Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 423
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • На плажа
Оооо Аси,аз не разбрах,че искаш рецепта Embarassed или може би да ти направя една и да ти дойдем на гости Mr. Green
Сериозно,казвай ако искаш рецепта,ще пращам  Peace
Янче изглеждате много щастливи,а рожденничката е просто прекрасна Hug
И аз искам повече подробности около протичането на празника,имаше ли някакви изненади,за които ако предполагаше,би предотвратила?

# 571
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИКИ! Весело и щастливо детство!
Честит празник на Сосми   bouquet

Честит рожден ден на Ани   bouquet

Честита годишнина на Ивуша!

Яна от Видин, ще се видим следващия път  Hug

Честити ходещи крачета на Томи на Румик. За Марти не знам, но Венци я чакайте най-рано след месец-два. Само да са живи и здрави, всички ще проходят.

Венцислава цяла нощ рева. Днес ходихме на Сандански при баба. Спа половин час по пътя и толкова за целия ден. Не знам тя как издържа, но аз съм като разглобена.

Лека на всички!

# 572
Оооо Аси,аз не разбрах,че искаш рецепта Embarassed или може би да ти направя една и да ти дойдем на гости Mr. Green
Сериозно,казвай ако искаш рецепта,ще пращам  Peace

Не бе....Искам питка.Ще се самоцитирам
Дани ,да ми пратиш от твойта питка...или направо я вземи ми направи една само за мен, щом ги умееш тия работи...Ще 4акам.Пък ако искаш,донеси ми я ли4ко...още по-добре, а аз ще те 4ерпя с торти4ка  Mr. Green

# 573
  • На плажа
 Joy Joy hahaha ами ще ти пратя,ама като се застуди,че сега в тези жеги меси ли се Mr. Green

# 574
Здравейте мили мои драги.
Аз се завърнах, дали ме помните още  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
В Бг си изкарахме много добре, само дето точно накрая Дани се разболя, някакъв вирус хвана, че чак антибиотик ни изписаха. Сега като се замисля, май малко пресилиха нещата тия доктори, май за щяло и нещяло дават антибиотик, но не ми се искаше на моя глава да правя генерални решения и затова му го дадох. Отложихме връщането с два дни, поне малко да се посъвземе детето. Естествено, като по закон на Мърфи и мен ме тръшна, та не питайте как се шофират 24 часа от двама човека, единия от който е болен (демек аз ... е, шофирах си 10 часа, ама едвам гледах накрая).
Както и да е, прибрахме се благополучно и още се лекуваме. Не мога още да си вкарам къщата в ред, 6 перални изпрах и изгладих ...
Още не мога да подредя и оправя снимките, ама не ми остава много свободно време. Нямах време и да ви чета, за което много се извинявам.

Честити рожденни дни на всички малки големи слънчица, които пропуснах да поздравя на деня.

Честит рожден ден на Терпсихора днес, да е жива и здрава, много да я радва Алекс, много да я слуша и много да помага.

Как вървят нещата с подаръците. Аз моя си го получих и съм много щастлива, прекрасен е. Чаша със снимка на моето най - голямо съкровище. Сега пия по две кафета на ден (инка, да не си помислите нещо ... още кърмя), само и само да си го гледкам. Та много съм доволна.

Видяхме се с Ганушка и с АСИ, много са готини и двете мацки, дечицата са разкошни, малко снимки им направих, дано останат доволни.

Ганушке, чакам те на скайп да ти ги правя (вече съм ги архивирала за теб). И да се похвалиш как е минало партито на Дарито.

Бубичка, получи ли си подаръка?? Да знам дали мога да хвърлям вечебележката от пощата???

Какво интересно при вас???

Бърборанке, мернах че четеш "Птиците умират сами" - невероятна книга, на един дъх я прочетох и аз. Как мина партито на Анди?? Много играчки е получила видях  Hug

Иска ми се още много да пиша, но трябва да ставам още малко да пошетам. Утре ще се включа по адекватно, може и с малко снимки.

