Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • На плажа

Весело и щастливо детство с много слънчеви емоции и усмивки   bouquet

Мили мами,а на вас пожелавам още повече щастливи мигове с вашите слънца

И един Поздрав за рожденниците

# 541
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АНДИ, ДАРИЯ и БОБКО!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЯНА, ГАНУША и ДАНИ!   bouquet   bouquet   bouquet

Пожелавам ви най-веселия празник. С много усмивки да посрещате всичко занапред!

# 542
Честит ражден ден на Анди, Дария и Бобо! Да сте живи, здрави и много щастливи, желая ви незабравимо детство!

Много е хубавичка Анди Панди  Simple Smile!

# 543
Честит първи рожден ден на Дари Simple Smile Да е много здрава, усмихната и щастлива Simple Smile Гери, нека те обича много и се гордееш с нея Simple Smile)
Честит рожден ден и на Анди- Панди, да расте здрава и щастлива Simple Smile) Мама и тати да я обичат още повече , Янче, Анди е прекрасна Simple Smile) пу пу:))
Честит рожден ден и на Бобко Simple Smile) да порасне голям и много засмян Simple Smile)

Момичета честит празник и на вас Simple Smile) Вълнувам се със всяка една за рожденните дни Simple SmileHug Хубав празник ви желая Simple Smile)

Руми
честито ви прохождане Simple Smile) Тонката води класацията Simple Smile Марти и Венци ще го догонват Simple Smile)
Честито и на другите проходили дечица Simple Smile)
Напоследък нямам никакво време да чета, а от понеделник почвам по цял ден работа и как се смогна с всичко незнам, отсега ми се е свило сърчицето Sad

Столче за кола купих на Сейфти фърст. Не е евтино, но не е и скъпо. Много интересна тема захванахте. Не видях какво е писала Лилия, но според мен това че ти е стара колата не значи, че трябва да се вземе най-евтиното столче, защото виждаш ли не се знае дали колата ще издържи. Нашето кошче беше на Чиполино, супер твърдо неудобно, направо незнам малкия как е спал в него. Той и до ден днешен избягва да седи в него. Критерият ми сега беше да взема мек стол в който да му е удобно, защото ако се налага вие да седите на твърд стол, колко време бихте издържали? За детето си компромиси не искам да правя. Относно робуването на марките, преди никога не съм купувала нищо марково, защото съм нямала възможност, но сега предпочитам да дам повече пари веднъж отколкото да купя нещо и след 2 месеца да трябва да взимам ново. Нямаме голяма възможност, но за това гледам винаги да взимам практични и необходими неща:) Надявам се да обидя никой с мнението си Peace

Поли хайде връщайте се вече  Hug

И мен постоянно ме питат какво да вземат на Марти за РД-то и аз идея си нямам. Но на всички казвам да има картичка, много съм сантиментална и ще си запазя всички с хубавите пожелания Simple Smile
Ние както не искахме да ходим и искаше да го държим само за 2те пръстчета, сега ходи хванат за една ръка, а от вчера прави по 1-2 крачки, но е много плах. Незнам, но който и познат да ме види само пита "проходихте ли" какъв е този зор за прохождане незнам.. все пак всяко детенце когато е готово Simple Smile Но аз не се връзвам на такива Simple Smile)
Ние в неделя ще правим кръщене Simple Smile Нямам търпение да си направим приказната разходка до Правец Simple Smile)
Бубче, къде ти е пиперливия език Simple Smile аз не съм го забелязала  Hug
Алегория, много ти съчувствам мила, аз подаръка съм ви взела, а няма кой да го прати. Искаше ми се за Рд-то да е при вас, ама май няма да успеем. Довечера ако не заспя ще ти пиша да се разберем Simple Smile Прегръщам ви много  Hug
Александра, опитай да залепиш басейна с хартиено тиксо. Simple Smile Завиждам ви за лесното заспиване.
Италианче и ние сме на цици цяла нощ, пробвам с вода но нищо не става Sad
Малинче от онея дни се бях сетила за теб, че изчезна съвсем, даже и във ФБ не те виждах. Честит ти рожденник, страхотни сте Simple Smile)

# 544
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ БОНБОНИ АНДИ, ДАРИ И БОБКО! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!

