше сериозно с повечко рев и за мой ужас 2 часа по-късно последва и повръщане, та изстрелях татито към Пирогов (да не ви се налага, ама бяха доста старателни - рентгени, ехографи, доктори). Слава Богу само със сътресение на мозъка се отървахме, ама още ми държи уплахата на мен. Много бързо пълзи диването и го изпуснах кога е стигнал от стената до ръба на леглото, а се обърнах само, за да преместя нещо чупливо, оставено на леглото...
Поне неврологът каза, че няма проблем да пътуваме  на следващия ден, стига да няма други признаци, та си отидохме на моренцето...
На мен разнообразието ми дойде страхотно, а малкият си умря от кеф да пълзи на голямо пространство (нямаха свободни двойни стаи и взеха, че в апартамент ни настаниха). Тия дни ще кача и снимки.

Лиде, вие и на градина вече тръгнахте - колко бързо растат...дано без проблеми да се адаптира.
Тъкмо за теб се сетих днес, че ходихме до мола с детския център Gymboree. Добре изглеждаше вътре, ама едни цени докарват...
В брошурката им има едни топки с дупки много сладки, ако някой е виждал да продават да си признае.

Аси сменила и заглавието вече Wink
ЧРД на Митко, Ники и Савана!   bouquet   bouquet   bouquet

Лека нощ от мен, че диването вече 3 пъти се буди да суче, а аз още се моткам.
 Heart Eyes

# 603
Честити първи рожденни дни на Митко, Ники и Савана и честит празник на мамчетата. Много да слушкат, да растат весели и игриви, палави и пакостливи.
Честит рожден ден малко на патерички и на Емо и Мартин и на тях същите прекрасни пожелания.
Дани  Hug Hug Hug Hug Hug много мерси за огромния комплимент.
Браво на всички за жестоките празненства, тортите ви са невероятни, аз още се чудя каква да направя. Имам още време де.
Отивам да спя, че едвам гледам

# 604
Добро утро! Кафенце? И за какво писах с такива подробности за р.д.то като никой ни мЪ и Утразил???  #Cussing out Шегичка разибра се!  hahaha Joy

Анди нещо си промени рецима. Взе да ми заспива в 7 вечерта, посе се буди по никое време да яде и понеже не искам да й давам тежка храна късно й дадох мляко и тя да не видиш - изпи и двете вечери на екс по 150мл, което никога не се е случвало. А сноши й дадох и малко плодово пюре. И сутринта бодра нашата в 7, а аз умирам ли умирам за съъннн Sad И сега вече ляга да спи, а трябваше малко по-късно..

да ви се похваля свърших си книгата сноши. Бях толкова изтощена от гости цяла седмица+самото празненство, че просто исках да си вдигна краката, опъна кръста и довърша книгата си. Е няма такава книга, честно! Просто прекрасна! Който не я е чел силно я препоръчвам. Сега съм започнала "Чучулигата" на Решат Нури, казаха ми, че също е много хубав роман.

Имам един съществен въпрос към софийските мами: има ли някоя от вас, която случаааайно да има 2 стола за кола за над 10кг??? Нали сестра ми ще си идва към края на месеца и ще ходим да кръщаваме племенницата ми в Охрид и нямаме второ солче, а за 2-3 дни не си заслужава да купуваме второ. Sad Ако някоя от вас може да ми помогне, ще й бъда страшно благодарна! (Може на лични или на скайп)   bouquet

Ние днес ще вадим документи на малката. Стискайте палци да не чакаме много и да не ни вънат за нещо!  Rolling Eyes Хубав ви ден!  Hug

# 605
Честит първи рожден ден на Савана, Митко и Ники
 newsm51 smile3525 newsm51

happy bd
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да са здрави и да раздават усмивки нвред. Да радват мама и тати!

# 606
Честит Рожден ден на Митко,Савана и на нашето приятелче Никола!Нека бъдат на първо място здрави,весели и много засмяни и да продъжават да радват майките си и всички около тях!Янче,Ето отразявам те,ама вчера имахме гости и нямах много време да пиша!Много сте сладки на снимките и ти завиждам за партито под навеса!Ние се подготвяме за РД-то на Ники,да гладим роклята и да вадим хууууууубавите сандали!

# 607
Честит рожден ден на Савана,Митко,Ники и всички дечица които пропуснах през изминалите 2 дни.Да растат здравички , да са послушнички и едно прекрасно детство им пожелавам.

Аз малко се позатрих ама време за компа не остава.Докато бехме в Благоевград бяхме на Пирин пее.Страхотно си изкарахме като изключим,че изгоряхме от слънцето.А и както мъжо кара колата една птица влиза през страничното стъкло в колата и се одари в задното.Ако се беше забила в мен горко ми.Добре,че Алекс спеше в столчето.Намерихме си квартира ама няма да ви разправям кво е вътре.Яко чистене и боядисване ще има.Във вторник мъжо се връща там да занесе мнооого багаш,а ние си оставаме до рд-то във Видин.
До после.

# 608
  • Варна
Честит рожден ден на Емо и Мартин с малко закъснение!  bouquet Да са здрави и буйни и много щастливи!  bouquet

Честит рожден ден на Савана, Митко и Ники!  bouquet Честит празник и на техните майчета! Винаги да ви радват малките и да се гордеете с тях!  bouquet

Яни, много сте хубави на снимките, и аз бях взела такива шапчици, но се оказа че са за малки деца и на нито един възрастен не станаха. ooooh! Нищо за догодина ще ги запазя, когато вече р.д.-то ще е с дечица.

Амбишъс, честито ти християнче!  bouquet

Трейси, айде да се оправя Дани, а снимките от плажа са много хубави. Hug

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 15:36 от Гануша

# 609
Честит рожден ден на Савана, Митко и Ники!  Да са живи и здрави!

# 610
  • Кърджали
Честити първи рожденни дни на Митко, Ники и Савана! Весело и приказно щастливо детство!
Вчера изпуснах рождениците, и те да са живи и здрави.
Ние неочаквано и за нас решихме да дойдем на гости при бабата за няколко дена. Та почти нямма достъп до нета, сестра ми се е залепила за компютъра. Кати е добре, ех, как да не се чуди човек, тук Джебел е по - малъкк град дори и от кварталав който живея в Кърджали, а за няколко месеца са изградили три площадки за игра на дребосъчковците.И са едни хубави  Heart Eyes Кати се забавлява, макар че и си намира повод да се сърди.
А, да, Амбишъс, честито християнче!

# 611
Честит рожден ден на Саванка, Ники и Митко   Hug Много да са здрави4ки, много палави, винаги усмихнати и да имат най-прекрасното детство, а гордите им майки да са все така всеотдайни и борбени   bouquet

Да си изкарате един прекрасен ден пълен с много емоции и детски смях  Heart Eyes

# 612
Честит рожден ден на Савана, Митко и Ники! Да са живи и здрави, усмихнати и много диви и игриви!
Честито и на вас, майчета! Много да ви радват малките порастнали бебоци!

# 613
Честита годинка на всички бебоци, които са празнували събота и неделя и на всички, които празнуват днес!!!! Да са здрави, весели, засмени!!!
Честит празник и на техните мама и тати!Мили майчета, изминахте една година вече по трудния път на родителството!Остават още много,които се надявам да са изпълнени само с хибави моменти и незабравими спомени!Прегръщам ви всички!

# 614
  • София

Честит рожден ден на Савана, Митко и Ники! Нека бъдат здрави, весели, усмихнати и игриви!

Общи условия

Активация на акаунт