Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 424
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро....Сещате се как се 4увставам.Легнах в 5 и от 7 и нещо съм будна/не по собствено желание естествено/.Айде да пинем по едно кафенце

# 556
 Чистит Рожден ден на Ники и на мама Сосми!Бъдете живи,здрави,все така усмихнати!

# 557
Добро утро и от мен Simple Smile

ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ и честити празник на мама Сосми! Да сте живи и здрави и да прекарате незабравим празник+кръщене!   bouquet

СПЕЦИАЛЕН поздрав за скъпата ми приятелка АНИ (Терпсихора) ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! да си ми жива, здрава, все така мила и истинска! Щастлива съм, че те познавам такъв страхотен човек като теб! Страхотен празник и много те целувам!  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Още веднъж да благодаря за прекрасните ви пожелания от вчера, както тук, така и по тел, на скайп и ФБ! Щастлива съм, че имам истински приятелства в този форум! bowuu    bouquet  Снощи прекарахме страхотно първата част на джъмборето, даже успях и малко да се понапия  Embarassed  Joy Сега ще украсявам тортето и разни други работки и към 1.30 си чакам и дугите гости. Лудницата ще е пълна!  Whistling

Аси, малеее доско, а? Е сега ти завидях!  Whistling Много се радвам за теб, че си успяла да излезнеш и да се позабавляваш! Кой гледа Ради? Мъжо ли?  smile3508 Аз за Преслава предвид, че не слушам чалгица може да се каже, че от тях тя и на мен ми е любимка с няколко песнички.

Хубав ден на всички!  Hug

# 558
Цитат
Добро утро....Сещате се как се 4увставам.Легнах в 5 и от 7 и нещо съм будна/не по собствено желание естествено/.Айде да пинем по едно кафенце
Да пийнем А,и аз имам нужда!Ах как чакахме бебетата да се родят,а сега кога станаха и на 1 година!Как си минава времето!

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 20:13 от Liliq Zlatna

# 559

Аси, малеее доско, а? Е сега ти завидях!  Whistling Много се радвам за теб, че си успяла да излезнеш и да се позабавляваш! Кой гледа Ради? Мъжо ли?  smile3508 Аз за Преслава предвид, че не слушам чалгица може да се каже, че от тях тя и на мен ми е любимка с няколко песнички.
Не бе...с мъжо излязохме заедно.Нали свеки с племенницата е тук, та тя ги гледа.Много се 4удехме дали да излезем ,защото племенницата в4ера цял ден с Т над 38 и кашляше и така....,ама приспахме и двамата/нея и Ради/ и хайде на Диско.
Ето снимки

# 560
  • София

Честит рожден ден на Ники! Бъди здрав, много щастлив и усмихнат. Весело и безгрижно детство !

Ани, честит рожден ден и на теб! Всичко най- хубаво ти пожелавам! Бъди здрава, щастлива и много обичана !

Аси, ееееее, завидях ти за дискотеката и танците Simple SmileА като знам Преслава какъв купон прави не се съмнявам, че си изкарала супер Simple Smile Но като знам как съм се чувствала след късни прибирания днеска определено ще ти трябва помощ с Ради  Hug

Янче, вие правите рожден ден в две части Simple Smile Много хубаво така. Анди сигурно е в голяма еуфория от толкова внимание  Hug

Янче_вд, дано бързо му мине на Алекс  Hug

Ивушке, с малко закъснение- честита годишнина. Още много пъти по толкова  Hug

Ние ще се възползваме от хубавото време и отиваме към Зоопарка Simple Smile Дано на Алекс му хареса и обърне внимание на животните Simple Smile

# 561
  • Варна
Честит рожден ден на Ники!  bouquet Да расте здрав и засмян! Весело детство! Сосми, честит празник и на теб!  bouquet

Аниии, ЧРД! Да си много здрава и усмихната и да те слушат двамата мъже в къщи!  bouquet

Мерси много за хубавите пожелания!  bouquet Ние днес ще празнуваме р.д., в нас е малък катун  Whistling, нашите, свекърите, въобще дядовата ръкавичка.

Аси, завидях ти и аз, как си се развихрила само. Simple Smile

Ивушке, честита годишнина!  bouquet

Яни, много е сладка Андичка на снимките. Hug

Айде аз отлитам, че имам един милион задачи. ooooh!

# 562
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Ники! Да расте здраво,палаво и хитроумно детенце и всеки ден да радва мама и тате!   newsm38

Честит празник и на теб,Sosmy! Пожелавам ти днешния двоен празник да остане завинаги в спомените като един от най-щастливите ти дни!  smile3525

Ивуше,честита годишнина   bouquet
Аси, дано се намери кой да ти помогне днес,че е голям зор.Но пък е хубаво,че сте се позабавлявали.
Яна_Вд: Добре,че само с драскотина сте се разминали.