Днес в телеграфен стил понеже малкия ми изпи всичкия сок. Предните дни беше само през ноща кисел, а днес цяяяяяял ден! Направо да излизат тия кучешки, че ще ме побъркат  ooooh!

Глупи и нашето столче е Safety First, но аз таз марка не бях я чувала и просто го взехме понеже ми хареса модела.

# 545
Здравейте мами!

Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малките мишоци, които празнуват днес...а те май са най-многобройна чета от августинчетата....Да са живи и здрави и да радват старите си майки! Пожелавам им по 1 камион с пържени картофи , разбира се... Wink

Аз около 10 дни нямах интернет...лоша работа, едвам дочаках...Честитя и на всички, които съм пропуснала..например госпожица Софи!

Ще наваксам тези дни...Само до ви кажа, ние пак сме в Ловеч...няма такава красота и кеф...въртя по 5 километра на ден и то май, за да не вадя Космо Диск-а..Дари все иска да ходи, а майка му все няма сили...и затова тръмбоваме километрите...ама лошо няма постегнах се малко...Избрах си ресторант за годинката и ще почвам да организирам...Дари е все още с 4 зъба и все още не е проходил...Хапва си кухнята, а понякога и пържени картофи и така си я караме...Ще пиша повече тези дни..Хубава вечер и спокойна нощ! Hug

Оп! Забравих да ви почерпя...днес имаме годишнина от сватбата...6!
...
нека питието да е по-силно, че 6 години не са никак малко..

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 22:50 от ivu6a

# 546
  • Ах, морето
Честит първи рожден ден на Дарито, Анди и Бобко! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

# 547
Честит първи рожден ден и на Борис.Здраве и щастливо детство му пожелавам.   newsm59 newsm59

Ние пристигнахме в Благоевград и този път Алекс се държа супер.Много послушен беше.Обаче точно като пристигнахме аз лудата направо го пуснах да ходи на цимента и той взе,че падна и то на стомах  Cry Изкарах си ангелите,че му потече малко кръв от устата понеже беше ожулил горната устна и го заведох на бърза помощт.Е и тук ни се скараха,че го водим за дръскотина да му снимат устата.Аз викам на ум ,че тези трябва да свикват с назе  Mr. Green Хайде лека нощ,че така съм изморена.. Simple Smile

# 548
честит първи рожден ден на Ники,да е жив и здрав,много игрив и любознателен,само да радва мама и тате

Деси,Глупи,благодаря момичета Hug,Весе,те Марти и Венци много бързо ще настигнат Тони не се притеснявай Wink

# 549
Честит Рожден Ден на Ники и Честит празник на мама Сосми...!!!!
Да сте живи и здрави и много да се слушате....

Сигурно се 4удите какво прави тази луда в 3,30 във форума.....Сега се връщам от дискотека.Супер беше.Не бях ходила от около 2 години и направо се размазах от танци-манци....Пя Преслава/ а тя ми е една от любимките/ и стана як купон.Снимки ще ви покажа утре, 4е сега ме мързи да ги свалям.Днес как ще искарам деня, направо незнам  newsm78
Влязох само да сменя заглавието и да 4еститя р.ден на Никито.Айде лека ви

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 03:50 от A_S_Y_77

# 550
Ето, че дойде и денят на Ники на Сосми да празнува своята първа годинка  Grinning
 Честит Рожден Ден на момчето със красивите сини очи! Бъди здрав, расти силен и смел и бъди радост и гордост за мама и тати!

Ивушка, това абсент ли е бе мацка?  Laughing Каде го изрови, много спешъл  Heart Eyes Честита ви годишнина! Еее не са много 6 години, като станат 66 може. Пожелавам ти го! И най–вече любов!   bouquet   bouquet

Маник ли питаше за отбиването видях, както разбирам кърмиш на поискване, в този случай е желателно да стане плавно. Това е най–доброто както за детето така и за майката. Недей рязко, ще е голяма драма..Има много по темата в кармаческия, потърси и успех!

