Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честит първи рожден ден на Дари и Анди! Да растат здрави, щастливи и усмихнати момиченца, да са умни и любознателни, любопитни и будни дечица! И най-красивите госпожици!
Честит празник и на вас, Гери и Янче! Бъдете щастливи  и горди с тези две малки съкровища, бъдете търпеливи и винаги до тях- вие сте най-важните хора в живота им!

Хариелка, много се смях как не си се научила да месиш, ама не си се и опитвала, де  Joy Hug

Аз по-късно ще дописвам поименно, исках още неща на още хора да пиша, ама сега ще излизаме и трябва да се оправям.

Целувки и приятен ден на всички, особено на двете ни празнуващи грации   bouquet Hug

# 526
Честит първи рожден ден на Дари,Анди и Бобко,да са живи и здрави, много късмет и щастие в живота

# 527
Честит Рожден ден на порасналите сладки БонБони-Андреа,Дария и Борис!Бъдете все така усмихнати и щастливи деца

# 528
Честит Първи Рожден Ден на Анди и Дари!Бъдете здрави,щастливи и винаги така усмихнати деца!Радвайте всички около вас с дивотийте си и имайте прекрасно детство! Heart Eyes
Честит Рожден Ден и на теб Бобко,бъди все така лъчезарен и засмян и радвай мама и тати!

За вас мами,
обичайте винаги така децата си и бъдете до тях във всчико! Hug

Мале,ама вие вече и кътници чак започнахте и кучешки,само шош ли си седи с 2 зъба  Mr. Green два са му пораснали и така си седи маминото шошче Heart Eyes

# 529
Андреа , на Дария и на Борис !!!

Янчето,Гери и Дани !!!

Нямам времв да пиша сега...после ще се вклю4а

# 530
  • София
  Честит рожден ден на Анди,Дария и Бобко!!!!Честит празник и на техните майка!!!!ПОжелавам ви най-послушните и добро дечица,да са живи и здрави и мноооого да ви радват!!!   bouquet balloon newsm59 newsm38
  Ра Ив,колата ви наистина е страхотна.Ние имаме уолкър,но за мен е много тъп.Тая кола ще свърши много повече работа.Дано ни подарят за рожденния ден.
  Хариелка,честитих ти рожд.ден на Софи,но пропуснах да отбележа,че с червената си рокличка е просто невероятна!!!!Искрено му се кефя на това дете.
  Биа,не се притеснявай за зъбките,има и по-зле от вас.Никол няма нито един. Mr. Green
  Ще се включа по-късно пак.До скоро!

# 531
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Анди,Дария и Борис!!! Желая ви прекрасно детство,изпълнено с играчки,белички,усмивки и неизменната любов на всички около вас  newsm38

Честит празник и на вас,Бърборанка,Гануша и Дани!!! Пожелавам ви прекрасен и незабравим ден,озарен от блясъка в очите на вашите слънца  smile3525

Колко е празнично днес  Party

Госпожица Кобрети,и при нас е мрън-мрън положението.Само че не може да се стои,а трябва да се върви нон-стоп с мама като тояжка.С малко играчки си играе,като доста добра работа ми върши следната: http://www.funtime.com.hk/diyhp/4653/enus/c-70581/p-AAAV+EAAvAAB … _The_Giraffe.html Не че се е сетил да мушка формичките по местата им,но голямо гризане пада.

Яна_Вд: Успех с квартирата и работата.

Стела77: Честито прохождане. И ти ще си имаш готвач - като Аси.Ще си имате отмяна  Laughing

# 532
Здравейте мили мами! Днес и моето съкровище порасна с цяла една година!! Година изпълнена с най-най-щастливите микове в моя живот! Да ми е жива и здрава! Анди, ОБИЧАМ ТЕ! Бъди ми все така здравичка, сладичка и щуравичка  Mr. Green  Heart Eyes  Joy Много ви благодаря за прексрасните пожелания, каквато съм си ревла наистина се просълзих от вълнение и емоция - както междуврпочем и снощи когато удари 12!  Heart Eyes

Честит рожден ден и на милите ми Дария и Бобко! Да са живи и здрави, все така прекрасни, веселии, игриви и да не дават мира на мама и на тати! Гери, Данче (макар да знам, че не чете) ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК и на вас, мили МАМИ! Много да се радвате на мъниците си и да се наслаждавате максимално на всеки един миг от порасването на дечицата си, че времето направо ужасяващо лети!  newsm51 smile3525

Ето почерпка и от нас!

А ето я и нея -  рожденичката, най-прелестното ми създание!

