Днес празнуват първата си година-АВГУСТинчетата .....тема №20

• 30 405
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Ето пак съм забравила някой ...  ...аз си знаех...

Амбишъс, честито ти Християнче!   bouquet   bouquet   bouquet

Алегория, честит рожденник и на теб!   bouquet   bouquet   bouquet

Аси, Трейси, много готини слънчеви снимки с малките сладури! Еееех, морето ...

Сватя, септември като идваме в Китен, може да се отбием да се запознаем.  Grinning

Както виждам тази темичка ще се напълни с най-хубавите и весели снимки ...  Laughing  Laughing  Laughing

# 631
Сватя, септември като идваме в Китен, може да се отбием да се запознаем.  Grinning
Задължително....Моля ви се, елате  Hug Много искам ве4е да се запознаем.Вие кога мислите да ходите на Китен?

Кажете ми моля ви, мога ли сега да сменя ли4ната лекарка или може само юли и декември?

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 18:53 от A_S_Y_77

# 632
Сватя, септември като идваме в Китен, може да се отбием да се запознаем.  Grinning
Задължително....Моля ви се, елате  Hug Много искам ве4е да се запознаем.Вие кога мислите да ходите на Китен?

Кажете ми моля ви, мога ли сега да сменя ли4ната лекарка или може само юли и декември?
Аси, само тези два месеца може, да... само ако се местиш в друго населено място може по всяко време на годината..
Ама декември я сменяй, това просто не е лекар!

# 633
  • София
  Аси,писах ти на ЛЦ,но нета ми се скапа 20 пъти та не знам дали го получи.Ще се самоцитирам тук:
"Аси,
майка ми е  педиатър и това лято,а може би и зимата ще работят с баща ми в Слънчев бряг.Мислех,че знаеш,зашото няколко пъти съм споменавала във форума.Дано не се налага,но ако пак няма към кого да се обърнете обади ми се ще ви прегледа независимо по кое време е!
Дано малкия се оправя бързо!До скоро!"
Изтривам си само тел,ако не си го получила на лични,пиши ми.
  Янче,писах ти за столчето,ама те май те няма в скайпа.Пиши ми,може би ще мога да ти дам моето.

На мен днес ми е супер отвратителен ден!Никол от снощи е  със сополи,цяла нощ не сме спали.От сутринта й текат едни реки от носа!За капак падна от спалнята и си разби носа.Изтече й толкова много кръв,че мислех,че ще й има нещо по-сериозно.Слава Богу,нищо й няма,но има огромна синина на челото.И това само няколко дни преди кръщенето!Дано се оправи,защото иначе цялата ми подготовка ще се провали. Cry
  Иначе хубавата новина от днес е,че си взехме нова кола,каквато с мъжо не сме се надявали,че ще караме скоро! LaughingПросто изпадна супер изгодно.Дано не свърши като с една от предните ни коли (тотал щета,бях писала ако си спомняте) Laughing
  Оставям ви!Дано тази нощ бъде по-лека от предната!

# 634
Честит Рожден Ден на славната ни чета! Да са живи и здрави и да радват всички!

Gemma, честита ви кола! Леко и безаварийно!

Много сте хубави от празненствата, изгледах де що намерих снимки...

Отивам да спя...BYE

# 635
  • Ах, морето
Амбишъс, честито ти християнче! Като не влизам често в темата, съм изтървала кога и къде сте правили кръщене и изобщо как протичат кръщенетата в САЩ.

Джема, честита ви нова кола. Да си я карате дълго и безаварийно.   car003

# 636
Някой ходил ли е на пътешествие/екскурзия в Македония? Ако да, моля да ми пише на лични с места и неща за гледане, които си залсужават. Ние ще ходим с кола до Охрид и ни се иска да пообиколим не само тамошните околности...  Hug

Дени и на скайпа ти писах, но вече беше излезнала. Много съжалявам за малката, просто ми се скъса сърцето като те прочетох  Cry Иначе честита кола! И  ако е някой дзвер умната с нея Wink

Лека ви   bouquet

# 637
Ох аз пак окъснях с честитките. Да са здравички и весели Митко, Ники и Саванка!  Hug
Поразгледах снимчици във фейса, страхотни празненства сте имали всички. Дано и нашето е такова. Само ми е малко кофти, че ще сме без тати, ама... догодина ще наваксаме, какво да правим.
Джема, много гадно това падане, горкото мишле. Ще се разнесе синината ще видиш. То дано не я боли много, пък и да се вижда малко на снимките, ще ги фотошопнеш малко и готово.  Hug И честит автомобил, много километри да навъртите с него безаварийно!
Янче, за паспорта щях да ти пиша.  На Мими стоя има-няма 2 месеца в паспортно бюро, щото не мога да си го взема. За подаването - долу-горе добре, бяхме двамата с баща й, сменяхме се да я забавляваме и изтрая някак /като има 6-7 човека преди нас, не повече/. Пък то става безумно бавно, уж осъвременено, ама персонала като не е осъвременен, ми се чуди с кой пръст да щрака по клавиатурата.... Ама за вземането ходих поне 2-3 пъти седмично в продължение на няколко седмици, застана да си чакам реда, то горещо, тя се изнервя и хайде вън. Последния път добре че хората ме пуснаха доброволно да ги прередя, иначе още да си е там документа. И то цялата процедура беше за 2 минутки, докато служителката го намери в папките.
Лека и от мен!

