Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честит рожден ден на Емо и Марти! Живи и здрави да са, да имат щастливо детство и да носят хиляди радости на мама и тати Simple Smile

Още веднъж благодаря на всички, които ме поздравиха за рождения ми ден, много мило ми стана!  Hug Аз днес реанимирам и нямам енергия да чета, мисля и пиша, утре вероятно повече Simple Smile

# 586
  • София
Здравейте моничета,

Честит рожден ден на Емо и на моето слънце Марти Simple Smile Да са здрави и щастливи и най-голямата радост за нас.

Благодаря на всички за пожеланията към Марти Simple Smile   bouquet

Ние сме в Стара Загора и почти нямам достъп до комп. Вече сме в трескава подготовка за тържеството следобед. Ще останем една седмица тук да погостуваме на бабите и дядовците. Снимки от тържеството по-късно Simple Smile

Ето и нещо да се почерпите за МАрти Simple Smile

# 587
Ех, изпратих всички гости и да ви кажа направо всички сме гроги. Снощи по едно време като вдигах Андреа имах чувството,че кръстът ми няма да издържи, залюлях се, щяхме и двете да паднем, ужас! Сега чакам мъжо да се върне от гарата и като Андреа се наспи ни чака оправяне и чистене, няма почивка  ooooh!

Поли, въпросчета: 1. едно копие от акта за раждане ли трябва? 2. нужни ли са ксерокопия от нашите лични карти? 3. нужно ли е копие от акта за гр. брак? 4. удостоверение за адресна регистрация от общината, в която е записано детето?

Сега малко за рождения ден.  Ами какво да кажа - то си беше двудневно джъмборе. Събрахме се 16 човека на двора (под новия ни чардак Simple Smile ) където бяхме украсили много хубаво. Е, сумати балони незнайно защо се скъсаха да пукат 3 дни, ама и аз 2 пъти пращах хора до пазара за още  hahaha Андичка милата при вида на толкова народ първоначално малко се стресна, а беше и сънена, но после си се даврандиса. според мен и едвата дни си усети детето, че има нещо по-специално и нямаше как да не усети - то украси, то играчки, то внимание  Heart Eyes При духането на свещичката естествено тя не знае как да духа и мама духна показвайки й. Тя милата се чуди какво става  Joy Намаза и тя 3 пъти по 1 връх на показалеца от тортата, колкото все пак да опитай от нейната си торта, с която се занимавах ЦЯЛА седмица (това повече май няма да го правя  Mr. Green но пък аз се и учех де..) А за гафове май някой беше питал, ама аз още вчера го написах - понеже към 4 вече много й се спеше и трябваше да поюрна гостите да поприключват с манджаренето, че да донеса тортата. Майка ми викаше само да я сложа, да духнем свещичката пък после да я режем Анди като спи, пък хората да си хапват, но аз категорично отказах да режем торта на претрупана маса пълна с трохи от питката  Joy Ами тъй де, няма да ми стават грозни снимки после  Joy (Това ми напомня на момента, в който разисквахме с мъжо кога да се женим. Той викаше през 2009, но на мен ми се струваше твъъърде далечно и исках по-рано и почнах: сега е август, не става да се оженим веднага, зимата пък ще е адски студ, давай тогава октомври най-късно, че да има още листа по дърветата и да станат хубави снимки  ooooh! Joy Леле до ден днешен ме скъсва от бъзик заради това, макар сега като си гледаме снимките да осъзнава и разбира защо така съм преценила, защото снимките ни наистина станаха прекрасни на фона на цветние есенни листа.  Joy )
Малката така и не заспа следобяда и вече в 19.00 като заспа се събуди към 23.00, оправих я за сън, пи мляко (общо будуване към час) и до сутринта в 7.00 не пръдна. Много добре се държа въпреки многото хора, шумотевицата и умората. Даже предвид на това, че още 2 или 3 зъба са на път и днес дори е малко киселаж - пак се усмихва и радва на хората Simple Smile

Туй то. Цунки от мен.   bouquet

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 15:36 от Бърборанка

# 588
ЧЕСТИТ ДОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ И НА ЕМО! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ЛЪЧЕЗАРНИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАМЧЕТА! ДА ВИ РАДВАТ МНОГО МАЛКИТЕ ПОРАСТНАЛИ БЕБОЦИ!

Янче, страхотни снимки от РД, сияете всички!
Поли,  Hug!
Силви, абе как така си починахте на това море? Не знам, явно децата са си различни или сте имали помагачи... Марти си имаше нужда нон стоп от човек да го наглежда и както казва Амбишъс, добре, че се смилиха едни приятели да го гледат за малко, та да се изкъпем двамата с мъжа ми в морето. Надявам се догодина да е по-самостоятелен!
Лиде, успех с градината, ох, толкова е трудно да се разделиш с детето си, па макар и за деня... ама то и до 2 години да си го гледам, после си мисля, че ще е още по-трудно.. Ти от кога почваш?
Трейси, добре завърнала се! И да оздравяваш! А Дани температура ли имаше или кашлица? Да не е било от
зъби?
Ани, ЧРД на патерица! Да си все  така усмихната, позитивна и добра!  Hug Как мина РД?

# 589
Честит рожден ден на големите момчета! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!!

Искам да почерпя и аз, че мъжо има рожден ден! Нали сме пълна къща с лъвчета!Но малко по-късно ще го направя   bouquet

# 590
Силви, абе как така си починахте на това море? Не знам, явно децата са си различни или сте имали помагачи... Марти си имаше нужда нон стоп от човек да го наглежда и както казва Амбишъс, добре, че се смилиха едни приятели да го гледат за малко, та да се изкъпем двамата с мъжа ми в морето. Надявам се догодина да е по-самостоятелен!