Получи много (и страхотни) подаръци, а като си помисля, че са само част от това, което ще е до утре не мога да си представя къде ще ги държим  Joy Но май ми се струва, че и Анди усеща, че й е по-специален ден с толкова много балони, подаръци, внимание...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много отгоре-отгоре попрочетох, но ще тичак, че от сутринта ми е пъъълна лудница!   bouquet

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 12:01 от Бърборанка

# 533
  • Sofia
Честит 1-ви рожден ден и на сладкия Бобко!   bouquet  Hug   bouquet Да бъде умно и лъчезарно дете, да расте здраво и силно за радост на мама и тати!
Маменце, честит празник!   bouquet   bouquet   bouquet

Джема,  Hug Благодаря ти, миличка!  Hug

Терпсихора, ами така си е, то няма как да се науча, ако не опитам, ама аз да кажа... Чакам отгоре да ми дойде ...  bowuu hahaha

# 534
  • Кърджали
Честит рожден ден на Анди! Да радва много мама и тати, и щастливо и палаво детство!
Честит първи рожден ден на Дария и Борис! Приказно детство им пожелавам!
Вчера Кати ме подлуди.Ходихме с брат ми той да се снима и да купува подарък на Кати. Вземе и басейнче. На връщане това дете не знам какво го прищрака, но не спря да реве. Пробвах се да я успокоявам, не мога, накрая я оставих да си реве, кво да правя  Crossing Arms Още с влизането през вратата спря и рев и всичко. Къв беше тоя филм... Днес и надух басейна и като се наспи сега ще я сложа да си играе в него. Но се оказа че имам една съвсеееем миниятурна дупчица, а от всичките нерви вчера не съм запазила касовата бележка и няма как да отида и да поискам да го заменят. Та сега съм в чуденка какво да лепна отгоре, за да не създава евентуално проблеми? Лошото е, че у наше село нищо не се намира....
А забравих, след всичкия вчерашен рев кати да ви кажа как заспа наобяд. Качила се госпожицата върху бюрото, като само едното и краче виси във въздуха и гледа какво правя. И в един момент забелязвам,че е заспала. Щракнах я набързо и я преместих в леглото и, изобщо не отрази местенето.
Вечерта баща и успя да ми довдигне кръвното, ама то всичко се натрупва.Накрая ще получи една неприятна изненада, ама кой ден ще е да видим...
И нещо друго щях да пиша, ама явно после ще дописвам, че ми изхвърча от акъла...

# 535
Честит Първи и толкова вълнуващ, Рожден Ден на двете прекрасни, малки дами Анди и Дари и на кавалера в компанията, Бобко!!!

Нека бъдат най–глезени, гушкани, целувани и обичани! Да изпълват домовете си със звънкия си детски смях и топлят сърцата на родителите си с безрезервна любов!!!

Весел Празник, скъпи мами!!!

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 13:41 от renee

# 536
Честит рожден ден на Анди,Дария и Бобко!!!Желая ви прекрасно детство!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на вас, мили МАМИ!

# 537
Честит рожден ден на Анди, Дария и на Борката!

Пожелавам ви да сте винаги малките слънчица на мама и тати! Да сте весели, здрави и засмени! Едно чудесно детство пълно с игри и веселби!
Честит празиник мила Янче! Надявам се да винаги да си най-щастливата и горда с кукличката си майка!

Честит празник и на Гери и Данчето - много щастие с малките сладури!

# 538
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДИ, ДАРИЯ И БОБКО! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И УМНИ ДЕЧИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И НА ТАТИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС МАМЧЕТА! ВСЕ ТАКА ДА СТЕ ВСЕОТДАЙНИ, НЕУМОРНИ, ТЪРПЕЛИВИ И СЪМ СИГУРНА, ЧЕ ЛЮБОВТА НА ВАШИТЕ ДЕЧИЦА ЩЕ Я ВИЖДАТЕ ВСЕКИ ДЕН В ГРЕЙНАЛИТЕ ИМ ЛИЧИЦА!
   bouquet  bouquet  bouquet
Oх, започва да ми става много еуфорично с наближаването и на нашия рожден ден, то е ясно, за мой рожден ден толкова не съм се приготвяла и вълнувала...
Янче, питаше за дрешките - от Некс ги поръчах чрез посредник.
За кърмещите мами- вчера четох в моята книжка - умението да се заспива самостоятелно - без цица, шише и т.н. е много важно умение, което детето трябва да усвои... и че без плач нямало да се разминем! Ама като не мога да го гледам да реве???
Ох, направо се разбих от ходене по магазини ви казвам! Като държана на въже съм! То си е така де.. ама държана на количка... хи хи.. Приготвям се за офисен живот.. и за друг гардероб...чао на ниските обувки! А как съм отвикнала на ток!  #Crazy
Айде лек ви ден!

# 539
Честит рожден ден на Анди, Дарето и Бобко! Да растат живи,здрави, весели и засмени!
Аз днес имам много работа и сега излизам да водя баткото на зъболекар.Дано малкия да слуша и да не мрънка много,че ще е с нас.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт