Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Ганушке -мога да те уредя някак  Joy, моята още я няма! Иначе ми се идва до Варна - как ми липсва  Rolling Eyes

# 451
Добро утро! Hug

Дани, таткото има мерак да прави трето ама иска аз да си ги гледам и трите щото той по цял ден е на работа...Само че аз сили нямам за двете камо ли за още едно!Ще има да взема! Crossing Arms

Присъединявам се към питането на Глупи за столчетата за кола и грачките.Моята майка е решила да ни направи таклъв подарък за годинката и искам да ме посъветвате какво столче да й кажа да купи.Simple Smile

Аз колани с първото не съм ползвала и сега не мисля да ползвам.Приличат ми на вързани животинки с тия колани. Laughing Обаче баткото съм го осолявала.Малкия не.Ама питайте ме що и не мога ви отговоря.Просто бях на 20 и бабите така казаха и...май е заради това. Rolling Eyes
Амбишънс, дай оня сайт зак ойто спомена,че се вкарах в едни филми пак с тия парабени...да проверя козметиката...
А на нас ни избиха 3 зъба наведнъж!Чудя се защо яде по толкова малко, а той е от зъбите...

Да се присъединя и аз в групата на кърмещите нон стоп!ra iv, съчувствам ти.И моя юнак ми виси цяла нощ по циците,че и през деня по няколко пъти!И чесно казано взе да ми писва това кърмене..Не може ли само вечер примерно преди да заспи да суче или пък рано сутрин преди да се събуди! Не знам как ще го отбивам на есен!Чудо ще сме! ooooh!

Бия,ама и ти си супер мацка!Със или без тая прическа пак си върха! Heart Eyes
sosmy,понеже не те виждам в скайпа сега да те питам - ти имаше ли по-голямо детенце или аз се бъркам нещо?

Моля ви който е от Стара Загора и живее там да ми прати координатите си на лични.Майка ми там живее и като им ходим на гости може да се виждаме. Hug

Жалко че не мога да снимам подаръка от Лидето.НАистина много красива касичка ни подари!Лиде, и писалката намерих,не съм я затрила! Joy

Спирам за сега, че ще ходя да храня малкия и да излзиаме!Целувки и прегръдки на всички! Hug

Някой питаше за крем за подсичане...Една приятелка много хвали eloцом.НА нейната щерка каза че много й е помогнал.Може да опитате! Peace

# 452
  • София
Добро утро на всички Simple Smile

Хариелка, радвам се, че ви е харесал подаръка  Hug

Гануше, напълно те разбирам с чистенето. Ние миналата година горе- долу по това време се преместихме и не ме питай как се оправих. Добре, че бяха майка ми и сестра ми, че с огромния корем беше доста тежко Simple Smile. Но пък няма по- сладко и хубаво от това да знаеш, че си си в къщи и  си е твое  Peace

Ра_ив, в къщи сме с паркет и гранитогрес в коридора. Минавам с прахосмукачката всеки ден,мия през ден с парцал от тези квадратните за под, но не остават власинки. Аз пък се чудя дали да не спра да мия с препарати, Алекс се въргаля по земята, лази и после си пъха ръцете в устата  newsm78

Терпсихора, ще се радвам да се видим  Hug

Славена, ако крема е елоком- това е кортикостероид и не е много добре да се маже детето с него. На нас ни го бяха изписали като бяхме с лишеи, но изрично ми казаха да не го ползвам често и не на големи участъци  Peace

# 453
  bouquet

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 17:16 от Liliq Zlatna

# 454
Лилия, наистина възможностите на всеки са различни и аз съм на мнение, че компромиси не бива да се правят за нещата, които пазят живота на детето, но съгласи се, че нито Макси Кози нито Бертони могат да направят нещо докато нямаш ограничение в скоростта и не се замисляш, че детето ти седи зад теб.  Peace

Недей да се извиняваш на никого, все пак сме тук, за да си говорим, споделяме, изказваме мнение и съветваме.  Hug

# 455
Права си,амо то нас и спряли ни удариха  #Crazy!За нищо няма гаранция в този живот!

# 456
  • Бургас
Така е - за нищо няма гаранция в този живот. Например,може да си купиш количка "Макларън" и скоро да прочетеш,че твоя модел се изтегля от пазара поради причини,които не искам да припомням (да не се случва,дано  Praynig ).
Но,Лилия,въпреки че не искаш да ангажираш никой с мнението си,то звучи много крайно - поне за мен.