Кобрети, мила защо така вие? Не съм си представяла, че има бебета, които да не харесват на разходка. Ние само по магазините мразим. Най–често я вземам на ръце и се разнасяме, но навън ѝ е голям кеф. Е, и аз гледам да разнообразявам маршрута, доколкото е възможно де. Винаги ѝ говоря, обяснявам за цветята, слънцето, дърветата и къщите и все ми се струва че разбира  Laughing  Едно езерце има тук с патки и лебед, там сядаме редовно и Еванджо се кефи. Но и не прекалявам, защото колкото и интересно да е, знам ще ѝ омръзне. В смисъл ако разходката продължи повече от час, два няма начин да не се появи някоя от основните им нужди.  Laughing Най–крива става ако ѝ се спи съм забелязала. Но както знаеш децата са различни и харесват различни неща. И все пак за да мрънка все си мисля, че нещо иска/не иска, все трябва да има причина. Успех и на теб в намирането ѝ! За занимаването с играчки ще си говорим утре.  Mr. Green Не се чудете, че пиша в такъв час,,, днес не е нищо.. вчера ме държа до 3 Crazy
О Аси и ти ли  Party Поне си се забавлявала.. браво на теб!

Сладки сънища на всички!

# 551

Честит Рожден ден на мама Ани /Терпсихора/

# 552
Първо ЧEСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДИ, ДАРИ И БОРКО. ДА ссте весели, игриви, любознателни и мноого послушни.
Честит празник и на теб Терпсихора
Второ МНОООГО БЛАГОДАРЯ НА АСИ просто си невероятна.
А СЕГА ДА ПОЧЕРПИМ ЗА ПРАЗНИКА НА НИКИ. Който може да се каже, че стартира още вчера като се има предвид, че от тогава са тук баба и дядо от Шумен, леля, чичо и братовчеда от София.

Тортата после ще я изтипосам  smile3534
Лудницата ще е пълна - след 2 часа лека-полека стартираме към Бачково за кръщенето,, от там нататък програмата я бях писала преди няколко мои поста.
Ники не се събужда тази нощ и още спи, като че ли е знаел, че мама има нужда от сън. Отивам да се стягам.

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 06:55 от sosmy

# 553
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Ники! Да расте жив и здрав, много щастлив и безгрижен...много мадами и играчки! Честит Празник на Сосми...да е жива и здрава и да се радва на Никито и да се напие довечера!
Честит Рожден Ден на Ани! Наздраве!

# 554
  • На плажа
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ-ГОЛЯМ НИКИ
Нека да расте все така усмихнат за радост на мама и тате

Сосми ,честит празник и на теб и нека кръщенето мине като по вода     bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАМА АНИ

Ивуше,шест години,а...внимавай седмата е най-важна Mr. Green Пожелавам ти, тя да премине само в смях  bouquet
Аси,завидях ти най-благородно.Така ми се ходи на дискотека,ама страшно много.Лошото е,че свеки е само втора смяна на работа и няма кой да гледа децата Sad
И аз не съм ходила от две години.
Ауууу Рене,до 3 през ноща не заспива или спи и се събужда?Много неприятно за теб на другата сутрин.И Ники беше така предната вечер.Като се събуди в 2 ,та до 4 ...то не беше друсане,ядене,реееееев.Май ни е избил още един зъб Simple Smile

Яна-вд добре дошли в Благоевград Hug Лошо е ,че сте започнали с падане,но ви пожелавам от сега нататък всичко да се нареди според очакванията ви  Peace
Руми Дон Тони вече ходи,браво,само на хубави места да го водят крачетата  Hug
Глупи и мен постоянно ме питат дали е проходил,може би защото се очаква около годинката да проходят и затова newsm78
Алекс,какво стана с басейна?Пробвай и от онези лепенки за гуми,може пък и да стане Thinking
Малинче вярно,скоро не си влизала,какво ново при вас,как е красавицата?
Кобрети да ти кажа ,дъщеря ми беше така.Все искаше внимание,въобще не се заиграваше сама ooooh!
Ники обаче си седи в количката,понякога си ровичка нещо....някоя играчка,или пък си гризка корички..любими са му Mr. Greenособенно ако са препечени.Може да седи и да си гризка поне половин час.Сигурно си чеши и венците така newsm78
От скоро ,обаче има мераци да ходи и по -бързо му омръзва,пускам го на земята и да си пълзи,само внимавам да не налапа нещо Peace

Днес при нас времето не става за плаж Sad Какво е това лято ooooh!

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 09:15 от Дaни

Общи условия

Активация на акаунт