Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 519
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • В друго измерение
Еееее Биа, сори мила, не съм го видяла това цък!  Grinning Много си готина, супер ти отива! Много, много ме кефи. И аз съм на такава вълна, даже вчера разправях на Рене, че мисля другият път да се подстрижа така на черта, но без бретон и по-дълга от твоята. Но след 2-3 месеца, че сега съм много филирана.

# 421
Е предпочитам да не бях чела за туй животно 'парабени'.  Crossing Arms Стига вече с тези стрясканки, бре хора!  Shocked Ако и от ТОВА започна да се шашкам и педантично да чета етикетите просто ще трябва да се гръмна в тиквето!  #Crazy Ето ви една друга тема за размисъл тогис  Grinning Как аджеба бебешките пюрета се запазват с повече от едногодишен срок на годност, при положение, че на всички тях (говоря за МАРКИ, а не Ганчев, Манчев и Овко) пишат, че нямат консерванти и бля-бла?  Thinking

A  това за осоляването на деца направо не мога да повярвам, че продължава да се повдига като въпрос.  ooooh!  newsm78 #Crazy

Биби, Аси -  Hug о разбира се, че с кретени съм се сблъсквала, се сблъсквам и ще продължавам да се сблъсквам докато живея в тази мизерна и жалка държавица с все по-изпростяващи и озлобяващи се жалки хорица (с малки изключения разбира се). Но това не значи, че някога ще се примиря и ще престана да се възмущавам...  smile3514 Просто съм такава - чувствителна, емоционална и борец за правда и свобода и за това си патя цял живот.  ooooh!

Забравих за коланите да кажа, че не са  Baby's first, а Safety first. За жалост за 30-те лева, които платих не са това, което исках. Или аз нещо не ги сглобявам и ползвам както трябва или просто така са измислени, че една желязна катарама и една каишка минавайки под мишничките й я убиват.  #Cussing out Ето този взехме, ако някой го има да свирка... Ето този е http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7212 ако някой друг го има да ми пише опита си с него...

2 въпросчета
: докога мислите да стерелизирате? Откога мислите да започнете да предлагате пр. мляко и яйчен белтък?

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 21:09 от Бърборанка

# 422
Янче,аз вече не стерилизирам,а за белтъка ще изчакам още мъничко,може би още около месец-два,да направи годинка със сигурност поне.
Ааа редактирам се,белтък имам впредвид в най-чистия си вид,че не съм дала,иначе също давам супа със застройка,прясно мляко опита попогрешка както бях писала преди.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 21:24 от Биа _

# 423
Вече не стерилизирам, белтък предлагам от няколко дни под формата на хляб с цяло яйце, тутманик, питка /все мое производство/, супа със застройка. Скоро мисля да предложа и цяло варено яйце. От прясното мляко още се въздържам. Не съм стерилизирала системно никога. Залъгалките преди 6тия месец ги стерилизирах след покупка преди първо ползване. След това само вода.

Лилка, честит празник и тук!  Hug Страхотна рожденничка!

Бърби, в Банкя има една аптека фрашкана с А-дерма и Веледа..  Мисля, че целия асортимент са наредили. Само дето ходим там за вода и да се поразходим понякога. За днешната случка... без думи съм... чак ми стана спокойно, че поръчахме торта, а не се занимавах с дебили търсейки продукти... То бива, наглост, може, ама тия пък са се Усрали без абсолютно никакво извинение!  #Cussing out
За парабените.. не съм чела, но купувам само А-дерма и СебаМед... пък за тях бях чела, че нямат.. Като ги купувах не знаех за тях.

Алекс, честит столче! Имаме същото! На мен си ми е любимо.  Peace

Преслава също много плаче за баща си като го види, че тръгва сутрин за работа.. Като се прибере от работа пък няма сила дет да я накара да дойде при мен.. Освен може би да поцокне малко  Heart Eyes

Колани мисля да купим скоро.. трябва просто да се уверя, че ще са ми нужни. Преслава.. е странно същество  Laughing До оня ден не можеше да се крепи на краката си, сега вече ходи съвсем уверено хваната за ръцете ми.. ама май върши работа и държането на каквото и да е с ръка  Joy

Не осолявам, не съм се интересувала, нямам намерение. Всъщност хазяите на морето бяха посъветвали снаха ми преди като са на море да не купе племенницата ми след плаж. Да мие само дупето.. Понеже доста боледуваше детето.. Щяла да спре. В интерес на истината.. от тогава /пу, пу да чукна на дърво/ от тогава не е боледувала толкова. Praynig

Такова.. да оправим заглавието на темата?  Blush

Прекалих, а? Ми да спра.. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 21:29 от Бубичка

# 424
И аз не стерилизирам! Не съм давала още нито белтък, нито краве мляко(прясно)

Бубке - в А-дерма е фраш от парабени. Но и аз я ползвам и съм много доволна. И аз съм на вълна, че прекален светец и Богу не е драг!

Янче - дано не те обидя, ама майка ти слага ли консерванти в лютеницата, а тя издържа 3 зими  Joy. Ами нали са вакумирани нещата бе душко. За да се развали храната трябват микроби, въздух....и още куп неща, но без въздух няма начин  Peace. Доста неприятна случка с паркинга. Съчувствам ти!

# 425
Хехе, Алегория, супер! Добре, че спрях да мажа с лосиона.. ма пък купих слънцезащитен крем.. Да няма да го хвърля пък.. 30лв дадох  Crossing Arms

# 426
За капак на 'прекрасния' ми ден баща ми е смазал 4-5 от формичките от тесто, с които вчера си играх 5 часа! Просто ми се реве и ще си лягам, че май наистина ми дойде в повечко днешния ден, а и утре ме чака цял ден на крак.

Алегория: не ме обиждаш, душо. За домашния зарзават, вакуума, въздуха и микробите разбира се си права. Май аз не се изразих ясно, ама май май и ти си ме мислиш за 'зуе'.  Mr. Green Просто специално в тези бебешки пюрета - "индустрия" и "машинка за пари" мнооого се съмнявам, че нищичко не бутат, но както и да е. Иначе питах кога ще започнете да давате белтък и прясно мляко, а не дали сте започнали. Wink

Бубичка: а А-Дерма има и на доста места в София, но аз предпочитам Авен. Веледа също знам къде има. Просто специално за Веледата паричките ми идват мноцко, а и специално да ходя на аптеки на майната си специално за нея - нъцки - както се казва.  Laughing  Иначе и аз днес се запитах струваше ли си да премина през всичко това, само и само да си направя АЗ тортата. Но в въбота ще видим. Дано!  Rolling Eyes Белтък май и аз ще предложа първо под формата на застройка за супа, добра идея ми даваш.

Лека   bouquet

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 22:13 от Бърборанка

# 427
Честит първи рожден ден на малката София!
мило дете,нека усмивката никога не слиза от красивото ти лице!Радвай мама и тати и смело следвай мечтите си.
Весело искарване на вашият ден!

# 428
Честит първи рожден ден на сладката Софи.Да расте здрава и да има много щастливо детство.Винаги да радва мама и тати  newsm59 newsm38  bigdance2

Ние с мъжо решихме да тръгнем за Благоевград.В Стара Загора ме няма на първо класиране на второ съм почти сигорна,че ще бъда,но няма да рискувам.И така в петък ще ходим да се запиша,а август месец мъжо ще ходи да търси работа и квартира.

Рени вм ще ти пиша да се видим.Тамън да ми кажеш магазини за пюрета,че аз никъде на центара не видях  Laughing пък и много още неща да питам за ясли,квартири и дрън дрън  Laughing

За колана и аз мислих да купя обаче се отказах.Малкият като го хвана само за блузата и сяда да лази и не знам дали ще свикне с този колан.

И аз не съм осолявала водата.

Бия честита прическа   bouquet и аз мислих точно така да се подстрижа тип Раяна  Peace ,но май ще си остана пак филиране.

И аз вече не стерилизирам.Мляко и белтък не съм дала.След годинка ще опита и това.

Хайде лека вечер от мен. smile3524

# 429
Ох, Янче, дожаля ми направо, докато ти чета перипетиите. Но пък тортата ще стане невероятна със сигурност, щом толкова обич влагаш в нея! Я се не ядосвай, не ти е било ден, утре ще става всичко от раз. Зарежи всичко и си лягай! За белтък - отдавна хапва в баница, застройка и пр, в чист вид не. Прясно мляко - още по-отдавна, щото когато почвахме да ядем попара веднъж накарах баща й да я направи и да я нахрани, че да мога да се изкъпя, и той я беше назобил с попарка с прясно млекце, че е по - вкусно.  #Crazy  chef ooooh! Мале как се ядосах тогава, пък сега ми е смешно. За стерилизирането - не пропускам, но и аз вече се питам докога.
А има ли други луди бебета, дето все по стълби се катерят? То не може да ходи още, ама от първия до петия етаж се катери по стълбите /държа я/... Забавно й е, ама на мен хич... И ги вири ония малки крачка по високите стъпала, по носа ще се ритне още малко, ма там да сме...
Лека и от мен!