Есента срещах в парка една мама със стари дрехи,която буташе бебчето си в количка,която сигурно е останала от нея самата нея.От онзи тип колички,дето сега "Инглезина" ги репликират за сума ти пари.Та за тази мама "Бертони"сигурно е била мечта...

Всеки се простира според възможностите си и всяка от нас иска да предложи най-най-най-доброто на детето си и иска да му купи най-хубавите неща и на много понякога им е тъжно,че не могат да си позволят еди какво си.В този форум са се събрали все хора,които се радват да контактуват един с друг и могат да споделят и радостите си,но и намират подкрепа,опора и отдушник след неприятни моменти.Затова не мисля,че тук е мястото да се напомня по някакъв начин ,че някой има по-големи или по-малки възможности.  Naughty

Отнесох се...
В крайна сметка е важна любовта на всяка една от нас,която се изразява по различни начини всеки път - като Бърборанка,която обърна всички магазини за глюкоза;като Gemma,която трябва да стисне зъби срещу разни материалисти;като Хариела,която е украсила цялата къща за първия рожден ден;като Госпожица Кобрети,която си контактува с пияни,миризливи роми ( Hug ),и като всички други (за всяка мога да напиша нещо,но списъка ще стане твърде дълъг  Joy да не се сърдите  Hug )

# 457
 flix направо ме просълзи! С две ръце и два крака съм за твоето изказване!!!   bouquet

# 458
  • Кърджали
Добър ден!
Дребосъчка спи още, а аз ходих да и накупяня какви плодове, та да има за хапване.Навън е приятно хладно, но няма да излизаме, че чакам брат ми.
Колкото повече наближава големия ден, толкова повече се чудя... Трябва да седна да поровя за някоя торта, че най - безотговорно заяви,че аз ще я правя.А и след катоне намерихме онази кола за бутане, сега се чудим какво да и вземем на дребосъчка за подарък. Според таткото каквато е дива, триколката няма да и задържи вниманието много освен когато е в движение, защото няма да може да стига педалите и няма да и е интересно просто да си седи. Знаме си е просто щерката, и май е по - удачно триколката да остане да пролетта. Мислихме да и вземем и такава количка за кукли, и без това бута всичко, де що се движи, ама я пробвах на такава количка, не и дава достатъчно опора, тя само като я хване и я накланя.Та и това отпадна. Та сега някой ден ще обиколим още веднъж за колата и след това ще мислим.
На мнението на Фликс съм.Да, вярно е, че че с някои неща не бива да се правят компромиси, но все пак доколкото финансовата възможност позволява. Защото при нас реалността е такава, че ако и вземе някои уж качествено и скъпо столче, след това ще трябва да се чудим как да изкараме месеца най - малкото. И стола,и коша са ни на Бертони, ами детето няма никакви претенции на каква марка ще се вози, важното е път да има. И дано никога не се налага да проверим колко устойчиви и здрави са всъщност. И то добре, че баща ми ни беше пратил малко парички, та го взехме, интаче щяхме да го отлагаме поне още два месеца  Confused Но какво да се прави, докато парите са така кът в семейството, ще се ограничаваме във всичко, няма начин.
РаVив, ти ли питаше за настилките в къщите.Ние сме с теракот и мокет в квартирата, Кати си обикаля навсякъде, като сестарая единствено да е прилично чисто,но никога не съм се хвърляла в голямо хигиенизиране. 
Кати тая сутрин отново за милионен път тупна от спалнята.Кво прави, как се въртя не знам, но се намери на земята. Преобърна се, седна и се огледа шашаво шашаво.Но противно на очакванията ми, и гък не каза, не ревна. Поне така ме вдигна от леглото и отидохме в хола при таткото. А тия дни се качва върху бюрото и така гледа монитора и детските. Да видим от там кога ще падне, то дано не се случи де, че падне ли от там, ще си е сериозничко.
И от няколко дена, когато е в настроение казва чао. Маха с ръчичка, ама с дланите към нея, размахва я пред лицето и и повтаря "ай ай"А от вчера я гледам от време на време захапва ръката си към китката и почва да я смуче, това пък от къде и хрумна?