Пожелавам на всички хубав край на седмицата  family 

# 563
  • Кърджали
Дани, ами... Вчера бях пробвала да се правя на майстор и бях пробвала да го залепя по начин, който прочетох в нета. Ама май нищо не съм направила, защото продължава да издиша от някъде.Мъжо каза да взема някакв охубаво лепило, и повече да не се правя на майстор. Обаче се оказа че този басейн със сигурност е отварян в магазина, защото прочетох снощи в кутията /дотогава не се бях зачитала че надписите не бяха на български/, че трябва да има лепенки за лепене при спукване.Еми, в нашата кутия нямаше.
Тука е леко облачно.До преди малко сме спали с Кати.Че маймунката почна да спи без нито едно събуждане вечер, ама сутринта в 6 е на линия.И съответно аз едва едва гледам.

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 12:09 от Aлекcандрa

# 564
  • Ах, морето
Честит първи рожден ден на Ники! Да е жив и здрав и много усмихнат!

Честит рожден ден, Ани! Желая ти много щастие и любов!

Ивуша, честита годишнина с малко закъснение!

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 13:29 от vesi_127

# 565
Леле, колко е празнично тук от известно време!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ НИКИ ! Да расте умничък и добър за радост на мама и тати!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕРПСИХОРА! Много сбъднати мечти ти желая!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ИВУША! Желая ви да се обичате много, това е достатъчно, всичко друго се нарежда или преодолява, когато връзката между двамата е силна!   И годишнината и рождения ден на Божидар август ... Той си е бил направо подарък по  случая  Laughing На нас август ни е много натоварен - мъжа ми и Мимче имат рождени дни, и на двамата именните дни, както и годишнината ни е през август.   #Crazy Как пък не се случи и аз да съм родена тогава, че да минаваме всичко накуп.  Simple Smile

# 566
Благодаря ви момичета...много сте мили...Всъщност на 30 юли подписахме, а на днешния ден се оженихме в църквата и това е по-важния ден от двата...така че не сте закъснели...Иначе и седмата година сме минали...заедно сме от 9 години..Навън е жега и Дари спи, а аз отивам да дремна при него и после - навън...Чао засега   bouquet
Аси - завидях ти...аз не слушам много поп-фолк, ама това защото мъжо не слуша...а преди да го срещна бях почти професионална кючекиня  Embarassed

Целувки от мен и хубав ден!

# 567
  • София
Момичетаааа, много ви благодаря за прекрасните пожелания! Толкова много ме трогнахте!!! Много ви прегръщам, целувам и обичам и ви желая всяко нещо, което сте ми пожелали да ви се върне стократно!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сосми, да ти е жив и здрав Ники! Желая ти да е щастливо, весело и умно дето, да расте палав и любознателен, да те прави във всеки един миг най-щастливата и горда майка на света!  Hug  bouquet Hug

# 568
Задравейте! Партите днес мина превъзходно! С изключение на това, че малко кофти юрнах гостите да поприкл'чват с обяда, за да духне Анди свещта (на по-подредена маса  Grinning ) че й се спеше. Ама карай! Като са дошли на детски р.д. би трябвало да разбират  Joy

Ето и малко снимки:

и тортето (нямаше нито как, нито време да я снимам и отвътре да я видите) http://

Като ми дадат снимките като духаме свещичката може да сложа още някоя или направо във ФБ.

Ивушо, честита годишнина!    bouquet
Кобрети: много празниците следващия месец, много нещо! Страхотно!  Hug

Лека вечер!

ПС малка редакция да добавя, че малката от превъзбуда нали не спа следобяд и докато пишех този пост заспа (преди 19.00ч някъде) , още спи и майй ще си го откара до утре, миличката ми рожденичка-героиня  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 21:54 от Бърборанка

# 569
EEeee , ама вси4ки ли па ми завидяхте.Аз сефте да изляза за последните 2 години....4е и вие ли не сте излизали ?
Денят мина горе долу добре.Ради оба4е спа преди обяд от 11 до 1 и това беше сънят за днес.Следобяда ,въпреки 4е му се спеше...не пожела да заспи и 4ак сега легна.След малко и аз се трупирам ,4е бая ми е уморено ве4е.
Бърби , много сте сладки, а тортата изглежда СУПЕР.   bouquet  bouquet  bouquet Ще 4акам още много снимки във ФБ.Я разкажи по -на дълго и на широко , как мина рождения ден.
Ивушке, 4естита годишнина душо...Да сте още 75 години щастливи заедно.../то пове4е не ви трябват,4е ще си омръзнете  hahaha hahaha hahaha hahaha/.
Ганушке, докъде стигна с 4истенето.Да идвам ли на помощ.
Дани , какво ми стана с питката...4акам си я
Айде лека

Общи условия

Активация на акаунт