Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
здравейте мамчета,
честита първа годинка на Софито,да е жива и здрава и само да радва мама и тате Hug
да се похваля с две неща:вчера си получихме подаръка от Деската и мноооооооого ни харесва ето го подаръка   Деска  Hug Heart Eyes  bouquet
и от вчера също вече правим по няколко крачки самички newsm44 newsm44 newsm44
айде сега се връщам да ви чета

# 436
Златна - при зверското ни подсичане преди много месеци единственото, което помогна е А- ДЕРМА дермалибур! Незнам как, но оправи всичко! Малко белег му остана, но е малък и на такова място, че  Mr. Green...няма как да се вижда. Но беше зверско  #Cussing out, само като си спомня...
Доста пъти тук съм го хвалила и ще продължавам,защото съм ревала с глас, че не мога да помогна на бебето си! Имах цяла колекция от кремове.

# 437
Здравейте!
Влизам набързо да честитя първия рожден ден на малката София и на всички други сладки дечица, които съм пропуснала!
Нека да растат здрави и засмени, и да радват много мама и тати!
Относно белтъка - аз още жълтък не съм давала, така че и белтъка съм го оставила за след 2-3 месеца. Прясно мляко също не съм давала.
Не стерилизирам от както малкия беше на  8-9 месеца.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. ftp://
rumik честито за самостоятелните крачки!

# 438
Извинявам се на Янчето,че повдигнах въпроса за Осоляването  bouquet!

Е, ти пък! Дори не съм знаела кой го е повдигнал или пък какво точно е било питано, тъй като не бях в София и доста страници съм прочела много отгоре-отгоре. Просто ми е странно, че има хора, които все още се връзват на такива абсурдни 'теории', но не съм искала да обидя никого!  Tired На нас ни помагаше Бюбхен.

Яна Вд: честито ти приемане и късмет в Благоевград. И той и Ст. Загора са супер местенца и само работа да намери мъжо ти ще се чувствате добре.  Hug

Вече наистина лягам, че едвам гледам.  Tired

# 439

Аааа и Бубето,като подхвана за зааглавието....да попитам Аси
 как точно е заглавието ни днес,че май е доста дълго и не се изписва цялото newsm78

На мен си ми излиза цялото заглавие, незнам при вас как е?Заглавието все пак е:
Дойде тоз миг съкровен,АВГУСТинчето София празнува първи рожден ден.....

# 440
alegoria,май ще чакам да звънна на докторката,да видя,какво ще каже,а твоето ще го имам в предвид,щото ако е свързано с гъбичките ни,може да не е подходящо!Янче,не съм се обидила,такова ми е чувството за хумор Whistling!

# 441
  • Бургас
ЧЕстит празник на малката прелестна Софи  Hug

Глупи, в колата имаме ето това огледало и все още Деси се забавлява с него а и го купихме на 1-ви юни Simple Smile
http://www.kolko.bg/bg/taf-toys-ogledalo-za-kola-bg/p/1277806

Относно заглавието на темата - при мен се получава така, че само на 28-ма и 29-та страница не е цялото, на другите страници си е наред  Peace

# 442
  • София
Янче, определено не ти е било ден, но пък тортата няма как да не е хубава след толкова перипетии. За съжаление така стоят нещата в нашата мила родина Simple Smile За коланите да кажа- понеже поразпитах на няколко места всички ми препоръчаха на Чико. И продавачки и познати за тях ми казаха. Струват 18 лв. Аз пък се чудя вече дали изобщо да взимаме, ще решавам в движение.

Янче_вд, отново честито за Благоевград. Дано мъжа ти си намери хубава работа и бързо да си стъпите на краката в новия град  Hug

Г-це Кобрети, и Алекс все иска да качва стълби. Любимо занимание Simple Smile

Терпсихора, имаш си един малък съобразителен кавалер Simple Smile Как е оставил мама да си почине и да събере сили  Peace

Амбишъс, браво на малката Савана  Peace. И вие ще правите прощъпулник скоро Simple Smile

Глупи, бих ти препоръчала това столче: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7866. Ние сме с такова и съм много доволна  Peace

За стерилизирането- мисля да го правя до годинка. То и сега е повече по навик.

Белтък и прясно мляко- зависи дали сме израснали алергията. Ако няма проблем- когато ни каже лекарката, че може ще започнем да хапваме  Peace

# 443
  • София
Ние се завърнахме от поредния рожден ден, този път на милият ми татко, да ми е жив и здрав Simple Smile И бързам пак да се поразпиша Simple Smile

Веси, много благодарности за обяснението относно глюкозата- така хубаво щях да се спретна с една банка от аптеката Simple Smile А за тортоправенето-да, аз също съм на тази вълна и по-специално на вълна украси за торти, голям мерак, голямо чудо!  Grinning

Янче, -за случката от мола- е..си тъпотията. Супер много се дразня на хора,които така си просят пари и даже (ако имам в момента възможност, де) предпочитам да си платя глобата по надлежния ред вместо да пълня нечия гуша, та ако ще и с 5 лева да е. Пфууууу!

Янче  от  Видин, честито! Благоевград е готин град, със сигурност добре ще се чувствате там  Hug

Мариелка, утре май ще наминавам към квартала и ако успея ще ти звънна за кафе  Simple Smile

Прясно мляко давам от приблизително месец или по-малко, но във вид на кремчета, тоест минало топлинна обработка , чисто за пиене още не съм давала.

Белтък също не съм, може би след около месец-два-три, не зная. Като цяло вече доста спокойно му давам различна храна, но ако се случи в даден момент да имам нещо и да ми хрумне да му го дам. Тоест не го мисля и да го въвеждам както в началото.