# 459
Здравейте мацки....Ние най-накрая смогнахме и направихме прощъпулника.Ради обра по4ти вси4ки предмети, ама първо хвана 4ерпака...Готвач ще става на мама момчето. Почерпете се за негово здраве с питка

П.П. Тази питка е от моята сватба, ама по-късно може да ви пусна снимка и на днешната питка и тортата които аз измайсторих  Mr. Green Абе не станаха много красиви, ама са страшно вкусни......  chef

# 460
Flix, направо ме разби! Мале и аз се прозълзих!!! Боже колко прекрасно си го казала! Без думи съм!   smile3525

Другите неща, които са ми в главата по-добре да не ги пиша. Имаме толкова по-прекрасни неща, за които да мислим, за които да се вълнуваме и да изживяваме.

За съжаление пробната ми торта от днес на нищо не мяза, но водейки се от това, което току що написах вече спирам да ми пука и каквото стане утре, стане! А ако пък хич не стане, има торти Неделя  Laughing Искам да се радвам на детенцето си и това е! Между другото точно докато четях и мислех над поста на Фликс от другата стая Анди буквално си ме викаше както никога досега - мама, мамо, мама, мамо. (бях я оставила да спи уж) Леле толкова мило ми стана, че отидох и я намлясках и намачках едно хубаво!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аси: честит прощапулник на Ради! Леко и безаварийно ходене на малчото!  Grinning  bouquet

Ганушич: ама вие се преместихте ли, вЪъъъъ??? Пропуснала съм май! Ха да ви е честито! А това с чистенето- разбирам те, но то пак е приятно почистване като знаеш за какво го правиш!  Hug Хайде, че в другиден ще празнувамеее  newsm38

Ра Ив: аз съм ЗА мама-бебе ходене на Витоша! Simple Smile Аз също мога да дойда с кола и да взема някого!

# 461
  • На плажа
flix направо ме просълзи! С две ръце и два крака съм за твоето изказване!!!   bouquet
А пък мен направо ме разплака  newsm45.Сега трябва да обяснявам на Вики защо плача Laughing
Честит прощъпулник на Ради,Аси задълже да ни покажеш питката и тортата и героя-готвач Laughing

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 14:23 от Дaни

# 462
  • София
flix, успя и моите мисли да изкажеш. Поздравления за точните думи   bouquet

За столчетата за кола си мисля, че Maxi Cosi, BebeComfort и от този ранг си пасват идеално за кола с по 8 AIR BAGа, иначе не си заслужава. Вчера видях скъпо струващо столче в абсолютна трошка, което за мен е напълно излишна инвестиция, то не се знае дали въобще ще издържи застопоряването на коланите...

A_S_Y_77, честити ви крачета дето казват бабите Wink Както и да е изглеждала питката, важното е че е била вкусна, пък тази от сватбата ви - мммммммм, вкусно   chef

Янче, и аз имам някакви желания да правя домашна торта за РД на Тедо, но имах опасенията че няма да ми се получи. А ти сега като се и оплакваш, все повече се замислям. Лошото е че при мен не съществува опция Неделя, защото все още не ям сметана, шоколад и ядки, така че ще е каквото се получи. А нали знаеш, че в Редута има сладкарска борса и от там съм набелязала разни опции за замазване на положението  Laughing

Други за Витоша? Току виж сте се навили пак когато ме няма. Хайде, че пак ще забегваме.