Нямахме помагачи в смисъл на баби и т.н. Бяхме с едни наши приятели, но те са я гледали 2 или 3 пъти докато се къпем в морето заедно двамата - най-много по 10-тина минути. Просто влизахме на смени, а заедно - само, когато тя спеше на плажа. Незнам какво да кажа - май аз си починах, защото иначе съм по цял ден сама с нея, а на морето беше наполовина- мъжо доста се занимаваше с нея - той пък се възползва от възможността да е с нея и двамата доста се забавляваха - тяхното беше активна почивка. Иначе беше много кротна на плажа -пълня й лодката с вода, слагаме я в нея и можеш да забравиш за дете - само се чуваха някакви възторжени звуци - голям кеф й беше. Но Али още не ходи де - а на пясъка незнам защо не се сети, че може да се пълзи!

# 591
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСТВАЩИ ДЕЦА ЕМО и МАРТИН!
Растете живи и здрави!

Алегория, честит рожденник. Много да те слуша и повече време да прекарва с теб!

# 592
  • В друго измерение
Здравейте, момичета! Бързо да драсна 2-3 реда, докато моите хора още спят...

Честит Рожден ден на Марти и Емо, да са живи и здрави момченца, много щастливи! Hug

Алегория - да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша! Grinning

Ани - честит РД и тук, още един път, всичко хубаво ти пожелавам. Остани си такава каквато си, малко са хората като теб!

Сосми - да ти е живо и здраво детенце, всичко хубаво му пожелавам!

Ивуша
 - честита годишнина, пожелавам ви платинена сватба да празнувате!

Ганушке
- как изкарахте, сложи снимки на видим Дария! Да ти е жива и здрава, все така чаровна и умна!  Hug

Малинче
- честито и на баткото на патерицата, да ти е жив и здрав, добро дете е той! Все така успехи му пожелавам!

Силви - радвам се, че така релаксираща почивка сте имали, при нас нямаше нищо такова. Савана, като Марти на Италиана, изисква непрекъснато наблюдение, вярно, че мъжа ми беше по-активния, но пак не можах да си почина.

Лиде - стискам палци за Макс!  Hug Трудно е да си оставиш детенцето така, дано всичко е наред и се приспособи бързо!  Hug Hug А така, разходете Румбата добре, да каталяса!  Joy Joy

Глупи - тази марка, Safety First и тук я има, доста е популярна, имам някои неща, а аз също бях гледала столчетата им за кола.

Янче от Видин - успех от сърце ви пожелавам, то вашето си е направо емиграция,  Grinning преживяла съм го и е доста трудно, а с детенце не ми се мисли! Дано всичко ви се нареди както искате!

Трейс
- добре завърнала се, добре сте се подредили,  Sad дано минава бързо!

Ние кръстихме Савана вчера, беше прекрасно. Кръстницата ни се беше подготвила невероятно, всичко както си е по традиция, много бях щастлива! Добре, че тя знаеше как се прави, аз не, не съм присъствала на кръщене на малко дете, а моето беше на стари години в Бг и пълна комедия, Laughing но съм с много хубави спомени от този ден. Савана малко порева по време на церемонията, но то това си е нормално.  Grinning Иначе и ние сме в процес на приготовления, даже някои от гостите ще дойдат утре по-рано да помагат  Grinning, че незнам дали ние с мъжа ми ще смогнем. Подарък на малката не сме взели (освен роклята за празненството), просто се чудя какво да е, може би един стол за кола ще и вземем, че сега трябва да я обърнем със лице напред и ми се иска столчето да е по-комфортно и голямо. Пожелавам ви приятна вечер!   bouquet

# 593
Честит рожден ден на порастналите Емчо и Марти! Да растат здрави и щастливи.
Аз минавам само да се похваля, че имаме още 2 зъбета! Фук-фук! Докато нямахме, почнаха сега по двойки да излизат. Ама дано дадат малко почивка, че си искам онова усмихнатото детенце, не ревлата.  Wink Хубава вечер!

# 594
Здравейте на всички!Влизам само да честитя рожденните дни на Емо и Мартин,да са винаги усмихнати и много весели и щастливи!И да се похваля,че ние днес правихме пита и Таня хвана една четка за коса  ooooh! !

# 595
  • Ах, морето
Честит рожден ден на Марти и на Емо! Да са живи и здрави, много весели и усмихнати!

# 596
Уф, колко съм разсеяна , забравих да честитя на другия рожденник днес - Марти, да весел и засмян, от много мечти огрян!  Hug

Още веднъж благодаря за хубавите пожелания на всички ви, да ви се връщаааааа  Hug Hug  bouquet

# 597
  • На плажа
Здравейте на всички!Влизам само да честитя рожденните дни на Емо и Мартин,да са винаги усмихнати и много весели и щастливи!И да се похваля,че ние днес правихме пита и Таня хвана една четка за коса  ooooh! !
Фризьорка ще става ,а  Mr. Green мама ще е винаги с готина прическа Laughing

# 598
Честит рожден ден на Марти и на Емо! Да са живи и здрави, много весели и усмихнати!

Сосми ,Честит първи рожден ден наНики!  bouquet  bouquet

terpsyhora ,Честит рожден ден !!!

# 599
Честит рожден ден на Марти и Емил! Да растат здравички и усмихнати!
Честито ни християнче Савана! Да е жива и здрава и нека стане истинска християнка!

Лягам, че съм ...

Общи условия

Активация на акаунт