За стерилизирането- спрях щом пролази. Прецених, че щом пипа по пода, където колкото и да мия пак не е стерилно, значи няма нужда вече от така безупречна чистота и прибрахме стерилизатора.

На още някого щях да пиша, ама забравих и отивам да спя, лека!  Hug

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 00:12 от terpsyhora

# 444
Момичета, Венцислава нещо не е добре. След цял ден мрънкане сега има малко температура 37.4 Текат и воднисти сополи. Изглежда зле и не може да спи, вече два пъти се буди с рев.  Tired
А аз не знам дали са зъби или вирусче. За зъби си е време, че тя още си няма. Но може и вирус да е, че брат и май изкара на крак събота и неделя някакъв вирус.
Дадох панадол. Знам, че е малко температурата за панадол, ама толкова жално изглеждаше. Дано поне поспи.

Приемам съвети, че като се шашна понякога забравям какво да правя

Лека на всички!

# 445
  • Sofia
Благодаря ви, мили мами, отново за поздравленията, пожеланията и комплиментите! Hug  Hug  Hug

Софи си хапна тази вечер за първи път тортичка.  Grinning Нямаше как да не й дам, все пак това е нейния  празник ...  Grinning

Бърби, мене също ме вълнуваха тези два въпроса за прясното мляко и белтъка - от кога. За стерилизирането - аз все още го правя, но май скоро ще спирам, на морето като бяхме не стерилизирах и после пак започнах по навик.
Не се терзай за днешния ден, наистина е бил кофти за теб, но пък както казват утрешния ден е по-добър от днешния, така че сигурна съм - ще направиш най-страхотната торта!  Grinning

Госпожица Кобрети, Софи също си умира да изкачва всякакви стъпала - стълби, бордюри... Дори на пейките се опитва да се качва, нищо че е педя човек все още ...

Терпсихора, умнички са ни децата и са толкова милички понякога...  Grinning

Янче вд, честито приемане и много успехи ти пожелавам!   bouquet   bouquet   bouquet

Мариелка, взехме си подаръка днес и много много ни хареса. Мислила си в перспектива  Grinning Ще го ползваме със сигурност по разходки и то за дълго, все нещо ще се слага там...  Laughing Утре ще го покажа тук, че не съм го снимала сега. Благодаря на Алексчето и на теб!  Hug  Hug  Hug

Абе аз също не виждах пълното заглавие и доста се чудех, а то каква била работата...  newsm78 Е сега вече го видяхме всички ... Laughing

Лека нощ и от нас!

# 446
Рени и ние бяхме с 37,4 но се оказаха зъби.По добре,че си дала малко панадол ако имаш и някоя пастичка за зъби я намажи за всеки случай на назе веднага ни помогна и се успокои.Ако дигне повече температура през ноща утре на лекар да не е вирус.Аз като видя,че го хваща настинка и давам веднага осцилококцинум в малко вода разтворен.Той ни спаси положението на няколко пъти.Дано да и мине бързо. Hug

# 447
  • София
Честит рожден ден на принцеса Софи   bouquet Да бъде все така сладка, усмихната и красива   bouquet
Знам, че вече е утре, но до като се наканя да пиша...

reni_vm, с тез признаци си ми прилича баш на зъбоникнене. Тез воднистите сополки само тогава ни се появяват.

Не съм поздравила всички малки мишоци и мишчици дето правят вече своите първи стъпчици, както и техните мами, защото определено си е усилие да проходи детенце:) Ние сме още с пръсче, вече не водя от кога сме така, но и зор не му давам. Когато тогава. Искам да ви попитам с какви настилки сте вкъщи и с какво и колко често ги минавате. Ние понеже сме на квартира и съм оставила на всякъде каквото беше по пода - паркет, балатум, мозайка и само в едната стая сме сложили мокет да пълзи и да се въргаля, но сега не мога да измисля къде какво да слагам. Че аз мина по останалите стаи пода с моп и той след мен ако реши да пълзи все остават разни нещица по ръцете и крачетата,та му ги мия. Та и за това не му давам да щъка много много по тях, само в хола по мокета.

За осоляването няма да коментирам понеже не знам нищо по въпроса и не мога да заема стана. Не съм го правила, а след плаж го къпех, че то иначе кожата му става на г.з, даже и по-зле  Joy

За кърменето някой питаше, ние още се кърмим и би било едно добро пожелание ако успеем да се отбием живот и здраве наесен. Че почва да ми писва особенно нощно време, напоследък ми виси доста често по циците. Та и още едно питане се сещам, дали от това някакси ми се струват жълти зъбките му. Чат пат ги търкаме с четката му, но тя е от тия с гумените власинки и ефекта е доста краткотраен и слаб.

И последно за да не дотягам има ли навитаци за Витоша? Ние ходим над Златните мостове има една полянка с пейки, масички, люлки, има ресторантче с кафенце и супички. Но ни е скучничко самички, с нашта кола можем да вземем още една мама с бебе. Ако решите можем да се организираме някой ден  newsm78

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 00:34 от ra_iv

# 448
Благодаря на всички, които се сетиха и поздравиха моето момче!Ето една снимка от  празненството:

Честито на всички, които вече навършиха годинка! да растат здрави, умни, послушни и усмихнати!  newsm59  ura newsm38

# 449
  • Варна
Честит рожден ден на сладката Софи! Да расте здрава и засмяна, безгрижна и все така красива!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние имаме интернет от днес, но за какво чистене става въпрос няма да ви казвам ooooh!, направо се виждам как един месец само чистя че всичко да е ок. Няма да мога да ви прочета сигурно, но ако ми остава време ще се включвам. Приемам помощ, Алегорияяя къде си с прахосмукачката. Joy Hug

Биби, мернах те с новата прическа, много ми хареса. Hug

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 01:17 от Гануша

Общи условия

Активация на акаунт