Aлекcандрa, дано е последно това тупване. Аз от както научих Тедо да си слиза сам и ми намаляха притесненията наполовина. Понякога се заблейва де и му напомням какво ще последва, но до сега добре че не се е стигало до инциденти.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 14:45 от ra_iv

# 463
Фликс , и аз оставам без думи.... Много правилно и то4но си го написала.   bouquet Направо ни просълзи вси4ки тук...Ама какви сме ревли вси4ките, емоционални....
Ян4е , дай да видим тортата.Квото стане ,стане.И мойта не стана както исках ,ама е много вкусна поне. И аз големи перипетии в4ера.Изпекох 1 блат правоъгълен....., целия се натроши...направо ужас.Айде изпекох още един , този път кръгъл...той по-добре стана.По4нах да разбивам сметаната, а тя пък не иска да се разбие.... Shocked Стои си водна...явно нещо се пресякла ли, незнам...полудях.От там айде бързо до магазина, купих нова, тя се разби без проблем.Оцветих 4аст от нея с боя за яйца,ама шприца ми даде фира нещо и айде...няма рисуване, та я украсих с плодове.Абе не ми беше ден за торти май в4ера. Ве4ерта замесих питката, стана супер тестото, бухна си, наду се...ама пък нещо не стана кръгла, та не се търкулна много днес, ама колкото толкова.Не стана нищо както исках и о4аквах, ама здраве да е.... То и самият прощъпулник не стана както планувах, ама няма да се ядосвам.....Ще ви пусна после клип4ето, което не е много сполу4ливо, ама .....Карай.Поне сега на 100 % реших, 4е тортата за рождения ден ще е поръ4ана от сладкарницата.Колкото струва толкова...кво да направя.Аз в4ера изхабих пове4е продукти и нерви, отколкото ако бях отишла да купя една готова торта и питка ....  Grinning
Ганушке, 4естито ви преместване...направо ти съ4увствам какво 4истене те 4ака.И ние като се нанесохме през декември, добре 4е свеки дойде и из4исти за 2 дни целия апартамент и ние само се нанесохме на готово,ина4е незнам как щях да успея сама с дете да излъскам вси4ко....

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 15:04 от A_S_Y_77

# 464
Eхооо!
Фикс, радвам се, че мога да общувам с такива хора като теб! Много добре казано!  Hug
Янче, теб съм те признала, толкова емоции и страст влагаш във всичко, че резултата накрая наистина няма толкова значение, важното е, че си дала всичко от себе си!
Ра-ив, Славенка, и аз се чудя как точно ще стане това с отбиването??? По цяла нощ се кърмим и ми казват много майки, че докато кърмя няма да спре да се буди през нощта! И как да го отбия? Да го оставя да реве ли , кво ли?
Амбишъс, май накрая до Мексико ще трябва да стигнем, че виж Савана как се отби без проблем там!
Хариелка, бомбонка е твоята Софи с тази рокля! Абе момиченцата са си за гиздене и това си е!
Благодаря, че ми отговорихте за парабените!
За прясното мляко - за пиене няма да давам поне още една година, а в кремчета му давам от ДКухня, мисля, че ползват такова за приготвятнето им.
За белтъка - още 2 месеца ще изчакам.
Да ви кажа, аз вече поръчах есенно-зимните дрешки на Марти, пусти му мерак... и се надявам, че за РД ще му подаряват повече играчки
И в тази връзка да ви питам, набелязали ли сте някакви готини занимателни бавноомръзващи играчки, като ви питат какво да ви подарят??

Общи условия

Активация на акаунт