Избор на количка за новородено - 8 модела, кой да избера?

• 8 001
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
 3000 лв  Thinking ?! Поне има ли климатик?

# 16
  • при моите любими
Както вече коментирах, комбинираните колички наистина ми харесват, но определено са си по тежички, което за мен е проблем. Живея на такова място в София, че за да стигна до парк или по-хубава градинка трябва да се кача на колата. Правя го всеки ден по два пъти , сутрин и следобед. Когато имах такава количка тежаща 12-14 килограма беше просто кошмарно. Всеки път сглобявам и разглобявам количката по мин. 4 пъти на ден, просто след 4-5 месец ежедневно правене на това,  ми писна. Ако живеех на място където не извършвах това движение, бих си купила, голяма, удобна, с оргомни гуми, проходима навсякъде и дори тежка количка, защото те са изключително маневрени. Ако вие имате такива възможности не се колебайте. Просто човек преценява в зависимост от ежедневието си.   Peace

# 17
мои приятели са много доволни от Jane Carerra. веднъж я бутах няколко преки, с една ръка и с мойто дете ( 15 кг е ) седнало на раменете ми на конче. е сама си върви тая количка. ползват я с кош за новородено, който може да се монтира в кола.

# 18
  • при моите любими
Благодаря момичета, за всички отговори. Тръгвам по магазините да ги разгледам всички модели един по един, око да види , ръка да пипне. Simple Smile Като си харесам нещо конкретно, ще почна да търся от къде да си го купя най-изгодно.

# 19
  • София
Инглезината ми е личен фаворит.

Ако не си ходила иди на живо ги разгледай, ако имаш познати мами с някоя от тях - още по-добре, помоли да поразходите 1 път детето и побутай количката 20-тина мин по разнитерени, тротоари и т.н. и прецени колко ти е удобна.

# 20
На мен Инглезината също ми харесва и бях се дори спряла на нея,преди да реша да си купя Бъгстъра.Сега ако трябва да избирам,пак Бъгстър ще си купя  Wink

# 21
  • софия
бях се спряла на триколоата на бертони карера и на абс дизаин кобра.но и двете нямат легнало положение на летния кош и сега ще гледам за друга.

# 22
  • ул. "Мечтание"
Фенка съм на Jane и Maxi Cosi!  Peace

Успех в избора!

# 23
Ползвала съм Макларън Техно Класик, но на съвсем различна цена (180 долара). Излиза ми на маймуница, но каква е валутата всъщност след 689.00? #Crazy

Хубавото на Макларън е, че са много маневрени. За български тротоар са перфектни. Ползвах количката в продължение на 4 години без нито едно оплакване. Количката, която си избрала може да се ползва от първия ден докогато ви потрябва. Няма да има нужда да купуваш друга. Имаш думата ми Laughing. Ако имаш някакви конкретни въпроси, мога да ти отговоря.

# 24
  • София
валутата е лева Wink

# 25
Много дебело, бре...

689 / 1.52466 = 451.904031$

# 26
  • София
като повечето неща у нас Simple Smile

# 27
Бяхме с Макларън --много бях доволна. Peace

# 28
  • Pb
Една от количките, която съм ползвала е на Макларън. Много добре се справят с пресечените терени, здрави са и са много компактни. Цветовете на дамаската не мръднаха, въпреки че лятото висеше по цял ден на слънце в двор.  Но тази цена, която са дали в българските магазини ми идва малко в повече. Успех!

# 29
Една от количките, която съм ползвала е на Макларън. Много добре се справят с пресечените терени, здрави са и са много компактни. Цветовете на дамаската не мръднаха, въпреки че лятото висеше по цял ден на слънце в двор.  Но тази цена, която са дали в българските магазини ми идва малко в повече. Успех!

макларън вече има доста аналози така че има избор

Общи условия

Активация на акаунт