# 638
  • На плажа
И аз окъснях с честитките  Rolling Eyes
Честит първи рожден ден на Митко ,Ники и Савана
Весело и щастливо детство Ви желая!!!!

# 639
Честит рожден ден на голямата принцеса Савана, да разсте все така, хубава, здрава и засмяна Simple Smile) Хубав празник и нека бог да я пази Simple Smile

Честит празник и на Митко и Ники Simple Smile да са здравии щастливи Simple Smile)

Алегория
честит  РД и на мъжа ти, да те обича и закриля цял живот Simple SmileHug
Аси, оправяйте се бързо
Ганушке разгледах снимките и май ще помагаш и на мен за интериора Simple Smile) Тези тапети са уникални Simple Smile)
Таничка оправяйте се бързо и вие Simple Smile) Целувки на Дани от нас Simple Smile)

Аз малко в телеграфен стил, ама много съм уморена но изках да ви изчета. почнах по цял ден работа, вчера кръщене, в събота РД, дано ми издържат батериите.

Лягам лекаи спокойна Simple Smile)

# 640
Италян4е, мерси мила  Hug
Джемма, писах ти на ЛС. Благодаря ти  HugМного кофти слу4ки с Никол.Дано е добре ве4е милата.4ак и кръв и текнало...направо ми призля като си помислих, ти как си се стреснала.Честита ви кола, да си я ползвате със здраве.Леко и безаварийно шофиране.Я кажи каква е.Дай някоя снимка.
Ян4е, вие кога заминавахте.Нямам идея за Македония, немога да ти помогна.
Кобрети направо не те знам как издържаш без мъжа ти.Нали той беше в командировка по корабите/или бъркам/.Силна жена си ти.Аз без моя и 1 ден немога да изтрая.  Hug Hug Hug
Ивушке душо, много телеграфно тия дни го раздаваш.Я кажи как си?

# 641
Buon compleanno a Marti
и Честит Рожден ден на Александра
Честит празник и на мамите....Италиана и МХристова.

# 642
Честити рожденни дни на малкото италиан4е Марти и на бъдещата спортна гордост на мама - Александра  Hug Много да са здрави4ки и много върхове да покорят в живота си  Praynig
Весел празник мили мами  Hug   bouquet

Ние днес бяхме сами4ки 2 часа и половина на градината и като отидох да си го вема пла4еше неистово  Cry Бяха ги извели в градината да си играят на въздух и моето мишле в едната у4ителка на ръце и реве ли реве  Cry Оставих 2 пюрета и едно млекце да го нахранят и нищи4ко не е хапнал. Последният момент преди да тръгна се сетих да ги питам дали са му сменили памперса и те ми казаха, 4е проверявали, ама бил сух, та като се прибрах си го нахраних и смених препълнен памперс  Tired Явно изобщо не са се сетили, 4е може да пла4е, защото му е мокро на дупето. А аз през това време уж спокойна бях, защото о4аквах, 4е ако запла4е ще ми се обадят, а той плакал и спирал и накрая пълни 15 мин  Rolling Eyes Незнам как ще го оставя в сряда, но няма как ще стои до обяд поне и ще съм отвън, ако немогат да го нахранят да вляза да му давам аз или ккво да правя и аз незнам, ама като цяло казаха, 4е за първи ден се е справил много добре и сега незнам дали не ми го казват, за да ме успокояват просто или си е нормала реакция  newsm78
Джемма - много силно да гушнеш и да цункаш Никол от нас  Hug Милото детенце, ох...  Hug
Аси - лоша работа с тези лекари  #2gunfire Аз днес минах да поръ4ам рецепта от Джи Пи-то за слънцеащит4ен крем, крем за тяло и сироп4е за температура, за да ги оставя в градината и едни прах4ета хомеопати4ни за зъбки, 4е още един долен ми се белее и това ще е. Да не дава господ да се налага да ги ползват, но и аз далеко докато се придвижа да го взема, а после и на лекар...ох не искам да ми се налага да ги правя тия гимнастики и все да сме си здрав4ки  Praynig
Айде лека, 4е дълго пак и ми пада батерията  hahaha  Embarassed

# 643
честит рожден ден на Криси,Емо,Марти,Митко,Ники,Савана,Марти,Зоя и Алекс,да са живи и здрави,весели,засмяни и радост на мама и тати Hug
Амбишъс,Глупи,честити ви Християнчета Hug
Ани,ЧРД и на теб мила на патерички,здраве,щастие и много любов Hug
Лиде,направо ми се скъса сърцето като прочетох Максито как е плакъл милия,ма няма начин Hug
Аси,дано бързо се оправи Радито

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 01:53 от rumik

# 644
  • Ах, морето
Честит първи рожден ден на Александра и Марти! Да са живи и здрави, весели, усмихнати и да получат страхотни подаръци!

Малина и Тони, честити ви пораснали дечица! Много да ви слушат и радват.

Общи условия

Активация на акаунт