# 430
  • На плажа
Такааааа изчеох ви най добросъвестно и да кажа и аз ....
Лили София е просто най-прекрасната красавица с тази рокля с червена панделка Hug
Весело изкарване на семейния празник тази вечер и в събота Peace
Славенче включвай се бе жена чат-пат,виж какви неща изтърваш Hug Той мъжа ти май още като се роди Валката беше готов за трето Joy ама я си представи ,че излезе пак мъжко Mr. Green
Кобрети дано да не се разболявате ,ами да е от зъбчето Hug Бързо да избива и да не ви мъчи Peace
За козметиката,както е казала Янчето,хич и не гледам,че то...ако не са парабени,ще е друго ooooh!
Терпсихора,ама много умно това твоето дете Shocked сега ако ти се иска да си починеш,можеш да се направиш на болна Mr. Green Шегувам се ,разбира се Hug
Ренне и ние българите нямахме достъп до форума Wink
 А като си представих шепнещото мъничко човече ми стана много смешно Laughing И какво точно шепне Mr. Green
Сосми много е хубаво в Златоград,направо ти завидях  Mr. Green А за Перперикон,баща ми ми разказва.Миналата година ходиха на екскурзия там.Било страхотно,ама аз едва ли ще го видя в този живот.От работа и деца никъде не мога да мръдна ooooh!
Янче съжалявам ,че си се сблъскала с действителноста,но такъв народ сме,такъв ни е манталитета и не мисля,че скоро ще се промени.За огромно мое съжаление Sad

Важното е,че си намерила глюкоза и на Анди тортата ще е перфектна  Peace
Амбишъс май скоро ще правиш и ти прощъпулник  Laughing Щях да ти пиша имейл на лични за снимки,ама съм много отвеяна и все забравям.Сега като си публикувам писанията ще ти го напиша Peace
Биби децата ти ще са много щастливи с майка работеща в МакДонълдс Wink
За стерилизирането до скоро не ползвах шишета,никакви и съответно нищо не изварявах.Само бибата и то 2-3 пъти до сега.А сега всичко измивам с топла вода и веро.
Пр.мляко предлагам под формата на кремчета.Всъщност използвам сухо такова,ама то май е същото newsm78
А за Белтъка не съм се замисляла ,може би след нова година,аз така си се каня няколко месеца,докато се реша да дам нещо такова Laughing

Аааа и Бубето,като подхвана за зааглавието....да попитам Аси
 как точно е заглавието ни днес,че май е доста дълго и не се изписва цялото newsm78
Яна-вд хайде вече официално Честито за колежа,новия град и новите хора с които ще се срешнеш Hug

аууу 4нови отговора...за съжаление утре ще ги отразя,че още не съм вечеряла,а Янчето даже си легна Laughing Wink Hug

# 431
Хей Дани, само да ти кажа, че аз работя в Макдоналдс  Joy Joy. Все още се водя там  hahaha

# 432
Честит първи рожден ден на сладката Софи.Да расте здраво и щастливо дете!
Хариелка - честито! Hug Hug

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 23:29 от Шайн

# 433
Извинявам се на Янчето,че повдигнах въпроса за Осоляването  bouquet!По 2-та въпроса-Извадих стерилизатора наново(с гъбички сме) и прясно мляко,както и кисело давам още от 6-я месец!Кажете крем за подсичане,ама да помага наистина,че сега мажа с Судокрема,ама нещо ефект няма!Май и това било свързано с гъбичките!Иначе ползвам крем на Чико,ама в село Тракия не можах да намеря Twisted Evil!До сега такова подсичане не сме имали #Crazy!

# 434
Хари, аз ти честитих във фейса искам само да добавя, Софи да е винаги така приказна и да се гордееш винаги със нея. Прекрасна е на снимките пу пу Simple Smile А пък с Ради направо ги виждам влюбени Simple Smile))

За козметиката аз ползвах до към 8 месец само на мустела, но изчезна изведнъж и започнах на Клоран, мерише страхотно, не е много скъп и ми стига за доста дълго време.

Момичета препоръчайте ми хубаво столче за кола и някой ако ползва от играчките за кола дали има ефект, че трябва да го накарам мишока да седи.

Исках на всички поименно да пиша ама толкова съм уморена, от другата седмица почвам работа и на цял ден просто как ще се оправям незнам Sad Ние приготвяме тази седмица кръщене, другия РД направо незнам как ви стига времето за приготовления и форума Simple Smile)

Пращам прегръдки на всички за да не ни забравите Simple Smile) Hug

Общи условия

Активация на акаунт