# 575
Честито на печалившитеее
НИКИ, БОБКО, АНДИ, ДАРИ
Пожелавам им най-вече здраве, а оттам нататък - с много приятели да бъдат заобиколени и
от здраве, щастие и усмивки окрилени.

bdbaloni
При нас празниците се занаредиха и 3 недели все нещо правим. Миналата прощъпулника, утре рожденния ден, а сругата събота ще е кръщенето  Shocked Не знам вече на кой свят съм. Laughing

# 576
Честит рожден ден на НИки с най-прекрасните сини очи Simple Smile да е много здрав, щастлив и винаги обичан Simple Smile)
Ани честит рожден ден и на теб, много здраве и любов ти желая Simple Smile

Трейси
, липсваше ни  Hug

# 577
Здравейте мам4ета  Hug и ние се позагубихме, но се опитвах да ви 4ета на пресекулки.

Да 4еститя най-хубавите мигове на порастващите де4ица, които изтървах и на празнуващите годишнини и рожденни дни мами. Много целувки и на проходилите  Hug

Ние да се похвалим си полу4ихме дългоо4аквания подарък от Руми и Тонката - страхотно музикално, образователно и щуро влак4е, което по цял ден надува на мама главата, но важното е 4е Макси си умира от кеф  hahaha  Joy Благодарим ти Руми за хубавия подарък. Ще ви го снимам тия дни и ще го покажем  Peace
Аз се втурнах да търся градини за Макси и в крайна сметка избрах една и ве4е ходихме на първия си пробен ден. В понеделник ще ходим отново на пробен ден и ако вси4ко е наред в сряда на 3 пълни дена в седмицата по4ваме с пълна сила, за да може да свиква с обстановката и с моята липса. Много се притеснявам как ще го приеме, как ще го гледат и изобщо вси4ко, но няма как...  Sad Нашата баба простигна и детето много и се радва. Още на летището се заливаше от смях и я прегръщаше. Малко е свръхактивна както и о4аквх и немога да и смогна на темпото  ooooh! откъде такава енергия в тази жена не мога да си го обясня. Утре ще я водим на центъра да обиколи туристи4еските атракции, 4е малко да се поизмори  Mr. Green
Имаме от 2 дена напредък с нова думи4ка. Макси казва: 'нан нан' когато иска да спи и ' не нан нан' когато неиска да спи  hahaha много е смешен и прави кра4ки когато го държим под мишни4ките (нали сме 'гумени' и за ръцете е опасно), 4е досега стоеше стационарен и не мърдаше, а като бебе правеше кра4ки ...  newsm78 Както и да е де, но сега кра4ките му са супер смешни, все едно изка4ва стълби, но и замахва с краката настрани и ги вдига на високо и цялото това го прави супер бавно, все едно гледам космонавт в безтегловност и на забавен кадър  Joy  hahaha
Трейси - да се орпавяте бързо. Само да вметна за подаръка ви, 4е не съм го познала  Thinking
Ганушка - мислех, 4е е от тия каишки за прохождане на детето понеже беше споменала, 4е подаръка е пове4е за мама да го ползва отколкото за детето и аз незнам защо натам залитнах  Rolling Eyes Със здраве да си пиеш скоро и нормалното кафенце от там, а сега наблегни на 4ай4етата от малини  Peace
Айде, 4е утре пак ме 4ака тежък ден  ooooh! Ама днес си откраднах 3.5ч. на фриьор де  Joy и в 4етвъртък пак  Party
Целувки  Hug

# 578
Привет - снощи се прибрахме от моренцето!
Изкарахме си супер newsm44
Ако има някой, който се притеснява да ходи с дете на море - хич да не му мисли! Mr. Green Беше страхотно, невероятно, релаксиращо - надмина и най-смелите ми очаквания. На Али всичко й хареса - и пясъка, и морето, и къпането в него, и лодката, и плажа, и разходките - абе всичко - кефеше се максимално. Не сме имали никакви проблеми с нея - дори пътуването мина по вода! Имах страшна нужда от тази почивка, сега както казва Трейси обаче всичко вкъщи е на вили и могили - почвам с пералните, а как ще прибера всичко останало незнам - още повече, че Али е вдигнала много летвата от към забавления - едва ли ще стои мирна сама днес аз да чистя и подреждам! Mr. Green

Искам да честитя порастването, на всички момиченца и момченца, на които пропуснахме РД-то! Нека всички са здрави, щастливи и усмихнати - пожелавам им да постигат всичко с лекота, а родителите им да се гордеят винаги с тях!

newsm59 nbirthday newsm67  Gift newsm38 Gift  party002  ura  bigdance2 Tada  costumed034  party002

# 579
Честит Рожден Ден на Емил и Мартин!
Честит празник на мама Elyah и мама stella77

# 580
Честит празник на Емо и Марти! Hug

# 581
Честит рожден ден на Емчо и Марти! Мамчета честит празник! Всички да сте живи, здрави и щастливи!   bouquet

Аси, Дани, Трейси, милички щом искате ще разказа с повечко подробноси за прасника, но сигурно довечера или утре, че днес изпращаме гости, а после имаме голяяяямо почистване  ooooh! Трейси, съжалявам, че така сте се тръшнали баш на почивката си в БГ Sad Бързо да се оправяте!  Hug

Сега бързичко да попитам имате ли представа какви документи ми трябват за международен паспорт на детето? Ще ходим в Македония през септември да кръщаваме племенницата ми и сътветно трябва да вземем и Анди. Утре трябва да ходя до полицията, че май и таткото трябва да е с нас?  newsm78 Дайте някой линк към точното инфо в сайта на МВР, ако някой скоро се е сблъсквал с това, че аз веднъж търсих, но не открих изискванията за деца..  Thinking

Предварително благодаря!   bouquet Изчезвам.  Hug

# 582
Сега бързичко да попитам имате ли представа какви документи ми трябват за международен паспорт на детето? Ще ходим в Македония през септември да кръщаваме племенницата ми и сътветно трябва да вземем и Анди. Утре трябва да ходя до полицията, че май и таткото трябва да е с нас?  newsm78 Дайте някой линк към точното инфо в сайта на МВР, ако някой скоро се е сблъсквал с това, че аз веднъж търсих, но не открих изискванията за деца..  Thinking

Предварително благодаря!   bouquet Изчезвам.  Hug

Янче, акт за раждане на детето и личните карти на родителите, при подаването на заявлението майката и бащата трябва да присъстват.

Честит рожден ден на Емо и Марти! Мамета, да са ви живи с здрави съкровищата   bouquet!

Ние намерихме ново подаръче за Марти, така че Италианка няма да чакате до октомври да си го получите  Grinning. Като се приберем и го пращам.

# 583
  • На плажа
Честит първи рожден ден на Емо и Мартин
Мили деца,растете весели и засмяни за радост на мама и тате

Просто не мога да не изразя възхищението си от уменията на Трейси   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна си мила,снимките ти са невероятни, а Дани е повече от прекрасен.Искренно му се радвах на снимките и даже си сложих за фон на компа,тази с крачетата в пясък  Peace  Hug
Надявам се,че вече сте по -добре  Praynig
Янче нямам представа за документите,затова не мога да дам адекватен отговор Hug
Силви радвам се,че почивката ви се е отразила така добре,нищо,че сега ще има да переш и да чистиш една седмица Mr. Green
Лиде къде бе жена изчезна,хайде леко приспособяване на Макси в градинката и хич да не плачка Hug

Ама какъв е тоз фризьор...3.5 часа  ooooh!Да не си прави кичури?Метни една снимка да скиваме Mr. Green

Ники е със сополи..ама не се и учудвам.Винаги ,като му тръгне зъбче се разсополива.Малко е кофти, няма как...

Забравих да кажа...Гануше днес подаръка ти беше на плаж....отивам аз до пощата сутринта да го пусна...а то днес било неделя ooooh! Mr. Green
Я ми напиши на лични и трите ти имена,че да не стане грешка нещо Peace

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 14:13 от Дaни

# 584
Благодаря ви от името на малък Емо !!!
Мама търчи като фурия из къщи да подготвя рожденния ден. В 5 часа почваме. А той иначе още не е роден - в 21. часа се роди  Laughing

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт